homedesigns.pl レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Sklep oferuje produkty - ramki na zdjęcia - wyjątkowo niskiej jakości. To w zasadzie nawet nie są ramki tylko cienka listewka zszyta zszywaczem i niedokładnie spryskana farbą. Prośba o reklamację zo... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Kupiliśmy w zeszłym roku meble ogrodowe, które pomimo przykrycia plandeka przez zimę na tarasie popękała część metalowa i odeszła z nich farba. Na moją reklamację otrzymałam odpowiedz,ÅŒe powinnismy tr... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Zamówiłam poszewki na 3 poduszki, w jednej był uszkodzony zamek. Zareklamowałam towar i dostałam propozycję zwrotu lub wymiany. Zrobiłam zwrot i bez problemu otrzymałam pieniÄ…ÅŒki wraz z opłatą za prze... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Ponad dwa miesiące czekałam na zamówione produkty, chociaÅŒ dostępność widnieje ilość duÅŒa, to faktycznie produkt y były niedostępne. Za kaÅŒdym razem była inna informacja. W końcu się nie doczekałam. Z... もっず芋る

連絡先

過去12か月のレビュヌ数: 33ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち4の評䟡

Jednak nie oszuści

Najpierw złoÅŒyłam zamówienie, a potem poczytałam opinie i się załamałam, bo przewaÅŒają negatywne. Trochę to trwało i po drodze było kilka potknięć ze strony sprzedawcy, ale summa summarum jestem bardzo zadowolona. Zamówiłam poduszki do kokonów i poduszki na krzesła ogrodowe. Są przepiękne i dobrze wykonane. Firma ma problem z terminami i czekałam około 2 tygodni na realizację. Trochę zakręceni i dlatego daję 4 gwiazdki. Dla ostroÅŒnych polecam zamówienie za pobraniem.

2024幎5月22日

Zamówienie z dnia 22 stycznia 2024 nie

Zamówienie z dnia 22 stycznia 2024 nie zrealizowane. Brak kontaktu. Nie zwrócili pieniędzy. Oszuści, którzy zakładają kolejne firmy i dalej oszukuję ludzi.

2024幎1月22日

Dziękujemy za Państwa opinię,
JednakÅŒe informuję, ÅŒe właścicielem sklepu homedesigns.pl jesteśmy od 20 lutego 2024 r. i wszystkie zakupy dokonane przed tą data nie były składane w naszej firmie. W powyÅŒszej sprawie napisaliśmy do Trustpilot poniewaÅŒ opinie zamieszczone na ich portalu wprowadzają klientów w błąd sugerując, ÅŒe są to opinie o nas a nie o poprzednim właścicielu sklepu.
Niestety Trustpilot do dnia dzisiejszego nie znalazł rozwiązania naszego problemu i nadal wprowadza klientów w błąd.

5぀星のうち1の評䟡

Zamówiłem dwie reprodukcje obrazów

Zamówiłem dwie reprodukcje obrazów 15-02-2024r.Sądząc ÅŒe mam do czynienia z "normalnym sklepem internetowym" opłaciłem zamówienie z dostawą. Prawda okazała się inna. Sklep ten jest po prostu przykrywką do wyłudzania pieniędzy. Próba kontaktu ze sklepem bardzo utrudniona , zarówno kontakt telefoniczny jak i mail. Do dnia 19-05-2024 brak zwrotu za zamówienie nr 82475 za które zapłaciłem 92,97zł. Aby nie wydawać pieniędzy na złodziei radzę złoÅŒyć zamówienie w innym sklepie.

2024幎2月15日

Zamówione pufy 18 kwietnia

Zamówione pufy 18 kwietnia, 26 kwietnia informacja o fakturze. Potem cisza zero informacji ÅŒe towar jest w trakcie wysyłki, nic. Na szczęście opłata przy odbiorze. Ale za nerwy stracone nikt mi nie odda. Po komentarzach widzę ÅŒe ten sklep obsługują złodzieje lub kretyni albo to i to.

2024幎4月18日

Złodzieje

Od 9.02.2024 czekam na towar.
Zostałam oszukana na prawie 600 zł.
Brak kontaktu,telefon nie odpowiada,na maile nie odpisują.
Banda złodziei.
Sprawa zgłoszona na policję.
Dziwię się, ÅŒe jeszcze ogłaszają się w internecie.
19.01.2025
Tak,zmieniliście właściciela z poprzedniego,na jego przyszłą synową,to jest ta sama firma,w rękach tej samej rodziny.
Poprzedni właściciel poszedł na ugodę z oszukanymi klientami.
Zobaczymy,jak długo to potrwa.

2024幎2月9日

5぀星のうち1の評䟡

Dla mnie to są zwykli złodzieje i

Dla mnie to są zwykli złodzieje i oszuści ! Od stycznia nie dostałem ani zamówionego towaru ani zwrotu gotówki . Brak kontaktu i odpowiedzi na maila .o dodzwonieniu się to moÅŒna zapomnieć ! Nie polecam , dla mnie to jest zwykła kradzieÅŒ ! Zgłaszam sprawdzę na policję

2024幎4月24日

Oszustwo

Oszustwo. Podają, ÅŒe poprzedni właściciel dokona zwrotu kosztów, bo zmieniła się polityka firmy. Od 3 miesięcy ani paczki ani zwrotu pieniędzy.

2024幎1月10日

5぀星のうち4の評䟡

Obraz piękny....

Obraz, który zamówiłam, opłaciłam z góry i otrzymałam jest super, piękna kolorystyka, szczerze polecam. Obsługa sklepu ok. , odpisywali na kaÅŒdy mój email. MoÅŒe tylko jedno zastrzeÅŒenie, ÅŒe nikt z obsługi sklepu nie podpisał się imieniem i nazwiskiem, wszystko było anonimowo. Ogólnie: sklep polecam.

2024幎4月15日

Oszuści i złodzieje

Oszuści i złodzieje. zamówiłam w grudniu antyramy za kwotę 360 złotych. Nie otrzymałam ani towaru ani zwrotu środków. W mailach informacje o problemach z produkcją, z pracownikami, a potem zero kontaktu. niestety ja dałam się złapać.

2023幎12月11日

5぀星のうち1の評䟡

Dramat.Z nikim nie moÅŒna porozmawiać

Dramat.Z nikim nie moÅŒna porozmawiać, Pieniądze jak kamień w wodę

2024幎4月3日

Złodzieje

Złodzieje! Nie kupujcie u nich! Nie wysyłają i nie oddają pieniędzy. Sprawa zgłoszona na policji. Niech kaÅŒdy ich zglosi i policja się nimi zajmie!

Złodzieje oddawajcie wszystkim pieniądze!!! Będziecie siedzieć.

2024幎4月4日

Oszustwo i brak kontaktu

28 stycznia zamówiliśmy panele ścienne na kwotę 629,78 zł.
Panele miały przyjść do 2 tygodni a nie ma ich do dziś ani zwrotu pieniędzy. To jest jawne oszustwo! Chyba jedynym wyjściem będzie zgłoszenie sprawy na policję.

2024幎1月28日

5぀星のうち1の評䟡

Nie poleca poniewaŌ firma jest bardzo

Nie poleca poniewaÅŒ firma jest bardzo nieuczciwą.Za zwrotem pieniędzy za nie dostarczony towar czekam od początku października 2023 roku. Po wysłaniu e maili zawsze dostawałem odpowiedź ÅŒe w ciągu dwóch tygodni będą wpłacone na konto do dziś nie są wpłacone a gdy im napisałem ÅŒe mają wpłacić na konto fundacji to tak jakby firma przestała istnieć ani odpowiedzi na maila ani nie obierają telefonów NIE KUPOWAĆ.

2023幎10月6日

PIENIĄDZE W BŁOTO

Niestety - towar zamówiony i opłacony 20 marca - do tej pory do nas nie dotarł. Po moich minutach otrzymałam email o "wysyłce we wtorek", wtorek minął i cisza. Wątpię, ÅŒe cokolwiek dostanę, sądząc po innych komentarzach. Szkoda, ÅŒe wcześniej nie sprawdziłam tej firmy tutaj...

2024幎4月4日

Zamówienie nie dostarczone

Zamówienie nie dostarczone. Niczego nie kupować. Sprawa będzie zgłoszona na policję. Nie wiem czy to są os_uści i złod_ieje ale dziwne jest, ÅŒe obecnie na e-maile nie odpowiadają. Najgorsze dno z jakimi mieliśmy do czynienia. Omijać szerokim łukiem, chyba ÅŒe lubicie trwonić pieniądze, czas i nerwy. Najgorszemu wrogowi nie ÅŒyczę.

2024幎2月19日

5぀星のうち1の評䟡

zamówiony towar nie został wysłany

zamówiony towar nie został wysłany, środki nie zostały zwrócone, oszuści

2023幎12月7日

NIE KUPOWAĆ!!!!

PosterGaleria? Hah, co za ÅŒart! To jedno wielki kał! Oszuści po same uszy, którzy traktują klientów jak idiotów i wyłudzają pieniądze bez mrugnięcia okiem. Zamówisz coś? Zapomnij o tym, ÅŒe to kiedykolwiek dotrze! Paczka zaginie gdzieś w czarnej dziurze, a oni udają, ÅŒe nic się nie stało. Kontakt z nimi? Ha! Będziesz mógł wysłać setki maili i dziesiątki telefonów, ale nie licz nawet na odzew. Nawet jak się odezwą, to tylko po to, ÅŒeby cię zbyć i pozostawić na lodzie. Te potwory nie mają ÅŒadnego szacunku dla klientów ani uczciwości w biznesie. To banda oszustów, która zasługuje na to, ÅŒeby zostać zdelegalizowana i zamknięta na zawsze! Odradzam z całego serca, jeśli nie chcesz zostać wykiwanym i zrzuconym na łopatki przez tę plugawą firmę.

2024幎2月3日

OSZUŚCI

OSZUŚCI. Zgłosiłam sprawę do CERT. Zamówiłam produkty miesiąc temu, a tu widzę kolejnych naciągniętych klientów. Polecam zgłaszać teÅŒ na policję.

2024幎3月1日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス