Lavede en ordre kl 20 om aftenen fÃ¥ dage fÞr min datters konfirmation. Da bestillingen var lavet opdagede jeg at jeg havde skrevet en fejl i datoen. Ringede til firmaet, samme aften (super service med... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig levering, nemt og lige til. Selv et lille kort med vejledning om at passer varen ikke til det forventede sÃ¥ ingen panik det sendes blot retur. Bestemt ikke sidste gang der handles hos jer ð
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig ekspedition, og professionelt arbejde. Ved små justeringer på produktet bliver der hurtigt fulgt op, så ens design-selv-produkt bliver lige, som det skal vÊre.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Personlige gaver er en hjertegaverâŠ. Det vil de altid vÊre fordi giveren har gjort sig ekstra umage for at glÊde modtageren. Vi kan hjÊlpe dig med at lave din helt egen personlige hilsen. Du designer det hele i vores online designer program â det er meget let og resultatet er professionelt og flot.
Spurvevej 3, 9575, Terndrup, ãã³ããŒã¯
Lige det produkt jeg havde bestilt - og de fik Êndringerne med i sidste sekund.

Hjertegaver ããã®åç
Hurtig levering, nemt og lige til.
Selv et lille kort med vejledning om at passer varen ikke til det forventede så ingen panik det sendes blot retur.
Bestemt ikke sidste gang der handles hos jer ð

Hjertegaver ããã®åç
Lavede en ordre kl 20 om aftenen få dage fÞr min datters konfirmation. Da bestillingen var lavet opdagede jeg at jeg havde skrevet en fejl i datoen. Ringede til firmaet, samme aften (super service med telefontid), som noterede rettelsen med det samme. Allerede dagen efter var min pakke på vej. Super service, virkelig venlig service via telefonen, og et produkt som lever fuldt op til forventningen. Ikke sidste gang jeg handler hos hjertehaver.dk

Hjertegaver ããã®åç
God og hurtig respons, fik lavet Êndringer i en standard opgave

Hjertegaver ããã®åç
Fik god service og hurtig levering, og et fint produkt! Kan kun vÊre tilfreds!

Hjertegaver ããã®åç
Nem at navigere på hjemmesiden, hurtig afsendelse og modtagelse. Super fint produkt.

Hjertegaver ããã®åç
Det recept fint man fÞrst for et forslag og så kan man Êndre på det.
God service og hurtig levering

Hjertegaver ããã®åç
Simpelthen den bedste kundeservice. Jeg faldt over den perfekte gave til min datter i pÃ¥skedagene og vidste godt at jeg var virkelig sent ude men jeg tog chancen og kontaktede hjertegaver for at hÞre om de kunne nÃ¥ at lave billedcollagen. Jeg fik svar pÃ¥ mail indenfor fÃ¥ timer og orden blev godkendt og sat i gang med det samme, sÃ¥ nu sidder jeg her i god tid og har modtaget den fineste gave med posten i dag. Tusind tak for verdens bedste kundeservice og et rigtig flot produkt. Det blir ikke sidste gange jeg handler hos jerð¥³

Hjertegaver ããã®åç
Super god kommunikation, hurtig levering og rigtig fin lampe âïžâïžâïžâïžâïž

Hjertegaver ããã®åç
Den bedste kundeservice jeg har oplevet. Jeg ville bestille en vare der desvÊrre blev meldt udsolgt. Efter en mail til dem gik der ikke lang tid inden der kom en besked om at varen lige var lagt ind i systemet og jeg kunne bestille den. Efter meget få dage var min pakke ankommet og taget i brug. Vil absolut bestille hos Hjertegaver.dk igen

Hjertegaver ããã®åç
Fantastisk service og kommunikation. Varmeste anbefalinger herfra

Hjertegaver ããã®åç
Jeg afhentede smykket selv og blev behandlet med dyb respekt.

Hjertegaver ããã®åç
Bestilte de smukkeste glas med gravering - super hurtig og fantastik service.

Hjertegaver ããã®åç
Hurtig forsendelse. Ok kvalitet uden at vÊre prangende. Pris ok. God kontakt da vi havde brug for eftersendelse af faktura