Hobbii.se レビュヌ

20,244
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Sökte ullgarn.....hittade denna sida som var vÀldigt bra upplagd att handla ifrÃ¥n. Fina bilder och utförlig förklaring. En del gratismönster för re-nybörjare som stickat vÀldigt mycket i ungdomen. All... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt att bestÀlla Àven för mig som inte gillar att bestÀlla över nÀtet. Alltid snabb leverans till ett lÀttÃ¥tkomligt stÀlle. De Àr sÀrskilt viktigt nÀr man som jag inte kan gÃ¥ utan rollator. Otrol... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag virkar mormorsrutor till kuddfodral. Virkar tröjor Àr pÃ¥ nr tvÃ¥ nu. Har virkat en sommar blus den blev jÀttefin. Jag Àr mycket nöjd med erat garn och fina mönster som man laddar ner. Bra kvalitet... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hobbii continues to be the best option out there for me. I really dislike paying for shipping, and I wish they offered a lower free shipping threshold for Sweden. But luckily, they are always dropping... もっず芋る

䌁業情報

1. 糞店
  2. 手芞甚品店
  3. ホビヌショップ
  4. 線み物店

Hobbii.se に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hobbii Àr en garnbutik för alla garnÀlskare i Sverige. Vi har ALLT du behöver till ditt nÀsta stick- eller virkprojekt. Klicka in hÀr och hitta: Vi erbjuder naturligtvis alltid:
- Enkel & sÀker handel 🔒
- 100% nöjdhetsgaranti ❀

Vi ser fram emot att bjuda dig vÀlkommen till vÃ¥r webshop 😊

優良

レビュヌを曞く

Allt kom i tid😊

2026幎8月14日

Hobbii.se からの回答

Hej Maria, Tack för din 5-stjÀrniga recension! 😊 Vi Àr glada att höra att allt kom i tid. Om du behöver nÃ¥got i framtiden, var inte rÀdd att kontakta oss. MÃ¥nga KÀrlek, Sanne frÃ¥n Hobbii. ❀+🧶

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans uppskattas alltid.

2026幎8月14日

Hobbii.se からの回答

Hej Brita, Tack för ditt fina betyg! 🌟 Vi Àr glada att du uppskattar vÃ¥r snabba leverans. Vi ser fram emot att ta hand om dina framtida bestÀllningar. Ha en hÀrlig dag! 🌈 VÀnliga hÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii.

5぀星のうち5の評䟡

GarnbestÀllning. Det var lÀtt att bestÀlla och det gick

Det var lÀtt att bestÀlla och det gick fort att få garnet.

2026幎8月10日

Hobbii.se からの回答

Hej Kerstin! 😊 Tack för din fina recension och för att du gett oss 5 stjÀrnor! 🌟 Vi Àr glada att höra att bestÀllningsprocessen var lÀtt och snabb för dig. Vi ser fram emot att hjÀlpa dig med dina framtida garnbehov. VÀnliga hÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii.

PÃ¥litligt och snabbt

PÃ¥litligt, snabbt och fantastiskt!

Hobbii.se からの回答

Hej Emma, stort tack för ditt fina omdöme. Vi Àr överlyckliga att du hittat oss pÃ¥litliga och snabba. En fantastisk kund som du gör vÃ¥rt arbete Ànnu roligare! 🌟🧶 HÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii.

5぀星のうち5の評䟡

VÀntar med spÀnning pÃ¥ att

VÀntar med spÀnning på att MsgicFeatherCAL ska börja. Fick mitt kit Àr supernöjd hitintills.

2026幎8月13日

Hobbii.se からの回答

Hej Agneta Lindström, Tusen tack för din 5-stjÀrniga recension! 😊 Vi Àr mycket glada att du Àr nöjd med ditt kit. Lycka till med ditt MagicFeatherCAL! 🍀 Ha en bra dag, Sanne frÃ¥n Hobbii.

UtmÀrkt

Snabb leverans, bra produkter.

2026幎8月13日

Hobbii.se からの回答

Hej Marie, Tack sÃ¥ mycket för att du tog dig tiden att lÀmna oss en sÃ¥ positiv recension och femstjÀrnig feedback! 😊 Vi Àr jÀtteglada att du Àr nöjd med vÃ¥ra produkter och service. Vi ser fram emot din nÀsta bestÀllning. Ha en underbar dag! HÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii 🧶.

5぀星のうち2の評䟡

Fel fÀrg mot produktbilden.

Jag bestÀllde winterglow piccolo halloween i fÀrg 02.
NÀr jag fick garnet Àr det partier med brunt och grönt i fast att garnet Àr i lila nyanser på produktbilden.
Jag mailade direkt samma dag jag fick garnet, det har tagit 13 dagar och åtskilliga mail för att få besked på att produktbilden Àr fel och garnet ska se ut som det jag fick.
Jag tycker det Àr dåligt att en produkt slÀpps till försÀljning utan att det kontrolleras om den stÀmmer mot bilderna.
Vidare Àr det enormt irriterande att kundtjÀnst endast kan kontaktas via mail. Hobbii skriver att om något inte stÀmmer så maila så löser de det direkt. 13 dagar Àr verkligen inte direkt.

2026幎8月10日

Toppen

Toppen, toppen!!

Hobbii.se からの回答

Hej Kate, tack för ditt underbara omdöme! Vi Àr sÃ¥ glada att du Àlskar att handla hos oss. Vi ser fram emot att hjÀlpa dig i framtiden, lyckligt garnval! 😊 HÀlsningar Sanne frÃ¥n Hobbii.

den som jag vill ha

mycket bra tack för er som ni finns

Hobbii.se からの回答

Hej Soundis, Sanne hÀr frÃ¥n Hobbii. 😊 Vi Àr sÃ¥ tacksamma för ditt femstjÀrniga betyg! Vi Àr vÀldigt glada att du uppskattar vÃ¥r tjÀnst. Tack för ditt stöd! 🌟

Bra Garner till bra pris

Bra varor, priser och snabba leveranser

Hobbii.se からの回答

Hej Eva Christina, Tack för din underbara recension och för att du delade din positiva upplevelse! 🌷🐑 Vi strÀvar alltid efter att erbjuda bÀsta möjliga service och vi Àr sÃ¥ glada att du tycker om vÃ¥ra produkter och leveranstid. Trevlig stickning! 😊 HÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii

5぀星のうち4の評䟡

Snabb och bra leverans denna gång

Hobbii.se からの回答

Hej Susanne! 😊 Tack för dina 4 stjÀrnor och din feedback. Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med leveransen denna gÃ¥ng. Hoppas att fÃ¥ fortsÀtta att glÀdja dig med vÃ¥ra produkter. Ha det fint. – Sanne 💚

Behövde inte vÀnta så lÀnge

Behövde inte vÀnta så lÀnge

Hobbii.se からの回答

Hej Eva, tack sÃ¥ mycket för din fantastiska recension och 5 stjÀrnor! 🌟 Vi Àr glada att du Àr nöjd med vÃ¥r snabba leverans. Tack för att du vÀljer Hobbii! MÃ¥ bÀsta hÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii 🧶🙂

5぀星のうち5の評䟡

Fina garner o fÀrger samt smÃ¥grejer

Fina garner o fÀrger samt smågrejer till.
Nyfiken på hur det ska bli.

2026幎8月9日

Hobbii.se からの回答

Hej Jeanethe, tack sÃ¥ mycket för ditt fina recension och 5-stjÀrniga betyg! 🌟 Vi Àr ocksÃ¥ nyfikna pÃ¥ hur dina projekt kommer att bli. Lycka till! 😊 HÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii.

5぀星のうち5の評䟡

BestÀller Ã¥t min hustru och nöjd med

BestÀller åt min hustru och nöjd med garnen och priset.

2026幎6月1日

Hobbii.se からの回答

Hej Charles! 🙋‍♀ Tack för din fantastiska recension och för att du vÀljer Hobbii för dina garninköp. Vi Àr glada att du Àr nöjd med vÃ¥ra produkter och priser. HÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii 🧶💙

5぀星のうち5の評䟡

Alltid hÀrligt med nytt garn

Alltid hÀrligt med nytt garn. Som kommer snabbt efter man bestÀllt.

2026幎8月2日

Hobbii.se からの回答

Hej Lena! 🀗 Tack för dina fina ord och 5-stjÀrniga betyg! 🌟 Vi Àr glada att du gillar vÃ¥rt garn och snabba leveranstid. Varmt vÀlkommen Ã¥ter! HÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii 🧶

Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt

Hobbii.se からの回答

Hej Anna! 😊 Tusen tack för din femstjÀrniga recension. Vi Àr glada att höra att du tycker att vÃ¥ra tjÀnster Àr snabba och smidiga. Det betyder mycket för oss. Vi ser fram emot att hjÀlpa dig igen snart! VÀnliga hÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii 💜

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。