Hobbii.se レビュヌ

20,244
TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Sökte ullgarn.....hittade denna sida som var vÀldigt bra upplagd att handla ifrÃ¥n. Fina bilder och utförlig förklaring. En del gratismönster för re-nybörjare som stickat vÀldigt mycket i ungdomen. All... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Enkelt att bestÀlla Àven för mig som inte gillar att bestÀlla över nÀtet. Alltid snabb leverans till ett lÀttÃ¥tkomligt stÀlle. De Àr sÀrskilt viktigt nÀr man som jag inte kan gÃ¥ utan rollator. Otrol... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag virkar mormorsrutor till kuddfodral. Virkar tröjor Àr pÃ¥ nr tvÃ¥ nu. Har virkat en sommar blus den blev jÀttefin. Jag Àr mycket nöjd med erat garn och fina mönster som man laddar ner. Bra kvalitet... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Hobbii continues to be the best option out there for me. I really dislike paying for shipping, and I wish they offered a lower free shipping threshold for Sweden. But luckily, they are always dropping... もっず芋る

䌁業情報

1. 糞店
  2. 手芞甚品店
  3. ホビヌショップ
  4. 線み物店

Hobbii.se に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Hobbii Àr en garnbutik för alla garnÀlskare i Sverige. Vi har ALLT du behöver till ditt nÀsta stick- eller virkprojekt. Klicka in hÀr och hitta: Vi erbjuder naturligtvis alltid:
- Enkel & sÀker handel 🔒
- 100% nöjdhetsgaranti ❀

Vi ser fram emot att bjuda dig vÀlkommen till vÃ¥r webshop 😊

優良

過去12か月のレビュヌ数: 3,615ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち1の評䟡

Varan ej levererad

Varan ej levererad, får ej svar från kundtjÀnst.

Hej Ellen,

Tack för din recension.

Vi beklagar verkligen att din vara inte har levererats. Jag kan se att vår kundservice har återkommit till dig och skickat ut ett nytt paket för att ersÀtta det försvunna paketet.

Varma garn-hÀlsningar, Sanne

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans, bra kvalitet på garn.

Hobbii.se からの回答

Hej Kerstin Jansson! 🌌 Tack för din fantastiska recension och för att du tog dig tiden att skriva om oss. Vi Àr sÃ¥ glada att du Àr nöjd med din snabba leverans och garnets kvalitet. 🧶 Ha det bra! HÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans av en mycket prisvÀrd

Snabb leverans av en mycket prisvÀrd nacklampa!

Hobbii.se からの回答

Hej Helene! 😊 Tack för ditt fina omdöme och de fem stjÀrnorna. Vi Àr glada att du Àr nöjd med nacklampan och dess snabba leverans. Ditt stöd betyder mycket för oss! HÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii

Easy Touch Virknålsset - 9 storlekar

Fina virknålar som jag gav yngsta dottern i present.
TyvÀrr hade ni 50% rea på dessa veckan efter, så det var lite synd jag missade det. Hade passat min plånbok bÀttre.

Hobbii.se からの回答

Hej Ewa, tack för din fina recension! 🌷Vi Àr glada att din dotter gillade virknÃ¥larna. GÀllande reor, anmÀl dig gÀrna till vÃ¥rt nyhetsbrev för att inte missa nÃ¥got. Lycka till med ditt nÀsta projekt! 🧶 VÀnliga hÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii.

5぀星のうち4の評䟡

Hyfsat snabb och smidig bestÀllning.

Hyfsat snabb och smidig bestÀllning.

Hobbii.se からの回答

Hej Maria, Tack för din recension och de fyra stjÀrnorna! 🌟 Vi pÃ¥ Hobbii strÀvar alltid efter att göra din bestÀllning sÃ¥ smidig och snabb som möjligt. Om det finns nÃ¥got vi kan förbÀttra, tveka inte att berÀtta. HÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii 🧶

Snabbt levererat

Mycket snabb hantering av bestÀllningen. Bra pris på garn, skulle dock vilja ha lite mer frikostigt med mÀngdrabatt.

Hobbii.se からの回答

Hej Margareta, tack sÃ¥ mycket för dina fem stjÀrnor och din fina recension! 🌟 Vi uppskattar din feedback och kommer att ta din önskan om mÀngdrabatt i beaktande. Glad stickning frÃ¥n oss pÃ¥ Hobbii! 🧶 HÀlsningar, Sanne

5぀星のうち5の評䟡

LÀtt att bestÀlla och fort leverans av

LÀtt att bestÀlla och fort leverans av garn.Tack.

Hobbii.se からの回答

Hej Christin, 😊 Tack för din femstjÀrniga recension! Vi Àr glada att höra att du Àr nöjd med vÃ¥r snabba leverans och bestÀllningsprocess. Vi hoppas att njuta av ditt nya garn! 💖 Varma hÀlsningar, Sanne fra Hobbii

Älskar garnet

Älskar garnet

2026幎2月2日

Hobbii.se からの回答

Hej Therese, tack sÃ¥ mycket för ditt fantastiska omdöme och för att du Àlskar vÃ¥rt garn! 🎉😊 Vi uppskattar ditt stöd och ser fram emot att betjÀna dig igen. HÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii 🧶

Mycket nöjd

2026幎7月30日

Hobbii.se からの回答

Hej Maria Hammar, tack sÃ¥ mycket för ditt toppbetyg! 🀩 Vi blir alltid lika glada att höra att vÃ¥ra kunder Àr nöjda. Vi hoppas att du kommer njuta av din nya garn. VÀnliga hÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii 🧶

Hobbii.se からの回答

Hej Kristina! 🌌 Tack för ditt fantastiska betyg och för att du uppskattar vÃ¥r digitala leverans av mönster! Hos Hobbii vill vi att det ska vara enkelt för dig.🧶 Glad virkning! 😊 Med vÀnlig hÀlsning, Sanne

5぀星のうち5の評䟡

Jag har varit lika nöjd varje gÃ¥ng jag

Jag har varit lika nöjd varje gång jag bestÀllt garn från er. Snabbt går det att få garnet. Supernöjd.

Hobbii.se からの回答

Hej Jan, tack för ditt fantastiska omdöme och de fem stjÀrnorna! 😊 Det glÀder oss att du Àr nöjd med vÃ¥ra tjÀnster och vÃ¥rt garn. Vi uppskattar ditt stöd mycket! HÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii 🧶

5぀星のうち5の評䟡

HÀr höll man verkligen vad man lovat

HÀr höll man verkligen vad man lovat mega nystan så mjukt

Hobbii.se からの回答

Hej Barbro, tack sÃ¥ mycket för din 5-stjÀrniga recension! Vi Àr glada att du tycker om vÃ¥ra mjuka nystan. Ditt stöd betyder mycket för oss! 😊 Med vÀnliga hÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii.

Fantastisk kvalitet

Fantastisk kvalitet, alltid lika nöjd!

Hobbii.se からの回答

Hej Amanda, Tack för att du tog dig tiden att lÀmna ett omdöme. Vi Àr sÃ¥ glada att höra att du Àr nöjd med kvaliteten pÃ¥ vÃ¥ra produkter! 😊 HÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii.

Snabb leverans.

Hobbii.se からの回答

Hej Monica, Tack för din 5-stjÀrniga recension. Vi Àr glada att du upplevde en snabb leverans! 😊 HÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii.

5぀星のうち5の評䟡

Snabb leverans. Fina garner!

Hobbii.se からの回答

Hej Camilla! 👋 Tack sÃ¥ mycket för dina fem stjÀrnor och för att du delar din upplevelse angÃ¥ende vÃ¥r snabba leverans och fina garner. Vi ser fram emot att hjÀlpa dig med dina framtida projekt! HÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii 🧶

5぀星のうち4の評䟡

Smidigt att bestÀlla, snabb leverans

Mycket inspiration, enkelt att bestÀlla, snabb leverans.

Hobbii.se からの回答

Hej Mia, Tack sÃ¥ mycket för din fina recension 🎉 Vi Àr glada att du har haft en bra upplevelse med oss och att du kÀnner dig inspirerad av vÃ¥ra produkter! Vi ser fram emot din nÀsta bestÀllning 💚 HÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii.

Hej garnet Baby Snuggle gul och röd

Hej garnet Baby Snuggle gul och röd fÀrgar av sig nÀr man virkar.
Garn både tjockt och tunt som Àr nystat Àr dåligt man får nysta om det varje gång man tar ett nytt pga garnet trasslar ihop sig,

Hobbii.se からの回答

Hej Gunhild Maria, tack för din feedback! 🌟 Vi beklagar att du hade problem med vÃ¥rt garn. Din Ã¥sikt hjÀlper oss att förbÀttra vÃ¥ra produkter. Vi uppskattar din tid och förstÃ¥else! 🌺 Mvh, Sanne frÃ¥n Hobbii

5぀星のうち4の評䟡

Garnet ser fin ut ska snart börja på

Garnet ser fin ut ska snart börja på mitt projekt blir nog tröja eller koffta

2026幎8月6日

Hobbii.se からの回答

Hej Monika! 😊 Tack sÃ¥ mycket för din recension och de 4 stjÀrnorna 🌟 Vi Àr glada att du gillar garnet och ser fram emot att se din tröja eller kofta. Lycka till med projektet! 🧶 VÀnliga hÀlsningar, Sanne frÃ¥n Hobbii

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。