Bestilte en gavekurv om torsdagen, fik besked efterfÞlgende mandag at nu blev varen sendt, og endelig levering fandt sted onsdag. AltsÃ¥ 7 dage fra bestilling til levering i Danmark. Det klarer Inter... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Meget stort og lÊkkert udvalg, og alle i hÞjeste kvalitet. Bedre podninger skal man lede lÊnge efter. OgsÃ¥ meget imponeret over den venlige betjening - min mand og jeg kÞbte en mors dags blomst samt e... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg har netop sat 100 planter bÞgehÊk kÞbt hos Hobbyhaven, og jeg er meget tilfreds med kvaliteten. Alle planter er stÊrke og i flot stand. Flere naboer har allerede vÊret henne for at hÞre hvor jeg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Altid lÊkre krukker og mange stauder og grÊsser til at sÊtte i. IndendÞrs planter er et mekka med mange forskellige potter og et hav af forskellige planter bÃ¥de smÃ¥ og store. Delikatesserne er de... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hobby Haven er Aarhus hyggeligste butik til bolig og haveliv. Butikken er fyldt med de lÊkreste kvalitetsplanter til ude og indeliv. Desuden kan du finde massevis af livsstil til boligliv og gå på opdagelse i vores skÞnne gaveafdeling fyldt med brugskunst og delikatesser m.m.
MÞllebakken 52A, 8361, Hasselager, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jeg er meget tilfreds med den hurtige levering, Bestilt onsdag - og fremme i
kÞbenhavn torsdag -------Bravo. prisen er også ok.
Jeg skal fortÊlle andre hvor godt i har udfÞrt min ordre.
John H. Pedersen
Mit lokale plantecenter kunne ikke skaffe rovmider om vinteren, men planterne i mit
terrarie er angrebet af spindemider, så jeg kÞbte en portion rovmider fra Havemarked.dk.
Dyrene ankom efter weekenden (bestilt fredag) og der var mange levende mider i granulatet, så der er intet at klage over :)
Denne vare var officielt udsolgt overalt, men jeg fandt denne vare hos Havemarked, og havde den allerede hos mig dagen efter. Det synes jeg er god service.
Bestilt, afsendt og modtaget fuldstÊndig efter bogen. Kan ikke gÞres bedre
Super vejledning og svar på spÞrgsmål og efterfÞlgende meget fine planter.
Jeg havde bestilt gavekortet til en anden leveringsadresse men gavekortet endte hjemme hos mig. Dog kompencerede Havemarked, men nÊsten 100 kr og det er også rigtig fint, men nu skal jeg så selv på posthuset og sende forsikret. Valgte jo netop modtagerens adresse som leveringsadresse fordi jeg ikke har tid til at gå på posthuset.

Hobby Haven ããã®åç
Varerne svarer overens med beskrivelsen på hjemmesiden og levering tog kun 2-3 dage. Vil klart anbefale til andre.
Som fÞrstegangs kÞber er det rart at leverandÞren overholder den angivne tidsfrist. Det medfÞrer, at man kunne finde på at handle samme sted igen.
jeppe
Det var en god handel kan kun anbefale og vil altid bruge havemarked.
Fin overskuelig hjemmeside, flotte planter (4 hindbÊr), levertet 2 dage efter bestilling. ingen klager.
Jeg fik i fÞrste omgang et produkt der ikke levede op til forventningerne. Men Have Marked.dk var utrolig hurtig til at melde tilbage og lÞse opgaven på en sÊrdeles tilfredsstillende måde.
Have Marked.dk er derfor sÊrdeles anbefalelsesvÊrdige.
Ville bestille en busk til haven og efter at have talt med en sÞd ansat fandt vi frem til den rigtige plante. Kan kun anbefale butikken og vil helt sikkert handle her igen.
De havde ikke de frÞ, jeg bestilte, men skrev hurtigt og tilbÞd andre. Sendte ekstra med i posten, hvilket var rigtig dejligt, men kuvert var uden afsender og fÞlgebrev - og en uge efter fik jeg en email om, at nu ville de sende min ordre. Det var lidt forvirrende.

Hobby Haven ããã®åç
4stjerner. Alt i orden. Hurtig levering.
Fin og hurtig levering, ingen problemer, jeg fik mine rovmider hurtigt så jeg kunne få bugt med de talrige spindemider i drivhuset, inden de fik gjort mere skade.
Hurtig og effektiv. Havde det bestilte dagen efter.
Kan anbefales
et sted jeg ikke vil tÞve med at bruge igen
Jeg bestilte et kirsebÊrtrÊ, og fik at vide at det havde 5-8 sidegrene. Da det kom, var der kun 4 sidegrene. TrÊet blev ellers leveret hurtigt og sikkert og var pakket forsvareligt ind og havde derfor ikke taget skade. Men jeg fÞler ikke, at jeg har fået det, jeg er blevet lovet. Heldigvis er der nu indgået en aftale om noget kompensation.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã