企業情報

2. 障害者向け器具提供業者
  3. 医療機器提供業者
  4. 理学療法機器提供業者

当該企業による記述

Vendlet er en dansk producent og leverandør af hjælpemidler til private og offentlige kunder. Vi er eksperter inden for forflytning, lejring og vævsaflastning med mere end 35 års erfaring.

4.3

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Seminarer

Jeg har deltaget i flere seminarer hos Vendlet. Det er et rigtig godt tilbud hvor man får den nyeste viden indenfor et område. Samtidig får man muligheden for vidensdeling på tværs af geografi og faggrupper. Seminarerne er vel tilrettelagt med god forplejning og er ganske gratis.

2021年5月19日

Hurtig tilbagemeldning på henvendelser

Hurtig tilbagemeldning på henvendelser, super god faglig introduktion til de forskellige puder. Selve puderne er super gode til lejringer af neurologiske borgere. Skummet bliver hvor det er formet og forsvinder ikke ned i et hjørne hvis borgeren rykker lidt på sig. Kan kun anbefale puderne. Giver ligeledes en god tryghed for borgere der har en perceptionsforstyrrelse, grundet tyngden på især de aflange puder.

2021年4月16日
5つ星のうち5の評価

God faglig undervisning omkring søvn

To gange har jeg haft fornøjelsen af undervisning omkring søvn, ved ergoterapeut og klinisk researcher Pia Bech. Det har været en øjenåbner at få indblik i mange af de faktorer der kan påvirke søvnen, såvel positivt som negativt. Ikke mindst, at de faktorer der kan påvirke borgerens søvn mest, kan være opstået på baggrund af tiltag der er i værksat af sundhedspersonale pga. andre problematikker eks. tryksår, inkontinens m.v.
Undervisningen foregik på et højt fagligt niveau, men krydret med praktiske fif og tiltag som er mulige at implementere, hvis der ønskes en bedre søvn. Udtrykket "God søvnhygiejne" er kommet for at blive, sammen med det mørklægningsgardin jeg selv fik bestilt, efter at have modtaget den første undervisning.

2021年3月29日

Meget dygtige formidlere

Meget dygtige formidlere. Har både været til undervisning ved Vendlet og mødt dem ved konferencer ude af huset. Samt modtaget undervisning på min arbejdsplads.
Oplever virkelig stor fokus på et produkt der er brugervenligt for personale og sikre komfort og tryghed for borgeren også.

2021年3月9日

Et afbræk i hverdagen🤩

Jeg har op til flere gange haft fornøjelsen af vendlet hjælpemidler / senge. De er dejlige at arbejde ved og bruger venlig. Ligeledes har jeg været på flere seminar dage både hos vendlet selv i Rødekro og haft besøg af Pia på Ricthens pleje center hvor kollega og jeg har haft fornøjelsen, sådan en få man altid nyt viden og det er aldrig kedelig, nå ja også lige er der altid et godt grin når Pia er på banen
Mvh
Ffl. ssh Vibeke

2021年2月24日
5つ星のうち5の評価

Altid imødekommende og faglig kompetent…

Altid imødekommende og faglig kompetent hjælp. Har benyttet os af tilbuddet om faglige oplæg til vores ERFA-dage for forflyttere og der opstår altid en god og faglig dialog med masser af refleksion efterfølgende i gruppen.
Føler vi har et godt samarbejde med konsulenterne fra Vendlet både undervisning teoretisk af Pia og praktisk af Thomas.

2021年2月22日
5つ星のうち5の評価

Lærerig undervisning af et godt hjælpemiddel

Underviser har erfaring, og ved hvad hun taler om.
Du får lov til at "lege med produktet" og der er personer med diagnose til at øve sig med, på nogle af workshopsne. Kan kun sige, at det skal prøves, at komme på et workshop, eller få kursus på din arbejdsplads. Og så er det gratis.
Ingen slagspropaganda, men et af de bedste hjælpemidler, som findes.

2021年2月21日
5つ星のうち5の評価

Vendlet seminarer, lejringspuder, lokal service og så meget mere..

Jeg har gennem flere år med glæde deltaget i de gratis seminarer Vendlet har afholdt. Emnerne på seminarerne har været vidt forskellige, men har alle kunnet relateres til omsorgen for/ plejen af mennesker.
Pia Beck har stået for de evidensbaserede oplæg på en fængende, inspirerende, saglig og ikke mindst humoristisk måde. Som supplement til Pias oplæg, har der ofte været kaldt relevante fagpersoner ind. Der har også været mennesker inviteret, som personligt har været berørt af problematikker i forbindelse med emnet på pågældende seminar. Det har været med til at gøre seminarerne vedkommende, afvekslende og lærerige.
Jeg vil gerne være til at sprede det glade budskab.
Vendlet rykker også ud. Således har vi på min arbejdsplads haft Pia ude til både undervisning og fremvisning af produkter. Vi har også gjort brug af hendes ekspertise i forbindelse med valg af lejringspuder til en specifik bruger. Hun kom med puder i alle afskygninger, brugbare fif og gode råd. Og efterfølgende kan vi konstatere, at det virker fuldstændig fantastisk.
Jeg på alle måder kun anbefale Vendlet

2021年2月18日

Trustpilot エクスペリエンス