Super god service, super flot resultat, fik lavet mine originale Audi rotor hjul, der bÃ¥de var kedelige, skÊve og matte i malingen udover kosmetisk grimme efter kantstensskys. Efter diamant C... ãã£ãšèŠã
Hjulfix leverede et super flot resultat og god service. FÊlgene stÃ¥r som fabriksnye selvom de var ret slemt skadede og ridsede, og hele forlÞbet var hurtigt og effektivt. Ekstra plus for dÊkskift samt... ãã£ãšèŠã
BesÞgte Hjulfix i SÞborg i dag. Blev mÞdt af Adrian, som tjekkede min fÊlge for skÊvheder. Ingen skÊvheder, men skÊvslidte dÊk grundet forkert sporing. Ingen forsÞg pÃ¥ at sÊlge noget - bare super r... ãã£ãšèŠã
Perfekt resultatet hver gang! Det er nu anden gang jeg bruger Hjulfix. FÞrste gang kom jeg med 4 fÊlge der skulle have lavet kantstenskys, males og dimontcuttes, og resultatet var perfekt, ik... ãã£ãšèŠã
Gladsaxe MÞllevej 21, 2860, SÞborg, ãã³ããŒã¯
- Website@hjulfix.dk
- hjulfix.dk
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
God og imÞdekommende kommunikation
God og imÞdekommende kommunikation. Stor fleksibilitet og en hurtigt og flot resultat.
Flot arbejde og med tilbud
Super flot arbejde
Fik renoveret 4 dyre fÊlge hos Hjulfix. Man får en super service og deres arbejde kan der ikke sÊttes en finger på. Meget professionelle.
Fik rettet en alufÊlg til min storeâŠ
Fik rettet en alufÊlg til min store tilfredshed. Flot arbejde! Fair pris. Serviceminded personale!
Kan kun anbefales!
Fantastisk resultat og megetâŠ
Fantastisk resultat og meget proffisionelt arb med det helt rigtige udstyr til rep af fÊlge
Lasse og hans Crew kan bare deresâŠ
Lasse og hans Crew kan bare deres håndvÊrk tak
Kan ikke andet end at anbefale!
Havde skrevet frem og tilbage med nogle forskellige virksomheder vedrÞrende opretning af tre skÊve fÊlge.
De sagde allesammen at det ville tage et par dage...
Fandt Hjulfix og snakkede med Lasse, som kunne fortÊlle mig at "det tog altså ikke meget mere end en times tid".
Da jeg kom derud blev jeg taget varmt imod og overlod nÞglen imens jeg fik en kop kaffe i troen om at jeg skulle vente en time.
ca. 40-45 min. senere fik jeg nÞglen og besked om at alle fÊlge var klaret og at jeg nu var godt kÞrende.
Det er sku god og hurtig service!
Udover det, så syntes jeg at deres priser er mere end overskuelige, isÊr taget i betragtning hvor hurtigt de arbejder.
Fint arbejde og flotte fÊlge
Meget hurtig og fin service.
Super service og sikke et flot stykkeâŠ
Super service og sikke et flot stykke arbejde med mit 21â fÊlg. StÃ¥r fuldstÊndig som nyt. Samtidig var jeg sÃ¥ heldig med en flytte rabat. Whatâs not to like. Jeg kan kun varmt anbefale Hjulfix.
Awesome service, creative problem solvers, great result!
These guys were great. Super friendly and responsive. I asked them for a special project that they had never attempted before (sandblast and powder coat chrome motorcycle wheels). They ended up painting them three times before delivering the wheels because they werenât satisfied with the previous results. Thatâs a great level of service!
Superflot reparation af Hjulfix.
Superflot reparation af Hjulfix.
Pris og levering blev overholdt til punkt og prikke.
Stor anbefaling herfra.
Super serviceâŠ
De har ikke kun et fokus på at tjene penge, men at yde en god service og rådgivning. Kan kun anbefale dem.
Top professionelt hele vejen igennem.
Fik fikset min ene fÊlg der havde vÊret en tur på kantsten.
Perfekt resultat, fornuftige priser og flinke ansatte.
Perfekt udfÞrt arbejde samt god ogâŠ
Perfekt udfÞrt arbejde samt god og imÞdekommende service!
Lasse og hans folk er serviceminded og vigtigst, så er det udfÞrte arbejde upåklageligt! Man kan ikke se, at fÊlgen har haft en skade.
Hjulfix til undsÊtning!
Jeg var desvÊrre ude for at lave en klassisk kantstensskade på mine hÞjtelskede fÊlge. Efter at have spurgt mit netvÊrk af salgschefer inden for bilbranchen, sagde de uden tÞven at jeg skulle kontakte Lasse fra Hjulfix. Lasse svarede super hurtigt om hvad jeg kan forvente at tidsramme, pris og hvad der inkludere i prisen. 100% gennemsigtig, så man ikke bliver taget på sengen. Da jeg så fÊlgen igen, stod den knivskarpt. Jeg er dybt imponeret over deres arbejde og jeg kontakter uden tvivl Hjulfix igen hvis uheldet skulle vÊre ude igen. Stort stort 5tal herfra.