BestÀllde flera varor som studentpresenter. Fick varorna till bra priser och levererades efter 4 dagar. Inga problem mycket nöjd. Betalade med faktura efter leverans
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kunde ej vÀlja utlÀmningsstÀlle för leverans frÃ¥n PostNord. NÀr bestÀllningen var klar kunde ej se var mitt paket skulle hÀmtas. Inte förrÀn det hade levererats och jag fick ett SMS om hÀmtning alter... ãã£ãšèŠã
Jag fick aldrig de varor jag bestÀllt, men blev ÀndÃ¥ fakturerad för bÃ¥de frakt och en hög avgift för returhantering. KundtjÀnstnumret som anges Àr felaktigt, och det finns ingen möjlighet att kontakta... ãã£ãšèŠã
Köpte en produkt som inte fungerade. NÀr jag reklamerade varan sÃ¥ fick jag till svar "vi har inte angett att denna funktion finns och dÀrmed godtas inte reklamationen". Kontaktade tillverkaren som upp... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Nordens nya kedja inom hemmiljö. Vi har varumÀrken som bl a Orrefors, Kosta Boda, KÀhler, Washologi, Alessi, Hinza, Carolina Gynning, Eva Solo, Shepherd, Morberg, Odd Molly, Kay Bojesen, Stelton, Watt & Veke, m fl.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
VÀldigt nöjd
Mycket snabb leverans. Ljushållaren övertrÀffade mina förvÀntningar, så vacker.
Har Ànnu inte fÃ¥tt nÃ¥gon Ã¥terkopplingâŠ
Har Ànnu inte fått någon återkoppling angående Dragsölampan jag bestÀllt ? Dåligt.
Peter Ã
keborn 076-3925578
Det Àr svÃ¥rt att lÀmna omdöme nÀr manâŠ
Det Àr svårt att lÀmna omdöme nÀr man Ànnu inte fått varan
Bra och utan krÃ¥ngel ðð»
Helt ok
Helt ok. Tog lite lÀngre tid med leveransen Àn förra gÃ¥ngen vi bestÀllde. ð
Snabb och trygg leverans!
Snabbleverans
Gillar mycket bÀnken eftersom den ÀrâŠ
Gillar mycket bÀnken eftersom den Àr både estetiskt tilltalande och funktionell
"Vara på lager" Tydligen inte.
Varan var på lager och leverans skulle vara inom 3-5 arbetsdagar...
Efter att varan blev betald, så Àndrades tydligen leveransstatus till
"Leverans om ca 8 veckor"
Och nÀr man ringer och frågar om status på kundservice, så får man som svar:
"Vi vet ingenting, och har ingenting med lager och leverans att göra"
Supernöjd.. ? njee inte direkt.
Snabb leverans och inget strul.
Snabb leverans och inget strul.
Gillar att man kan få varan först och sen betala.
Super nöjd ð
Mycket nöjd med våran och leveranstiden
Har inte fÃ¥tt bestÀlld vara efter tvÃ¥âŠ
Har inte fått bestÀlld vara efter två veckor
LÃ¥ng leveranstid men snabb med faktura
Lång leveranstid men snabb med faktura. Nöjd med produkten.
Bra kundbemötande
Snabb service trots julruschen, varan precis enligt önskemål dessutom. Nöjd kund.
âŠSnabb leverans.
Fick produkten snabbare Àn vad vi blev lovade.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã