De Homewizard P1 meter is plug and play. HW werkt 100% samen met de gegevens van de Solar Edge omvormer. Ik heb nu ook een zonneboiler geinstalleerd op een Energy Socket van HW. Met een paar meetwaard... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業が回答しました
Erg handig icm dynamische tarieven. Wel een redelijk gesloten platform, integratie met bijv Shelly zou mooi zijn. Veel kan met en via home Assistant dat wel. Eigen homewizard energie meters integ... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Met de HomeWizard apparaten krijg je live inzicht in het energieverbruik van jouw huishouden.
連絡先
ネガティブなレビューの 98%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Home Wizard is gewoon goed!
Naast hun geweldige thuis accu ook hun energy sockets in gebruik. Alle producten zijn écht ‘plug and play’. Alles zichtbaar in hun overzichtelijke app. Al hun producten werken prima samen.
Thuisbatterij met Noodstroom voorziening
De P1-meter, display en slimme stekkers werken wat er van verwacht mag worden. Ook storingsvrij.
Wat is nog mis is een stekker thuisbatterij met noodstroom voorziening (een simpel stopcontact op het apparaat volstaat daarbij al).
Ik ben nu gedwongen om toch bij een andere fabrikant te shoppen.
Of komt er dit daar nog een nieuwe versie van de thuisbatterij met noodstroom voorziening?
Desondanks toch 5 sterren voor het geval een stekker thuisbatterij met noodstroom toch al in ontwikkeling is.
Geeb hebben ding!
Geen hebben ding, voor bij je energie verbruik, maar een zeer goede tool om je energie verbruik door je zelf te bekritiseren met als resultaat verbetering.
Jammer dat ik zelf van mijn twee groepen panelen er maar een aan de app kan koppelen, de ander is te oud.
Machteloze Helpdesk
Sinds een aantal maand was het niet meer mogelijk om onze Enphase-omvormers te koppelen (nadat dat ruim 2 jaar lang prima had gefunctioneerd). Ik heb daarna veel zelf geprobeerd, ook online informatie bij HomeWizard opgezocht, vele pogingen gedaan, maar steeds foutmelding. Kan gebeuren, en zou ook aan de Enphase-kant kunnen liggen, maar hun helpdesk (uit India?) zegt telefonisch dat het probleem in de HomeWizard-app door HomeWizard moet worden getackeld (fair enough), dus dan typisch gevalletje voor de Helpdesk van HomeWizard, en wat mij betreft de telefonische helpdesk. Na lang zoeken contact gekregen met de Helpdesk van Homewizard via e-mail, met "Morena" (is dit een echt persoon, of fictief?). Enige tijd (ruim een maand nu) vriendelijk contact, maar geen enkele concrete oplossing, behalve "ik ga het doorzetten". En vervolgens helaas niets, radiostilte... Zo kom je niet verder samen. Terwijl het zo simpel is: gewoon even iemand aan de telefoon laten komen. Ik las in verdere reviews dat meer mensen soortgelijke problemen hebben sinds kort. Mijn tip: neem klachten serieus, en herstel het menselijke contact via de telefoon, want anders raak (ben) je mij echt kwijt, en misschien velen met mij. Want GenZ houdt misschien niet van bellen, maar de generatie boven de 40-50 in het algemeen wél, en die zijn nog lang niet dood. Kortom, breng gewoon weer een telefoonnummer in de lucht.
Waardevolle inzichten in energieverbruik
De HomeWizard-App geeft goed inzicht in het energieverbruik en de opwekking van zonnestroom. Het mooie is dat de App-functionaliteit steeds groeit middels updates, maar een beetje jammer is wel dat de meest uitgebreide info maandelijks abonnementskosten geeft. Dat zou er voor gebruikers van het eerste uur wel af mogen! Ik gebruik de App in combinatie met 3 energiemeters in de meterkast en het HomeWizard display. De 3 energiemeters zijn gekoppeld aan 3 PV-omvormers. Het display staat op een prominente plaats in de woonkamer en maakt je daardoor meer bewust van het energiegebruik. Naast een warmtepomp voor CV maken we voor warm water nog gebruik van een HR-gasketel. Het is inmiddels een sport geworden om het gasverbruik te monitoren via het Display.
Kortom, zinvolle producten!
Niet te installeren
Niet te installeren
Geen blue tooth verbinding
Op 2 tablets en 2 gsm's
geprobeerd
duidelijk inzicht van jou energie verbruik
De instrumenten geven een duidelijke indruk van wat jou energie verbruik is, de APP is zeer goed en geeft een goede overzicht voor een langere tijd. de display geeft een duidelijke momentele indruk van jou energie verbruik.

HomeWizard からの回答
Helpt je verstandig omgaan met energie…
Helpt je verstandig omgaan met energie en water.alle verbruik in een opslag zichtbaar.
Makkelijk apparaten aansturen met de energy socket.

Easy going
I orderd by a easy system and had my items the next day.
It was very easy to instal.
I only had to setup my own wifi setti g for the right connection.
Nice system.
John
Prima app.
Levering producten snel en volgens afspraak. De app is uitgebreid en overzichtelijk. De regeling van de laad- en ontlaadcyclus van de batterij (2,7 kWh) bij een dynamisch contract is me nog niet duidelijk maar dat heeft misschien wat meer tijd nodig om te ontdekken. De kwaliteit van de batterij moet zich nog bewijzen.

Levering was heel snel.
Levering was heel snel.
Vaderdag actie batterij schermpje en €50 tegoed en p1 meter.
Schermpje en p1 meter met post.nl de volgende dag al binnen en batterij 2 dagen later.
Alleen raar dat er stond handtekening voor ontvangst maar mijn dochter was thuis en heeft niks hoeven tekenen.
Bezorger heeft het wel netjes voor haar binnen gezet ivm gewicht.
Alles is heel goed verpakt.
Aansluiten is heel simpel en werkt direct.
Van €50 tegoed watermeter besteld en die kwam vandaag binnen.
Ook heel simpel aan te sluiten en stroomadapter zit er ook bij.
Tot nu toe batterij laad in de goedkopere uren op en in de avond uren gebruik van batterij, nu met airco aan gebruik van batterij vanaf 18.30 uur tot ongeveer 00.00 uur dan is die leeg.
Met €750 verduurzaming van het werk en een beetje uit ikb is in ons geval de batterij gratis en dus gelijk volledig profijt van.

HomeWizard からの回答
De produkten zijn gewoon goed
De produkten zijn datgene wat ik graag wil hebben en de informatie is datgene wat ik graag wil zien.
Het enige wat ik graag zou willen is dat ik makkelijker de drie fasen uit elkaar kan houden en bv een naam geven.

Woning HomeWizard thuisaccu’s
Woning : 10 jr oude zeer goed geïsoleerde schuurwoning met hybride warmtepomp en oorspronkelijk 6 ZP op zuid. In juli 2022 uitgebreid met 10 ZP in Oost-West ligging op plat garage dak. In sept.2025 in HomeWizard thuisaccu in gebruik genomen. In Sept kwam ik de nacht bijna helemaal door, doch dit liep in de wintermaanden al snel terug naar begin van de nacht. In februari 2026 2e HomeWizard thuisaccu aangeschaft en vrijwel direct de hele nacht geen netstroom nodig. Momenteel tot 95% zelfvoorzienend. Uiteraard nog erg veel teruglevering in zomermaanden. De HomeWizard accu functioneren perfect en volledig autonoom. Je hoeft er nauwelijks naar om te kijken. Ik ben zeer tevreden!
Over het algemeen goede producten
Over het algemeen goede producten , de nadelige ervaringen zijn vooral met de stopcontacten , die geven aan wel verbinding te hebben maar je kan ze niet aan of uit zetten. Daardoor staat bijv de waterpomp aan via slimme taken, maar ondanks verbinding zet ie ze niet uit en kan je met geen mogelijkheid de pomp uitzetten... Hierdoor heb je geen vertrouwen en dat wil je toch

P1 meter is kapot gegaan
P1 meter is kapot gegaan. Na wat e-mails op en neer om eea te proberen een gratis nieuwe toegestuurd gekregen. Data netjes overgezet naar de nieuwe meter. Uitstekende service gehad.

HomeWizard からの回答
Bought a secondhand Plugin Batterij and…
Bought a secondhand Plugin Batterij and asked customer service to confirm validity of the related invoice (for warranty / garantie coverage). Requested via support in app. Response in a email in few hours so I could proceed with the purchase. Great!
Sinds 1 april vond ik 60keer 1 ster reviews met vergelijkbare klachten: slecht bedrijf
Sinds 1 april heb ik voor het plaatsen van dit review ruim 60 klachten gelezen met 1 ster en niet met flauwekul. Er is iets met dit bedrijf aan de hand. Mogelijk te groot geworden. In ieder geval is het zo dat; de handleiding niet klopt; de tips op de FQ niet kloppen; met zijn eigen .app niet kent, want "opties" staat nergens en nergens krijg je de uitleg correct hoe je een apparaat verwijderd. De website is 1 webshop en niets anders. Het telefoonnummer van de klantenservice van Homewizard (088 383 8800) is van een ander bedrijf dat Homewizard maar niet zo ver krijgt dit overal te verwijderen waar het gekoppeld is aan Homewizard. Het werkelijke telefoonnummer is nergens te vinden. Als ik alle reviews nu lkees is mijn idee dat: of Homewizard gaat failliet (dit soort signalen zie je vaak als voorbode); de backoffice functioneert helemaal niet en de reacties op klachten zijn afkomstig van AI en worden niet persoonlijk gezien(taalgebruik). Ik ben benieuwd wat er gaat gebeuren, behalve een reactie in de zin van: mogelijk kunnen de supportcollegas je helpen. Neem contact met hen op of zo iets, maar geen oplossing. Ik ga over naar Home assistent en kijk naar andere producten met een leverancier die en bereikbaar is en echte service heeft.
En zoasl verwacht: jammer van de teleurstelling en verwijzing naar hun slimme assisten die niet slim is. Overigens een volledige negeren van de 60 1 ster reviews in 2 maanden. Bewijs van slecht bedrijf geleverd. Misschien maar verder op X en FB.

No reaction on emails
Last week monday, 10 days ago, we wrote an email for which we didn't get an answer at all. Now, after writing another 4 or 5 emails, we still didn't get any answer. So I strongly disadvise to do any business with this company.
Answer to reaction: We use an emailaddress that we used already in the passed and where we got answered. We didn't get a reaction, so the emailaddress is still functioning, but no answer.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。