Dejligt at have med i tasken sÃ¥ ikkeâŠ
Dejligt at have med i tasken så ikke den skal ligge på gulvet. Super god opfindelse
HoldMyBag er skabt ud fra en simpel tanke: Hvorfor findes der ikke en smart og elegant mÃ¥de at hÊnge sin taske pÃ¥, nÃ¥r man er ude? Efter utallige caféture, restaurantbesÞg og arbejdsdage med tasken pÃ¥ skÞdet eller gulvet, besluttede vi os for at lÞse problemet selv â og HOOKIT blev fÞdt. Vores mission er at skabe et brand, der kombinerer funktionalitet, Êstetik og enestÃ¥ende kundeoplevelser. Vi designer ikke bare praktiske lÞsninger â vi designer produkter, du rent faktisk har lyst til at bruge, fordi de ser godt ud, fÞles eksklusive og gÞr din hverdag lettere. HOOKIT er en lille, men stÊrk taskeholder, som nemt kan vÊre i lommen eller tasken. Den er lavet til dem, der gÃ¥r op i detaljer og hverdagskomfort â og som ikke vil gÃ¥ pÃ¥ kompromis med stil. Vores forskellige designvalg afspejler dette Þnske om at tilbyde noget for enhver smag, uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten. Vi brÊnder for at give vores kunder en problemfri oplevelse fra start til slut. Derfor sÞrger vi for hurtig levering, nÊrvÊrende kundeservice og en kommunikation, der er til at forstÃ¥. Vores mÃ¥l er at opbygge et brand, man har lyst til at vende tilbage til â ikke kun pÃ¥ grund af produktet, men fordi man fÞler sig set og hÞrt. HoldMyBag er ikke bare en lÞsning â det er et brand skabt med tanke for de smÃ¥ detaljer, der gÞr en stor forskel i hverdagen. We got your bag - Uanset hvor du er.
ãã³ããŒã¯
Jeg var frustreret over der ikke var et tlf. nr., da jeg havde brug for hjÊlp. Men jeg må sige de var hurtige på tasterne og svarede meget fyldestgÞrende på mine spÞrgsmål.
Jeg er rigtig glad for det produkt jeg kÞbte. Det levede fint op til mine forventninger.
Super fine taskeholdere, der fuldt ud lever op til forventningen. Hurtig levering er også et plus.
Super smart lille lÞsning! Holdmybag er nem at have med og perfekt, nÃ¥r der ikke er en krog til tasken. Fylder nÊsten ingenting og holder tasken sikkert â bÃ¥de pÃ¥ café, arbejde og rejser. Kan klart anbefales!
Gadget ingen vidste de manglede! ð
Jeg er SÃ
glad for min, som jeg modtog for nogle uger siden. Jeg kÞbte ogsÃ¥ en til min moster og svigermor, med hver deres design, de var ej heller klar over at det var en ting de manglede. Men stor glÊde fandt de ogsÃ¥ i den. ðð»
KÊmpe anbefalinger herfra ðªðŒð OG hurtig levering fra firmaet ð«¶ð»

HoldMyBag ããã®åç
Venlig betjening. Rart at kunne kommunikere direkte via mail, hvis der er Êndringer i levering af varen ð

HoldMyBag ããã®åç
PÊn og meget praktisk taskeholder, der er nem at pakke sammen i tasken. Den er super fin, og jeg er så glad for den. Virkelig super fin opfindelse, som jeg varmt kan anbefale.

HoldMyBag ããã®åç
Virkelig fine og super praktiske taske holdere. De kan nemt foldes sammen de sÃ¥ kan tages med pÃ¥ farten og sikre man ikke skal stille sin taske pÃ¥ jorden osv. ððŒ Jeg er super tilfreds, og sÃ¥ har de bare nogle mega cute motiver ogsÃ¥!

Genialt produkt!
Rigtig god kvalitet, og super smukt design! Jeg elsker at jeg ikke mere skal bekymre mig om hvor jeg stiller min taske. IsÊr på restauranter m.m Jeg kan kun anbefale produktet

HoldMyBag ããã®åç
Det jeg ikke vidste jeg manglende og nu ikke kan leve uden.
Jeg har altid en HOOKIT i lommen, den er lille og mega smart, og holder min taske perfekt når jeg er ude på cafe eller på arbejde. Slut med at prÞve at finde lÞsninger til hvor min taske skal vÊre.
SÞd og imÞdekommende kundeservice.

HoldMyBag ããã®åç
Rigtig fedt produkt! Perfekt hvis man fx er ude at spise, og nem at have med i tasken. Virkelig flotte designs.

HoldMyBag ããã®åç
Mega godt og praktisk produkt. God kvalitet og rigtig fede designs! Jeg vil klart anbefale detð

HoldMyBag ããã®åç
Jeg har haft en fremragende oplevelse med HoldMyBag. Deres produkter er af hÞj kvalitet, og designet er både stilfuldt og funktionelt. Jeg bestilte en taskeholder, og den ankom hurtigt og levede fuldt ud op til mine forventninger. Kundeservicen var imÞdekommende og hjÊlpsom, hvilket gjorde hele kÞbsoplevelsen endnu bedre.
Jeg kan varmt anbefale HoldMyBag til alle, der sÞger kvalitetsprodukter og en pålidelig service.

HoldMyBag ããã®åç
Virkelig fint og smart produkt! Den holder tasken virkelig stabilt og er smart at have med sig alle vegne, så man altid kan hÊnge sin taske op. Det var også en virkelig sÞd medarbejder jeg var i kontakt med. KÊmpe anbefaling!

HoldMyBag ããã®åç
Hvor er jeg bare helt vild med HookIT!!! Den er lille, let og mega praktisk. Jeg har haft den med mig over alt, siden jeg modtog den.
Det er sådan en ting, man ikke vidste, at man manglede, men som man aldrig vil undvÊre igen efter brug.

HoldMyBag ããã®åç
Super useful, donât need to put my bag on the floor or on my lap. Very fast delivery! Recommend

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã