䌁業情報

1. 茞送・郵送業

圓該䌁業による蚘述

Homerunner er en erhvervslÞsning til forretninger/webshops, der Þnsker en simpel måde at håndtere fragt på. Homerunner er en it-lÞsning, som ved hjÊlp af integrationer kan kobles til de mest anvendte webshopsystemer, som f.eks. Shopify, WooCommerce, Shopware m.fl. I lÞsningen findes services og vÊrktÞjer til at håndtere bl.a. returvarer, henvendelser (claims), smarte checkout flows og meget mere. Homerunner hjÊlper danske e-commerce virksomheder med at forenkle fragtprocesserne, og sikrer billige pakkepriser samt nem adgang til udenlandske markeder.

2.2

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

11件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Langsom levering.

Der er lidt billigere priser til nogle lande, men det er også det eneste positive. Jeg oplever konstant forsinkelser og langsom levering og har mistet en del kunder på grund af dette. Jeg har vÊret i kontakt med dem flere gange, men de kan åbenbart ikke gÞre noget ved problemet.

2026幎1月16日

Hold jer vÊk tak!

Det vÊreste firma, det er fupnummer!

Benytter dem aldrig mere!

Fik sendt en pakke og den ankom til destination land, men efter flere request til levering til min kunde. Blev det bare sendt tilbage til mig!

2025幎1月9日

Hej Hubert,

Tak for din anmeldelse. Vi er virkelig kede af at hÞre om din oplevelse og forstår din frustration. Det er vigtigt for os at understrege, at vi ikke tilbyder falske forsendelser, og vi vil meget gerne undersÞge sagen nÊrmere for at finde en lÞsning.

Jeg opfordrer dig til at kontakte vores kundeservice, enten via din konto, så vi kan hjÊlpe dig bedst muligt.

Vi beklager, hvis din oplevelse ikke har levet op til dine forventninger, og vi håber at få mulighed for at rette op på det.

Kundeservice

Helt ufattelig at man kan sortere en

Helt ufattelig at man kan sortere en pakke den 4 i Horsens og den 12 lander den så på det nÊste af jeres anlÊg i Taulov, inden i så på et eller andet tidspunkt skal gi den videre til Post Nord.
Kan da helt sikker ikke anbefale at bruge jer eller de firmaer der vÊlger at bruge jer,

2024幎12月12日

Hej Henrik,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at hÞre om din oplevelse, og vi forstår godt, hvor frustrerende det må have vÊret at opleve en så lang leveringstid. Det er bestemt ikke den standard, vi Þnsker at levere, og vi beklager dybt, at vi ikke levede op til dine forventninger denne gang.

Selvom vi desvÊrre ikke kan Êndre på det skete, tager vi din feedback til os og bruger den til at forbedre vores processer. Det er vigtigt for os, at vores kunder har en god oplevelse, og vi arbejder hele tiden på at undgå lignende situationer fremover.

Vi håber, at vi kan få muligheden for at vise dig en bedre service en anden gang.

TAK FOR GOD SERVICE :)

TAK FOR GOD SERVICE :)
Vi mistede en pakke for nylig, men fik en fantastisk service, så pakken hurtigt blev sporet og kom frem i tide til fÞdselsdagen.
Tak til Homerunner for at hjÊlpe så godt

2024幎10月13日

Hej Anja,

Tusind tak for din anmeldelse og de pÊne ord! Vi er glade for, at vi kunne hjÊlpe dig med pakken og fÃ¥ den frem i tide til fÞdselsdagen – det betyder meget for os at kunne gÞre en forskel i sÃ¥danne situationer.

Din tilfredshed er vores stÞrste mål, og vi sÊtter stor pris på, at du deler din oplevelse. Vi håber at kunne hjÊlpe dig lige så godt nÊste gang, du sender med os!

Kundeservice

Vi har en erhvervskonto hos coolrunner

Vi har en erhvervskonto hos coolrunner / Homerunner

De trÊkker lÞbende selv 1000 kr. fra vores bankkonto ,når kontoen hos dem lÞber tÞr

Nu har de så sendt en regning på 7000 + 2000 kr i rykkergebyr, fordi de mener der er en reging, som vi ikke har betalt

Altså penge, som de selv har glemt at trÊkke

2024幎9月18日

Hej Lars,

Tak for at dele din oplevelse med os, selvom vi desvÊrre ikke levede op til dine forventninger. Vi beklager dybt for den ulejlighed, dette har medfÞrt.

Jeg har undersÞgt din sag nÊrmere. Mine kolleger i Þkonomi har informeret mig om, at der har vÊret en korrespondance mellem dig og dem. Jeg vil gerne understrege, at vi til enhver tid Þnsker et bedst muligt og gnidningsfrit samarbejde med vores kunder.

Som Þkonomiafdelingen også har forklaret, er der forskellige faktorer, som påvirker betalingsmetoderne. Jeg beklager ulejligheden og håber, vi kan finde en lÞsning, der imÞdekommer dine behov.

Såfremt du har flere spÞrgsmål til dette, er du mere end velkommen til at henvende dig til vores Þkonomi afdeling igen.

Jeg beklager virkelig ulejligheden, men Þnsker dig en rigtig god dag på trods af omstÊndighederne.

Kundeservice

Det er umuligt at få hjÊlp

Det er umuligt at få hjÊlp, så man kan komme igang med at bruge det.

2024幎9月4日

Hej Morten

Vi sÊtter stor pris på din Êrlige feedback, selvom det er beklageligt at hÞre, at vi ikke levede op til dine forventninger.

Du kan til enhver til tage kontakt til os. I hverdagene er det muligt at ringe til os i den bemandede åbningstid. Såfremt du vil have fat i os udenfor åbningstiden, kan du altid gÞr det igennem "mine sager", som du finder inde på din Homerunner konto.
Så snart det er muligt vender vi tilbage på dit spÞrgsmål.

Håber dette giver mening. Såfremt du fortsat har udfordringer, er du velkommen til at kontakte os i morgen. Så er vi klar til at hjÊlpe.

Kundeservice

Lad vÊr med at bruge deres service

Lad vÊr med at bruge deres service - de tager intet ansvar for Þdelagte pakker og smadret indhold.

Påstår de ikke har modtaget mails, som er en virkelig dum ting at påstår når der nu er dato og afsendelse på mails

Hold jer til gls, dao eller postnord - de har trods alt en kanal og en direkte linje hvor man kan få hjÊlp.

Brug dem ikke som fragt firma

2024幎1月10日

Hej Rasmina,

Tak for din anmeldelse!

Jeg har taget et kig på din sag. Jeg kan se at den pakke du har skrevet til os angående, er en pakke fra december 2023. Denne pakke er du modtager på. Som vi nÊvnte i vores tidligere korrespondance, er retningslinjerne, at det er afsender, som skal tage kontakt til os for at kunne starte en sag. Dette er grundet, at det er afsender, som er "ejer" af den label der også er blevet sat på pakken. Det er derfor en nÞdvendighed, at afsender tager kontakt til os, for at vi kan undersÞge muligheden for at udbetale erstatning for en evt. Þdelagt pakke.

Jeg beklager de udfordringer, du har haft med dette. Hvis du har yderligere spÞrgsmål eller bekymringer, er du velkommen til at kontakte os.

Kundeservice

Vi har haft den store fornÞjelse af at

Vi har haft den store fornÞjelse af at samarbejde med Homerunner som vores fragtfirma, og vi kan med glÊde sige, at vores erfaringer har vÊret yderst positive.

Homerunner har vist sig at vÊre en pålidelig og professionel partner, der altid leverer til tiden og med en hÞj grad af kvalitet. Vi har oplevet en fremragende kundeservice, hvor Homerunners medarbejdere altid er imÞdekommende, hjÊlpsomme og lydhÞre overfor vores behov og Þnsker.

Det er tydeligt, at Homerunner er dedikeret til at sikre, at deres kunder er tilfredse med deres service, og dette afspejles i deres hÞje standarder for levering og kundeservice. Deres priser er også konkurrencedygtige, hvilket gÞr Homerunner til et ideelt valg for virksomheder, der Þnsker at opnå en hÞj grad af kvalitet og pålidelighed til en rimelig pris.

Alt i alt har vores samarbejde med Homerunner vÊret yderst tilfredsstillende, og vi kan varmt anbefale dem til andre virksomheder, der sÞger en pålidelig og professionel fragtleverandÞr. Vi ser frem til at fortsÊtte vores samarbejde med Homerunner i fremtiden og vil med glÊde anbefale dem til alle, der har brug for en pålidelig partner inden for fragt og logistik.

2023幎3月20日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。