1 e contacten waren prima , helaas waren de 2 stoelen niet de kleur die mooi stonden in mijn interieur dus terug gestuurd . Vanuit bedrijf keurig geregeld dat ze werden opgehaald maar daarna werd het... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik had een vraag gesteld via de Whatsappbutton en er werd meteen gereageerd door Maxime. Ze zou de volgende dag al leveren (!!!!!!) en had zelfs een andere kleur meegenomen zodat ik kon kijken of ik d... ãã£ãšèŠã
De verwerking ging heel snel en had binnen 3 werkdagen mijn nieuwe eetkamerstoelen binnen. Ook mijn email aan hun werd binnen 1 uur beantwoord.
Via Facebook kwamen wij bij homerebels terecht, contact gekregen met Maxime. Ze was in het contact super vriendelijk en al snel besloten om een afspraak te maken om te gaan kijken. Onder het genot... ãã£ãšèŠã
Homerebels - Jouw bestemming voor stijlvol wonen tegen scherpe prijzen! Bij Homerebels vind je een uitgebreid assortiment aan trendy woonaccessoires en kwalitatieve eetkamerstoelen om jouw interieur compleet te maken. Dankzij onze eigen import kunnen wij jou de beste kwaliteit bieden tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Wij zetten ons in voor een uitstekende en persoonlijke klantenservice, met snelle levertijden zodat jij snel kunt genieten van je nieuwe aankopen. Heb je een vraag of klacht? Neem gerust contact met ons op en vermeld altijd je ordernummer, zodat we je zo snel en goed mogelijk kunnen helpen. Bij Homerebels staan we altijd voor je klaar!
ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 85ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Levering was heel snel, prachtige mooie eettafel stoelen gekocht en ze zijn ook heel stevig.
Ben heel gelukkig met zeð
Hele snelle service savonds besteld de dag erna stonden ze al bij mij thuis
Heb stoelen besteld zaten perfect verpakt goede kwaliteit
Wij willen toch wel even de complimenten geven aan de goede service van dit bedrijf onze stoelen werden geleverd helaas zaten er te weining schroeven bij wat kan gebeuren en de eigenaar is ze gewoon persoonlijk komen brengen omdat DHL nog 2 dagen zou duren super aardige vrouw die ook nog voorstelde om de stoelen in elkaar te zetten top service en daarbij zijn wij erg blij met onze stoelen goede kwaliteit staal en stof
Echt fantastisch geholpen, gelijk antwoord op mijn vragen, stoelen nog de zelfde dag geleverd.
Geweldig geholpen met de bestelling! En supersnel geleverd en voldoet aan de verwachtingen.
Ik was al even op zoek naar een vaas die helaas vanuit de leverancier niet meer kon worden geleverd!
Homerebels heeft er alles aangedaan om de vaas te bemachtigen Ún hem binnen 1,5 dag op te sturen.
Mega vriendelijk en goed geholpen! Servie staat bovenaan in deze webshop. Communicatie was perfect en kreeg direct antwoord op mijn vragen. Zeker een dikke aanrader
Vandaag zijn m n nieuwe stoelen binnen gekomen, gisteren pas besteld, dus enorm snel.Ze zijn echt prachtig ,en de kleur is nog mooier dan ik verwacht had.Echt een aanrader.
Geweldige winkel en zulke mooie spullen
Ik.ben fantastisch geholpen en geïnformeerd!
Zeer tevreden!!
Fijn in communicatie komt haar belofte na!
Product zoals beschreven. Goede prijs kwaliteit!
Ik had vier stoelen besteld, maar ontving twee verschillende kleuren. Na contact met Maxime werd beloofd dat de juiste stoelen op donderdag geleverd zouden worden. De levering kwam echter pas vrijdag, waardoor ik twee dagen vrij moest nemen om aanwezig te zijn.
Ondanks duidelijke communicatie hierover werd er geen redelijke compensatie aangeboden â alleen een klein lampje dat niet past bij mijn interieur. Toen ik dit weigerde, werd vooral benadrukt hoe hard er gewerkt wordt, in plaats van begrip te tonen voor mijn situatie als klant.
De stoelen zelf zijn uiteindelijk geleverd en opgehaald, maar de manier waarop met de fout en de vertraging is omgegaan was teleurstellend.
2 sterren â product in orde, maar de klantbenadering en service verdienen echt verbetering.

Homerebels ããã®åç
Mooie eetkamerstoelen gekocht.
Zeer snelle levering.
Er ontbraken schroeven en na een appje werd hierop direct gereageerd en de schroeven waren binnen 2 dagen binnen
Nette en snelle levering, mooie stoelen
Kleur precies zoals op de fotoâs
Mooie stoelen voor een mooie prijs. Levering duurde alleen erg lang. Ik had daar wat beter van op de hoogte willen worden.
PiÄkne meble ðszybka dostawa i wszystko zgodnie z opisem!!!
Maxime reageert snel op berichten! Ze is een enthousiaste onderneemster. De stoelen waren prachtig met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Helaas pastte de kleur toch niet zo bij onze meubels en het retourneren is goed gegaan.
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã