Har bestilt den meget lÊkre og velsmagende Êblemost rigtig mange gange og hver gang har den til fulde levet op til vores forventninger. FortsÊt gerne mange år endnu.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Virkelig dejlig Êblemost, og tre liter forsvinder hurtigt. Har nu bestilt et par gange, og det hele spiller fint, bÃ¥de leverance, kvalitet og smag. Og sÃ¥ er HjÊlpen en fantastisk mulighed for kontakt... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Et virkelig lÊkker juice. Bare Êrgerligt at pakken flere gange er defekt, nÃ¥r den ankommer og at det krÊver en engels tÃ¥lmodighed at fÃ¥ leveret en ny pakke. Har nu opgivet efter 5 mails over en ug... ãã£ãšèŠã
Jeg synes det er pÃ¥ tide vi hepper pÃ¥ alle de lokale som gÞre noget ekstra og en kÊmpe stor forskel. Her vil jeg gerne rette opmÊrksomhed pÃ¥ noget helt sÊrligt og giâ en ekstra stor klapsamle til hj... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
HJÃLPEN er et samarbejde mellem danske rÃ¥vare- og fÞdevareproducenter, der skal gÞre det sÃ¥ nemt og sikkert som muligt for forbrugerne at kÞbe maden direkte fra dem, der lÊgger kÊrlighed og faglighed i at producere den. Se mere pÃ¥ https://hjaelpen.com/
é£çµ¡å
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
LÊkker og velsmagende Êblemost
Fantastisk kundeservice
Deres Êblejuice er rigtigt god og deres kundeservice er exceptionel (hurtig assistance da distributionsselskabet svigtede).
Reklamation fungerer ikke!!
Et virkelig lÊkker juice. Bare Êrgerligt at pakken flere gange er defekt, når den ankommer og at det krÊver en engels tålmodighed at få leveret en ny pakke.
Har nu opgivet efter 5 mails over en uge og flere lovninger på, at der sendes en ny pakke uden dette sker. Det burde ikke krÊve så mange henvendelser at få leveret et simpelt produkt.
Det er for tidskrÊvende og irriterende. Det er en ommer desvÊrre
most i top
normalt vil vi give Hjaelpen.com en 5 stjernet anmeldelse. i dette tilfÊlde mangler den sidste stjerne, pga et uheldigt forlÞb mht. en reklamation. Hjaelpen.com har nu rettet fejlen, og vi er igen tilfredse kunder.
Vi har nu snart drukket 3 x3 liter
Vi har nu snart drukket 3 x3 liter . LÊkker frisk og ikke for sÞdt .
Jeg kan helt klart anbefale det - isÊr hvis man som jeg går ind for at mindske madspild .
Mere med rabarber kunne jeg godt tÊnke mig - men det er en smagssag ð

Virkelig lÊkker mostðð»
Virkelig lÊkker mostðð». Har bestilt og modtaget flere gange.
Super god kundeservice.
5 âïž herfra ð«¶ð»

Most boksen 3x3 L
Jeg kÞbte most boksen med rabarber og hyldeblomst og Alm Êblemost. Jeg har godt nok kun smagt den ene indtil videre og den er lÊkker! Jeg glÊder mig til at nyde resten her i sommeren.
Afsendelse og leveringen var lynhurtig.
Det er et rigtig godt koncept og rigtig god måde at undgå Êble-spild.
Vil klart anbefale HjÊlpen!

Hjaelpen ããã®åç
Dejlig smagfuld og frisk Êblejuice iâŠ
Dejlig smagfuld og frisk Êblejuice i nem karton lige til kÞleskabet. Og den nye hvor der er presset frugter med er en rigtig god tilfÞjelse til sortimentet.
Bestilling og levering er hurtig og ligetil. Jeg er stor fan.

Most-boksen er verdensklasse!
Om bestilling af Most-boksen (3x3 liter Êblemost): Kvik betjening. Hurtig levering. Men fÞrst og fremmest et fremragende produkt.
Kan varmt anbefales.

Fantastiske service.
Fantastiske service.
Har handlet hos HjÊlpen siden de startede. Kun mosten men nÞj hvor er den god. DesvÊrre var en af boksene utÊt ved vores sidste leveringi fredags. Sendte en mail med billeder. Svar inden for 1 time ð De ville sende en ny. Den har vi lige modtaget - og der var ikke kun 1x3 l som den der var utÊt, men en hel kasse med 3x3 l.
Det er fâŠâŠ. god service ðððððððððð

Hjaelpen ããã®åç
Jeg har modtaget de mest lÊkre ogâŠ
Jeg har modtaget de mest lÊkre og smagfulde marmelader. De udgår desvÊrre af produkt sortimentet og for pokker det er Êrgeligt.
Men tak for den gode oplevelse ð
Hilsen Lotte

ðð
Jeg synes det er pÃ¥ tide vi hepper pÃ¥ alle de lokale som gÞre noget ekstra og en kÊmpe stor forskel. Her vil jeg gerne rette opmÊrksomhed pÃ¥ noget helt sÊrligt og giâ en ekstra stor klapsamle til hjÊlpen.
Det er HjÊlpens mission at mindske madspild, som har en positiv indvirkning på klimaet, på Þkonomien og på samvittigheden hos os alle sammen. Derfor står der også på jeres hjemmesiden at - HjÊlpen giver god smag i munden! Og det må siges, for her stÞtter du noget med kÊrlighed!
Er du ligesom mig som elsker at nyde noget lokalt fra vores alle sammens skÞnne Fyn - som smager usandsynligt himmelsk og kan selv få mig til at svÊve på en sky af smagsoplevelser? Så tjek deres hjemmeside ud - gÞr noget godt for dig, mig og os alle sammen!

Hjaelpen ããã®åç
Ville gerne give mere end 5 stjerner.
Jeg har gennem lÊngere tid kÞbt Êblemost gennem HjÊlpen. FÞrste gang fordi jeg syntes at konceptet er super, men så blev vi hooked på mosten.
Sidste gang vi modtog vores most 6 gange 3 liter, var vi uheldige at få 3 liter,som smagte lidt forkert, måske lidt gammelt som overmodne Êbler.
Jeg skrev em mail til HjÊlpen omkring smagen på mosten. Ikke for at klage, men som en oplysning omkring smagen.
Og i morges stod der sÃ¥ 6 gange 3 liter foran min dÞr. Er det ikke god forretnings etik eller hvad. Jeg er mÃ¥llÞs. Jeg vil sÃ¥ gerne fortÊlle alle omkring min gode oplevelse med HjÊlpen og I har ihvertfald en trofast kunde i mig og min familie. ForÞvrigt âlÃ¥nerâ min voksne sÞn af min beholdning, sÃ¥ jeg tÊnker,at han mÃ¥ til, at bestille selv.
5 store stjerner herfra.
Lone Bergqvist.

Virkelig dejlig Êblemost
Virkelig dejlig Êblemost, og tre liter forsvinder hurtigt. Har nu bestilt et par gange, og det hele spiller fint, både leverance, kvalitet og smag. Og så er HjÊlpen en fantastisk mulighed for kontakt mellem småproducenter og det store anonyme privatmarked som jeg gerne stÞtter.

Super lÊkker Êblemost âââââ
Super lÊkker Êblemost âââââ
EkstraordinÊr kundeservice âââââ
Hurtig levering âââââ

Fin oplevelse
Fin oplevelse - hurtig levering, god Êblemost :)

Fantaaaaastisk Êblejuice
Fantaaaaastisk Êblejuice, eneste problem: den holder alt for kort her i huset.
Fin levering på ingen tid!

Bedste Êblemost EVER
Absolut den bedste Êblemost vi har smagt. Der står godt nok den kan holde sig 12 måneder, uåbnet.
Men det kan den ikke hos os, for vi har drukket den meget fÞr ðððððð fordi den smager sÃ¥ skÞnt

Ãblemosten smager fantastisk
Ãblemosten smager fantastisk, har kÞbt der flere gange og super hurtig levering.

Hjaelpen ããã®åç
Jeg er normalt en appelsinjuice-person
Jeg er normalt en appelsinjuice-person, men den er godt nok god! Har lige handlet 3x3 mere-super service og de svarer hurtigt på henvendelser! Og jeg skal ikke ned og hente på posthuset! En boks holder ikke lÊnge herhjemme! Og så har jeg det godt med, at jeg stÞtter et godt formål..KÞb kÞb kÞb!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ