Dansk Hjemmeproduktion レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Jeg kontaktede dansk hjemmeproduktion fredag morgen angående køb af planter til min have Jeg fik venlig og kyndig vejledning af personalet som gav sig tid til at forklare Allerede i dag mandag har... もっと見る

5つ星のうち5の評価

som første gangs bruger af hjemmesiden er jeg virkelig begæret over den respons der er fra virksomheds side. havde bestilt gærstop og modtog da også en fin pakke fra dem efter kun 2 dage dog manglede... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Havde i lang tid søgt efter en vare i både fysiske butikker og i netbutikker, men uden held. Heldigvis havnede jeg i min søgen, på hjemmeproduktion.dk. Her havde man ganske vist ikke varen på... もっと見る

企業情報

1. 金物類付属品店

当該企業による記述

Vi udvikler, producerer og markedsfører løsninger til fremstilling og konservering af fødevarer i lille skala - til brug i hjemmet, restauranter eller til undervisning.

優良

過去12か月のレビュー数: 4

レビューを書く

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Fik leveret et nyt flot og stort Abrikos træ i dag, fordi det sidste uheldigvis var knækket under transporten. Jeg er ovenud lykkelig. Tusind tak for hurtig, god og profesionelle service. Jeg elsker alt hvad jeg har købt igennem Jer.
God weekend

2025年3月14日

Super oplevelse

I forbindelse med en gave kontaktede jeg Dansk Hjemmeproduktion via telefon med henblik på at få opklaret procedure og nødvendig materiel til egen-produktion af cider/mousserende vin. Jeg blev guidet behageligt igennem proceduren og fik udpeget relevante produkter til produktionen.
Super god oplevelse med deres kundeservice!

2024年12月9日
5つ星のうち5の評価

Jeg var sent ude men de reddede mig

Jeg bestilte onsdag aften og skulle bruge varerne fredag, jeg havde været lidt sent ude med bestillingen- men jeg fik sgu min ordre fredag formiddag, så tak for at få pakken afsted så hurtigt. 5 stjerner herfra, vil gerne bestille derfra igen

2024年11月1日
5つ星のうち5の評価

Stor anbefaling! God service!

Jeg har længe gerne ville lave min egen kombucha, men var i tvivl om hvordan det skulle gøres og hvor jeg skulle starte.
Jeg fik lynhurtig hjælp af Palle, som guidede mig og dermed fik jeg bestilt de relevante produkter. Leveringen var der heller ikke noget at klage over. Alt i alt god oplevelse og klar anbefaling! :-)

2024年4月4日
5つ星のうち3の評価

Dårlig service af medarbejder - God service da ejeren selv tog over

Opdateret fra 1 til 3 stjerner

Meget dårlig kundeservice fra medarbejder til at starte med, som ikke var samarbejdsvillig og ikle ville kunden det bedste. Billeder på hjemmesiden stemte ikke overens med det produkt der kom, men ville ikke refundere den dyre fragt..

GOD service fra ejeren selv
Dette blev der dog taget hånd om da ejeren kom tilbage.

Ærgerligt at skulle bøvle med en kollega, men dejligt at ejeren selv ville rette op på det, da han kom tilbage.

2024年2月27日
5つ星のうち5の評価

Her får man personlig service der ikke er ligeglad

Jeg skriver normalt aldrig anmeldelser da den service man får, de fleste steder, er middelmådig til ok.
MEN MEN MEN
Ikke hos Dansk Hjemmeproduktion. Her får man personlig service der ikke er ligeglad. De VIL gerne hjælpe og yde god service. De er søde, flinke og rare.
Tak for en dejlig oplevelse. I er en sjælden race!! Glæder mig til at modtage min ordre.

PS. Jeg kan så i øvrigt meddele, at det min datter gav mig i julegave, var en succes (hun har også skrevet en anmeldelse her - hvilket hun heller ikke normalt gør)

2024年1月31日

Trustpilot エクスペリエンス