レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde flera varor som studentpresenter. Fick varorna till bra priser och levererades efter 4 dagar. Inga problem mycket nöjd. Betalade med faktura efter leverans

5぀星のうち3の評䟡

Kunde ej vÀlja utlÀmningsstÀlle för leverans frÃ¥n PostNord. NÀr bestÀllningen var klar kunde ej se var mitt paket skulle hÀmtas. Inte förrÀn det hade levererats och jag fick ett SMS om hÀmtning alter... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Jag fick aldrig de varor jag bestÀllt, men blev ÀndÃ¥ fakturerad för bÃ¥de frakt och en hög avgift för returhantering. KundtjÀnstnumret som anges Àr felaktigt, och det finns ingen möjlighet att kontakta... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Köpte en produkt som inte fungerade. NÀr jag reklamerade varan sÃ¥ fick jag till svar "vi har inte angett att denna funktion finns och dÀrmed godtas inte reklamationen". Kontaktade tillverkaren som upp... もっず芋る

䌁業情報

1. むンテリア デザむナヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Nordens nya kedja inom hemmiljö. Vi har varumÀrken som bl a Orrefors, Kosta Boda, KÀhler, Washologi, Alessi, Hinza, Carolina Gynning, Eva Solo, Shepherd, Morberg, Odd Molly, Kay Bojesen, Stelton, Watt & Veke, m fl.

3.1

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 1ä»¶

レビュヌを曞く

Rekommenderas ej

Jag måste tyvÀrr varna för detta företag. Till att börja med var det orimligt lång leveranstid. NÀr jag sedan beslutar mig för att returnera varan, påstår de att de inte har fått den. I slutÀndan har jag vÀl mig sjÀlv att skylla, jag borde ha lÀst recensionerna innan jag bestÀllde från företaget.

2022幎10月30日

Oseriöst företag

Oseriöst företag. BestÀllde innan jul för att det fanns i lager. Mailade bolaget efter jul och fick då veta att produkten var slut, men att de kunde skicka inom några veckor nÀr de skulle ha fått in varan. Sen fick jag ett mail för någon dag sedan att de inte kunnat nå mig vid leveransen och att de tagit tillbaka varan och skulle debitera mig Ànnu mer pengar för budkostnaden. Så efter att ha vÀntat i flera månader, så får jag ingen vara, ingen återbetalning för varan samt att de utan mitt godkÀnnande drar mer pengar via Klarna från mitt bankkonto som jag uppget vid bestÀllningen. De påstår att jag skulle ha uppgett ett telefonnummer vid bestÀllningen Àr dessutom felaktigt. DÀremot verkar de ha inhÀmtat mina kontaktuppgifter från något tredjepartsbolag, då de anvÀnt ett 10 år gammalt nummer till mig, vilket då förklarar varför jag inte fick veta att packetet fanns att hÀmta ut. VÀldigt oseriöst bolag och jag kÀnner mig bestulen. Hoppas att ingen annan vÀljer att begå samma misstag som jag gjorde och min rekommendation Àr att inte lÀmna ut några betaluppgifter alls.

2022幎2月21日
5぀星のうち2の評䟡

Skickar inget, svarar inte.

BestÀllt en mortel för flera veckor sen. Mailat kundservice, utan svar. Står på deras hemsida att de erbjuder snabba leveranser och att deras "vision Àr att göra din shopping enkel. DÀrför erbjuder vi dig alltid snabb och trygg service." Jo, Tjena. Har fortfarande förhoppning om att något ska komma så lÀmnar 2 stjÀrnor för nu men ska mycket till om jag ska handla av Home by Sweden igen.

2021幎12月10日

Handlade fyra glasblock av Bertil

Handlade fyra glasblock av Bertil Vallien under blackfriday och enligt hemsidan så fanns samtliga i lager .

Nu idag hör de av sig att det endast finns ett exemplar och att jag endast får köpa det exemplaret.

Homebysweden skriver att de inte planerar att ta in varan pÃ¥ lager igen. Mycket mÀrkligt! Som vanligt fejkar mÃ¥nga företag under blackfriday och mÃ¥nga varor Àr endast att locka med. NÀr man sedan bestÀller sÃ¥ finns de tydligen inte lÀngre! MYCKET MÄRKLIGT OCH UNDER ALL KRITIK. SE UPP!!!

2021幎11月29日

Varning

Varning! BestÀll ej från detta företag! Skulle skicka tillbaka en vara och fick då veta jag får stå för retur frakten sjÀlv (vilket hade varit helt OK) MEN utöver detta så tar de ut en "hanteringsavgift" på 99 kronor??? Bedrövligt. De hÀnvisar till att det står någonstans i det finstilta att detta gÀller vid retur, men de lÀr vara ganska ensamma om att ha en sådan retur hantering, jag har bestÀllt mycket genom åren och har aldrig varit med om sÀmre.

2021幎8月18日
5぀星のうち2の評䟡

Felaktig leverans

BestÀllde örngott och valde fÀrg efter bild. Fick sedan en annan fÀrg i leveransen. Fick svar av kundservice (om Àn något långsamt). Visade sig att man var tvungen att vÀlja fÀrg på ett annat stÀlle för det skulle bli rÀtt. Blev erbjuden att reklamera men med reklamationsavgifter, porto etc skulle jag inte få några pengar tillbaka.

Skulle inte rekommendera handlaren.

2021幎1月11日

Utebliven leverans

Gjorde en bestÀllning 25 mars i år, 2020. Skickat flertalet mejl samt pm på Facebook, ingen respons och ingen leverans. Går inte heller att ringa dem. Det tragiska Àr att jag redan betalt.

2020幎5月17日

BestÀllde varor den 27/3 och inte en

BestÀllde varor den 27/3 och inte en suck om att företaget tydligen skulle vara nÀra konkurs. Mejl kom nu några veckor senare (20/4) med besked om att företaget försatts i konkurs per den 16/4!! Har kontaktat konkursförvaltaren samt Home By Sweden men Ànnu inget svar från något håll om vad som hÀnder med mina redan inbetalda pengar i samband med att jag lade ordern!! Så dj-a dåligt!!

2020幎4月23日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス