HjortekÊr Danmark ApS レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Helt igennem fantastisk service da displayet sad lidt skÊvt. Jeg ringede en fredag, telefonen blev ikke besvaret, jeg lagde ingen besked og glemte ellers alt om det. Men en uge senere ringer de... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

HjortekÊr bagevÊgt. Reklamerede over skÊvt display, (havde ingen kvittering pÃ¥ kÞbet) og blev straks tilbudt nyt display, enten sende det retur og fÃ¥ det rep., eller selv skifte, valgte det sidst... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち2の評䟡

Fejl levering og slidt uhumsk emballage. Det kan gÞres bedre til den pris. SÃ¥ jer i LÞvenshule, bestilte BLÅ vÊgt som fÞdselsdagsgave til min store sÞn. Positivt : Hurtig leverig Servi... もっず芋る

䌁業が回答したした

䌁業情報

1. キッチン甚品店

圓該䌁業による蚘述

Wally er en Êstetisk kÞkkenvÊgt i et eksklusivt og lÊkkert design. Skabt i materialer der holder i mange år og tåler et hårdt kÞkkenmiljÞ. Wally kan alt en kÞkkenvÊgt skal kunne og mere til.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Helt igennem fantastisk service da

Helt igennem fantastisk service da displayet sad lidt skÊvt.
Men en uge senere ringer de til mig, hvilket er kanon service og over alt forventning.
Det eneste den rare mand ville have mig til at sende var en mail med adresse så ville han sende et nyt.
Ja brevet kom så ca. 8 dage senere med dao(sådan er det med post i danmark).
Displayet var super nemt at skifte med hans forklaring på mail.

Alt i alt har jeg kun rosende ord til firmaet bag min super smukke kÞkkenvÊgt.

2026幎7月19日
5぀星のうち5の評䟡

Hanging kitchen scales are rare

Hanging kitchen scales are rare; the Wally from HjortkÊr Danmark is the only quality product in the EU and USA, so it is really rare. There are few junk from Asia and one generic medium-quality product that is sold under different brands, but it is on the small side.

For the rest, it works as good as the pictures on the site are beautiful . The electronic display is really clear and the "lid" moves smooth. You know if you cook rice you need 80 grams per person, right? ;)

2026幎2月15日
5぀星のうち4の評䟡

Perfekt vÊgt til mig!

Efter at have haft Wally-vÊgten i 6 måneder, må jeg konstatere den er fantastisk!
Fylder ikke noget på vÊggen, ser pÊn ud og bruger den hver dag til at veje kaffebÞnner til morgenkaffen, og ingredienser til aftensmaden.
Kunne ikke forestille mig en bedre vÊgt.

------

Eneste der gÞr jeg den ikke får 5 stjerner, er appen der hÞrer til denne:
Den er simpelhen for lidt udviklet.
Når man har tilfÞjet ingredienser til sin opskrift man gemmer vÊrdierne, kan man ikke rette vÊrdierne senere.
Og man kan heller ikke tilfÞje ingredienser til sin opskrift, uden de har vÊret på vÊgten.

Et foreslag til denne app, er udover at rette de ting jeg finder utilfredsstillende, at man laver en app, så man kan sÊtte tara efter ens ingredienser. F.eks. skal man have 400 ml vand, at man Êndre vÊgten på -400 ml, indtil man har den rigtige mÊngde, hvor vÊgten ville vise +-0 ml.

------

Ellers er jeg rigtig glad og tilfreds.

2025幎3月17日

HjortekÊr Danmark ApS からの回答

Tusind tak for din anmeldelse. PrÊcis sådan bruger jeg også min Wally. Den er der bare så bruger man den fordi der er et behov men fordi jeg "liiige" skal tjekke - den pirrer til min nysgerrighed.

Mht. appen, kan jeg ikke love, hvornår der kommer en opdatering, men du har helt ret i, at det er tiltrÊngt. I fÞrste omgang har vi netop opgraderet til Android 14+.

Men du kan allerede nu swipe til hÞjre på en ingrediens og Êndre mÊngden på ingrediensen uden Wally.
Dette kan du også gÞre, når ingrediensen er en del af en opskrift.

Hvis du Þnsker at tilfÞje en ingrediens til en opskrift, fremkalder du opskriften med (+) tasten.

Det bevirker, at opskriften nu bliver lÊst som en ingrediens på samme måde som andre ingredienser. Også her kan du swipe til hÞjre og Êndre mÊngden på din ingrediens.

HÃ¥ber du kan bruge info til noget.

Fantastisk oplevelse!

Fantastisk oplevelse.
God kundeservice og et totalt fedt produkt! 🀩
KÞbt den i gul. Det er SÅ flot. 🟡

2025幎1月31日

HjortekÊr Danmark ApS からの回答

Hvor er det dejligt at hÞre. Tusind tak for anmeldelsen.

HjortekÊr bagevÊgt.

HjortekÊr bagevÊgt.

Reklamerede over skÊvt display, (havde ingen kvittering på kÞbet) og blev straks tilbudt nyt display, enten sende det retur og få det rep., eller selv skifte, valgte det sidste, nemt at gÞre, flot service!!
Endnu engang tak!
Mvh Lars, Herning.

2025幎1月10日

Selv tak!

5぀星のうち3の評䟡

En rigtig dårlig oplevelse

Opdatering. 28/2-24.
Efter en god snak med HjortekÊr har de nu repareret vÊgten uden beregning. Jeg har Êndret 1 stjerne til 3 stjerner, jeg mener stadig at vÊgten har en svaghed, men der er nu et klistermÊrker der informationer om at man skal smÞre vippe armen inde brug.

Jeg fik Wally i julegave fra firmaet, da jeg i weekenden satte den op var den nÊste ikke til at åbne, jeg var nÞd til at trykke bÞjlen lidt sammen, da jeg så prÞvet at lukke den igen fald den ned på bordet. Det var så den vÊgt, den virker ikke mere. Min kÊreste skrev til HjortekÊr og fik af vide hvis sensor er defekt vil det koste os 500 kr. at få den repareret, og det er den helt sikkert. Så nu er valgte, skal jeg betale 500 for at få repareret min julegave, eller smide skidtet i skraldespanden. Jeg hÊlder mest til det sidste. Jeg har prÞvet at ringe hele dagen for at finde en lÞsning, men der bliver ikke svaret.
Hilsen Jonas Sommer

2024幎2月11日
5぀星のうち4の評䟡

Smukt design til kÞkkenvÊggen

Wally vÊgten virker rigtigt fint, og fuldstÊndig efter hensigten. Den er flot og passer perfekt til vores kÞkken. MEN fjederen som skal foldes ned for at man kan bruge den er sindssygt stram, så man er nÞdt til at holde kontra med den anden hånd, så det hele ikke falder ned. Og når den skal pakkes sammen igen er man bekymret for hvornår det hele går i stykker...

Tak for svar - Det hjalp fint med en gang WD40!

2023幎12月24日

KÊre Mogens
Tusind tak for din anmeldelse.
Pivoten (Fjederen) skal smÞres med syrefri olie eller fedt (WD40, symaskine, cykel - olie). Et par dråber i hver side hvor bÞjlen er monteret. Det lÞser problemet og Wally åbner og lukker uden besvÊr og mislyd.

Jeg var desvÊrre ikke klar over problemet fÞr nu, hvilket er årsagen til at det ikke er nÊvnt i manualen. Nu bliver Wally solgt med et klistermÊrke det forklarer proceduren.

Fantastisk produkt

Hvilket fantastisk og visionÊrt produkt, for os der går op i en sund livsstil og hvad vi propper i vores kroppe.
Ikke nok med at selve produktet (Wally) er udfÞrt i et lÊkkert og tidslÞst design, som vil passe ind i såvel et nyt designerkÞkken som et Êldre kÞkken i 70'er stil, er Wally's brugsmuligheder og funktionalitet i absolut topklasse.

Revolutionerende produkt, som jeg ikke fÞr har set, eller for den sags skyld troede fandtes.
Virkelig nem at opsÊtte og installere, og så er idéen med at måle ernÊringsindhold og kalorieindtag via appen, ikke mindre end genial.

2022幎4月21日

HjortekÊr Danmark ApS からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse.

HjÊlpsomme, god service

Jeg vil ikke i denne anmeldelse give en bedÞmmelse af VallyvÊgtens egenskaber, det vil jeg lade andre om, da jeg ikke selv udnytter de mange muligheder, vÊgten har.
jeg vil give topkarakter til Hjortekaer for god service, nem at komme i kontakt med, hjÊlpsomme, god vejledning

2022幎4月20日

HjortekÊr Danmark ApS からの回答

Tusind tak for den fine anmeldelse. Det er dejligt, at blive vÊrdsat.

5぀星のうち5の評䟡

UdsÞgt service bortset fra at firmaets

UdsÞgt service bortset fra at firmaets adresse på Diplomvej viste sig at vÊre i en bygning tilhÞrende DTU og ikke en forretning. DesvÊrre kÞrte vi forgÊves, men levering skete dagen efter bestilling på nettet, med fuld returret.

2022幎3月30日

HjortekÊr Danmark ApS からの回答

Beklager den forgÊves tur til DTU og som i erfarede så er vi ikke altid på kontoret. NÊste gang laver vi en aftale.
Tak for anmeldelsen

Stjerne god vÊgt

Mega god vÊgt!

Den her vÊgt passer utrolig godt til mit kÞkken der ser bare totalt skab ud og alle mine gÊster taler totalt godt om den.
Den har også en rigtg godt veludviklet app som er nem at bruge.
Kan stÊrkt anbefales

2022幎3月17日