BestÀllde flera varor som studentpresenter. Fick varorna till bra priser och levererades efter 4 dagar. Inga problem mycket nöjd. Betalade med faktura efter leverans
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kunde ej vÀlja utlÀmningsstÀlle för leverans frÃ¥n PostNord. NÀr bestÀllningen var klar kunde ej se var mitt paket skulle hÀmtas. Inte förrÀn det hade levererats och jag fick ett SMS om hÀmtning alter... ãã£ãšèŠã
Jag fick aldrig de varor jag bestÀllt, men blev ÀndÃ¥ fakturerad för bÃ¥de frakt och en hög avgift för returhantering. KundtjÀnstnumret som anges Àr felaktigt, och det finns ingen möjlighet att kontakta... ãã£ãšèŠã
Köpte en produkt som inte fungerade. NÀr jag reklamerade varan sÃ¥ fick jag till svar "vi har inte angett att denna funktion finns och dÀrmed godtas inte reklamationen". Kontaktade tillverkaren som upp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Nordens nya kedja inom hemmiljö. Vi har varumÀrken som bl a Orrefors, Kosta Boda, KÀhler, Washologi, Alessi, Hinza, Carolina Gynning, Eva Solo, Shepherd, Morberg, Odd Molly, Kay Bojesen, Stelton, Watt & Veke, m fl.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Helt okey både frakt och varor
Nöjd med varor och leverans.
Snabb leverans!
Sen leverans
Blev garanterad en leveranstid av Max tio dagar i en telefonkontakt. Fick sedan ett mejl att leverans tidigast mitten av mars. Kommer lampan på utlovad tid och den motsvarar mina förvÀntningar kanske omdömet stiger.
JÀtte finð men behövde fixa tillâŠ
JÀtte finð men behövde fixa till fjÀdrarna sÃ¥ man inte sÃ¥ kanterna sÃ¥ tydligt.
Snabbt,smidigt och enkelt
Till 90 % vad jag bestÀllde
snabb leverans
Har dragit pengar men ingen leverans
Snabbt och sÀkert .
Snabb leverans och bra priser
Dålig service och kÀnner mig lurad
Snabb leverans.
Har inte fÃ¥tt mina varor sÃ¥ hur kan jagâŠ
Har inte fått mina varor så hur kan jag vara nöjd?
Gick hur fort som helst medâŠ
Gick hur fort som helst med bestÀllningen till att paketet fanns att hÀmta ut.
Mycket dålig
Mycket dålig. Lovar leverans 3-5 dagar. Sedan skriver de att vara kanske kommer till lager om 3 veckor. Bara lockar kunder med snabbt leverans. Jag har inte fått vara Àn. Rekommenderar inte handla på Home By Sweden
Mycket bra service.
Snabbt leverans!!