レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jag har spelat ProV1 i evigheter men nu testat lira med Pro59 från HitPin. Jag är så jäkla nöjd med hur bollen beter sig, låter och känns vid puttning och skillnaden mellan en ProV1 och Pro59 skulle j... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jag gillar Hitpins koncept med riktigt bra bollar till vettigt pris. Har spelat deras bollar i ett år och är grymt nöjd! Sedan är det svenska bollar. Alla spelar ju Titleist ProV 1 men jag gör inte... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Den boll jag spelar med är HitPin Pro F1 + En mkt bra boll, ger den mkt bra spinn och kontroll vid korta slag, härlig att putta med, samt bollen levererar mkt bra längd med drivern Dessutom är pris... もっと見る

企業情報

1. ゴルフショップ
  2. スポーツ用品店

当該企業による記述

Hitpin Golf är ett svenskt golfbollsvarumärke med affärsidén att erbjuda premium golfbollar till ett grymt pris. Vi startade Hitpin för att göra golf tillgängligt för alla golfare* i världen. Vi drivs av att göra golf till en sport för alla och inspirera människor att röra på sig och spela mer. *Vi brukar säga att om du slår på bollen är du en golfare. Hitpin Golf marknadsför tre sorters golfbollar; Fyrdelsbollar, tredelsbollar och tvådelsbollar. Vår modell för låghandicappare heter Hitpin Pro F1+ och är en fyrdelsboll med riktigt bra känsla kring green och vid inspel. Från tee spinner den mindre och flyger därför längre med mindre sidskruv. Vi mjukare tourboll heter Hitpin Tour Titan Soft. En riktigt skön boll med grym spin. Den här kan du få bra bite med. Det är bollen för dig med lägre handicap, men med lite lägre svinghastighet. Från tee flyger den fortfarande långt. Men med wedgarna spinner den enormt mycket. Otrolig känsla. Vår tredje modell heter Hitpin Supersonic. En tvådelsboll för dig med lite högre handicap som vill ha hjälp med längd. Det är en boll som spinner mindre. På så sätt får du en bättre bollflykt, men den rullar också mer efter landning. En riktigt bra boll för dig med mellan eller högt handicap.

4.6

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Pro F1+

Spelade med eran PRO F1+ idag, en riktigt skön och mjuk boll. Rekommenderar den starkt
🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️🏌️‍♂️

2023年7月16日

Hitpin Golf からの回答

Stort tack Fredrik! Fortsätt rocka banan!

Prisvärda bollar

Snabb och smidig leverans. Bollarn är bra och priset är rimligt. Extra plus för den snygga gula färgen.

2023年6月14日

Hitpin Golf からの回答

Ah tack Jerker! Grymt kul att höra!

Bra bollar från Sverige

Bra pris på bra bollar. Känns skönt att det är ett svenskt varumärke. Fraktfritt först vid 999kr gör det svårt att ”prova” bollarna. Förslagsvis att Hitpin kan presentera mer statistik där man jämför med andra bollar på marknaden för att hitta en större kundkrets och låta kunderna ta ett mer informerat beslut.

2023年6月4日

Hitpin Golf からの回答

Stort tack Magnus för feedback! Vi har viss statistik för varje boll på vår sajt. Men det är en bra idé att presentera mer statistik. Det ska vi ta till oss.

Tyvärr kan vi inte erbjuda fri frakt på våra bollar då flera av modellerna är så billiga att det skulle vara för dyrt för oss som nystartat bolag. Men, vi ska se över om vi inte kan erbjuda fri frakt på just vårt testpack "Mixpack".

Än en gång tack för pepp!

5つ星のうち5の評価

En nobrainer att ha i bagen

Hitpin's F1 och F1+ är direkt konkurrerande med Pro V1/V1x som jag spelat med tidigare! Extra distans från tee och bra känsla i närspelet. Mycket boll för pengarna! Utöver själva produktkvalitén är checkout-processen smidig, leveransen snabb och paketeringen bra.

Jag kan verkligen rekommendera Hitpin!

2023年6月18日

Hitpin Golf からの回答

Stort tack Adam! Det är riktigt peppande för oss att höra feedback från våra kunder!

5つ星のうち5の評価

Awesome brand, quality golf balls

I love what the brand stands for, and the quality of their affordable golf balls is just remarkable. Golf should be for everyone and Hitpin is such a good ambassador for that mindset.

2023年6月1日

Hitpin Golf からの回答

Oh great thanks! We do our best and so happy to hear you support us!

Jag gillar verkligen bollarna

Jag gillar verkligen bollarna, de är sköna att slå på.
Ska bli spännande i år med nya färger och fler valmöjligheter.

2023年5月20日

Hitpin Golf からの回答

Tack Susanne! Hoppas de nya färgerna gick grymt bra!

5つ星のうち2の評価

4 delad boll är endast 3 delad

Hej, jag fick ett dussin Pro F1+ av en kompis och jag som lite golfnörd var lite intresserad av att se hur den va uppbyggd, just för att ni verkar ha en ny och spännande produkt. Men efter jag klyvt bollen så såg jag att det var en 3 delad boll och inte en 4 delad som det står både på bollen och lådan. Efter en liten check på er hemsida så ser jag tydligt att det är den 3 delade bollen ni har som jag har i handen men bollen jag har i handen står det Pro F1+ på.

2023年2月27日

Hej Fredrik,

Tack för att du hör av dig. Eftersom du inte själv köpt bollar är det svårt att veta exakt vad du spelat. Vi har inga bollar som är felmärkta. Efter din kommentar har vi själva gjort stickprover på 10 förpackningar av vår Pro F1+ och vi har inte hittat någon feltryckt.

Däremot under utvecklingstiden har vår grundare och några utvalda testpiloter provspelat prototyper av nya Pro F1 som är en tredels uretanboll. Då märks bollarna upp med samma märkning, oavsett vilken boll det gäller. Det här beror på att det är för dyrt för oss att märka upp bollar med olika tryck i en prototypfas. Eftersom vi ändå vill testa att trycket på bollarna håller så trycker vi upp ett fåtal bollar.

Om du har hittat en sådan boll så kan det förklara saken.

Det skulle vara till hjälp om du berättade vilken kompis du fått bollen av. Du får gärna maila oss via vår hemsida om du inte vill att det ska stå här.

Slutligen. Du skrev din kommentar den 27:e februari. Vid det tillfället har vi inte haft några bollar i produktion som skulle kunna misstas för en 3-dels uretanboll. De bollarna kom ut på marknaden först i slutet av Maj 2023. Det bekräftar troligen att du på något sätt fått tag i en prototyp.

Riktigt bra bollar

Riktigt bra bollar. Gula Tour Titan är underbart mjuka att chippa och putta med, och de vita går riktigt, riktigt långt. Min boll framöver helt klart.

2022年7月2日

Hitpin Golf からの回答

Åh vi tackar för grym feedback! Hit the pin!!!

Köpte den billigare modellen

Köpte den billigare modellen, hyfsade faktiskt, jag uppfattar dom som lite hårda, skall prova den dyrare modellen, coolt med ljusblåa bollar 😂

2022年6月28日

Hitpin Golf からの回答

Prova vår Tour Titan Soft :) Tack för feedback!

Bra och snygg keps

Bra och snygg keps. Bra kvalité. Inte den skönaste att ha på sig vilket kan bero på mitt enorma huvud men ingen flexfit eller svettband. Bra valuta för pengar, mkt snabb leverans, lätt att beställa osv.

2022年6月1日

Tack :)

Vi ska fundera på svettband framöver!

Vi har flexfit i vår rosa keps idag. Men har inte haft möjlighet att ha ett bredare utbud. Så framöver kanske vi kör dem i Navy och Svart.

5つ星のうち5の評価

Den boll jag spelar med är HitPin Pro…

Den boll jag spelar med är HitPin Pro F1 +
Dessutom är priset en fördel gentemot andra toppbollar
Hitpin Pro F1 + är mitt val av boll denna säsong

2022年5月31日

Hitpin Golf からの回答

Tack Bengt :) Vi blir grymt peppade!

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。