Hade fÃ¥tt 5 stjÀrnor om det inte vore sÃ¥ att de tillverkas och skickas frÃ¥n Kina. Inte sÃ¥ nöjd över Chokladen den doftar som Lidls brÀnda mandlar doftljus. Cherry doftar lite barbie, dvs konstgjort.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ãlskar detta Honeybalmð€©mjuk och fin pÃ¥ lÀpparna. Finns i olika dofter som inte Àr för starka och vissa har en svag fÀrgton i sig. En pÃ¥ dagen och en till kvÀllen. Perfekt storlek till vÀskan, jackan... ãã£ãšèŠã
Fortfarande inte fÃ¥tt mina produkter. Snart 5 v frÃ¥n bestÀllning. Fick ett Mail att produkten levererats, vilket inte stÀmde. Vid kontakt svarar de att det bara Àr âaviseratâ men inte levererats till... ãã£ãšèŠã
Söta produkter som verkar funka som förvÀntat, MEN - jag bor inte i Kina sÃ¥ lokalproducerade Àr de ju tyvÀrr inte. AvsevÀrt lÀngre leveranstid Àn förvÀntat, vilket ju inte Àr sÃ¥ konstigt nÀr de skall... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lösningen för torra lÀppar. ðâš 100% cruelty-free och tillverkad med honung, bivax och propolis. UpptÀck den naturliga magin hos Honeybalm. #BeeYou ð
é£çµ¡å
éåžž1é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
JÀtte sega leveranser och sidan för attâŠ
JÀtte sega leveranser och sidan för att spåra leveransen Àr inte sÀrskillt informativ, står att den tillverkas och sen ser man inte speciellt mycket mer, rÀkna med över 7 dagars leveranstid dÀrav det dåliga omdömet. Expressfrakt ej möjligt som tillval vilket Àven det Àr ett minus.
Ej provat produkten, men jÀttemissnöjd med spårning av leverans och leveranstid.
Var kommer ingredienserna från? Kinatillverkat lÀppbalsam.
Jag har samma fråga som några andra hÀr: varför skickas produkten från Kina?
Jag har några fler frågor: varför kan ni inte ge redogöra hÀr på Trustpilot hur ni kan garantera att ingredienserna i era produkter Àr av högsta kvalitet istÀllet för att hÀnvisa till mail? Ni skulle ge ett seriöst intryck om ni gjorde det. Att hÀnvisa till mail Àr extremt oseriöst och indikerar att ni har något att dölja.
Ãr det Àkta honung samt propolis? Vad Àr ursprunget till era ingredienser? Hur kan ni försÀkra att det Àr av högsta kvalitet? VÀnligen svara hÀr pÃ¥ Trustpilot. Kan ni inte göra det sÃ¥ Àr ni inte Àrliga och inte seriösa. Punkt slut.
Wow ð
Wow ð
Jag har hittat lÀppsyl som verkligen funkar, jag var lite fundersam i början och tÀnkte att det Àr vÀl som alla andra men gillade hur den Àr tillverkad så jag bestÀllde och jag kommer inte gå tillbaka till vanliga lÀppstift igen
Jag rekommenderar honeybalm till alla jag kÀnner kvinnor som mÀn, lÀtt att ha med sig och lÀtt att applicera på lÀpparna, det klaffar inte och torkat inte ut som många andra gör

Bra produkt
Jag bestÀllde mint, körsbÀr och "vanlig" honung. Minten Àr len och har en liten kylande kÀnsla och lÀpparna kÀnns mjuka direkt. KörsbÀr luktar vÀldigt gott.
Det blir lite konstigt att få mail om att produkten tillverkas nÀr produkten som levereras Àr tillverkad innan jag bestÀllde.
Texten i det mailet borde skrivas om till din order packas eller något annat, om det hade varit en annan text så hade detta varit en 5:a.

Honeybalmsweden ããã®åç
Fick Mail om att min produkt hÃ¥ller pÃ¥âŠ
Fick Mail om att min produkt håller på att tillverkas och nÀr den kommer så Àr produktionsdatumet i december 2023. Så redan innan jag fått mitt honeybalm blir jag lurad. Hittar ingen info om var det tillverkas och paketen levererades i samma stil som wish/aliexpress/temu så undrar verkligen var råvarorna kommer från egentligen och var det produceras.

Super nöjd!
Fick mitt pack med 4 olika och har Àn sÃ¥ lÀnge bara prövat vaniljen. Det Àr jÀttesöta förpackningar och den lilla staven som kom med Àr otroligt gullig och hjÀlpsam. KÀnslan av honeyblamen Àr Àven vÀldigt skön, behövdes inte alls mycket för en omedelbar effekt. LÀtt vÀrt vÀntan ð€

SÃ¥ söta burkar ð
SÃ¥ söta burkar! BestÀllde smakerna honung och vanilj. Ãn sÃ¥ lÀnge kÀnns det lent och skönt pÃ¥ lÀpparna. Vaniljen Àr min favorit just nu ð Kommer köpa körsbÀr ocksÃ¥! TyvÀrr tog leveransen ganska lÃ¥ng tid.

Honeybalm obsession
I have Honeybalm in different flavours and they all are lush! Itâs super easy, clean and cute with the applicator. My lips are very moist and even look bigger with the honeybalm. What I love about it is that my lips are so soft after the use. I got them also as a present for my family and friends, they all keep asking me where did I get them :) highly recommend! You would not regret.

Loving themâŠ
Lovet them and all the flavours are supertasty.

Honeybalmsweden ããã®åç
Small cute honeyjars filled withâŠ
Small cute honeyjars filled with smooth, good quality and delicious fragrance of strawberry, coconut 𥥠and honey ð¯ lipbalm. I bought three jars. Under the lid is a small spoon to smear on the lip balm. Love it, and will recommend to everyone.

Such a nice lipbalm
Such a nice lipbalm! So cute! So smooth and smells so nice! I bring it with me all the time. This lipbalm is nothing I have experienced before. So cute! Like I dieee!! And it makes my lips super smooth under a long period of time!
So worth it

Luktar och smakar gott
Luktar och smakar gott! Riktigt bra med en söt liten applikator. Det enda dåliga Àr att jag inte kunde lista ut hur/om man kan bestÀlla 3 olika smaker i ett 3-pack, då det egentligen var min önskan för att hitta min favorit. Utan det verkar som att man var tvungen att bestÀlla 3 av samma smak?
Men fick nöja mig med 3 st coconut så de lÀr hålla ett bra tag framöver.
Feels great
Feels great, like they promised. I got every flavours,but I really liked Honey and Chocolate.
Livets grej!
Jag har alla dofter och alla luktar SÃ
gott & Àr SÃ
bra!! Mina lÀppar Àr så mjuka och inte alls torra lÀngre.
Alltså den lilla burken(?) som den kommer i Àr så sjukt gullig. Jag Àlskar att jag slipper kladda med fingrarna med.
Jag kan inte tÀnka mig en dag utan dessa.

Oseriöst , tummen ner
BestÀllde mina cerat för över 1 månad sedan. Har haft kontakt med dem flera gånger och varje gång har de bedyrat att de Àr på vÀg.
För en vecka sedan gjorde de en ny bestÀllning åt mig men den har heller inte kommit. Skitbolag och tummen ner
VÀldigt nöjd med produkten
VÀldigt nöjd med produkten
VÀldigt nöjd med produkten, den höll vad den lovade. Min dotters favorit blev coconut hon Àr supernöjd och lÀngtar tills hon får testa Àven de andra smakerna.

Honeybalmsweden ããã®åç
My children love your products andâŠ
My children love your products and eagerly await the next taste. They have tried most things, but your products work best.

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã