レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jag har spelat ProV1 i evigheter men nu testat lira med Pro59 från HitPin. Jag är så jäkla nöjd med hur bollen beter sig, låter och känns vid puttning och skillnaden mellan en ProV1 och Pro59 skulle j... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag gillar Hitpins koncept med riktigt bra bollar till vettigt pris. Har spelat deras bollar i ett år och är grymt nöjd! Sedan är det svenska bollar. Alla spelar ju Titleist ProV 1 men jag gör inte... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Den boll jag spelar med är HitPin Pro F1 + En mkt bra boll, ger den mkt bra spinn och kontroll vid korta slag, härlig att putta med, samt bollen levererar mkt bra längd med drivern Dessutom är pris... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Hitpin's F1 och F1+ är direkt konkurrerande med Pro V1/V1x som jag spelat med tidigare! Extra distans från tee och bra känsla i närspelet. Mycket boll för pengarna! Utöver själva produktkvalitén är... もっと見る

企業情報

1. ゴルフショップ
  2. スポーツ用品店

当該企業による記述

Hitpin Golf är ett svenskt golfbollsvarumärke med affärsidén att erbjuda premium golfbollar till ett grymt pris. Vi startade Hitpin för att göra golf tillgängligt för alla golfare* i världen. Vi drivs av att göra golf till en sport för alla och inspirera människor att röra på sig och spela mer. *Vi brukar säga att om du slår på bollen är du en golfare. Hitpin Golf marknadsför tre sorters golfbollar; Fyrdelsbollar, tredelsbollar och tvådelsbollar. Vår modell för låghandicappare heter Hitpin Pro F1+ och är en fyrdelsboll med riktigt bra känsla kring green och vid inspel. Från tee spinner den mindre och flyger därför längre med mindre sidskruv. Vi mjukare tourboll heter Hitpin Tour Titan Soft. En riktigt skön boll med grym spin. Den här kan du få bra bite med. Det är bollen för dig med lägre handicap, men med lite lägre svinghastighet. Från tee flyger den fortfarande långt. Men med wedgarna spinner den enormt mycket. Otrolig känsla. Vår tredje modell heter Hitpin Supersonic. En tvådelsboll för dig med lite högre handicap som vill ha hjälp med längd. Det är en boll som spinner mindre. På så sätt får du en bättre bollflykt, men den rullar också mer efter landning. En riktigt bra boll för dig med mellan eller högt handicap.

4.6

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Har testat Pro 59 Soft och Pro 59.

Har testat Pro 59 Soft och Pro 59.

Fastnade för Pro 59. Den passar mig som handen i handsken. En otrolig premium-boll. Bra känsla. Bra spinn. Lätt att skruva. Bra hållbarhet efter en runda!

Kommer spela denna boll så länge den tillverkas.

2025年7月7日

Hitpin Golf からの回答

Underbar feedback Marcus! Tack så mycket för det.
Det uppskattas massor :)

/Hitpin teamet

En riktigt grym boll

En riktigt grym boll! Kör PRO s nu i ett par rundor och jag börjar verkligen älska bollen mer och mer för varje runda! Riktigt skön och grym boll ⛳️

2025年7月6日

Hitpin Golf からの回答

Tack för din feedback Christer! Vi uppskattar det verkligen :)

5つ星のうち4の評価

En boll med bra prestanda och känsla.

En boll med bra prestanda och känsla.
Kan inte säga så mycket om hur väl den håller ännu men än så länge ser det bra ut och mäter sig fullgott med det jag normalt spelar (Taylormade TP5)

2025年5月13日

Hitpin Golf からの回答

Stort tack för ditt omdöme Henrik!

5つ星のうち5の評価

Grymma bollar för singel hcp spelare

Snabb leverans och hög kvalitet på bollarna, god känsla och bra med spinn nära green. Har absolut inget att klaga på. Sjukt bra bollar för ett överkomligt pris

2025年5月12日

Hitpin Golf からの回答

Ah stort tack! Hoppas vi ses på banorna i sommar :)

Magisk boll!

Här är mina åsikter
Magisk boll att putta och chippa med , fantastisk känsla , håller bra i skalet , dessutom går bollen minst lik långt som andra dyrare märken ,
Hitpin PRO 59 S är mitt självklara val framöver !!

2025年6月14日

Hitpin Golf からの回答

Stort tack för din feedback! Det gläder oss verkligen att du är nöjd med våra nya boll. Vi önskar dig många trevliga rundor i sommar! /Hitpin teamet

Spinner som en katt…

Jag köpte ett dussin för att testa bollarna och faktiskt riktig härlig känsla. Bollen spinner som en katt vid green. Jag känner mig riktigt duktig.
Härlig känsla i bollarna.
Högsta rekommendationer

2025年6月13日

Hitpin Golf からの回答

Stort tack för ett riktigt fint betyg!

5つ星のうち2の評価

Svårt att få tag i information på nätet…

Svårt att få tag i information på nätet för att kunna säkra den och få lösenordet att fungera.

2025年5月5日

Hitpin Golf からの回答

Hej Bo. Det var tråkigt att läsa. Vi vill gärna förstå ditt ärende lite bättre. Har du tid och lust att skicka ett mejl till info@hitpin.com? Så ska vi se om det finns en bra lösning för framtiden.

Snabb och trygg leverans

Snabb och trygg leverans. Bollarna motsvarar mina förväntningar och jag kommer säkerligen att spela dem mer framledes.

2025年5月5日

Ah så kul att höra! Tack för din positiva recension :) Vi uppskattar det massor