レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min sÞn har trÊnet hos Peter i et Ã¥r nu, og det har virkelig gjort en forskel. Peters trÊning har hjulpet ham med at forbedre sin lÞbeteknik, kondition, hurtighed og eksplosivitet. Jeg kan varmt anbef... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vores 13 Ã¥rige har netop vÊret igennem et 10 ugers forlÞb, og har lÊrt en masse, og ikke mindst, lÞber han hurtigere end tidligere. Peter er super energisk og en god motivator. Og altid i strÃ¥lende h... もっず芋る

Er nu i et kÞrende forlÞb med Plus sport og kan kun sige varme ord om det. TrÊningerne er med godt humÞr og god intensitet, specifikt fokuseret pÃ¥ at mÞde enhver’s personlige behov og at opnÃ¥ dine mÃ¥... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vores sÞn har trÊnet med Peter i et personligt forlÞb pÃ¥ 10 uger. Det har gjort, at vores sÞn er blevet hurtigere og, at han har fÃ¥et en bedre lÞbeteknik + lÞbeforstÃ¥else. Vi har vÊret glade for fo... もっず芋る

䌁業情報

1. サッカヌの緎習
  2. 䜓型改善クラス
  3. フィットネス教宀
  4. フィットネス プログラム

圓該䌁業による蚘述

Plussport er en online virksomhed, som hjÊlper fodboldspillere med at blive hurtigere, eksplosive og stÊrkere. Vores online fodbold specialiserede trÊningsprogrammer og videoÞvelser har hjulpet over 3.580+ fodboldspillere fra U10 til senior, med at forbedre deres performancen på banen. Start din trÊning i dag og oplev forskellen.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

50件のレビュヌ

Dygtig og engageret lÞbetrÊner

Min sÞn har trÊnet hos Peter i et år nu, og det har virkelig gjort en forskel. Peters trÊning har hjulpet ham med at forbedre sin lÞbeteknik, kondition, hurtighed og eksplosivitet. Jeg kan varmt anbefale Peter til alle, der leder efter en dygtig og engageret lÞbetrÊner.

2026幎4月15日

Plussport からの回答

Tusind tak for de flotte ord – det betyder virkelig meget 🙏

Det har vÊret en fornÞjelse at arbejde med din sÞn og fÞlge hans udvikling gennem det sidste år. Han har lagt et stort stykke arbejde i trÊningen, og det er fedt at se, hvor meget det har rykket ham både på hurtighed, teknik og kondition.

Tak for tilliden – jeg glÊder mig til at fÞlge hans videre udvikling 💪

Nice app

God app. Den hjÊlper virkelig 💪🏻

2026幎3月3日

Tak for din anmeldelse, Elias! 💪🏻
Det glÊder mig virkelig, at du synes om appen, og at den hjÊlper dig i din trÊning. Det er altid fedt at hÞre, når vores trÊningsprogrammer gÞr en forskel for spillerne!
De bedste hilsner Peter Liljensten / Team Plussport

Fin app

Fin app med gode Þvelser og illustrationer. Emil har taget flere Þvelser fra Plussport med ind i sit trÊningsprogram.

2026幎2月25日

Hej Anette
Tusind tak for din anmeldelse! 😊 Det er rigtig fedt at hÞre, at Emil har kunnet tage Þvelserne fra Plussport med ind i sit eget trÊningsprogram – det er netop sÃ¥dan, vi hÃ¥ber, at appen bliver brugt.

Plussport

Gode videoer med med forklaring der er

Gode videoer med med forklaring der er lette at forstå. Rammer også ens trÊnings niveau rigtig godt

2025幎11月12日

Plussport からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🙏
Det glÊder mig rigtig meget at hÞre, at du synes videoerne er lette at forstÃ¥, og at trÊningen passer godt til dit niveau. Hos Plussport gÞr vi meget ud af at gÞre Þvelserne bÃ¥de enkle og effektive, sÃ¥ alle kan fÃ¥ mest muligt ud af deres trÊning – uanset udgangspunkt.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – det betyder meget og hjÊlper os med at fortsÊtte det gode arbejde! 💪

De bedste hilsner,
Plussport

Plussport er fremragende.

Min sÞn på 14 år, har vÊret gennem et formfald. Mest på grund af en skade i ryggen, der gjort det svÊrt at trÊne fuldt, det sidste halve år.
Plussport-appen har fantastisk enkel, men bygger tydeligvis på masser af erfaring og teori. TrÊningsprogrammet fik vi tilsendt efter de forskellige test min sÞn udfÞrte.
Det helt geniale er, at Þvelserne vises på video, hvilket gÞr det nemt for min sÞn også at selvtrÊne.
Som fotograf har jeg fotograferet national og international top-fodbold. Både trÊninger og kampe. Plussports kvalitet hÞrer til på allerÞverste hylde, i forhold til hvad jeg har set i gennem tiden.
Venlig hilsen Niels Ahlmann Olesen

2025幎7月9日

Tak for din anbefaling, Niels

Tusind tak for de flotte ord og din anbefaling, Niels. Det betyder utroligt meget for os at hÞre, hvordan Plussport har kunnet hjÊlpe din sÞn godt videre – isÊr efter en svÊr periode med skade og formnedgang.

Vi er glade for, at du oplever vores app som bÃ¥de brugervenlig og fagligt funderet, og at videomaterialet gÞr det nemt at fÞlge trÊningen. Det er netop vores mÃ¥l: at skabe et redskab, der gÞr individuel og mÃ¥lrettet trÊning tilgÊngelig – uanset udgangspunktet.

Din professionelle baggrund som fotograf i topfodbold gÞr dine ord ekstra vÊrdifulde for os, og vi er stolte over, at du placerer Plussport i så fornemt selskab.

Tak fordi du deler din og din sÞns oplevelse.

8 ugers forlÞb med fodboldhold

Hele vores fodboldhold har vÊret i et 8 ugers forlÞb med Peter og der har vÊret forbedring hos drengene over hele linjen.

2025幎3月3日

Tak for jeres anbefaling

Tusind tak for den fine tilbagemelding og for at have haft jeres hold med i et 8 ugers forlÞb hos os.

Det glÊder os enormt at hÞre, at drengene har rykket sig – og at I har kunnet mÊrke en forbedring pÃ¥ hele holdet. Det er netop dét, vi arbejder for: at skabe mÃ¥lbare fremskridt og styrke bÃ¥de individuelle spillere og fÊllesskabet omkring dem.

Tak fordi I valgte os – og for at dele jeres oplevelse!

Peter Liljensten / Team Plussport

Klasse forlÞb med tydelige fremskridt

Klasse forlÞb med tydelige fremskridt. Kan klart anbefales. Jeg kan mÊrke betydelig Êndring i min hastighed.

2025幎1月27日

KÊre Joe,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er virkelig dejligt at hÞre, at du har oplevet tydelige fremskridt – isÊr med din hastighed. Det er prÊcis den slags udvikling, vi strÊber efter at skabe i hvert eneste forlÞb.

Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse – og for din anbefaling!

En virkelig god app

En virkelig god app, som gÞr det hurtigere. Det kan trÊne hvor du har lyst, så lÊnge du bare har din mobiltelefon på dig.

2025幎1月23日

KÊre Yunus

Jeg vil gerne sige et stort tak for din anbefaling på min Trustpilot. Det vÊrdsÊttes virkelig, at du har taget dig tid til at dele dine ord.

Det glÊder mig at hÞre, at du har haft gavn af programmet, og at trÊningsvideoerne har hjulpet dig i din trÊning.

Jeg strÊber altid efter at forbedre mine tilbud og give mine kunde de bedste redskaber til at nå deres trÊningsmål. Hvis du har yderligere feedback eller forslag til forbedringer, er du mere velkommen til at dele dem.

Tak endnu en gang.

Gode fremskridt

Det er en app hvor du kan blive hurtigere på 5-10-20-30 meter du kan få bedre kondination og bliver stÊrkere jeg fÞler at jeg er blevet hurtigere i kampene og kan anbefale plussport

2025幎1月14日

Hej Sebastian.
Tak for din anbefaling i forhold til at bruge Plussport til din fodboldtrÊning. Fortsat endelige det gode arbejde med trÊningen fremadrettede, som bliver du en hurtigere og eksplosiv fodboldspiller.

Tak fordi du trÊner med.

Peter

Videoer med Þvelser var rigtig godt

Videoer med Þvelser var rigtig godt beskrevet. Nem og struktureret oversigt over Þvelser. Godt gennemarbejdet program. Anbefaling herfra

2024幎12月30日

KÊre Niels

Tusind tak for din fantastiske anbefaling på Trustpilot! Jeg sÊtter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse. Din stÞtte betyder meget for mig, og min online virksomhed Plussport.

Feedback som din motiverer mig til at fortsÊtte med at forbedre mig og levere den bedste oplevelse muligt. Hvis der er noget, kan jeg hjÊlpe dig med i fremtiden, er du altid velkommen til at kontakte mig.

De bedste hilsener
Peter Liljensten CEO af Plussport

Gode resultater

Efe har brugt plussport i snart 2 år og vi har set kÊmpe resultater i den tid han har gået der. Han bruger det til dagligt og laver sprint, akselaradion og kondition. De kompetencer han har opnået gennem plussport kan ses når han spiller kamp.

Vi vil isÊr takke trÊner Peter liljensten for den gode indsats og hjÊlp.

2024幎11月6日

KÊre Zeliha

Jeg Þnsker at tage et Þjeblik til at takke dig for den vidunderlige anbefaling, du har skrevet på min Trustpilot-profil for Plussport. Det betyder rigtig meget for mig at hÞre, at i har haft en positiv oplevelse med vores produkter og service. Din stÞtte og feedback er uvurderlig, ikke kun for mig, men også for potentielle kunder, der leder efter pålidelige anmeldelser.

At kunne levere en god oplevelse til vores kunder er altid mit mål, og det er virkelig tilfredsstillende at vide, at mit hårde arbejde bÊrer frugt. Vi strÊber konstant efter at forbedre vores service og sortiment, så din feedback hjÊlper os med at nå vores mål.

Jeg håber, du fortsat vil nyde dine kÞb hos Plussport, og at vi kan vÊre med til at opfylde dine behov i fremtiden. Hvis der er noget, du har brug for, er du altid velkommen til at rÊkke ud. Tak igen for din anbefaling.

Peter Liljensten

For et år siden oprettede jeg en profil

For et år siden oprettede jeg en profil på Plussport, og det har uden tvivl vÊret det bedste valg for min trÊning som fodboldspiller. Gennem de seneste 12 måneder har jeg brugt Plussport fire gange om ugen, og jeg har oplevet markante forbedringer både i min hastighed og generelle form.

Plussport tilbyder en bred vifte af trÊningsprogrammer, der er tilpasset forskellige niveauer og mål. Jeg har isÊr haft glÊde af de specifikt designede Þvelser for fodboldspillere, som fokuserer på hurtighed, styrke og udholdenhed. Systemet gÞr det muligt at fÞlge med i mine fremskridt, hvilket har motiveret mig til at blive ved med at presse mig selv.

En af de mest vÊrdifulde aspekter ved Plussport er den fleksibilitet, det tilbyder. Uanset om jeg har tid om morgenen eller aftenen, kan jeg altid finde et trÊningsprogram, der passer ind i min hverdag. Desuden er trÊningsvideoerne lette at fÞlge, og de giver mig mulighed for at se teknikkerne i aktion, så jeg kan forbedre min form og teknik.

Efterbare mine måneder med Plussport har jeg ikke kun fået en hurtigere sprint, men jeg har også mÊrket en generel forbedring i min fysiske formåen. Det har haft en direkte indflydelse på min prÊstation på banen, hvor jeg nu fÞler mig stÊrkere og mere energisk under kampene.

Jeg vil varmt anbefale Plussport til andre fodboldspillere, der Þnsker at forbedre deres hastighed og fysiske tilstand. Det er en fantastisk ressource, der virkelig leverer resultater. Tak til Plussport for at hjÊlpe mig med at nå mine mål!

Med venlig hilsen,
Kim

2024幎10月8日

Hej Kim

Mange tak for din anmeldelse. Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du er glade for vores online trÊningsforlÞb og du har forbedret din hurtighed. Det betyder meget for os 😊

Tak fordi du trÊner med 💪

De bedste hilsner Peter

Hold dig vÊk fra plussport

Opdatering :
KÊre Peter

Jeg har anmeldt plussport som er en anden virksomhed end din virksomhed som lÞbetrÊner. Du har offentliggjort en samtale som vedr. et andet produkt vi har kÞbt. Det anmelder vi til truspilot da det ikke har noget at gÞre med vores anmeldelse af plussport. Derudover er det bekymrende at du blander de to virksomheders dokumentation sammen, med henblik på dine virksomheders overholdelse af datahåndtering og databeskyttelse af dine kunder. Du har offentliggjort oplysninger om at min kone har kÞbt ydelser i din anden virksomhed og offentliggjort samtaler vedr. anden kÞbsaftale, det er vist ikke helt i orden.
IÞvrigt er en anmeldelse ikke SPAM!

HOLD DIG VÆK FRA PLUSSPORT

på YouTube- instagram - tiktok så kan du se Þvelserne gratis i stedet for at betale mange penge på plussport. Plussport ((Peter ) presser folk både skriftlig og mundtlig til at skrive pÊn ord på truspilot.

2024幎8月31日

Plussport からの回答

Hej Adem, Karina og Dennis Damgaard Hansen som er deres sÞn.

Jeg kan se din kone Karina Damgaard Hansen har sendt mig en SPAM anmeldes på min private virksomhed.

De fÞlgende beskeder er direkte fra Adem, hvor han snakker meget dårligt til mig, selvom jeg snakker pÊnt og er fleksibel hele tiden.

Beskeder fra Instagram onsdag d. 4/9-2024:

Adem: Hej Peter hvornår Dennis skal trÊnes nÊste gange?
Mig: LÞrdag kl. 08:00?
Adem: LÞrdag kl. 08:00? Vi dropper det her. Tag du fis på os? vi har jo sagt til dig at der skal vÊre på fredag?
Mig: Har sagt til dig at jeg ikke kan fredag har andre spillere jeg trÊner.
Adem: Vi er bare ligeglad. Send vores penge tilbage så dropper vi det her. Enten du finder en realistisk tid eller du sender vores penge tilbage, jeg er hamrende og bedÞvende ligeglad og du skal ikke. Komme med nogle urealistiske tidspunkter. VÊre professionel. Vi ville gerne bedt om at vi får refunderet af det resterende belÞb så hurtigt som muligt.
Mig: Du skal snakke pÊnt til mig til, at starte med, da jeg også snakker pÊnt til dig. Kan trÊne jeres sÞn på lÞrdag kl. 11:00.
Adem: Vil ville gerne bedt om at Vi får refunderet af det resterende belÞb.
Mig: https://peterliljensten.dk/aftale-om-traeningsforloeb/
Adem: Vi sendt dig en email og anbefaler jeg at du kigger på aftaleloven paragraf 38 evt. Sammen med din revisor eller din advokat. KÊre Peter vi ville gerne bedt om at vi får refunderet af det resterende belÞb hurtigst muligt.

SMS-bekender torsdag d. 5/9-2024:

Kl. 09:54 KÊre Peter, vi ville gerne bedt dig om at vi får refunderet af det resterende belÞb, hurtigst muligt, Hilsen Dennis's far Adem
Kl. 10:40 Jeg forventer at få et hurtigt svar vdr.refundering af restbelÞb,da vi ellers ser os nÞdsaget til at gå videre med sagen jurudisk og på sociale media både facebook, instagram, tiktok og twitter, herunder trust pilot.
Kl.10:51 Hej Adem Tak for din sms og IG besked. Jeg er igang med at svare din kone over e-mail, så der ikke er nogle misforståelser. Mvh Peter
Kl. 11:26 KÊre Peter, du får et dagligt anmeldelser på trust fra nu af og et opslag dagligt på social media om hvordan vi har oplevet dig og jeg går videre med sagen juridisk. Mvh Adem
Kl.11:27 Det gÞr jeg hver dag indtil du får refunderet af det resterende belÞb.

Jeg har vÊret personlig trÊner til bÞrn i 13 år. Jeg har aldrig oplevede noget lignende af 2 forÊldre ikke har sat dig ind i tingende, selvom der er blevet sendt Aftale Om TrÊningsforlÞb til dem for 1 måned siden til deres mail og der står også på min hjemmeside.

I kan lÊse direkte hvad Adem har skrevet til mig. Hvor han truer mig direkte og ikke snakker pÊnt, selvom jeg har gjort alt for at tilfredsstille dem. En ubehagelig opleve af en voksen forÊldre til et barn på 9 år, som ikke har sat sig ordentligt ind i tingene fra starten af og nu truer mig og min virksomhed.

Fede Þvelser med hÞj intensitet

Fede Þvelser med hÞj intensitet. Peter hjalp også vores sÞn med trÊning selvom vi bor i Budapest. Det fik de lÞst med en telefon, et kamerastativ og AirPods

2024幎6月15日

Hej Malene

Mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at hÞre, at du synes godt om vores online trÊning, som har hjulpet din sÞn. Det er mega sejt 😊 Tak fordi han brugere det.

De bedste hilsner,

Super trÊningsprogram ogsÃ¥ i

Super trÊningsprogram også i forbindelse med almindelig lÞbetrÊning. Man kan styre programmet som man vil og når man har tid.
Vi kan varmt anbefale Plussport på det varmeste

2024幎8月11日

Hej Charlotte

Tak for din anbefaling. 1000 tak skal du have for de fine ord du har skrevet.

Peter Liljensten

Vi har haft et forlÞb med vores sÞn hos

Vi har haft et forlÞb med vores sÞn hos peter, vi ville gerne kÞbe 20 klip da vi troede på at dette ville rykke vores sÞn med hensyn til lÞb. Vi startede med at betale for de fÞrste 10 gange, men efter nogen trÊninger, kom peter med nogen meget personlige ting om vores sÞns stÞrrelse, og sagde faktsik til os forÊldre at han skulle tabe sig, udover det, ville han også kommetere på den kost vi nu gav ham. Det var noget, der fik os som familie til at ville stoppe her hos peter, vi Þnskede ikke og komme til den sidste trÊning vi havde betalt for, og har bedt om at få pengene tilbage for denne. Det har peter valgt ikke og opfylde, så vi har lige mistet de penge, og går derfra med en kedelig oplevelse desvÊrre :-(

Du siger jeg skylder dig penge nu? Hvad er grunde til vi ikke fuldfÞrer de 20 trÊninger, har du tÊnkt over det? Ingen bÞrn på 12 år Þnsker og få af vide de er tykke :-( Jeg truer ikke på nogen måde, men synes bestemt jeg skal have mine penge tilbage for en ydelse vi ikke har fået, det er vel fair. synes også andre skal vide, at du som trÊner kommer med meget personlige ting om ens barn. Så hvis jeg kan råbe op om dette til andre forÊldre skal vÊre opmÊrksom på netop dette, ved et forlÞb hos dig. Så ja, det vil gerne skrive et opslag omkring.

2024幎6月5日

KÊre Marck Hemmingsen

Jeg kan se du lige har skrevet en anmeldes på min Trustpilot profil, som har med Plussport at gÞre og ikke med fysisk trÊning det er kun online trÊning. Så vil bede dig om at slette din anmeldes med det samme? Det har intet at gÞre med Plussport.

Men når det er sagt så vedhÊfter jeg lige alt hvad vi har skrevet sammen over mailen fra d. 6/april 2024. Da du skylder mig faktisk 2.000 kr, da et trÊningsforlÞb koster 8.000 kr. for 10 klip men du betalte 6.000 kr. for 10 klip.

Den kommer her:

Hej Marck (LÞrdag d. 6/april 2024)

Tak for snakken over telefonen angående trÊning til din sÞn Julian over et 20 ugers trÊningsforlÞb 1 gang om ugen. Formålet med trÊningen er at få ham til at blive en hurtigere fodboldspillere på banen. Der vil vÊre fokus på lÞbeteknik, eksplosivitet, mobilitet, agility og video analyse ud fra hans trÊningsniveau.

Du må gerne oprette en profil til ham på Plussport og tilmelde ham månedligt, helårligt eller årligt medlemskab. Plussport er trÊningsprogram og videoÞvelser til selvtrÊning, så han kan trÊne det jeg hjÊlper ham med ekstra.

Du skal ligge Hold koden ind under hold: QRMEP

Der ligger online selvtrÊning ”TrÊningsprogram og videoÞvelser” til sprint han skal lave 2 gange om ugen af 30 min.

www.Plussport.dk

Det skal nok blive dejligt hårdt, sjovt og sundt hele vejen over målstregen.

Opstart:

Opstart onsdag d. 10/4 kl. 17:30 – 18:30

Adresse til Lyngby:

Lundtoftevej 53A, 2800 Kongens Lyngby (bag svÞmmehallen på atletikbanen)
Faktura:

Selve fakturaen bliver sendt til den samme mail igennem Dinero regnskabsprogram.

Aftale:

Personlig trÊner – LÞbetrÊner – LÞbecoach – TRX-trÊner og Kostvejleder

CVR: 35551476
Mob: + 45 50 42 58 16
Mail: hej@peterliljensten.dk
Web: www.Peterliljensten.dk

Hej Peter (SÞndag d. 7/april 2024 kl. 10:09)

Så er der lige lidt bedre tid til at svare på mailen du sendte igår. Jamen det hele lyder jo super, og min sÞn er klar til give den gas og blive bedre til det vi har talt om.

Nu er jeg ikke lige typen der lÊser alt hvad der stårpå en hjemmeside med små bogstaver osv, så da det gÊlder omkring og betale for et forlÞb hos dig, har jeg et spÞrgsmål, som jeg håber vi kan lÞse, da vi ellers nok må trÊkke lidt i land. Jeg vil hÞre om det ikke er muligt og betale dig på onsdag 6000 Kr i kontant. og så igen efter de 10 personlige trÊninger give dig de sidste 6000 kr. Altså dele betalingen op " det er mange penge på 1 gange for os som familie" og ikke lige noget vi har nu. Så jeg håber virkelig dette kan lade sig gÞre, så vi kan starte et forlÞb op sammen på onsdag.

Vh Marck Hemmingsen

Jo det er så fint (SÞndag d. 7/6 2024 kl. 12:09)

(Tirsdag 30. juli. 2024 kl. 07.57)

Okay. For jeg er en del forvirret nu, da vi lavede en aftale fra starten af at i vil kÞbe 20 klip mod kontakt betalt af 2 omgange

(Tirsdag juli 30, 2024 18:44)

Yes helt rigtigt 😊

Men da jeg sagde jeg ville kÞbe 20 klip, vidste jeg ikke Julian nu skulle trÊne 4 gange om ugen. SÃ¥ tÊnkte der var plads til din lÞbe trÊning ogsÃ¥. Men nu kan jeg se det bliver for meget for ham. Og derfor kan det vÊre at vi holder efter de her 10 trÊninger. Det hÃ¥ber jeg er helt ok? Da det er det bedste for Julian med en dags pause om ugen fra fodbold og lÞb 👍

Den sidste mail besked, som Marck

"Du kan sende alle de papir osv du Þnsker.

Hvis du ikke tilbagebetaler mine penge for den sidste trÊning. Vil jeg gå igang med et langt og prÊcis opslag på de sociale medier omkring forlÞbet hos dig og ikke mindst de ord der er blevet sagt om min sÞn. At han skulle tabe sig, og om vi forÊldre havde styr på kosten omkring ham. Og nu er vi jo i fodbold verden og hvis du Þnsker at folk skal hÞre dette, så er det også helt ok. Er sikker på mit opslags deles på Facebook og så må vi se hvordan folk reagere på dette. God dag."

Som i kan se i den sidste besked. Bliver jeg direkte truet af Marck.

Super dygtig trÊner

Nu har jeg trÊnet med Peter i et godt stykke tid, og det har kun vÊret gode trÊninger, hvor man bliver presset og får hjÊlp til at blive bedre.
Jeg startet fÞrst med at tage et 5 ugers forlÞb, men fandt hurtig ud af, at jeg gerne ville fortsÊtte med trÊne med Peter. Jeg har derfor taget 10 uger til og kan allerede nu, mÊrke stor forbedring i kondition og hurtighed.
KÊmpe anbefaling herfra <3

2024幎5月27日

Hej Frederikke

Tak for din anbefaling. 1000 tak skal du have for de fine ord du har skrevet. Det er super fedt, at hÞre du har forbedret din kondition og hurtighed det skulle du også meget gÞre gerne :-)

Jeg har haft et 5 ugers trÊningsforlÞb

Jeg har haft et 5 ugers trÊningsforlÞb hos Peter og på de 5 uger har han hjulpet mig med at forbedre min lÞbeteknik og hurtighed på de fÞrste 10 til 30 meter.

Vil helt klart anbefale andre sportsudÞvere at kÞbe et forlÞb hos Peter🀩

2024幎7月24日

Hej Sander

Mange tak for din anmeldelse!

Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du er glad for vores online trÊningsforlÞb og du har forbedre din hurtighed. Det betyder meget for os 😊

Tak fordi du trÊner med 💪

Fantastisk

Fantastisk
Har forbedret min fodbold meget og
Er virklige tilfreds og positivt overrasket

Vil anbefalde til alle

2024幎7月3日

Hej Victor

Tak for din fine anbefaling. Det er vi rigtig glade for, at hÞre du er blevet en bedre fodboldspillere.

Tak fordi du trÊner med.

Svindlen

Pas på, svindlere!!!!
Sidste Ã¥r, jeg kan ikke huske prÊcis hvornÃ¥r det var, forsÞgte jeg at registrere mig pÃ¥ deres hjemmeside, men efter at have udfyldt alle kortoplysningerne, kunne jeg ikke gÃ¥ ind pÃ¥ siden. Jeg skrev til dem mange gange, men fik aldrig svar. Og for et par dage siden hÊvede de penge fra min konto, selvom jeg ikke gav tilladelse til dette. Og igen skrev jeg flere beskeder til dem, men igen uden svar. SÃ¥ jeg modtog ingen tjenester for mine penge

23.07.24-I forstÃ¥r mig ikke??? Jeg kan ikke logge ind med min e-mail, jeg har skiftet kodeord og intet hjÊlper. Derfor skrev jeg til jeres supportservice mange gange, men ingen svarede mig. Af en eller anden grund svarer I kun her pÃ¥ Trustpilot og I svarer ikke pÃ¥ jeres hjemmeside. NÃ¥r jeg indtaster min e-mail og adgangskode, bliver jeg bedt om at indtaste mine bankkortoplysninger og ingen andre muligheder. For mange mÃ¥neder siden indtastede jeg mine bankoplysninger og kunne ikke gÃ¥ videre. Det er ikke ok, at I ikke kan hjÊlpe og gÞre noget
SÃ¥ sletter jeg ikke min anmeldelse indtil jeg fÃ¥r hjÊlp fra Jer.
Vh Halyna

24.07.24
Jeg har stadig mange spÞrgsmål om jeres ansvarlighed.
1) Hvis jeg ikke har sat kryds , at jeg er enig med jeres betingelser, hvorfor hÊvede I så penge fra min konto?
2) Jeg modtog ikke stÞtte og hjÊlp fra Jer, når jeg havde brug for det. Jeg bad om hjÊlp og skrev på siden i formularen, og sendte derefter en e-mail til Jer. Derefter forsÞgte jeg hundrede gange at logge ind på jeres side med mit login. Men desvÊrre fandt jeg ikke ud af på det tidspunkt, at pengene var trukket fra min konto og holdt simpelthen op med at prÞve.
3) Et år senere, da I trak penge fra min konto igen, begyndte jeg at skrive til jer igen, jeg fandt endda jeres anden side og spurgte om I virkelig kender Plussport.dk. Igen svarede I ikke noget.
4) Jeg var nÞdt til at spÊrre mit bankkort 5) I er bekymrede for jeres omdÞmme, men svarer kun på Trustpilot, så er det ikke ok.
6) Jeg kan ikke tjekke om I har slettet min profil, for jeg kunne ikke se om jeg er din kunde som fÞr.
7)DesvÊrre fandt jeg fÞrst ud af efter et år, at I hÊvede penge fra min konto, da jeg simpelthen ikke tjekkede min bankkonto for et år siden, fordi jeg var sikker på, at hvis jeg ikke fik nogen ydelser, så skulle jeg ikke have betalt.
8) I anerkender ,at I forstÃ¥r, at jeg ikke kunne bruge jeres Plussport side, fordi jeg ikke har sat krydset, sÃ¥ hvorfor tilbÞd I ikke som et firma med respekt for sig selv at returnere mine penge, som I nÃ¥ede at hÊve fra min konto? Der er mange spÞrgsmÃ¥l om jeres Êrlighed... SÃ¥ hvorfor skulle jeg ikke betragte jeres virksomhed som “svindlere”?
Mvh Halyna

2024幎7月17日

Hej Halyna

Vi har nu undersÞgt sager og vi kan se du stadig er kunde hos os, da du ikke har gået ind på Plussport under Pro og opsige dit medlemskab. Det er noget du selv skal gå ind gå og gÞre. Det kan vi ikke gÞre for dig. Det står der også meget klart og tydeligt under vores betingelser og inde på selve Plussport, når man har oprettede en profil. Kan man se alt derinde.

Vores IT programmÞr har nu vÊret inde og slette din profil i vores system, som du selv skulle have gjort, da du oprettede en profil for et år siden.

Step 1: FÞrst opsiger man sit medlemskab inden på Plussport.
Step 2. Så sletter man ens profil bagefter inden på Plussport.

Som der står i vores betingelser, som man krydser af når man opretter en profil. Det kan vores IT programmÞr se i vores system, at du aldrig har fået gjort.

Vi vil derfor bede dig om at fjerne din anmeldelse, da vi nu har gjort hvad vi kunne i forhold til din sag.

Peter Liljensten CEO af Plussport

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。