BestÀllde flera varor som studentpresenter. Fick varorna till bra priser och levererades efter 4 dagar. Inga problem mycket nöjd. Betalade med faktura efter leverans
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kunde ej vÀlja utlÀmningsstÀlle för leverans frÃ¥n PostNord. NÀr bestÀllningen var klar kunde ej se var mitt paket skulle hÀmtas. Inte förrÀn det hade levererats och jag fick ett SMS om hÀmtning alter... ãã£ãšèŠã
Jag fick aldrig de varor jag bestÀllt, men blev ÀndÃ¥ fakturerad för bÃ¥de frakt och en hög avgift för returhantering. KundtjÀnstnumret som anges Àr felaktigt, och det finns ingen möjlighet att kontakta... ãã£ãšèŠã
Köpte en produkt som inte fungerade. NÀr jag reklamerade varan sÃ¥ fick jag till svar "vi har inte angett att denna funktion finns och dÀrmed godtas inte reklamationen". Kontaktade tillverkaren som upp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Nordens nya kedja inom hemmiljö. Vi har varumÀrken som bl a Orrefors, Kosta Boda, KÀhler, Washologi, Alessi, Hinza, Carolina Gynning, Eva Solo, Shepherd, Morberg, Odd Molly, Kay Bojesen, Stelton, Watt & Veke, m fl.
é£çµ¡å
SNABBAST LEVERANSEN EVER âïžâïžâïžâïžâïž
SNABBAST LEVERANSEN EVER âïžâïžâïžâïžâïž
TACK !
Snabbt och smidigt- enkelt
Snabbt och smidigt- enkelt! ðð»
Snabb leverans ,
Trevligt bemötande vid retur.
Snabb leverans av fin vara!
Snabb leverans och Àr vÀldigt nöjd medâŠ
Snabb leverans och Àr vÀldigt nöjd med varan.
Inte snabbast men bra
Några dagar mellan förhandsavisering och att paketet skickades men inga anmÀrkningar i övrigt. Leverans på fem dagar och varan som utlovat.
Supernöjd med varorna som jagâŠ
Supernöjd med varorna som jag bestÀllde. Från det att jag bestÀllde snabb leverans.
Andra bestÀllningen
Andra bestÀllningen, lever upp till förvÀntningarna!
Strålande produkt och service!
Vi köpte ett brÀnnarhuvud den 20 janâŠ
Vi köpte ett brÀnnarhuvud den 20 jan som inte passade. Ringde 4 ggr för att fÃ¥ en retursedel. Fick den Àntligen den 22 FEB och Ã¥tersÀnde den dagen efter. Problem med Klarna men fick till sist uppskov med fakturan tills ni fÃ¥tt tillbaks varan. Idag var sista dagen för pÃ¥minnelsefakturan och ringde Er idag, 8 dagar sen ni fick tillbaks varan och ni hade inte handlagt den Ànnu men lovade att ringa Klarna och förlÀnga den. KAN JAG LITA PÃ
DET ?
MisstÀnker att ni inte har något kvalitetsprogram enligt IS0 14000 eller vad Àr det för fel på Er verksamhet. Inga rutiner eller underbemannad verksamhet.
Då förstår ni varför ni fick detta betyg.
Snabb leverans bra priser och braâŠ
Snabb leverans bra priser och bra produkter.
Bra produkt och service
Mycket bra och snabb leverans
Lite långsam leverans
Lite långsam leverans, men paketet var oerhört vÀl inslaget och priset var absolut det rÀtta,
Ni hade lovat att leverera inom 5-7âŠ
Ni hade lovat att leverera inom 5-7 dagar. Efter 12 dagar har jag Ànnu inte fått ngt avisering via post eller meddelande från er om hur lagret ser ut. Jag hade planerat att ge bort dessa tofflor som present på söndag. Nu går inte det. Dålig kommunikation kallar jag det.
Smidigt att bestÀlĺa o snabb leverans
Det var inte Klara Och tydligt att manâŠ
Det var inte Klara Och tydligt att man bestÀller bara kuddfodral och det inte ingår några inne kuddar ! Dåligt och dyrt
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã