䌁業情報

3. 火灜譊報噚提䟛業者
  4. 防火装眮提䟛業者
  5. 防火システム提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Hjerte112 - en del af Presto Denmark - leverer trygge og driftssikre sikkerhedslÞsninger til virksomheder og institutioner. Vi tilbyder hjertestartere (AED), fÞrstehjÊlpstrÊning, brandsikring og alarmsystemer, hvor vi kombinerer rådgivning, installation og lÞbende service. Siden 2013 har vi arbejdet for at gÞre arbejdspladser og offentlige rum mere sikre, og siden december 2024 har vi vÊret en del af Presto-koncernen, hvilket styrker vores kapacitet og service i hele Danmark. Vi lÊser og bruger alle anmeldelser aktivt - både ros og kritik - for hele tiden at forbedre vores lÞsninger og service.

4.1

FIRST AID
D. 04-02-2026
Duration 03:00 hours
By instructor Simon MÞrkeber

I had a great experience with this first aid course, mainly thanks to the trainer. They were highly knowledgeable, professional, and very engaging throughout the entire course. The material was explained clearly and in a way that was easy to understand, even for those without prior experience.

What I especially appreciated was how practical and interactive the training was. The trainer encouraged questions, shared real-life examples, and made sure everyone felt confident practicing the techniques. This made the learning both effective and enjoyable.

Overall, the instructor did an excellent job creating a positive and supportive learning environment. I now feel much more prepared and confident to handle emergency situations. I would highly recommend this trainer and course to anyone looking to improve their first aid skills.

2026幎2月4日

DÃ¥rlig kundeservice

DÃ¥rlig kundeservice. Umulige at komme i kontakt med.

2025幎8月5日

Hej Tina,

Vi er kede af at hÞre, at du har haft en dårlig oplevelse. Hos Hjerte112 er det vigtigt for os, at alle får den bedst mulige service.

Vi har desvÊrre ikke kunnet finde dig i vores system ud fra de oplysninger, der fremgår her, men vi vil meget gerne hjÊlpe dig. Du er velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@hjerte112.dk eller tlf. 70 208 112, så vi kan finde en lÞsning.

Vi sÊtter pris pÃ¥, at du har taget dig tid til at give feedback – det giver os mulighed for at blive endnu bedre.

Venlig hilsen,
Anton
Hjerte112

Hjerte 112 utrolig dygtige og informative

Torup Sogn Menighedsråd stod for en stor opgave da vores materiel fra en anden udbyder skulle skiftes da vi fik et godt tilbud fra Hjerte 112.
Hjerte 112 var utrolig konstruktiv i deres tilbud og vi valgte Hjerte 112 og der har hele tiden vÊret en god dialog og Kenni har hele tiden lyttet til vores behov og Þnsker. Det var vÊre en nem opgave at lÊgge ordren hos Kenni og har båret os gennem forlÞbet på en utrolig positiv måde og der er blevet lyttet til os. Vi kan klart anbefale Hjerte 112 ved Kenni.

2025幎4月2日
自発的なレビュヌ

Grundig rådgivning og den bedste lÞsning

Vores lokale grundejerforening ledte efter den bedste lÞsning med hjertestartere og fik grundig rådgivning af Mikkel Haar fra Hjerte112 og en lÞsning med 2 hjertestartere på abonnement.
Så skal den nuvÊrende eller fremtidige bestyrelse ikke tÊnke på vedligehold, udskiftning af batterier eller replacement, hvis de har vÊret i brug.
Og de blev leveret samme uge af Mikkel personligt #SuperService.
De kom (rent tilfÊlde) op og i drift på Hjertestarterdagen den 16. oktober.

2024幎10月16日

God service og kommunikation

I forbindelse med anskaffelse af hjertestarter havde vi en rigtig god oplevelse med Kenni Christensen fra Hjerte112. I hele forlÞbet var der en god og saglig dialog, alle aftaler blev overholdt og hjertestarteren er blevet leveret og installeret. Nu håber vi bare, at vi ikke får brug for den:-)....

2024幎2月5日

Hjerte112 からの回答

Tusind tak for din feedback, Henrik! Vi sÊtter virkelig pris på det.

Vi har haft et godt samarbejde med hjerte112

Vi har haft et godt samarbejde sammen med Kim Nicolaisen.
Han har vÊret super god til forklaring hvordan hjertestarteren fungere samt at tjekke op på vores brandflasker til fornyelse,
Han har givet et super godt tilbud samt have en god tålmodighed angående samarbejde med andre virksomheder på ejendommen, til et fÊlles bidrag.
Han er en meget venlig samt imÞdekommende person.
KÊmpe anbefaling fra os.

2024幎2月1日

Hjerte112 からの回答

Tusind tak for din feedback, Mille! Vi sÊtter virkelig pris på os, og det er dejlig at hÞre at I har haft så god en oplevelse med Kim.

Hjertestarter fra Hjerte112

Vi har anskaffet en hjertestarter fra Hjerte112 og havde besÞg af Kim som gav grundig gennemgang af bÃ¥de produktet og aftalen. Der er udelukkende ros herfra 😉

2024幎1月5日

Hjerte112 からの回答

Tak for de fine ord, Henning. Vi er meget glade for at Kim har kunne vÊre så behjÊlpsom, og at I har haft en god oplevelse.

Sikkerhedsudstyr

Vi har haft besÞg at Kim fra hjertet112.
Vi fik en gennemgang af vores nuvÊrende sikkerhedsudstyr og så gennemgik vi vores kommende produktions lokaler.
Kim var super kompetent og havde en stor viden.
Vi fik i samme omgang en hjertestarter, og Kim's bagrund som ambulance redder, gjorde at vi fik en grundig gennemgang at hjertestarteren og dennes kunnen.

Hele forlÞbet har vÊret meget behageligt og jeg kan kun give mine stÞrste anbefalinger af Kim og Hjerte112

Jesper
Circular Food Technology

2023幎12月21日
自発的なレビュヌ

Hjerte112 får 5 store stjerner herfra.

Hjerte112 får 5 store stjerner herfra.
Lige fra opsÊtning af hjertestarter skab til overholdelse af serviceaftale og kundeservice generelt.
Kommunikationen med dem er så let og Christian er bare super skarp.
Der går ikke lang tid, fra man har kontaktet firmaet, til Christian er på adressen og lÞser opgaven.
Hver gang vores hjertestarter har vÊret på tur, har vi straks haft en ombytter i skabet, indtil vores egen var enten retur eller gjort klar igen.
Man bliver bare glad, når man kÞber en service som denne og den bare lever op til forventningerne.

Tak for det.

Vi giver de bedste anbefalinger.
Hilsen AB BavnehÞj - KÞbenhavn.

2022幎9月5日

Hej AB BavnehÞj - KÞbenhavn

Tusinde tak for Jeres anmeldelse og de 5 stjerner! Det er vi rigtig glade for.
Det handler jo om at redde liv, og vi brÊnder for at yde den bedste service til vores kunder.

- Tina, Hjerte 112

Rigtig god service

Rigtig god service.
TrovÊrdig medarbejder (Christian) som giver gode instrukser af hjertestarteren.
Vi sender vores bedste anbefalinger afsted fra SK El & Teknik A/S

2022幎8月23日

Hej SK El & Teknik,

Hvor er det dejligt at hÞre, at I er glad for vores service og Christians rådgivning.
Vi sÊtter en Êre i at trygt hjÊlpe vores kunder, så vi er super glade for Jeres fine anmeldelse og de 5 flotte stjerner - Tusinde tak.

- Tina, Hjerte112

Fantastisk service og produkt

KÊmpe anbefaling fra vores virksomhed, BautahÞj Konferencecenter, som fik nogen super gode lÞsninger på både hjertestarter, alarmsystem og brandsikkerhed.
Specielt tak for tryg og god service fra Christian Philipsen.

2022幎5月17日

Hjerte112 からの回答

Hvor er det dejligt at hÞre, at I er glade for vores lÞsninger og service.
Vi sÊtter en Êre i at hjÊlpe vores kunder, så vi er super glade for jeres fine anmeldelse og de 5 flotte stjerner - Tusinde tak.

- Tina, Hjerte 112

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。