レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Alt var godt, fra overskuelig hjemmeside til varer og pris. Leveringen tog kun 2 dage, varen var sÃ¥ fint pakket ind, og sÃ¥ var der oven i kÞbet en lille gave. Helt sikkert et sted, jeg gerne handler i... もっず芋る

䌁業が回答したした

KÞbte 3 silicone hundetegn. Super lÊkker kvalitet. Nu er de ret nye, sÃ¥ ved ikke med holdbarhed ang bogstaver osv endnu. Men flotte og tydelige er de. Der var hurtigt levering, hvilket ogsÃ¥ er et pl... もっず芋る

䌁業が回答したした

Fint produkt, levede helt op til vores forventninger. Vi kÞbte hundetegn i silikone-holde plus 2 ekstra der kom i fin lille pose. Vi fik også en fin kuglepen med. Alt var så fint. Hurtig levering.

䌁業情報

1. プロず趣味の協䌚

圓該䌁業による蚘述

HjDesign er en virksomhed specialiseret i gravering af metal, skifer, lÊder og trÊ. Med vores ekspertise og hÃ¥ndvÊrksmÊssige kunnen leverer vi kvalitetsprodukter til vores kunder. Vores mission er at skabe personlige og mindevÊrdige produkter, der afspejler vores kunders unikke stil og prÊferencer. Vi forstÃ¥r vigtigheden af ​​at levere graveringer af hÞjeste kvalitet, og vores dedikerede team bruger avancerede teknikker og prÊcisionsvÊrktÞjer til at sikre enestÃ¥ende hÃ¥ndvÊrk og finish. Vores vÊrdier omfatter dedikation, kvalitet og kundetilfredshed. Vi strÊber altid efter at overgÃ¥ vores kunders forventninger og skabe produkter, der er i stand til at fortÊlle en historie og skabe varige minder. VÊlg HjDesign for at tilfÞje et personligt prÊg til dine produkter. Vi er her for at opfylde dine graveringbehov og skabe unikke og betydningsfulde stykker, der vil imponere i mange Ã¥r fremover.

4.9

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

104件のレビュヌ

Meget sÞd ejer

Meget sÞd ejer, som er meget hjÊlpsom også når man laver fejl.
Vil til en hver tid anbefale ham til andre som jeg ofte gÞr

2026幎4月5日

HjDesign からの回答

Hej Maria. Tusind tak for de varme ord og anmeldelse. Det betyder meget. Jeg hjÊlper altid gerne – ogsÃ¥ nÃ¥r noget gÃ¥r skÊvt. Tak fordi du anbefaler mig videre.

Klar anbefaling

Nemt og bestille. Hurtig levering og god kvalitet. Kan klart anbefale HjDesign til andre.

2026幎3月26日

HjDesign からの回答

Hej Ole. Mange tak for din anmeldelse. Det glÊder mig, at bestilling, levering og kvalitet levede op til forventningerne. Tak for anbefalingen og anmeldes – det betyder meget.

bordkort til konfirmation

Bestilte bordkort i trÊ til konfirmation. Og hvor er de bare super flotte 😍 udover det, sÃ¥ havde jeg glemt at trykke at de skulle leveres 🙈 skrev en mail om min lille "dumhed", fik hurtigt svar og vi fik det fikset med det samme 💪
de blev leveret i en fin Êske hvor der lige var gjort liiidt ekstra ved at indgravere mit navn.. det kaldes overskud 🀩
KÊmpe store anbefalinger herfra 🀗

2026幎3月31日
自発的なレビュヌ

HjDesign からの回答

Hej Charlene. Mange tak for den fine anmeldelse. Det bliver man jo kun glad for :)

KÞbte 3 silicone hundetegn

KÞbte 3 silicone hundetegn. Super lÊkker kvalitet. Nu er de ret nye, så ved ikke med holdbarhed ang bogstaver osv endnu. Men flotte og tydelige er de.
Der var hurtigt levering, hvilket også er et plus.

2026幎3月22日

HjDesign からの回答

Hej Henriette. Ja man må sige de er flotte, skriften står utroligt klart. De skal nok holde, ellers giv lyd fra dig. Tak for den flotte anmeldelse. :)

Fint produkt

2026幎2月16日

HjDesign からの回答

Hej Steen. Mange tak for de fem stjerner :)

Smart og fungerende navneskilt til hunde

Har tidligere kÞbt navneskilt til mine hunde. Da jeg skulle have ekstra faldt det naturligvis på HjDesign igen. Et smart skilt, der sidder tÊt på/om halsbåndet, så det ikke er i bevÊgelse og larmer når hunden går.
Kan varmt anbefale det. Hurtig og sporbar levering.

2025幎12月16日

HjDesign からの回答

Hej Kristian. Mange tak for den flotte anmeldelse :)

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。