Fijne winkel met veel keus en goede prijzen. Ik vind het prettig dat bij de productinformatie ook staat aangegeven wat de kwaliteit van de stof is. We hadden voorheen de goedkoopste lakens en daar war... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Al paar keer hier besteld, iedere keer weer tevreden. Deze keer besteld: Jersey Hoeslaken Cinderella Ivory en Katoenen Hoeslaken Dozing Wit-200 x 220 cm. Goed van maat. Nu merk ik, helaas na eerste... もっと見る
Wat een SUPER webshop als je iets zoekt, de weg wijst zich vanzelf. Een zeer snelle levering en mocht het artikel niet op voorraad zijn, dan wordt je via de mail geinformeerd over de verwachte lever... もっと見る
Een zeer overzichtelijke webshop . Bij elk product een goede beschrijving, en het zoeken naar het juiste product ging erg makkelijk. Verzenden ging ook erg snel …..werd via de mail op de hoogte gehoud... もっと見る
企業情報
Hoeslakenshop.com について
当該企業による記述
✓ Gratis retourneren
✓ Achteraf betalen
Bij Hoeslakenshop bent u aan het juiste adres als u op zoek bent naar een nieuw hoeslaken. Naar welk hoeslaken u ook op zoek bent, wij hebben een zeer uitgebreid assortiment zodat u altijd bij ons terecht kunt voor een hoeslaken dat aan uw wensen voldoet. Hoeslakenshop heeft alleen hoeslakens van hoge kwaliteit van de Nederlandse kwaliteitsmerken Romanette en Damai in het assortiment die u direct online kunt bestellen.
Hoeslakenwinkel.nl
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goede ervaring
Goede, duidelijke omschrijving van het product. Snelle levering en goede kwaliteit.
Snel geleverd....heeeeel snel.....
Snel geleverd....heeeeel snel...... en geode kwaliteit van de overtrekken
Aanrader
Echt een prachtig split hoeslaken , ook het gewone hoeslaken is prachtig, daarbij zijn de hoeslakens ook dik en stevig .
Ik heb dit hoedlaken nu 4 weken op mijn bed liggen en ik merk echt wel heel erg goed het verschil met ieder ander hoeslaken wat ik heb gehad.
Dit hoeslaken zorgt voor verkoeling waardoor je veel lekkerder kunt slapen
Echt een hoeslaken wat ik iedereen wil adviseren
Tegenvaller
Veel keuze en snel verzonden. Twee prijzige hoeslakens gekocht. Super slecht! Echt een miskoop. Elastiek veel te slap. Hoeslaken enorm groot. Echt jammer voor dat geld. Ik ga het melden en hoop dat ze een oplossing hebben.
Geen reactie meer naar klacht produkt
Na klacht produkt, gaatje in hoeslaken, na bijna 1 week nog steefs geen reactie.
Jammer!
Betere website bestaat niet!
Snelle reactie van de klantenservice, uitstekende retourmogelijkheid en terugbetaling.
Chapeau (!)
Etrias is een website om `U` tegen te zeggen,
beter ben ik nog niet tegengekomen.
Goede service. Binnen een dag naar bestelling het laken binnen. Mooie kleur precies zoals op de foto. En je krijg ook nog bericht hoe je het hoeslaken moet wassen. Top ben zeer tevreden.
De juiste antwoorden op mijn vragen
De juiste antwoorden op mijn vragen. Alleen dat belletje had niet gehoeven als de juiste tekst er had gestaan.
“Hoeslaken satijn”
Wat is het dan: Zijde? Polyester? of Katoen?
Zeer snelle levering
Zeer snelle levering. Maat 120x200 is niet overal te verkrijgen, maar bij jullie wel!
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示
Slechte ervaring service
Wij hebben hier voor ons nieuwe bed 2 hoeslakens besteld voor onze topper, en 1 hoeslaken molton. Helaas bleek na het openen van de verpakking een productiefout in de molton te zitten, en een gaatje in 1 van de hoeslakens.
Wij hebben direct contact gezocht met het bedrijf, maar die lijken de melding niet serieus te nemen. Zo krijgen wij als reactie op onze klacht de vraag op welke temperatuur wij de spullen wassen, en hoe wij het laten drogen. Echter staat dit los van onze klacht aangezien de spullen nieuw uit de verpakking komen.
Inmiddels zijn we ruim 2 weken verder en is ons nog steeds geen oplossing aangeboden. Sterker nog, de klantenservice doet er nu al 1,5 week over om op onze laatste mail te reageren, erg slecht dit!

Hoeslakenshop.com からの回答
Trustpilot エクスペリエンス