レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Totaal niet verwacht, maar vandaag in 1x geslaagd bij deze fijne zaak! Cristina heette ons hartelijk welkom en na een fijn gesprek en foto's gekeken, kwam ze terug met allemaal jurken die aansloten... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Netjes geholpen en goed geadviseerd door medewerkster Rita. Luistert naar je wensen en probeert je ook te laten zien/ passen wat er nog meer is, buiten je eigen idee. Wat ik als positief en verrasse... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

De honeymoonshop was mijn eerste winkel waar ik ging kijken voor mijn trouwpak. Door de eindeloze keuze in maat, kleur en design en het vakkundig en vriendelijk personeel in een keer geslaagd!! Kl... もっず芋る

䌁業情報

1. ショッピング・ファッション

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Bij de Honeymoon shop doen wij er alles aan om jouw droomjurk te vinden! Verdeeld over vijf etages vind je bij de Honeymoon shop alle bekende bruidsmode merken, trouwkostuums en bruidsaccessoires in diverse soorten en prijsklassen. Of jullie nu kiezen voor een bruiloft op een tropisch strand, in een klassiek landhuis of op een kasteel, de stylisten zorgen voor de perfecte styling voor jullie bijzondere dag! Met een groot aanbod aan bruidsjurken van onder andere Pronovias, Ladybird, Maggie Sottero, Modeca, Eddy K. en Enzoani. Ook beschikt Honeymoon shop over een eigen atelier, met speciaal opgeleide coupeuses op het gebied van bruidsmode. Een uniek concept bij Honeymoon shop is 'The Perfect Match'. Je begint aan misschien wel de leukste voorbereiding op jouw bruiloft; trouwjurken passen! Natuurlijk is het dan wel zo leuk als bruid en bruidegom samen door een ringetje te halen zijn, daar zorgen de stylistes van Honeymoon shop voor! Nadat de bruid haar japon gevonden heeft is het de beurt aan de bruidegom. De stylisten werken nauw samen om te zorgen dat de kleding van de bruid en de bruidegom perfect bij elkaar aansluiten.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Geweldige afspraak!

We kwamen binnen en kregen gelijk het gevoel dat we echt welkom waren. We zijn fantastisch geholpen met het uitzoeken van mijn pak voor de bruiloft. We kregen te maken met een gezellige, lieve en vrolijke verkoopster. Ze heeft ons op een fijn tempo door het hele proces heen geloodst. Ze was begripvol en we konden alle tijd nemen die we nodig hadden. Ik ben erg blij met mijn keuze voor het trouwpak en voor deze winkel. Ik had geen betere keuze kunnen maken dankzij Honeymoon shop.

2022幎11月12日

Geweldige ervaring

Wat een geweldige zaak en wat een geweldige mensen werken daar. Ik heb zelf nog nooit een pak aangehad, maar ben daar zeker geslaagd. Zeker door de goede en eerlijke mening van de mensen die daar werken. Deze winkel is echt een aanrader. Ik heb genoten van deze dag. Bedankt, Honeymoon shop, voor deze ervaring.

2022幎10月29日

Ruime keuze, vriendelijk personeel

Bij parkeergarage Koopgoot loop je direct tegen de winkel aan, dat is echt fantastisch dichtbij. Bij binnenkomst stond ik netjes op de lijst en werd naar beneden begeleid. Een ruime keuze aan kleding en dat maakt het niet heel makkelijk. Samen met de verkoopster een paar setjes uitgezocht en gepast, ook een setje waarvan ik gewoon nieuwsgierig was hoe het zou staan, helemaal geen probleem, daar wordt gewoon de tijd voor genomen. Uiteindelijk bleven er 2 optiws over en na die nogmaals gepast te hebben even een foto buiten gemaakt en uiteindelijk is dat het pak geworden.
Het pak moet nog wel op maat gemaakt worden en de stof zelf heeft een wachttijd van 7 maanden, dus was de enige optie om het pak dat ik nu aan heb te vermaken tot een passend pak. Dat vind ik wel een minpunt, zeker omdat het mij onbekend is wat er allemaal al eerder mee gedaan is. Maar goed, het pak staat mooi en besloten dat ik dit op de bruiloft aan doe.

Natuurlijk aansluitend even proosten met een glaasje bubbels en toen was het gewoon weer mijn eigen kleding aan doen.

Terug boven nog de instructie gekregen om in februari contact op te nemen, zodat het pak op maat gemaakt zal worden. Dat is dan wel weer een minpuntje, aangezien ik de klant ben en zou verwachten dat zij contact met mij opnemen. Maar goed, kleine moeite die ik dan maar moet nemen.

De prijs viel me zeker niet tegen en kwam aardig in de buurt die ik ervoor wou uitgeven. Wel moet ik nog op zoek naar mooie passende schoenen en eventueel hadden ze daar ook hele mooie, maar een beetje shoppen elders kan ook geen kwaad. En mocht ik elders niet slagen, kom ik hier gewoon ook de schoenen halen.

2022幎10月2日
5぀星のうち1の評䟡

Na betaling geen service meer.

Mijn jurk in deze winkel gevonden. Alles ging goed. Korting gekregen en alle afspraken gingen goed tot de laatste afspraak toen ik me jurk ging ophalen. Bleek dat ik opeens €70 extra vermaakkosten moet betalen, dit bovenop de €200 die ik al had betaald. Dit was niet gecommuniceerd naar mij en bij het betalen is de bon niet aan mij voorgelegd. Ik heb betaald. Zij hebben de bon opgevouwen en in een envelop gedaan en dichtgeplakt. Pas bij thuiskomst zag ik de extra kosten. De winkel zegt dat ik extra moet betalen omdat ik teveel ben afgevallen, je zou denken logisch maar waarom wordt dat dan niet gecommuniceerd. En hoezo zit dit niet bij de €200 die ik al heb betaald voor het vermaken. In de winkel ben ik helemaal afgekat door de medewerker omdat ik het niet eens was met de extra vermaakkosten. Ik kreeg de schuld van alles. Moest ik maar niet zoveel afvallen. Ik bedoel welke bruid wilt niet paar extra kilo’s kwijt voor haar dag. Ik had ook de bon maar eerst moeten bekijken voor het betalen. Beetje moeilijk als dit helemaal wordt dichtgeplakt in een envelop. Alle schuld bij de klant leggen en dan zelf geen verantwoordelijkheid nemen voor het feit dat er dingen vermaakt zouden worden aan de jurk die niet zijn gedaan. Heel naar dat als ik nu maar mijn jurk kijk, dan denk ik wat mooi maar wat een hele niet aangename ervaring op het eind en dan zeg ik het nog netjes. Erg bedankt voor het toch verpesten van wat een hele leuke ervaring moeten zijn.

2022幎6月30日
自発的なレビュヌ

Deskundig en eerlijk advies

Zeer gastvrij ontvangen. Deskundig advies gekregen, ook passen wat buiten de comfort zone is zodat de keuze beter gemaakt kan worden. Open en eerlijk, geen verkoop druk, heel prettig geholpen, ik raad iedereen aan hier te gaan kijken voor een bruiloft.

2022幎6月25日

Geen afspraak toch geslaagd

Op de bonnefooi langs gelopen bij de Honymoonshop om mezelf te oriënteren voor een trouwpartij.
Niet wetende dat het gewoon is om een afspraak te maken.

Heel hartelijk ontvangen, na het nakijken van de agenda kon er tijd voor mij vrij gemaakt worden. Op mijn gemak een rondje gemaakt langs alle pakken, ik zag direct het pak welke ik voor ogen had. Deze wilde ik passen en zat als gegoten (inpakken en wegwezen).
NEE zo hoort dat niet! Dus 4 pakken verder kwam ik toch weer uit op m’n eerste pak.

Mooie korting gekregen en een trouwpak rijker 🀩

Fijne service, een echte aanrader

2022幎4月11日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス