Flaskelandet レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Har handlet pÃ¥ flaskelandet 3-4 gange. FÞrste gang (1 Ã¥r siden) var stor succes, den lille ordre kom hurtigt. Anden gang kom ordren 3 uger for sent og min mail korrespondance var ofte at jeg skre... もっず芋る

Rigtig god service. Bestilte syv patentglas. PÃ¥ tre af dem var lÃ¥gene skÃ¥ret eller helt krakeleret pÃ¥ trods af beskyttende papir omkring dem. Jeg reklamerede, og fik uden yderligere spÞrgsmÃ¥l tilsend... もっず芋る

Dybt sortiment, god sÞgefunktion, nemt at tilpasse stÞrrelser, former, farver etc. Glasflasker ankom forsvarligt pakket og uden nogen var gÃ¥et i stykker. Jeg har sjÊldent brug for at handle et sted... もっず芋る

Bestilte en masse flasker, som kom i 2 store papkasser. 1 flaske inde indt i pakken var smadret. MÃ¥ske de fleste bare ville have trukket pÃ¥ skuldrene, men jeg tog et billede og skrev, at ordren var mo... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 52ä»¶

レビュヌを曞く

Har handlet på flaskelandet 3-4 gange

Har handlet på flaskelandet 3-4 gange.
FÞrste gang (1 år siden) var stor succes, den lille ordre kom hurtigt.
Anden gang kom ordren 3 uger for sent og min mail korrespondance var ofte at jeg skrev for at hÞre status og fik svar 5 dage efter, at fordi de var ved at Êndre lokation skulle alt op og kÞre, og derfor lange svar tider og leveringer. Da ordren endelig kom, havde jeg fået de forkerte låg til flaskerne med i ordren.
Jeg skrev til dem med det samme og det er nu 7 dage siden og har ikke fået noget svar endnu.
Min nye ordre er heller ikke behandlet.

2026幎8月3日

Money Charged Immediately, Order Not Shipped

Money is charged immediately, but after that there is complete radio silence and no shipment notification, despite the items being advertised as shipping within 1-2 days.

I placed my order on the 19th, and the payment was charged on the 21st. As of today, I have not received any notification that the order has been shipped, nor any update on the status of the order, despite numerous inquiries.

2026幎7月19日

Jeg har bestilt varer den 19/6 og

Jeg har bestilt varer den 19/6 og betalingen er hÊvet den 23/6. Ved bestillingen blev oplyst at varerne ville blive afsendt i lÞbet af 1-2 dage.
Jeg har skrevet til dem 4 gange nu, og hver gang får jeg et svar om at de pt. får så mange e-mail, så om jeg venligt vil afholde mig fra at skrive igen, da det forsinker dem i deres arbejde.
Jeg vil bare gerne have mine saftflasker.

2026幎6月25日
自発的なレビュヌ

Jeg kan absolut ikke anbefale at handle

Jeg kan absolut ikke anbefale at handle hos Flaskelandet. Jeg lagde en bestilling for en måned siden, og jeg har stadig ikke set skyggen af min pakke.

Dyr og ubrugelig fragt: Jeg betalte nÊsten 80 kroner i levering, hvilket er direkte til grin, når de overhovedet ikke kan levere til tiden. Den dyre porto er fuldstÊndig spildt af penge.

Elendig kommunikation: På en hel måned har jeg kun hÞrt fra dem to gange i form af korte beskeder. Der er absolut ingen reel opfÞlgning, handling eller forklaring på, hvorfor mine varer bliver tilbageholdt.

UseriÞs kundeservice: Det er dybt uprofessionelt at opkrÊve hÞje fragtpriser og derefter lade en kunde vente i total uvished i over 30 dage uden brugbare opdateringer.

Min tålmodighed er fuldstÊndig sluppet op, og jeg har nu annulleret hele min ordre. Jeg håber, de i det mindste kan finde ud af at tilbagefÞre mine penge med det samme uden yderligere problemer.

Det var fÞrste og absolut sidste gang, jeg handlede her. Hold jer langt vÊk!

2026幎7月17日

Ingen varer, intet svar

Bestilte 18. juni. Pengene blev trukket d. 22. Pakken er 1. juli stadig ikke registreret ved GLS, og flaskelandet har endnu ikke svaret pÃ¥ mail sendt d. 24., hvor jeg spÞrger, om pakken er sendt. Har nu skrevet igen, og forhÃ¥bentlig svarer de denne gang og det hurtigt. Jeg kan ikke blive ved med at vente og fÞler mig faktisk snydt lige nu. Øv. 😔

2026幎7月1日

Roderi i dette udenlandske firma. Tag kke chancen.

10 dage efter ordren var indgivet og aldrig hÞrt et ord. De hÊvder leveringstider på 3 dage men kan ikke engang sende en "ordren bliver forsinket" mail indenfor 10 dage.
Flaskelandet.dk - "dk" er også en anelse misvisende da der tilsyneladende ikke er noget som helst dansk over dette projekt.
Hvis man ringet til dem er det et tysk nummer og man må bevÊbne sig med tålmodighed og en god telefonregning, inde man kommer igennem.

Vi skulle have serveret dessert i deres glas til vores bryllup, vi bestilte 14 dage fÞr, men nu står vi alligevel uden dessertservice.

2026幎6月29日

Flaskelandet fik mine penge. Jeg fik en lang nÊse.

Jeg bestilte ordrenummer: F26DK2002107B og Flaskelandet svarede, at de har modtaget min ordre den 17. jun. 2026, 14.48.

I dag har vi mandag d. 29. Juni og jeg har INTET hÞrt.
Jeg kan ikke ringe, da jeg ikke taler tysk.

Heldigt at jeg “kun” har mistet 209,46 kr.

Pas på Flaskelandet!

13-07-2026
TILFØJELSE

Jeg har nu modtaget mine varer og de er som bestilt.
Det kan vÊre, at der har vÊret aflÞsere på eller administrationen havde en fejl. En besked i form af e-mail eller SMS ville have vÊret rat.
Jeg flytter fra én stjerne til tre.
Mvh. Leif

2026幎6月29日

DÃ¥rlig emballage

Det er nu tredje gang at jeg modtager forsendelser hvor emballagen er Þdelagt.
I er nÞdt til at bruge nogle mere robuste pakninger,
Denne gang er der umiddelbart ikke noget er smadret. Forrige forsendelse var der Þdelagt 4 glas.

2026幎6月4日