Sklep oferuje produkty - ramki na zdjÄcia - wyjÄ tkowo niskiej jakoÅci. To w zasadzie nawet nie sÄ ramki tylko cienka listewka zszyta zszywaczem i niedokÅadnie spryskana farbÄ . ProÅba o reklamacjÄ zo... ãã£ãšèŠã
KupiliÅmy w zeszÅym roku meble ogrodowe, które pomimo przykrycia plandeka przez zimÄ na tarasie popÄkaÅa czÄÅÄ metalowa i odeszÅa z nich farba. Na mojÄ reklamacjÄ otrzymaÅam odpowiedz,ÅŒe powinnismy tr... ãã£ãšèŠã
ZamówiÅam poszewki na 3 poduszki, w jednej byÅ uszkodzony zamek. ZareklamowaÅam towar i dostaÅam propozycjÄ zwrotu lub wymiany. ZrobiÅam zwrot i bez problemu otrzymaÅam pieniÄ ÅŒki wraz z opÅatÄ za prze... ãã£ãšèŠã
Ponad dwa miesiÄ ce czekaÅam na zamówione produkty, chociaÅŒ dostÄpnoÅÄ widnieje iloÅÄ duÅŒa, to faktycznie produkt y byÅy niedostÄpne. Za kaÅŒdym razem byÅa inna informacja. W koÅcu siÄ nie doczekaÅam. Z... ãã£ãšèŠã
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jednak nie oszuÅci
Najpierw zÅoÅŒyÅam zamówienie, a potem poczytaÅam opinie i siÄ zaÅamaÅam, bo przewaÅŒajÄ negatywne. TrochÄ to trwaÅo i po drodze byÅo kilka potkniÄÄ ze strony sprzedawcy, ale summa summarum jestem bardzo zadowolona. ZamówiÅam poduszki do kokonów i poduszki na krzesÅa ogrodowe. SÄ przepiÄkne i dobrze wykonane. Firma ma problem z terminami i czekaÅam okoÅo 2 tygodni na realizacjÄ. TrochÄ zakrÄceni i dlatego dajÄ 4 gwiazdki. Dla ostroÅŒnych polecam zamówienie za pobraniem.
Zamówienie z dnia 22 stycznia 2024 nieâŠ
Zamówienie z dnia 22 stycznia 2024 nie zrealizowane. Brak kontaktu. Nie zwrócili pieniÄdzy. OszuÅci, którzy zakÅadajÄ kolejne firmy i dalej oszukujÄ ludzi.

ZamówiÅem dwie reprodukcje obrazówâŠ
ZamówiÅem dwie reprodukcje obrazów 15-02-2024r.SÄ dzÄ c ÅŒe mam do czynienia z "normalnym sklepem internetowym" opÅaciÅem zamówienie z dostawÄ . Prawda okazaÅa siÄ inna. Sklep ten jest po prostu przykrywkÄ do wyÅudzania pieniÄdzy. Próba kontaktu ze sklepem bardzo utrudniona , zarówno kontakt telefoniczny jak i mail. Do dnia 19-05-2024 brak zwrotu za zamówienie nr 82475 za które zapÅaciÅem 92,97zÅ. Aby nie wydawaÄ pieniÄdzy na zÅodziei radzÄ zÅoÅŒyÄ zamówienie w innym sklepie.

Spóźnialscy
Brak kontaktu, towaru i pieniÄdzy przelanych Blikiem.
Po miesiÄ
cu towar dotarÅ.
Zamówione pufy 18 kwietnia
Zamówione pufy 18 kwietnia, 26 kwietnia informacja o fakturze. Potem cisza zero informacji ÅŒe towar jest w trakcie wysyÅki, nic. Na szczÄÅcie opÅata przy odbiorze. Ale za nerwy stracone nikt mi nie odda. Po komentarzach widzÄ ÅŒe ten sklep obsÅugujÄ zÅodzieje lub kretyni albo to i to.
ZÅodzieje
Od 9.02.2024 czekam na towar.
ZostaÅam oszukana na prawie 600 zÅ.
Brak kontaktu,telefon nie odpowiada,na maile nie odpisujÄ
Banda zÅodziei.
Sprawa zgÅoszona na policjÄ.
DziwiÄ siÄ, ÅŒe jeszcze ogÅaszajÄ
siÄ w internecie.
19.01.2025
Tak,zmieniliÅcie wÅaÅciciela z poprzedniego,na jego przyszÅÄ
synowÄ
,to jest ta sama firma,w rÄkach tej samej rodziny.
Poprzedni wÅaÅciciel poszedÅ na ugodÄ z oszukanymi klientami.
Zobaczymy,jak dÅugo to potrwa.

homedesigns.pl ããã®åç
Dla mnie to sÄ zwykli zÅodzieje iâŠ
Dla mnie to sÄ zwykli zÅodzieje i oszuÅci ! Od stycznia nie dostaÅem ani zamówionego towaru ani zwrotu gotówki . Brak kontaktu i odpowiedzi na maila .o dodzwonieniu siÄ to moÅŒna zapomnieÄ ! Nie polecam , dla mnie to jest zwykÅa kradzieÅŒ ! ZgÅaszam sprawdzÄ na policjÄ

Czas realizacji zamówienia to ponad 30âŠ
Czas realizacji zamówienia to ponad 30 dni. ZamówiÅem jedynie 5 sztuk tapicerowanych wezgÅowi. OczywiÅcie tÅumaczenia o zgubionej paczce, braku materiaÅów itp. Bardzo ciÄÅŒki kontakt. Rzadko odpowiadajÄ na maile.
Oszustwo
Oszustwo. PodajÄ , ÅŒe poprzedni wÅaÅciciel dokona zwrotu kosztów, bo zmieniÅa siÄ polityka firmy. Od 3 miesiÄcy ani paczki ani zwrotu pieniÄdzy.

Obraz piÄkny....
Obraz, który zamówiÅam, opÅaciÅam z góry i otrzymaÅam jest super, piÄkna kolorystyka, szczerze polecam. ObsÅuga sklepu ok. , odpisywali na kaÅŒdy mój email. MoÅŒe tylko jedno zastrzeÅŒenie, ÅŒe nikt z obsÅugi sklepu nie podpisaÅ siÄ imieniem i nazwiskiem, wszystko byÅo anonimowo. Ogólnie: sklep polecam.
OszuÅci i zÅodzieje
OszuÅci i zÅodzieje. zamówiÅam w grudniu antyramy za kwotÄ 360 zÅotych. Nie otrzymaÅam ani towaru ani zwrotu Årodków. W mailach informacje o problemach z produkcjÄ , z pracownikami, a potem zero kontaktu. niestety ja daÅam siÄ zÅapaÄ.

homedesigns.pl ããã®åç
Dramat.Z nikim nie moÅŒna porozmawiaÄ
Dramat.Z nikim nie moÅŒna porozmawiaÄ, PieniÄ
dze jak kamieÅ w wodÄ

ZÅodzieje
ZÅodzieje! Nie kupujcie u nich! Nie wysyÅajÄ
i nie oddajÄ
pieniÄdzy. Sprawa zgÅoszona na policji. Niech kaÅŒdy ich zglosi i policja siÄ nimi zajmie!
ZÅodzieje oddawajcie wszystkim pieniÄ
dze!!! BÄdziecie siedzieÄ.

Oszustwo i brak kontaktu
28 stycznia zamówiliÅmy panele Åcienne na kwotÄ 629,78 zÅ.
Panele miaÅy przyjÅÄ do 2 tygodni a nie ma ich do dziÅ ani zwrotu pieniÄdzy. To jest jawne oszustwo! Chyba jedynym wyjÅciem bÄdzie zgÅoszenie sprawy na policjÄ.

homedesigns.pl ããã®åç
Nie poleca poniewaÅŒ firma jest bardzoâŠ
Nie poleca poniewaÅŒ firma jest bardzo nieuczciwÄ .Za zwrotem pieniÄdzy za nie dostarczony towar czekam od poczÄ tku października 2023 roku. Po wysÅaniu e maili zawsze dostawaÅem odpowiedź ÅŒe w ciÄ gu dwóch tygodni bÄdÄ wpÅacone na konto do dziÅ nie sÄ wpÅacone a gdy im napisaÅem ÅŒe majÄ wpÅaciÄ na konto fundacji to tak jakby firma przestaÅa istnieÄ ani odpowiedzi na maila ani nie obierajÄ telefonów NIE KUPOWAÄ.

PIENIÄDZE W BÅOTO
Niestety - towar zamówiony i opÅacony 20 marca - do tej pory do nas nie dotarÅ. Po moich minutach otrzymaÅam email o "wysyÅce we wtorek", wtorek minÄ Å i cisza. WÄ tpiÄ, ÅŒe cokolwiek dostanÄ, sÄ dzÄ c po innych komentarzach. Szkoda, ÅŒe wczeÅniej nie sprawdziÅam tej firmy tutaj...
Zamówienie nie dostarczone
Zamówienie nie dostarczone. Niczego nie kupowaÄ. Sprawa bÄdzie zgÅoszona na policjÄ. Nie wiem czy to sÄ os_uÅci i zÅod_ieje ale dziwne jest, ÅŒe obecnie na e-maile nie odpowiadajÄ . Najgorsze dno z jakimi mieliÅmy do czynienia. OmijaÄ szerokim Åukiem, chyba ÅŒe lubicie trwoniÄ pieniÄ dze, czas i nerwy. Najgorszemu wrogowi nie ÅŒyczÄ.

homedesigns.pl ããã®åç
zamówiony towar nie zostaÅ wysÅany
zamówiony towar nie zostaÅ wysÅany, Årodki nie zostaÅy zwrócone, oszuÅci

NIE KUPOWAÄ!!!!
PosterGaleria? Hah, co za ÅŒart! To jedno wielki kaÅ! OszuÅci po same uszy, którzy traktujÄ
klientów jak idiotów i wyÅudzajÄ
pieniÄ
dze bez mrugniÄcia okiem. Zamówisz coÅ? Zapomnij o tym, ÅŒe to kiedykolwiek dotrze! Paczka zaginie gdzieÅ w czarnej dziurze, a oni udajÄ
, ÅŒe nic siÄ nie staÅo. Kontakt z nimi? Ha! BÄdziesz mógÅ wysÅaÄ setki maili i dziesiÄ
tki telefonów, ale nie licz nawet na odzew. Nawet jak siÄ odezwÄ
, to tylko po to, ÅŒeby ciÄ zbyÄ i pozostawiÄ na lodzie. Te potwory nie majÄ
ÅŒadnego szacunku dla klientów ani uczciwoÅci w biznesie. To banda oszustów, która zasÅuguje na to, ÅŒeby zostaÄ zdelegalizowana i zamkniÄta na zawsze! Odradzam z caÅego serca, jeÅli nie chcesz zostaÄ wykiwanym i zrzuconym na Åopatki przez tÄ plugawÄ
firmÄ.

OSZUÅCI
OSZUÅCI. ZgÅosiÅam sprawÄ do CERT. ZamówiÅam produkty miesiÄ c temu, a tu widzÄ kolejnych naciÄ gniÄtych klientów. Polecam zgÅaszaÄ teÅŒ na policjÄ.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã