レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Anjas Hyundai skulle have et serviceeftersyn og hun fik sÃ¥ tilbud hjem. Hun valgte Hinnerup Auto, et for hende ukendt vÊrksted. Ejeren, Jeppe, ringede og fortalte at der var nogle ting der nÞdvendigvi... もっず芋る

Fremragende service og god pris. Bestilte nye fÊlge med vinterdÊk i sÊrlig grafitsort model som ellers ikke umiddelbart var at finde pÃ¥ nogen sites - men Jeppe fik dem skaffet hjem pÃ¥ fÃ¥ dage og mo... もっず芋る

Jeg gentager den anden kundes beskrivelse, for jeg havde akkurat samme gode oplevelse. Tak kÊre Ivan. (Exceptionel service pÃ¥ Tesla - Hinnerup holder sine ord og fik skiftet pÃ¥ garantien - Det tog... もっず芋る

䌁業情報

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

246件のレビュヌ

En slange til turboen på min diesel bil

En slange til turboen på min diesel bil gik itu lige fÞr weekenden, hvor vi skulle afholde en konfirmation.
Vi var derfor dybt afhÊngige af bilen.
Jeg ringede til Jeppe Torsdag morgen og klynkede min sag til ham.
Han var faktisk fuldt booket samme dage, samt den nÊste, men forbarmede sig over mig, og tog bilen ind, uden at kunne love hvornår den evt. ville blive fÊrdig.

Han fik den mirakulÞst til at kÞre fredag middag.
Perfekt timing.

De har uden tvivl haft travlt, og derfor får Jeppe min fulde respekt og taknemmelighed!!

Kan klart anbefales herfra.

2020幎8月19日

På vÊrksted i 5 uger

Indleverede for ca 3 uger siden min Mazda6 med motorproblemer. Fik oplyst at vÊrkstedet kunne have bilen fÊrdig i ugen efter. Har i dag rykket for status og fået at vide at den fÞrst kan vÊre fÊrdig om 14 dage. Så bilen har vÊret på "ferie" i 3 uger uden at vÊrkstedet har oplyst om forsinkelser olign. Det var mit sidste besÞg hos Hinnerup Auto og mon ikke der er et andet vÊrksted der kan gÞre det på mindre end 5 uger.

2020幎4月6日
Hinnerup Auto ロゎ

Hinnerup Auto からの回答

Hej Peter. Som nÊvnt i telefonen beklager jeg meget, du indleverede din bil for 2 uger siden, vi kontrollerede den for en bankelyd i motoren, der skulle en stÞrre reparation til som du ikke Þnskede, du ville hellere bruge pengene på en ny bil. Nogle dage efter ringer du og vil alligevel godt have bilen lavet, jeg oplyser dig om at vi har travlt men at vi vil tage den hurtigst muligt. Vi har desuden vÊre nede på mandskab grundet sygdom, det er påske om to dage hvilket også giver ekstra ventetid. Jeg sagde at vi ville have den klar om senest 2 uger fra nu. Jeg beklager at det ikke er godt nok.

UdemÊrket sted

UdemÊrket sted, ligesom alle andre autoriseret vÊrksteder.
Prisen er sådan set det samme, hvis jeg tager hen til hen til peugeot vÊrksted.
Forskellen er bare ekstra service med hensyn til oplysninger om din bil, og hvordan du vedligeholder den.
Jeg var sku lidt skeptisk over de hÞje priser, jeg skulle af med.
Men tÊnkte hva faen, det er det, det koster.
Hvor efter jeg fandt ud af, at ALLE bremse klodser, men specielt den venstre bag bremse klodse var IKKE smurt ind i fedt, så det var knast tÞrt.
Hvilket fik den til at pive, når jeg bakker.
Fik jeg så at vide af en trovÊrdigt mekaniker.

Det er sidste gang jeg besÞger dem.

Jeppe er sku en venlig gut, tålmodig, og giver gerne gode tips.

Men vÊre ekstra opmÊrksom, når i får bilen tilbage.

2019幎4月21日
Hinnerup Auto ロゎ

Hinnerup Auto からの回答

Hej Jakob.
Jeg er meget ked af din oplevelse og anmeldelse. Efter at have talt med dig kan jeg forstÃ¥, at det du omtaler er bremser som vi skiftede pÃ¥ din bil for 7 mÃ¥neder siden, de havde nu fÃ¥et en mislyd nÃ¥r du bakkede, det fik du afhjulpet pÃ¥ andet vÊrksted ved rens og smÞring af bremserne. Efter 7 mÃ¥neder vil bremser ikke lÊngere fremstÃ¥ ny smurt, slet ikke efter at have kÞrt en hel vinter. Årsagen til mislyde i bremserne er som regel at der har sat sig noget skidt fast hvilket sandsynligvis ogsÃ¥ er sket her.

Du har ikke kontaktet os med hensyn til problemet og var igen til service ved os i januar uden at nÊvne noget, det lyder derfor som netop skidt der er kommet i bremsen. Det havde vÊret rigtig godt hvis du havde kontaktet os, så vi kunne afhjÊlpe problemet hvilket jeg også tilbÞd dig da vi snakkede sammen.

Vi vil altid stå til rådighed for kunderne og tager alle henvendelser alvorligt, vi kan selvfÞlgelig lave fejl, men vi prÞver aldrig at snakke udenom eller fralÊgge os ansvaret.

Med hensyn til vores priser, du har fået lavet en del store reparationer, tandrem, service, bremser mv. Jeg har gennemgået alle regningerne og som nÊvnt står jeg stadig ved vores prismatch som alle reparationer er udfÞrt med. Vores prisleje er absolut konkurrence dygtigt og tåler til hver en tid sammenligning.

Jeg er glad for at du trods alt er glad for vores service og du er selvfÞlgelig velkommen hos os en anden gang.

PÃ¥ kort varsel fik jeg skiftet bremser

På kort varsel fik jeg skiftet bremser og klodser på min Tesla, til en fin pris. Virkelig grundig og dygtig, og så lavede de lige et all round check af Þvrige ting på bilen, uden beregning.
Kompetente og med vanvittig god service og kommunikation.
Varme anbefalinger til Jeppe og Hinnerup Auto.

2019幎3月16日
自発的なレビュヌ

Reelle og gode på prisen

Jeg har gang på gang oplevet at Hinnerup Auto giver flot service til en meget godt pris. De går gerne en ekstra mil for at levere en god lÞsning. Jeg har flere gange oplevet at skulle trÊffe valg hvor Hinnerup Auto har anbefalet mig lÞsninger som var billige for mig frem for indtjenende for vÊrkstedet. De er meget fair i deres forretningsdrift og klart anbefalelsesvÊrdige.

2017幎11月1日
自発的なレビュヌ

Hinnerup Auto er et venligt kompetent

Hinnerup Auto er et venligt, kompetent og yderst pris venligt vÊrksted.

Jeg har vÊret kunde hos Hinnerup Auto i 4 år, for mig er biler noget der bare skal virke, jeg gider ikke besvÊr og jeg gider ikke undvÊre dem, derfor er Hinnerup Auto for mig et super godt valg. De er hjÊlpsomme, dygtige og forsÞger altid at gÞre hvad de kan for at besÞget bliver mindst muligt besvÊrligt, dette er at vÊrdsÊtte når man er en travl bÞrnefamilie der forsÞger at få puslespillet til at gå op. Jeg har fÞr oplevet at de har gjort en ekstra indsats for netop at få min bil fÊrdig dette selvom de måtte arbejde til kl 22.

Jeg kan kun give Hinnerup Auto mine bedste anbefalinger, jeg kunne aldrig drÞmme om, at kÞre den nuvÊrende eller fremtidige biler andre steder hen!

Tak for det kompetent gode håndvÊrk og en regning der ikke knÊkker budgettet!

2017幎9月14日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。