homedesigns.pl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Sklep oferuje produkty - ramki na zdjęcia - wyjątkowo niskiej jakości. To w zasadzie nawet nie są ramki tylko cienka listewka zszyta zszywaczem i niedokładnie spryskana farbą. Prośba o reklamację zo... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Kupiliśmy w zeszłym roku meble ogrodowe, które pomimo przykrycia plandeka przez zimę na tarasie popękała część metalowa i odeszła z nich farba. Na moją reklamację otrzymałam odpowiedz,ÅŒe powinnismy tr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zamówiłam poszewki na 3 poduszki, w jednej był uszkodzony zamek. Zareklamowałam towar i dostałam propozycję zwrotu lub wymiany. Zrobiłam zwrot i bez problemu otrzymałam pieniÄ…ÅŒki wraz z opłatą za prze... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ponad dwa miesiące czekałam na zamówione produkty, chociaÅŒ dostępność widnieje ilość duÅŒa, to faktycznie produkt y były niedostępne. Za kaÅŒdym razem była inna informacja. W końcu się nie doczekałam. Z... もっず芋る

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Naprawdę dobra firma jeśli chodzi o

Naprawdę dobra firma jeśli chodzi o produkty ale przesyłki mają strasznie przeciągane ale idzie wszystko zrozumieć. Kurierzy się nie wyrabiają albo zdarzy się ÅŒe zapomną zrobić zamówienia . Ale co moÅŒna zrobić jak człowiek nie moÅŒe zrobić kilku rzeczy naraz poniewaÅŒ nie do tego jest stworzony. Wszystko ma swoją cenę i swój czas .

2025幎8月6日

Zamawiałam 3 obrazy i łącznej wartości

Zamawiałam 3 obrazy i łącznej wartości 230zl. Zapłacona całość była 3 października. Dzisiaj mija 3 tygodnie towaru brak, kontaktu brak, pieniedze brak. Sprawa zgłoszona do rzecznika praw konsumenta. Nie podaruje. Żeby takie rzeczy miały miejsce ?!

2025幎10月3日

Zamówiłam czarną drewnianą ramę

Zamówiłam czarną drewnianą ramę, były problemy logistyczne ale dobra mogę przymknąć na to oko. Zdziwiona byłam, ÅŒe przyszła sama rama ale to teÅŒ mój błąd, nie doczytałam aukcj. Ale szczytem było to iÅŒ ta rama jest najzwyczajniej w świecie nie domalowana, są prześwity nie pomalowanego drewna i to o średnicy 3 cm oraz produkt jest po prostu pomalowany na tak zwane “odczep się” byle ÅŒeby było a nie ÅŒeby było dobrze . Bardzo się zawiodłam na tym produkcie i na całej firmie.

2025幎10月3日

Zakup antyramy

Zdecydowanie odradzam zakupy w tym sklepie, antyrama przyszła uszkodzona, spakowana w byle jak sklejone 3 paski kartonu, reklamacja oczywiście odrzucona, bo podobno minął termin. Jakby dobrze pakowali, uÅŒyli chociaÅŒ kawałek folii bąbelkowej, to moÅŒe by doszło całe

2025幎9月30日

Zamówienie tablicy korkowej za 100 PLN

Zamówiłem tablicę korkową, pierwsza przyszła w tragicznym stanie, zaŌądałem reklamacji, na którą czekałem ponad miesiąc. Tablica która przyszła po 1-2 tyg uÅŒytkowania zaczęła się odklejać tak jak poprzednia. Jakość -1/10, czekałem ponad 1,5 miesiąca na tablicę za 100 PLN i dostałem "mele ja twarz" nie polecam

2025幎1月9日

Nie polecam!!!

Nie polecam. Tragiczna jakość. Zamówiłem ramkę 30x100. Ramka niedomalowana. Tło zamiast białe to w kolorze sklejki (ale to najmniejszy problem). Ramka widać ÅŒe z listewek drewnianych bo przez złe przygotowanie widać strukturę drewna, bo uÅŒyto złej farby do pomalowania. Nie polecam!

2025幎9月25日
5぀星のうち1の評䟡

To jest ÅŒart, a nie sklep

30 lipca zamówione 3 ramki. Po kilku mailach dostałem jedną, a na resztę czekam ponad miesiąc. Zrezygnowałem dzisiaj i proponuję omijać ten sklep szerokim łukiem. 20 lat w branÅŒy i jeszcze z czymś takim się nie spotkałem. Co tydzień mówią, ÅŒe wyślą do końca tygodnia. Tragedia. Na stronie informacja, ÅŒe wysyłka 24 godziny. Powinni zmienić na 24 tygodnie. Stracony czas i nic więcej.

2025幎9月2日
5぀星のうち5の評䟡

Aleksandra A.

Pomimo negatywnych opinii skusiłam się na zakupy w tym sklepie, poniewaÅŒ asortyment jaki oferują przykuł moją uwagę tak bardzo, ÅŒe musiałam 😅 nie zawiodłam się. Obrazy przyszły dobrze zapakowane, zabezpieczone, wysyłka sprawna. Polecam!

2025幎7月24日

Tragedia!

Sprzedają towar, którego nie posiadają tłumacząc się, ÅŒe jest w produkcji! 14 dzień czekam na zwrot kosztów i nadal nie ma, telefon milczy nikt nie odbiera !

2025幎7月23日

BUBEL

Zamówienie złoÅŒone 21.06.2025, dotarło do mnie dopiero 07.07.2025. Pomimo informacji na stronie o tym, ÅŒe zamówienie zostanie wysłane w 24h to jakość zamówienia BARDZO KIEPSKA. Drewno uszczerbione, z zadziorami, niedomalowane w niektórych miejscach. Wstyd coś takiego wysyłać do klienta. Lepszą opcją zamówić większą ramkę z Ikei i wrzucić coś pod tło obrazu.

2025幎6月21日
5぀星のうち2の評䟡

Niestety nie polecam

Niestety nie polecam. Ramki doszły, ale po 2 tygodniach, a wysyłka miała być w 24h. Na plus to, ÅŒe obsługa klienta szybko odpisała na maila z zapytaniem, co się dzieje z zamówieniem. Ramki niestety bardzo kiepskiej jakości. Drewno odstaje, ramy nie są wygładzone, a te kolory wyglądają, jakby ktoś dziecięcą kredą przejechał po ramkach. Normalnie dokonałabym zwrotu, ale biorąc pod uwagę, ile czekałam na zamówienie i doświadczenia innych klientów, obawiam się, ÅŒe zostanę i bez ramek i bez pieniędzy.

2025幎6月20日

NIe polecam

NIe polecam. Zamówiłam ramkę do plakatu. Miała być wysłana w ciągu 24h. Ostatecznie została wysłana po 3 dniach po tym, jak się o nią upomniałam, w związku z tym nie doszła na czas (plakat w ramie miał być prezentem urodzinowym). Jak juÅŒ ramka w końcu dotarła, była połamana. Jakość fatalna, toporne wykonanie, zwykłe ramki z Ikea przy tej to mistrzostwo rękodzieła. Dawno tak się nie nacięłam.

2025幎6月12日

Firma DNO

Witam.
Podobnie jak przedmówcy czekałem 3 tygodnie na zamówienie. Po 4 telefonach i awanturze wysłali szanowni ale nie komplet. Na resztę wciÄ…ÅŒ czekam:)
Jakość ramek do zdjęć - sam bym lepiej wystrugał. Obsługa, wysyłka - ÅŒenada 150%.Szkoda ÅŒe nie poczytałem wcześniej - zaoszczędził bym sporo nerwów.
Swoją drogą jak oni się utrzymują tak długo na rynku? Firma jednorazowego zamówienia.
Szanujcie zdrowie i nie zamawiajcie u nich. Nie mają towaru który chcą sprzedać. A jak coś mają to kiepskiej jakości. Pozdrawiam

2025幎4月26日

Oszuści?!

Od ponad tygodnia czekam na ramki, dopiero zapytani odpowiadają, ÅŒe ramki są w produkcji bo mieli problemy. Å»adnej informacji wcześniej, po następnych mailach dopiero dowiaduje się, ÅŒe minie kolejny tydzień zanim otrzymam zamówienie. Czytam opinie i obawiam się, ÅŒe nigdy ich nie otrzymam NIE POLECAM!!!
Edit: po kolejnym tygodniu ta sama informacja "ramki są w produkcji"
Oszuści

2025幎5月5日
5぀星のうち1の評䟡

Czekam juÅŒ półtora miesiąca na obrazy, zwodzona ciągle, ÅŒe paczka zostanie wysłana. Dziś, kiedy anulowano przesyłkę tydzień przed imprezą, na której te obrazy miały zostać wręczone, szala goryczy się przelała. Nigdy w ÅŒyciu nie polecę tej firmy. Zmarnowany czas. Mam jedynie nadzieję, ÅŒe uda mi się odzyskać moje 430zl. Coś okropnego, do właścicieli - patrzycie spokojnie w lustro wiedząc ÅŒe oszukujecie ludzi?

2025幎4月12日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス