Holistiskakupunktur レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Gyda er en "troldkvinde" i smukkeste forstand. Vidende om sammenhænge mellem krop , psyke, meridianer osv. Jeg har god gavn af forløbet jeg følger og vil hver en tid anbefale hollistisk akkupunt... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har nu besøgt Gyda hos Holistisk akupunktur flere gange. Hun har fikset min højre arm, sørget for at jeg ikke får myggestik længere, hjulpet mig af med bihule problemer , skabt mere balance i... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft rigtig god effekt af akupunktur hos Gyða, både efter et rigtig hårdt og langt sygedomsforløb og så med kosmetisk behandling efterfølgende. Og jeg kan ærlig sige at det virker fordi... もっと見る

企業情報

1. 鍼灸院

当該企業による記述

Holistisk Akupunktur er en akupunkturklinik som tilbyder behandlinger for krop, sind og ånd. Klinikken er godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed og indberetter direkte til Sygeforsikring danmark. Klinikken bruger behandlingsmetoder, der er baseret på kinesisk medicin, energimedicin og naturmedicin som kan kombineres med konventionel medicinsk behandling. Klinikken tilbyder behandling og forebyggelse af akutte og kroniske lidelser samt psykiske og følelsesmæssige ubalancer for både voksne og børn. Ligeledes tilbyder vi Kosmetisk Akupunktur hvor krop og ansigt behandles på en gang.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 14

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Gyda er en "troldkvinde" i smukkeste…

Gyda er en "troldkvinde" i smukkeste forstand.
Vidende om sammenhænge mellem krop , psyke, meridianer osv.
Jeg har god gavn af forløbet jeg følger og vil hver en tid anbefale hollistisk akkupuntur😃
Ydermere får du en skøn modtagelse af Gyda, smilende, jordnær, i de smukkeste omgivelser. 5 stjerner fra Ebeltoft

2026年6月22日

Holistiskakupunktur からの回答

Ejjj det gør mig meget glad at læse :-)
Tak for deling og dejligt at blive kaldt for Troldkvinde ;)

En dejlig oplevelse

En dejlig oplevelse, og kompetent vejledning. Lokalet var en lille hyggelig og lun hule.
Jeg kommer helt sikkert igen!

2026年1月16日

Kære Riina.
Tusind tak for din anmeldelse og dejligt at høre at oplevelsen var god. Glæder mig til at se dig igen.

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse, efter at have gået rundt med smerte i det ene knæ, tog jeg chancen og prøvede akupunktur hos Holistiskakupunktur.dk. Nu er der gået 14 dage og jeg har ikke haft ondt siden

Stedet kan varmt anbefales

2025年10月14日

Holistiskakupunktur からの回答

Dejligt at høre! Tak fordi du deler her, det sætter jeg stor pris på.
Glad for at kunne hjælpe dig med dit knæ.

Kompetent og dygtig behandler

Det er trygt og godt at få behandlinger hos Gyda. Jeg har altid været bange for nåle og var derfor meget skeptisk da jeg fik behandlingen anbefalet, men jeg har virkelig følt mig i kompetente hænder

2025年10月10日

Holistiskakupunktur からの回答

Kære Tina. Tak fordi du deler din positive oplevelse her. Det er jeg rigtig glad for.

5つ星のうち5の評価

Hun er altid flink og smilende

Hun er altid flink og smilende, og go til at finde ud af hvor problemet er, og hvad hun skal gøre. Jeg kører 98 km hver vej, og det gør jeg gerne for det hjælper den behandling som hun udfører. Typisk skal der kun 2-3 behandlinger til før at jeg er frisk igen.

2025年8月31日

Holistiskakupunktur からの回答

Tusind tak kære Allan. Så dejligt at kunne hjælpe!

I gode hænder

Jeg er kommet hos Gyda i Holistisk Akupunktur-klinikken i omkring 3 år, bl.a. på baggrund af brystkræft. Det har hver eneste gang været en fin, fredfyldt og helende oplevelse. Da jeg var der for nylig, var klinikken flyttet til nye og skønne grønne omgivelser, der for mig kun gør glæden ved at komme hos Gyda større. Og som altid gør bare et enkelt blik ind i hendes varme øjne, at jeg ved, at jeg er i gode hænder.
Kirsten K.

2025年8月29日

Kære Kirsten.
Det gør mig så glad at læse. Jeg har virkelig nydt hver eneste gang vores dybe samtaler og sansning på livet og nyder at hjælpe dig. Tak fordi du deler denne oplevelse med andre. Vi ses snart igen. Kh Gyda

Kan klart anbefales

Det er altid en god oplevelse at komme ved Holistisk akupunktur. Både fordi Gýda er et helt fantastisk menneske og knusende dygtig. Bruger det uanset om det er fysiske smerter og/eller psykisk/mental ubalance og bliver hjulpet hver eneste gang. Kan klart anbefales.

2025年3月6日

Holistiskakupunktur からの回答

Tusind tak for de fine ord kære Katja. Det glæder mig at høre at jeg kan hjælpe

fantastisk behandler!

Gyda er bare en fantastisk kvinde man er i trygge hænder ved hende ♥️

Hilsen
Marie Molly

2025年3月5日

Holistiskakupunktur からの回答

Tusind tak kære, det er jeg glad for at høre og tak fordi du deler det her.

5つ星のうち5の評価

Det er fantastisk sikke en forandring…

Det er fantastisk sikke en forandring der er i min arm, efter jeg er begyndt at få behandling
Jeg er sikker på at jeg på et tidspunkt bliver lige så god som ny😀
Holistisk akupunktur Gyða er meget professionel og vil gerne hjælpe

2025年2月4日

Holistiskakupunktur からの回答

Kære Lone. Det er dejligt at høre! Tak fordi du deler her med andre.

5つ星のうち5の評価

Jeg har haft rigtig god effekt af…

Og jeg kan ærlig sige at det virker fordi min mand opdagede at jeg var bleven mere glat i ansigtet og så yngre ud, og da havde jeg ikke fortalt at jeg var begyndt på kosmetisk behandling også. 😊

Jeg kan med min oplevelse anbefale at gøre brug af behandlinger hos Gyða i Kolind, det kommer i ikke til at fortryde.

2024年5月6日
自発的なレビュー

Holistiskakupunktur からの回答

Tusind tak kære Jonna for at dele det her inde. Det glæder mig at høre om din positive oplevelse.

Trustpilot エクスペリエンス

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。