1 seizoen met een dure hockeystick kunnen spelen. Maar stick al beschadigd en barst in onderdeel en hele hap eruit. Je zou zeggen dat er wel een bal tegenaan zou moeten kunnen komen. Hierover op 27 no... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Zeer positief! Een hockeystick besteld die niet meer op voorraad was. Keurig opgelost door met goede alternatieven te komen met argumenten waarom dit goed alternatief is. Prettig en persoonlijk benade... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
In oktober 2024 bestelling geplaatst nu 9 december nog niets ontvangen. Wel 3 keer contact gehad met Bas van klantenservice die mededeelt dat hij er iets aan gaat doen maar gebeurt niets. Blaak de Oly... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Begin november een hockeystick besteld en ontvangen. Echter na 2 keer gebruiken liet de grip al los. De stick daarom retour gestuurd met een verzoek tot reparatie. Ik heb een automatisch verzonden e-m... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hockey-webshop.com - We deliver our field hockey equipment worldwide - One of the cheapest hockey shops online - Free delivery at higher amounts Hockeygear.eu: - Persoonlijke klantenservice, - Chatfunctie - Gratis bezorging > ⬠100 - Goedkope bezorging onder ⬠100: ⬠3,95 - Geld-terug-garantie - Webwinkel keurmerk - Eenvoudig retourneren -- Nieuws 1 oktober: We ervaren sinds begin september 2024 problemen met de IT en werken aan een oplossing. Klanten worden zo spoedig mogelijk geïnformeerd als een order blijft liggen. Vanaf maandag 7 oktober zijn we telefonisch weer goed bereikbaar --
Kuipersdijk 23, 7512 CA , Enschede, ãªã©ã³ã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Attention !
j'ai fait confiance aux avis publiés
Mais Impossible d'avoir des informations sur ma livraison
débit de 89.80⬠immédiat
je ne sais pas où est mon colis
impossible de les joindre
je suis désespérée, il s'agit d'un cadeau pour mon fils

hockeygear.eu ããã®åç
Hola, me gustaria saber si al pedir yo desde argentina es seguro que me va a llegar mi paquete. Si no llegara, me devolverian el dinero?
Bestelling netjes verpakt en bezorgd. Retouren worden netjes afgehandeld. Klantenservice reageert altijd snel. Alleen maar positief over Hockeygear.eu!
fijne site! alles is overzichtelijk en altijd wel korting.
Precies op tijd en goeie tussentijdse communicatie over tracking en tracing!
Had meerdere dingen los van elkaar besteld, kwam of te laat of ik kreeg na 4 dagen een mail dat het product niet meer op voorraad was, terwijl op de website stond van wel, ze hadden zogenaamd een achterstand in het magazijn. Slecht.

hockeygear.eu ããã®åç
Mijn bestelling nog niet ontvangen omdat deze enorm is vertraagd.

hockeygear.eu ããã®åç
Hola, quisiera saber si alguien ha comprado con envÃo a Argentina. Gracias

hockeygear.eu ããã®åç
Producten in goede staat geleverd, alleen de levertijd klopte niets van en er moest lang wachten over informatie over de levering. Op de website staat levering binnen 24 a 48 uur maar dit gaat over werkdagen. Daarnaast geselecteerd pakketje overdag te willen ontvangen werd het toch âs avonds geleverd.
Mijn bestelling zou na 24-48 uur geleverd worden, maar na 12 dagen nog niets ontvangen. Ik heb zelfs geen bericht gekregen dat het later zou worden, dus ik ben niet tevreden

hockeygear.eu ããã®åç
Prima bedrijf goede service en persoonlijke benadering
sweater bersteld mooi goed en snel geleverd thx hockeygear
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã