ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Over het algemeen goede producten , de nadelige ervaringen zijn vooral met de stopcontacten , die geven aan wel verbinding te hebben maar je kan ze niet aan of uit zetten. Daardoor staat bijv de water... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Erg handig icm dynamische tarieven. Wel een redelijk gesloten platform, integratie met bijv Shelly zou mooi zijn. Veel kan met en via home Assistant dat wel. Eigen homewizard energie meters integ... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Woning : 10 jr oude zeer goed geïsoleerde schuurwoning met hybride warmtepomp en oorspronkelijk 6 ZP op zuid. In juli 2022 uitgebreid met 10 ZP in Oost-West ligging op plat garage dak. In sept.2025 in... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- é»åæ©åšäŒç€Ÿ
- ãšãã«ã®ãŒæ©åšãšãœãªã¥ãŒã·ã§ã³
- 枬å®åšæäŸæ¥è
- 倪éœãšãã«ã®ãŒè£ 眮æäŸæ¥è
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Met de HomeWizard apparaten krijg je live inzicht in het energieverbruik van jouw huishouden.
é£çµ¡å
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Ik had een kapot display. En heb
snel en zonder problemen een nieuwe gekregen.

Ik heb gekozen voor de Home Wizzard omâŠ
Ik heb gekozen voor de Home Wizzard om inzicht te krijgen op mijn verbruiken Gas, water, en elektra.
En dan om te zien of de wijzigingen wat je doet ook invloed hebben.
En ben verder tevreden over de gebruiksvriendelijk van dit Produkt.
Gr Jan

HomeWizard ããã®åç
Heb al jaren producten van homeâŠ
Heb al jaren producten van home wizzard. Eerst de p1 meter. Later de sokkects. De 3fase meter. En de display. Er is nog nooit is stuk gegaan.

P1 meter in combinatie met de APP isâŠ
P1 meter in combinatie met de APP is bijzonder waardevol. Ik heb ook een abonnement voor extra inzicht. Ook de moeite waard.

HomeWizard ããã®åç
Extremely rigid customer service.
I have been using the HomeWizard ecosystem (P1 meter and Energy Sockets) to manage my solar panel injection. One of my smart plugs broke down right at the end of the warranty period. The customer service strictly refused to cover it because it was literally TWO days past the warranty deadline. Denying a replacement to a loyal customer for a matter of 24 hours is a very poor commercial gesture. The hardware works fine until it doesn't, but don't expect any flexibility or goodwill from their support team. I am now switching to competitors for my smart plugs.
âUpdate following the company's response:
This clarification actually highlights the real issue: the replacement unit you provided failed just as quickly as the first one. Relying strictly on the original purchase date to ignore a faulty replacement unit confirms exactly what I stated: a complete lack of commercial flexibility. A loyal customer shouldn't end up with two broken devices in such a short time. My decision to switch to more reliable competitors stands.

Le connecteur P1 a été livré leâŠ
Le connecteur P1 a été livré le lendemain et fonctionne à 100%
Mijn meest bekeken app
Je kunt al je stroomverbruik in de gaten houden met deze app en zelfs al je apparaten aan en uitschakelen op goedkope uren met de slimme stekkers ook het waterverbruik en mijn zonnepanelen kan ik zien in de app helemaal super

GEEN RESPONS
Ik heb 3 weken geleden een bestelling gedaan en betaald, maar tot op heden niets ontvangen.
Dit kan gebeuren, maar ik heb via de website al 3 keer dit aangekaart, maar ik krijg GEEN RESPONS!

HomeWizard ããã®åç
Goed inzicht in je energie verbruik
Goed wekende app en makkelijk te installeren
Jammer dat het display na 2 jaar defect is.

Gewoonweg prachtig!
Werkt perfect zoals vermeld op de site, compacte kleine batterij ideaal voor verbruik in de nacht. Maar ook overdag als je zonnepanelen het verbruik niet dekken. Enkel de prijs is heel hoog! Je hebt al een Marstek 5 Kwh voor dezelfde prijs, die is natuurlijk niet zo verhandelbaar met zijn gewicht van 60kg! Qua design en gebruiksgemak is de homewizard interessanter.
De HomeWizard producten vormen eenâŠ
De HomeWizard producten vormen een goed, stabiel en betrouwbaar eco- systeem: van monitoring elektriciteit- en gasverbruik, inzicht in productie/afname zonnepanelen en Thuisbatterijen om te kunnen beslissen of en wanneer je gaat wassen/drogen/koken etc en om relevante ruststroom te kunnen compenseren. Ook heel fijn is het kunnen schakelen via de 230V sockets om bv camera's of andere apparaten aan of uit te zetten. Er zijn steeds weer andere zaken die door HomeWizard bestuurd kunnen worden.
Verder is HomeWizard een betrouwbaar bedrijf, levert snel en volgens afspraak, en innoveert prima, zodat er nieuwe functies komen van het bestaande eco-systeem.
Alles bij elkaar een aanrader om hierin te investeren t.b.v. energiegebruik en duurzaamheid.
P1 splitter
P1 splitter aangeschaft. Bezorging ging snel. Helaas bij installeren van het product werkt de P1 splitter niet. Op meerdere meters getest. P1 meter zelf werkt prima.
Lastig contact te krijgen met de klantenservice. Via de chat contact kunnen krijgen maar je krijgt slecht contact en je krijgt antwoorden/oplossingen over een ander product en niet de SPLITTER. Alsof ze niet lezen wat ik naar hun toe stuur.

Top werkt altijd
Top werkt altijd. Misschien Goodwe ook nog een keer werkend
De Homewizard Energy Socket en El.boiler
De Homewizard P1 meter is plug and play. HW werkt 100% samen met de gegevens van de Solar Edge omvormer. Ik heb nu ook een zonneboiler geinstalleerd op een Energy Socket van HW. Met een paar meetwaarde instellingen gebruikt deze het overschot aan zonnestroom en beperk ik mijn terugleverkosten.
HomeWizard heeft mij inzicht verschaftâŠ
HomeWizard heeft mij inzicht verschaft in mijn energie verbruik. En dat zorgt voor bewustwording, waardoor je besluiten kunt nemen over verlaging van je verbruik. En dat alles op een leuke en zeer eenvoudige manier.
Digitale watermeter
Heb de digitale watermeter gekocht. Snel geleverd en montage op analoge watermeter is eenvoudig met bijgeleverde instructies of volg de homewizard app. Verbinden met app en thuisnetwerk was probleemloos. Na kalibratie stap in de app werkt de watermeter prima!
Teleurgesteld in koppeling van omvormers
Erg jammer dat ze geen ondersteuning bieden voor Hoymilles zonnepaneel omvormers. Ondanks ze dit lang geleden wel beloofden.
Ook de koppeling tussen mijn Goodwe omvormer werkt niet meer .
Nu klopt mijn beeld in de app niet meer.
Heel jammer ik was erg tevreden,maar ben nu zeer teleurgesteld .

HomeWizard ããã®åç
Erg handig icm dynamische tarieven.
Erg handig icm dynamische tarieven.
Eigen homewizard energie meters integreren beter dan koppeling met SolarEdge. Beide gebruikt.
Verder veel updates en af en toe is er onderhoud een korte downtime geweest.

HomeWizard ããã®åç
Homewizzard bevalt mij prima en geeftâŠ
Homewizzard bevalt mij prima en geeft mij het inzicht in mijn energie verbruik op een simpele en betaalbare manier. De homewizzard accu is helemaal perfect. Simpel aan te sluiten, en het is groot genoeg om mijn sluipverbruik te dekken
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ