Helt perfekt! Jeg kan varmt anbefale HÞgdal Korrektur. Jesper er meget venlig i kontakten, arbejder hurtigt og gÞr det uden komplikationer. Jeg vil til enhver tid bruge hans hjÊlp igen. 5 velfortje... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
HÞgdal Korrektur kan jeg varmest anbefale! Meget venlig kontakt! Arbejder hurtigt og ukompliceret! Jeg vil til enhver tid benytte mig af hjÊlp fra Jesper HÞgdal! 5 klart fortjente stjerner til Jespe... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ok korrektur Hurtig korrekturlÊsning og dialog. KorrekturlÊsningen på tre sider var fin nok - dog var der en rÊkke fejl, som korrekturlÊseren ikke fik opfanget.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hurtig, prÊcis og meget grundig korrektur! Har anvendt HÞgdal korrektur flere gange og er hver gang meget tilfreds med bÃ¥de hurtighed, fleksibilitet og ikke mindst slutproduktet der er uforeneligt.... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Professionel korrektur til erhvervslivet, privatpersoner og studerende. HÞgdal Korrektur tilbyder korrektur på tvÊrs af alle fagområder med sÊrlig ekspertise inden for teknik og Þkonomi. VÊlger du HÞgdal Korrektur, går du ikke galt i byen. Du får pålidelig, indsigtsfuld og optimal korrekturlÊsning samt personlig service.
BakkegÃ¥rdsvej 5, 4250, Fuglebjerg, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã

HÞgdal Korrektur ããã®åç
Jesper HÞgdal har i flere år vÊret korrekturlÊser på Bolig Magasinet, og vi kan varmt anbefale hans arbejde. Han er grundig, detaljeorienteret og prÊcis og samtidig lynhurtig og fleksibel at arbejde sammen med.

HÞgdal Korrektur ããã®åç
Altid super hurtig levering og dialog! Fair pris

HÞgdal Korrektur ããã®åç
Jeg vil til enhver tid benytte mig af hjÊlp fra Jesper HÞgdal!
5 klart fortjente stjerner til Jesper!