䌁業情報

1. ファッション アクセサリヌ店
  2. ハンドバッグ店

圓該䌁業による蚘述

HoldMyBag er skabt ud fra en simpel tanke: Hvorfor findes der ikke en smart og elegant mÃ¥de at hÊnge sin taske pÃ¥, nÃ¥r man er ude? Efter utallige caféture, restaurantbesÞg og arbejdsdage med tasken pÃ¥ skÞdet eller gulvet, besluttede vi os for at lÞse problemet selv – og HOOKIT blev fÞdt. Vores mission er at skabe et brand, der kombinerer funktionalitet, Êstetik og enestÃ¥ende kundeoplevelser. Vi designer ikke bare praktiske lÞsninger – vi designer produkter, du rent faktisk har lyst til at bruge, fordi de ser godt ud, fÞles eksklusive og gÞr din hverdag lettere. HOOKIT er en lille, men stÊrk taskeholder, som nemt kan vÊre i lommen eller tasken. Den er lavet til dem, der gÃ¥r op i detaljer og hverdagskomfort – og som ikke vil gÃ¥ pÃ¥ kompromis med stil. Vores forskellige designvalg afspejler dette Þnske om at tilbyde noget for enhver smag, uden at gÃ¥ pÃ¥ kompromis med kvaliteten. Vi brÊnder for at give vores kunder en problemfri oplevelse fra start til slut. Derfor sÞrger vi for hurtig levering, nÊrvÊrende kundeservice og en kommunikation, der er til at forstÃ¥. Vores mÃ¥l er at opbygge et brand, man har lyst til at vende tilbage til – ikke kun pÃ¥ grund af produktet, men fordi man fÞler sig set og hÞrt. HoldMyBag er ikke bare en lÞsning – det er et brand skabt med tanke for de smÃ¥ detaljer, der gÞr en stor forskel i hverdagen. We got your bag - Uanset hvor du er.

4.5

優良

TrustScore 5段階評䟡の4.5

17件のレビュヌ

fra frustration til lutter tilfredshed

Jeg var frustreret over der ikke var et tlf. nr., da jeg havde brug for hjÊlp. Men jeg må sige de var hurtige på tasterne og svarede meget fyldestgÞrende på mine spÞrgsmål.
Jeg er rigtig glad for det produkt jeg kÞbte. Det levede fint op til mine forventninger.

2025幎7月24日
自発的なレビュヌ

Super smart lille lÞsning!

Super smart lille lÞsning! Holdmybag er nem at have med og perfekt, nÃ¥r der ikke er en krog til tasken. Fylder nÊsten ingenting og holder tasken sikkert – bÃ¥de pÃ¥ café, arbejde og rejser. Kan klart anbefales!

2025幎5月6日
自発的なレビュヌ

Gadget ingen vidste de manglede!

Gadget ingen vidste de manglede! 💛
Jeg er SÅ glad for min, som jeg modtog for nogle uger siden. Jeg kÞbte ogsÃ¥ en til min moster og svigermor, med hver deres design, de var ej heller klar over at det var en ting de manglede. Men stor glÊde fandt de ogsÃ¥ i den. 👌🏻
KÊmpe anbefalinger herfra 💪🏌💛 OG hurtig levering fra firmaet 🫶🏻

2025幎4月10日

Hej Joeanna,

Hvor er det fantastisk at hÞre, hvor glad du er for din HOOKIT – og at bÃ¥de din moster og svigermor ogsÃ¥ er blevet fans! 💛
Vi elsker at vide, at vi kan overraske med en lÞsning, som man ikke vidste, man manglede, men hurtigt kommer til at sÊtte pris pÃ¥. Tusind tak for dine kÊmpe anbefalinger og de pÊne ord om vores hurtige levering – det betyder virkelig meget for os! 🫶🏻

Venlig betjening

Venlig betjening. Rart at kunne kommunikere direkte via mail, hvis der er Êndringer i levering af varen 👍

2025幎4月30日

Hej Anne Mette,

Tusind tak for din anmeldelse!
Det glÊder os, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ at vÊre tilgÊngelige og fleksible, isÊr nÃ¥r der opstÃ¥r Êndringer. Tak fordi du tog dig tid til at skrive – det betyder meget for os! 👍

HMB

PÊn og meget praktisk taskeholder

PÊn og meget praktisk taskeholder, der er nem at pakke sammen i tasken. Den er super fin, og jeg er så glad for den. Virkelig super fin opfindelse, som jeg varmt kan anbefale.

2025幎4月27日

Hej Tina,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse!
Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er sÃ¥ tilfreds med din HOOKIT. Det betyder meget for os at vide, at bÃ¥de det praktiske og det Êstetiske gÃ¥r op i en hÞjere enhed for dig. Tak fordi du anbefaler os – det sÊtter vi stor pris pÃ¥!

Praktisk og pÊnt

Virkelig fine og super praktiske taske holdere. De kan nemt foldes sammen de sÃ¥ kan tages med pÃ¥ farten og sikre man ikke skal stille sin taske pÃ¥ jorden osv. 🙌🏌 Jeg er super tilfreds, og sÃ¥ har de bare nogle mega cute motiver ogsÃ¥!

2025幎4月10日

Hej Sara,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse!
Vi er sÃ¥ glade for at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de funktionaliteten og de fine designs. Det betyder meget for os, at HOOKIT gÞr din hverdag nemmere – og lidt pÊnere. 🙌🏌 Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse!

Genialt produkt

Genialt produkt!
Rigtig god kvalitet, og super smukt design! Jeg elsker at jeg ikke mere skal bekymre mig om hvor jeg stiller min taske. IsÊr på restauranter m.m Jeg kan kun anbefale produktet

2025幎4月21日

Hej Natnicha,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse!
Vi er virkelig glade for at hÞre, at du er tilfreds med bÃ¥de kvaliteten og designet – og at du nu kan nyde et restaurantbesÞg uden at bekymre dig om, hvor din taske skal stÃ¥. Det er prÊcis den slags hverdagssituation, vi Þnskede at gÞre lettere med vores produkt.

Tak fordi du anbefaler os – det betyder alverden!

Kan ikke undvÊre min HOOKIT

Det jeg ikke vidste jeg manglende og nu ikke kan leve uden.
Jeg har altid en HOOKIT i lommen, den er lille og mega smart, og holder min taske perfekt når jeg er ude på cafe eller på arbejde. Slut med at prÞve at finde lÞsninger til hvor min taske skal vÊre.
SÞd og imÞdekommende kundeservice.

2025幎3月18日

Hej Simin,

Hvor er det skÞnt at hÞre, at HOOKIT har fundet en fast plads i din hverdag!
Det gÞr os virkelig glade at vide, at du ikke lÊngere skal bÞvle med at finde et sted til tasken – prÊcis det problem vi Þnskede at lÞse. Og at du samtidig har haft en god oplevelse med vores kundeservice, betyder ekstra meget for os 🖀

Tak fordi du tog dig tid til at skrive – og for din stÞtte!

Rigtig fedt produkt

Rigtig fedt produkt! Perfekt hvis man fx er ude at spise, og nem at have med i tasken. Virkelig flotte designs.

2025幎4月2日

Hej Regitze,

Tusind tak for din positive anmeldelse!
Vi er sÃ¥ glade for, at du synes om bÃ¥de funktionaliteten og designet – det er netop meningen, at HOOKIT skal vÊre bÃ¥de praktisk og flot at have med sig, uanset om man er pÃ¥ café, restaurant eller pÃ¥ farten.

Tak for din stÞtte!

HMB

Mega godt og praktisk produkt

Mega godt og praktisk produkt. God kvalitet og rigtig fede designs! Jeg vil klart anbefale det😍

2025幎4月7日

Hej Katarina,

Hvor er det fedt at hÞre, at du er så glad for dit HOOKIT!
Vi sÊtter stor pris pÃ¥ dine ord om bÃ¥de kvaliteten og designet – det betyder meget for os at skabe produkter, der bÃ¥de fungerer og ser godt ud. Tusind tak for din anbefaling og stÞtte 😍

5 stjerner herfra!

Jeg har haft en fremragende oplevelse med HoldMyBag. Deres produkter er af hÞj kvalitet, og designet er både stilfuldt og funktionelt. Jeg bestilte en taskeholder, og den ankom hurtigt og levede fuldt ud op til mine forventninger. Kundeservicen var imÞdekommende og hjÊlpsom, hvilket gjorde hele kÞbsoplevelsen endnu bedre.
Jeg kan varmt anbefale HoldMyBag til alle, der sÞger kvalitetsprodukter og en pålidelig service.

2025幎4月7日

Hej Dominik,

Tusind tak for dine flotte ord og de 5 stjerner!
Det glÊder os enormt, at bÃ¥de produktet og hele din oplevelse med os har levet op til dine forventninger – lige fra kvalitet og design til levering og kundeservice. Vi gÞr os umage for at skabe en gennemfÞrt oplevelse, og din feedback bekrÊfter, at vi er pÃ¥ rette vej.

Tak fordi du anbefaler os – det betyder meget!

HMB

Virkelig fint og smart produkt

Virkelig fint og smart produkt! Den holder tasken virkelig stabilt og er smart at have med sig alle vegne, så man altid kan hÊnge sin taske op. Det var også en virkelig sÞd medarbejder jeg var i kontakt med. KÊmpe anbefaling!

2025幎4月4日

Hej Christina,

Hvor er det dejligt at hÞre, at du er glad for dit HOOKIT – bÃ¥de funktionaliteten og det smarte design!
Vi er ogsÃ¥ ekstra glade for, at du havde en god oplevelse med vores medarbejder – vi lÊgger stor vÊgt pÃ¥ bÃ¥de service og kvalitet. Tusind tak for din kÊmpe anbefaling!

HMB

Hvor er jeg bare helt vild med

Hvor er jeg bare helt vild med HookIT!!! Den er lille, let og mega praktisk. Jeg har haft den med mig over alt, siden jeg modtog den.

Det er sådan en ting, man ikke vidste, at man manglede, men som man aldrig vil undvÊre igen efter brug.

2025幎3月31日

Hej Nicoline,

Hvor er det fantastisk at hÞre, hvor glad du er for din HOOKIT!
Vi elsker at hÞre, nÃ¥r vores produkt bliver en fast del af hverdagen – prÊcis som du beskriver: noget man ikke vidste, man manglede, men ikke kan undvÊre igen. Tusind tak for din skÞnne anmeldelse og energien du deler!

Super useful

Super useful, don’t need to put my bag on the floor or on my lap. Very fast delivery! Recommend

2025幎4月1日

Hi CE,

Thank you so much for your kind words!
We’re thrilled to hear that your HOOKIT is making everyday life a little easier – no more bags on the floor or balancing on your lap. Also great to hear that your delivery arrived quickly!

Thanks for the recommendation – it means a lot.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。