Rigtig god service, vi kÞbte en bil hos dem til en god pris, super venlige medarbejdere, isÊr Adam og Alexander som hjalp os med alle spÞrgsmÃ¥l vi havde, og sÞrgede for en virkelig god oplevelse. Komm... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Fik kÞbt bil med vinter dÊk men uden de lovlige dÊktryksmÃ¥lere da bilen er fra januar 2015 KÞbte den i januar og de undviger stadig med snak om at jeg kan fÃ¥ en god pris for at de sÊtter dem pÃ¥ M... ãã£ãšèŠã
Hyggelig atmosfÊre og venlig betjening samt god efterservice. Havde bilen til service efter 4 mdr. hvor der blev konstateret rust pÃ¥ bremseskiver og mÞrnede dÊk. Iflg. FDM ikke noget der med sikkerhed... ãã£ãšèŠã
Vi kÞbte vores VW Tiguan for to mÃ¥neder siden, og vi har vÊret meget tilfredse lige fra starten. Servicen har vÊret i top, og vi blev mÞdt af en venlig og imÞdekommende sÊlger, som gjorde hele kÞbso... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Det kan betale sig at investere i en brugt bil frem for en ny â sÃ¥ lÊnge du vÊlger en forhandler, der prioriterer garanti og kundeservice og har Þje for kvalitet. Vi er blandt landets mest ambitiÞse og hurtig voksende bilforhandlere, med priser fra 80.000.- til 1.000.000.- skulle der vÊre noget for enhver smag og pengepung. Vores ambition er at give vores kunder den bedste service til den rigtige pris, og det er uanset om du befinder dig i nord, syd, Þst eller vest. Vi er friske med bytteprisen pÃ¥ deres bil, med markedets stÞrste og stÊrkeste finansiering og leasing muligheder. Lav rente, lÊngere lÞbetid..
é£çµ¡å
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Very good customer service ð
SuvÊren service
Rigtig god service, vi kÞbte en bil hos dem til en god pris, super venlige medarbejdere, isÊr Adam og Alexander som hjalp os med alle spÞrgsmål vi havde, og sÞrgede for en virkelig god oplevelse. Kommer helt klart igen.
Jeg synes det har vÊrt en meget godâŠ
Jeg synes det har vÊrt en meget god service vi har fået da vi skulle kÞbe bil og god vejledning, kan stÊrkt anbefale
Vi har oplevet stor hjÊlp med kÞb af nyâŠ
Vi har oplevet stor hjÊlp med kÞb af ny bil og stÞtte hele vejen igennem med det fÞrste nye kÞb så kan stÊrkt råde jer til og handle med holmebiler
Fik kÞbt bil med vinter dÊk men uden deâŠ
Fik kÞbt bil med vinter dÊk men uden de lovlige dÊktryksmålere da bilen er fra januar 2015
KÞbte den i januar og de undviger stadig med snak om at jeg kan få en god pris for at de sÊtter dem på
Men de skal vÊre på og fejlen er ikke set til syn da bilen er synet med sommerdÊk.
Nyt batteri er der dog kommet i efter en del samtaler .
Meget snakkesalige og vender hurtigt tilbage indtil bilen var kÞrt ud fra Holme biler.
Så en Þv oplevelse desvÊrre men de kan jo nå at rette op på fejlen
Et fint udvalg af nyere biler
Et fint udvalg af nyere biler. Fair pris på bil I bytte. Blev holdt lÞbende opdateret og aftalte deadlines blev overholdt.
Rigtig godt med FDM check.
Jestem zadowolona z obsÅugi iâŠ
Jestem zadowolona z obsÅugi i przygotowania samochodu do odbioru pod wzglÄdem technicznym .
Altid god service
Altid god service. Vi har brugt dem fÞr og vil gerne bruge dem igen.
Skide god service og god handel.
Skide god service og god handel.
KÃB ALDRIG HOS HOLME BILER
KÃB ALDRIG HOS HOLME BILER
Jeg kÞbte en Peugeot 508 d. 14/10 2025, efter 2 mdr. opdager jeg at den mangler en systemopdatering af ABS og at et ventildÊksel er utÊt og derfor suger falsk luft ind i motoren som gÞr at der kommer advarselslamper hele tiden. Jeg henvender mig til holme biler, så de kan rettet fejlen og har nu kÊmpet med dem i en mdr., Men Men Men de er bare ligeglade, de siger at det fÞrst er kommet efter levering. Selv om der i kÞbe lover siger det er forhandlerens ansvar når det er sket så kort tid efter levering.
Det stÞrste svindlerfirma jeg har handlede med til tider som ikke Þnsker at overholde loven.
HOLD JEG VÃK FRA DETTE FIRMA:-(
Logisk process gennem hele handlen.
En behagelig sÊlger i forretningen
En behagelig sÊlger i forretningen. Tid til at overveje om vi ville kÞbe eller ej, uden at fÞle os presset.
Super god handel af bil
Super god handel af bil. Kundeservicen var i top og der kunne snakkes om tingene til en god handel.
Holmebiler kan anbefales herfra.
Nemt
Nemt. God service og til at snakke med om diverse aftaler og forhandlinger..
Rigtig god servicesðð»
God betjening og vejledning
God betjening og vejledning.
God oplevelse lige fra prÞvekÞrsel til kÞb.
Hold jer langt vÊk fra den platugle
Hold jer langt vÊk fra den platugle. Jeg har lavet et kÊmpe gulv i hans bilforretning og vi aftalte betaling ved afslutning som var i dag fredag, det godkendte Adam selv i går Torsdag på en sms og sjovt når man er fÊrdig vil han ikke betale. Så hold jer fra ham

Holmebiler ããã®åç
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹