䌁業情報

2. パ゜コン アクセサリ店
  3. パ゜コン ショップ
  4. ゜フトりェア䌁業

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

VÊr med i konkurrencen om 1 Ã¥rs Bullguard Antivirus – Klik for at lÊse mere! Hvad vi ikke har pÃ¥ lager skaffer vi pÃ¥ 24 timer. Vores bÊrbare

2.3

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

18件のレビュヌ

Man ringer og spÞrger om de har denne

Man ringer og spÞrger om de har denne Farve patron, og det havde de, så jeg kunne bare komme oh hente den - da man så kom - nej den har vi ikke, vi beklager - så havde man brugt benzin og tid på 2 x 20 km - Så de har sku ikke styr på hvad de har og ikke har - Meget dårlig service

2025幎12月11日
自発的なレビュヌ

KÞbte to brugte bÊrbare computere

KÞbte to brugte bÊrbare computere, som viste sig ikke at vÊre helt i orden. Vi gik tilbage med dem en lÞrdag, hvor der var kunder i malerbutikken. Tommys kone tog imod, men kunne ikke hjÊlpe, og da hun forsÞgte at kontakte Tommy, var han ret kort for hovedet. Ikke helt fint, som han optrådte i den situation.

Enden blev dog, at vi fik pengene retur, så alt i alt en ok service.

2024幎9月1日

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice. Jeg var inde og kÞbe flere DDR3 Ram til min bÊrbar, Skulle kun betale for produktet, Tommy gav mig en lille vejlejning, ikke i at sÊtte dem i fysisk, kunne jeg godt selv, men mere lige stå og se med og se at det hele gik som det skulle ved opstart og fejlfri registrering af Rammene fra en opgradering fra 8GB til 16GB. Jeg tilbÞd lige at betale lidt ekstra for det, da det jo entligt er Service Ydelse, men så fik jeg af vide at så var der til en "Ekstra is i sommervarmen" ;-)

2024幎6月24日

Virkelig skuffende oplevelse

Tog op til HÞj data med min bÊrbare da den ikke ville gå på nettet og hele tiden gik i flytilstand. og så var der nogle taster som drillede. En meget ung mand kiggede kort på den og sagde den var så gammel at det var for dyrt at lave den. Så det endte med at jeg blev overtalt til at kÞbte en brugt "recycled" Dell fra Lemvig kommune da det bedre kunne betale sig.
Den skulle vÊre rigtig god og helt kÞreklar. Han fortalte en helt masse teknisk og det måtte jeg jo så bare stole på.
Har ikke engang haft den i 1 mdr. og har ikke andet end problemer. Var oppe med den for at få den til at skrive ud på min printer- de installerede en driver . og så skulle de kigge på den da mellemrumstasten kun virker engang imellem. fik regning på driveren og besked om at tasten var okay.
Det er så ikke lavet alligevel. Og det viser sig at der er rigtig helt almindelige mange sider den blokere og ikke giver adgang til. Så ved ikke hvad spÊrringer der er tilbage fra Lemvig Kommune. Men kÞreklar kan man bestemt ikke kalde den.
Kan bestemt ikke anbefale butikken til andre. og vil ikke selv benytte dem en anden gang.
Da jeg står tilbage med 2 computere som ikke virker efter hensigten og indtrykket at det ikke var for at hjÊlpe mig som kunde. Men mest handlede om at få solgt den brugte computer i stedet for.

2023幎8月18日
自発的なレビュヌ

Jeg var inde og få kigget min computer

Jeg var inde og få kigget min computer i gennem, da den ikke kunne kÞre nogle programmer ordentlig. De kigger på computeren, og en uge senere bliver vi bedt om at komme og hente den igen. Ejeren sagde at det var kort sagt spild af tid, og at de ikke havde kigget på processeren(som var problemet) da det ville koste for mange penge.
Sender den et andet sted hen og de fandt fejlen, og skiftede delen, og sendte den tilbage igen på samme tid som HÞjData brugte på at kigge på den

2022幎11月25日
自発的なレビュヌ

Altid god vejledning og hurtig service

Vi har vÊret kunder hos HÞjdata i mange år, fÞrst i Sindal, siden i Hirtshals. Vi har altid fået god vejledning, ofte gratis, om forskellige problemer med IT. Reparationer er klaret til fair priser.
Vi også kÞbt nÊsten alt IT-udstyr her og til konkurrencedygtige priser.
Jeg tror de fleste utilfredse anmeldelser skyldes en manglende, og desvÊrre nÞdvendig, interesse/tålmodighed/indsigt i IT. De utilfredse burde klage over digitaliseringen af vores samfund og ikke klage over HÞjdata.

2022幎7月13日
自発的なレビュヌ

Tommy Ringede spurgte om han kunne låse

Tommy Ringede spurgte om han kunne låse PC op ja det kan vi pris 200-250 kr MÞdte op fik at vide jeg kunne vente 10 min, der efter 20 min. og igen 20 min.og igen 20 min for til sidst at få at vide det ville koste 500 kr og den kunne ikke laves den dag. Er det måden man gÞr det på?

2022幎6月30日

Kundeservice??

Havde problemer med min netflixforbindelse. Kontaktede HÞj Data i Hirtshals og spurgte, om det var noget de kunne hjÊlpe mig med, og fik det svar, at det kunne de.
Fik besÞg af en medarbejder (flink og hÞflig), som også fandt netflix, men allerede et par timer efter, var det vÊk igen. Kontaktede dem for anden gang, og det samme skete igen, dagen efter var netflix vÊk.
MÃ¥tte betale i alt 550kr. selv om de ikke havde lÞst problemet, men de ville da gerne sende en medarbejder ud for 3. gang, hvilket jeg selvfÞlgelig takkede nej til. En god forretning for firmaet, men meget DÅRLIG kundeservice.
De har ikke mig som kunde mere.

2021幎8月5日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ