äŒæ¥ãåçããŸãã
Har lige kÞbt spisebord ved Hjemme hos i Auning. HVilken fantastisk oplevelse. Virkelig god betjening i butikken, af Jesper som forstod vores behov. Bestilte bord Torsdag, har lige fÃ¥et leveret o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har lige kÞbt et vitrineskab til votes stue i Odense og er helt imponeret og taknemlig over den fantastiske betjening og service, som vi har modtaget. Skabet blev hentet i en anden forretning/l... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har kÞbt sofa hos Vejle Bolighus, og fik en meget grundig vejledning. Sofaen blev leveret og samlet af venlig personale. EfterfÞlgende syntes vi, at der var for lidt fyld i hjÞrnet af sofaen.... ãã£ãšèŠã
Velkommen til Hjemme Hos, en landsdÊkkende mÞbelkÊde med hele 24 butikker spredt ud over landet. Vi er dedikeret til at tilbyde dig et bredt sortiment af kvalitetsmÞbler til hele hjemmet samtidig med at du bliver betjent af en lokal mÞbelhandler, som kan give dig den helt rette rådgivning og vejledning når du skal kÞbe nye mÞbler. Vi har alt hvad du har brug for af mÞbler til dit hjem. Uanset om du sÞger den perfekte sofa, komfortable lÊnestole, et elegant spisebord, stilfulde spisebordsstole, praktiske opbevaringsmÞbler eller en komfortabel seng, kan du finde det Hjemme Hos os. Vi tilbyder altid prismatch, der sikrer dig den bedste pris på markedet. Hvis du finder et identisk produkt til en lavere pris et andet sted, matcher vi prisen. Hos Hjemme Hos Þnsker vi også at gÞre det nemt for dig at handle. Derfor tilbyder vi fri fragt, når du kÞber for over 1.499 kr. Dette betyder, at du kan nyde bekvemmeligheden ved at bestille dine mÞbler online og få dem leveret direkte til din dÞr uden ekstra omkostninger. BesÞg en af vores 24 butikker eller webshop i dag for at opdage vores store sortiment af kvalitetsmÞbler til konkurrencedygtige priser.
Olaf Ryes Gade 7K, 1. th., 6000, Kolding, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

Hjemme Hos ããã®åç
Fik den flotteste sofa og den bedste jeg nogensinde har haft. Er kun 160 cm hÞj og i denne sofa har jeg rygstÞtte og kan nå gulvet med benene. Min mand er 175 hÞj og sidder også godt. Fik leveret med forkerte ben men de kom med de rigtige et par dage efter
SÃ¥ god service og fantastisk sofa.

Hjemme Hos ããã®åç
Vi bestilte en to personers sovesofa og var indforstÃ¥et med den lange leveringstid ca. fem uger. Sofaen bliver fÞrst polstret efter bestilling, de findes i mange forskellige farver. Sofaen bliver sent til den nÊrmeste mÞbelbutik der hÞre under Hjemme Hos for os var det Deres Ãnske Center i Nakskov den blev bÃ¥ret ind pakket ud og de tog emballage med en rigtig god oplevelse.
Ove Christensen

Hjemme Hos ããã®åç
Har netop fået en udsÞgt behandling ifm. kÞb af lÊnestol hos Hjemme Hos i Grenå. Fair pris, stor faglighed og tilbud om gratis levering efterfÞlgende hverdag.

Hjemme Hos ããã®åç
Hurtig levering, men der mÃ¥tte godt have vÊret en vejledning med til samling af rullebord. ð

Hjemme Hos ããã®åç
Mangler kommunikation og orientering vedr. leveringstid, aftale om levering .
UnÞdvendigt at jeg skal forstyrre og have et opkald til mÞbel forretning for at få disse oplysninger.
I mit tilfÊlde var der 6 ugers leveringstid, som jeg ikke oplyses om ved bestillingen

Super sovesofa fra Innovation Living.. sÃ¥ nul klager..ð»ð¥°ðð€©

Hjemme Hos ããã®åç
Da vi i Slagelse desvÊrre ikke mere har MÞbelforretningen Hjemme Hos ( MÞbler & Design ) bestilte jeg et sofabord på Hjemmesiden. Der var lidt ventetid. Men det var tiden vÊrd at vente på. Bordet var akkurat som jeg havde håbet på og forventet.
SÃ¥ jeg nyder mit sofabord hver eneste dag.

Har lige kÞbt sofasÊt hos Zebra mÞbler i Lellinge ved KÞge, super betjening ,
Fin pris, og levering af mÞblerne var også super. Vi bor på Frederiksberg, men vil anbefale den lille kÞretur .

Hjemme Hos ããã®åç
DE PRÃVEDE AT FJERNE MIN ANMELDELSE â MEN DET LYKKEDES IKKE! JEG SKRIVER HVER DAG, INDTIL DE TAGER ANSVAR!
Jeg har modtaget en Þdelagt plade fra dette sted â selvom den var pakket ind i trÊ og skruet fast. Alligevel beskylder butikschefen mig for at have Þdelagt den. Det giver simpelthen ingen mening.
Men i stedet for at tage ansvar for deres fejl, valgte de at gå endnu lÊngere ned i niveau:
De prÞvede at fÃ¥ min anmeldelse fjernet ved at anmelde den som âskadelig og ulovligâ. Hvad foregÃ¥r der?! Det her er censur, ikke kundeservice.
Men gÊt hvad â det lykkedes dem IKKE at fÃ¥ den slettet. Og jeg stopper ikke her. Jeg skriver en anmeldelse hver eneste dag, indtil de tager ansvar for deres fejl og behandler deres kunder ordentligt.
Man kan ikke bare gemme sig og slette kritik, når man har dummet sig. Tag ansvar. Nu.

Hjemme Hos ããã®åç
Lige fra jeg fandt min Þnske stol på nettet til jeg fik den leveret, har jeg kun positivt at sige om Hjemme Hos. Lige fra Simon Kristensen i kundeservice ,som ydede en fin service med kÞbet, til den flinke unge mand, der kom med stolen og satte drejefod på for mig. Jeg handler gerne med Hjemme Hos igen og kan kun anbefale andre det samme.

Helt fantastisk service!
Bestilte et sofabord hos hjemmehos, og der var simpelthen sÃ¥ fin service. Hurtig levering, og en vildt god kommunikation efterfÞlgende. Virkelig positivt, bestemt ikke sidste gang jeg handler her ð€©

Hjemme Hos ããã®åç
Fik leveret en skammel dagen fÞr den skulle leveres ðð»ðð»( der blev jeg kontaktet ) Den unge chauffÞr pakkede den ud sÃ¥ jeg ikke skulle stÃ¥ med pap mm.
Virkelig top service og levering ð€©ð€©

Hjemme Hos ããã®åç
Rigtig god betjening professionel rådgivning og varen leveret til tiden en stor anbefaling herfra

Hjemme Hos ããã®åç
Bestilte den lÊkreste Jensen seng. Hurtig levering, super service, endnu bedre seng og ovenikÞbet en rigtig sÞd fragtmand der hjalp med indbÊring.

Hjemme Hos ããã®åç
God service og rådgivning hele vejen. Sofaen leveret som aftalt og lever fuldt ud op til forventningerne.
Kan absolut anbefales.

Hjemme Hos ããã®åç
Vi, som er pensionister, KÞbte og fik leveret 05.02.2024 en âSofa Cityâ (hjÞrnesofa)i Bolighuset NykÞbing Falster. Efter 6 mÃ¥neders brug blev det ene sÊdeomrÃ¥de blÞdt. Butikkens eget personale besigtigede sofaen,efter gentagne rykkere, januar 2025 og lovede at sende en fra vÊrkstedet som kunne udbedre sofaen. Til vores overraskelse mÞdte en reprÊsentant fra mÞbelfabrikken op, der straks bedÞmte skaden som slid, der i Þvrigt kunne opstÃ¥ efter 2 mÃ¥neders brug! ???Vi er pensionister uden hjemmeboende bÞrn.
MÞbelhuset meddelte efterfÞlgende at de derved ikke kunne gÞre mere, ikke ville erstatte under garantiperioden , men âtilbÞdâvi kunne kÞbe en ny sofa til âgunstig prisâ (4500kr). Vi er fÊrdige med at handle i Hjemme hos Bolighuset, NykÞbing Falster.

Hjemme Hos ããã®åç
Jeg har kÞbt en lÊnestol med puf i Vejle Bolighus.
Da stolen endelig blev leveret, og jeg pakkede pap af stolen, kunne jeg se farven på det brune lÊder slet ikke levede op til forventningerne, den var helt orange og ikke i tråd med den stofprÞve, som jeg bestilte efter! Desuden er den utrolig grimt syet, og der er buler flere steder i lÊderet!
Eftersom det er en helt ny vare havde jeg så en forventning om at kunne returnere og blot bestille en anden vare i bolighuset, men ejer Þnsker ikke at ta varen retur, da han ikke selv tror på han kan sÊlge stolen til anden side, på trods af han udtrykkeligt gav udtryk for, at han havde solgt den langt under normalprisen til mig!
Jeg har undersÞgt med andre, hvad kutymen er når man bestiller en vare der skal produceres ud fra en stofprÞve, og man så ikke er tilfreds med varen, og andre steder giver man udtryk for at man selvfÞlgelig finder en lÞsning så kunden bliver tilfreds.
Jeg kan derfor pÃ¥ ingen mÃ¥de anbefale at handle med Vejle Bolighus, eller âHjemme hosâ som stÃ¥r pÃ¥ hjemmesiden. Det bliver ihvertfald ikke hjemme hos mig, der kommer til at stÃ¥ mÞbler fra det firma!

Hjemme Hos ããã®åç
Vi har kÞbt en seng i forretningen og vi fik her en meget god og kompetent betjening af ekspedienten.
Da vi fik leveret sengen kom der to ligeså flinke og rare personer som samlede sengen med madrasser og elevation afprÞvet, klar til brug.
Kan varmt anbefale firmaet til andre

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã