Hade fÃ¥tt 5 stjÀrnor om det inte vore sÃ¥ att de tillverkas och skickas frÃ¥n Kina. Inte sÃ¥ nöjd över Chokladen den doftar som Lidls brÀnda mandlar doftljus. Cherry doftar lite barbie, dvs konstgjort.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ãlskar detta Honeybalmð€©mjuk och fin pÃ¥ lÀpparna. Finns i olika dofter som inte Àr för starka och vissa har en svag fÀrgton i sig. En pÃ¥ dagen och en till kvÀllen. Perfekt storlek till vÀskan, jackan... ãã£ãšèŠã
Fortfarande inte fÃ¥tt mina produkter. Snart 5 v frÃ¥n bestÀllning. Fick ett Mail att produkten levererats, vilket inte stÀmde. Vid kontakt svarar de att det bara Àr âaviseratâ men inte levererats till... ãã£ãšèŠã
Söta produkter som verkar funka som förvÀntat, MEN - jag bor inte i Kina sÃ¥ lokalproducerade Àr de ju tyvÀrr inte. AvsevÀrt lÀngre leveranstid Àn förvÀntat, vilket ju inte Àr sÃ¥ konstigt nÀr de skall... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Lösningen för torra lÀppar. ðâš 100% cruelty-free och tillverkad med honung, bivax och propolis. UpptÀck den naturliga magin hos Honeybalm. #BeeYou ð
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Påstår sig vara svenskt
Påstår sig vara svenskt, men efter att man bestÀllt och fått spåra sin order, så står det att produkter skickas från Kina! Vem vet vad dessa innehåller och om dom testas på djur till och med. Skulle aldrig lagt något dÀrifrån på min hud, speciellt lÀppar nÀr man Àndå slickar på lÀpparna och får i sig. Så låt er inte luras. Efter lite forskning visade det sig att man kan bestÀlla samma produkt på Aliexpress för mycket mindre pengar dessutom

Honeybalmsweden ããã®åç
Jag gjorde en bestÀllning via reklamâŠ
Nu har jag fått svar och hjÀlp via kundservice.
Tackð

Lovley Smooth produkt
Lovley Smooth produkt. Feels grate and even taste amazing
Will buy more. Customer service was also really service minded.

Honeybalmsweden ããã®åç
Jag har inte provat vanilj för denâŠ
Jag har inte provat vanilj för den saknade applikator. Men hallon Àr helt fantastiskt mjukar upp torra omgående.

Onödigt dyrt
Onödigt dyrt och inte bÀttre Àn det jag anvÀnder. Dock fin smak av körsbÀr och snabb leverans.

Absolutely love them
Absolutely love them. Gives a nice last longing shine on the lips. Feels great on the lips too and the packaging is so cute. I give the product 5 stars because I have nothing to complain about at all.
Great customer service also ð

Honeybalmsweden ããã®åç
Great products! Bought more than 10!
It's really helping my delicate lips and it tastes great!
Also a lovely gift to my family and friends.

Honeybalmsweden ããã®åç
Snabb service och leverans samtâŠ
Snabb service och leverans samt jÀttebra produkter

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹