レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Produkterne er jo som vi kender dem fra alle de store brands ude i den grønne verden - intet nyt der. Men den kundeservice Stefan levere ved hvert et køb, er helt ud igennem skyerne. Man fornemmer... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Havde bestilt jord og andre ting til afhentning i butikken. Super betjening "mine varer blev endda båret ud i bilen af ejeren af butikken" Kan kun anbefale af handle med firmaet/butikken. Super betjen... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Indehaveren er klart en af de mest menneskelige og mest nede på jorden person jeg længe har mødt. Altid et stort smil på munden, og altid klar på at hjælpe. Har man problemer eller spørgsmål,... もっと見る

企業情報

1. 大麻販売店

当該企業による記述

Homegrow. Nu er en etableret Dansk Growshop der har eksisteret i 10 år og lever af tilfredse kunder

4.8

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

FANTASTISK KUNDESERVICE

Jeg havde en situation angående en manglende pakke men drenge fra homegrow.nu kørte selv ud for at finde den manglende pakke og nu er den på vej til mig det er den bedste kundeservice jeg fået nogensinde👍🏻

2023年9月13日

Fed butik

Fed butik, godt udvalg og gode priser :D
Og tak for gaverne med pakken :P

Handler helt klart her igen.

2022年10月8日

Hej Casper.

Tusind mange gange tak for den fine anmeldelse.. Det sætter vi bare rigtig stor pris på 🙏

Du er altid velkommen😘

Ha den dejligste weekend

5つ星のうち5の評価

Tingene bliver fulgt til dørs

Tingene bliver fulgt til dørs . Tip top service

2022年8月24日

Hej David.

Tusind mange gange tak for din fine anmeldelse, det sætter jeg virkelig pris på.
Du må endelig sige til, hvis jeg kan være dig behjælpelig i fremtiden.

Alt det bedste herfra

5つ星のうち5の評価

Flinkeste butik i alle dimensioner!

Flinkeste butik i alle dimensioner. ;p
Altid lækre gaver og ting med... Rar support og medie kommer heltskindet frem.

Stærkt anbefalet webshop.

2022年3月6日

Hej Stefan :)

Tusind tak for den Super flotte anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden.

Du er altid velkommen hos os og vi håber på, at vi kan være dig behjælpelig igen i fremtiden. ;)

5つ星のうち5の評価

Må heller give jer 5 stjerner denne…

Må heller give jer 5 stjerner denne gang 😁420
Al tid god service og lyn hurtig levering.

2022年2月28日

Hej Flemming :)

Go service

Go service, er altid hjælpsom! Fik min vare hurtigt

2022年2月6日

Hej Sune :)

Tusind tak for din Super flotte anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden.

5つ星のうち5の評価

Altid en fornøjelse at handle der

Altid en fornøjelse at handle der. Har ikke oplevet sådan en super god kundeservice før.

2022年2月6日

Hej Simon :)

Tusind tak for endnu en Super flotte anmeldelse. Det sætter vi meget stor pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden.

Kan kun anbefales😃

2022年1月17日

Hej Nicklas :)

5つ星のうち5の評価

Hurtigt og diskret levering og en masse…

Hurtigt og diskret levering og en masse gaver i pakken 🤗 så 5 stjerner herfra og hvis det var muligt at give flere så hade i fået det 😊

2022年1月12日

Hej Thomas :)

5つ星のうち4の評価

Hurtig levering.

2022年1月7日

Hej Brian :)

Hvad kunne vi mon have gjort bedre, for at gøre os fortjent til den sidste stjerne? :)

5つ星のうち5の評価

Beste sted i denmark super service…

Beste sted i denmark super service 🙏🏻🙏🏻🙏🏻

2022年1月3日

Hej Thomas :)

5つ星のうち5の評価

Konge sted og handle det var ikke…

Konge sted og handle det var ikke sidste gang

2021年12月28日

Hej Simon :)

5つ星のうち5の評価

Altid god service og hurtig…

Altid god service og hurtig kommunikation:)
Er hurtigt blevet mit foretrukne sted og handle👍

2021年12月25日

Hej Jens :)

Tusind tak for endnu en flot anmeldelse. :) Det sætter vi meget stor pris på, da det hjælper os til at gøre det endnu bedre i fremtiden.

ordrebehandling .

ordrebehandling .. BARE HELT OK

2021年12月14日

Hej Kjeld :)

good shopping

great sales, fast shipping, i recommend it to anyone

2021年11月11日

Hey Ponury.

Thank you very much for the great review.

We really appreciate it.

You´re allways welcome at both www.Homegrow.Nu And www.Sensimilla.Dk

We are looking forward to see you again.

Thanks for everything and have a great weekend :)

Best Regards

5つ星のうち4の評価

Hej Mariette :)

Du er altid velkommen hos os og vi håber da, at vi kan være dig behjælpelig i fremtiden. ;)

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。