PerfectDraft Nederland レビュヌ

2,202
TrustScore 5段階評䟡の1.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

2 bestellingen gedaan en beiden niet goed geleverd. De glazen waren gebroken en de vaten kwamen ruim een week te laat binnen. Klantenservice is om te huilen - gebroken glas willen ze vergoeden maar... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

2 x Speciaalbierpakket Best Verkocht besteld. In de omschrijving staat: "Soms kan er een biertje in je bestelling toch uit de voorraad zijn. In dat geval vervangen wij het met een vergelijkbaar of e... もっず芋る

䌁業情報

1. 醞造所

圓該䌁業による蚘述

PerfectDraft: het beste tapbier thuis! Verkoop van de PerfectDraft tap, 6L vaten, glazen en accessoires. Meer dan 40 verschillende soorten bier en een app verbinding met de tap voor de beste proefervaring 🍻

連絡先

(2,202)

過去12か月のレビュヌ数: 8ä»¶

レビュヌを曞く

Prachtige portfolio bieren...

Prachtige portfolio bieren.... Waar vervolgens niks van beschikbaar is, op wat basistroep van inbev na. Karmeliet, stella, Leffe. Zelfs Franziskaner is zelfs niet meer bestelbaar. Lekker je invetten met mooie namen van prachtige IPA's en onbekende bieren, om er achter te komen dat deze al een jaar in de webshop staan maar nooit aangevuld gaan worden dus niet bestelbaar zijn. Perfect draft is een scam. Apparaat vangt alleen nog maar stof nu.

2026幎7月17日
5぀星のうち1の評䟡

Alles loopt verkeerd, slechte service.

Klantenservice is om te huilen - gebroken glas willen ze vergoeden maar bestelling niet compleet maken. Zit je dan met de helft van een set glazen.
Ik haal mijn biervaten uit Duitsland tegenwoordig. Ook 30% goedkoper en niet meer van hen afhankelijk.

2026幎7月13日
5぀星のうち2の評䟡

Alweer een fout in het bestelsysteem van Perfectdraft

Ik heb voor het weekend 3 vaatjes bier besteld bij Perfectdraft via hun site. Ik kreeg een afrekenlink.... heb betaald... is ook afgeschreven van mn rekening,... maar het staat nog steeds in mn winkelmandje. Bestelling is fout gegaan volgens de site. Zo ging het de vorige keer ook,.. toen was er nog iemand telefonisch bereikbaar die me gerust kon stellen,... bestelling was ok,... gewoon n foutje in hun bestelsysteem.... dat kan natuurlijk een keer. Deze keer hetzelfde... 3 vaatjes besteld... fout... alleen niemand bereikbaar. Een contactformulier ingevuld met een betalingsbewijs erbij... maar ook daarvan geen bevestiging. Ik bestel dagelijks bij diverse bedrijven en dat gaat in 99 van de 100x goed. Nu ik weet dat ik geen telefonisch contact met Perfectdraft kan krijgen zal ik er niet meer bestellen.

2026幎6月15日
5぀星のうち1の評䟡

Helaas niet heel lang plezier gehad

Helaas niet heel lang plezier kunnen beleven van de Perfect Draft Pro. De eerste 8 vaatjes gingen prima, erg van genoten. Maar toen begon de ellende.
Bij het aansluiten van de tap-unit op het vaatje loopt deze in 1 keer leeg.
Volgens de klantenservice (helaas alleen per mail bereikbaar) heeft dat met een kapot vaatje of slangetje te maken. Dit heeft hij blijkbaar nog wel overlegd met het technische en logistieke team? Maar er zijn nu al vijf vaatjes verloren gegaan op dezelfde manier. Verschillende biermerken, aankoopdata en aankoopplaatsen.
De klantenservice, volgens mij bestaat deze ook maar uit 1 persoon, blijft al maanden volhouden dat het niet met het apparaat te maken heeft. Ik krijg sterk het gevoel dat hij er alles aan probeert te doen om maar niet verantwoordelijk gehouden te worden voor een eventuele garantie.
Helaas zie ik geen andere mogelijkheid om nu het ECC in te schakelen voor hulp.
Kortom een erg negatieve ervaring en dus nog lopend.
Op hun eigen site een negatieve review achterlaten is helaas ook niet mogelijk

2026幎2月14日
5぀星のうち5の評䟡

Denk goed na voordat je in zee gaat.

Een geweldig bedrijf, mooie biertjes en zeer snelle creditering van statiegeld.
Onlangs ging er iets mis met de vervoerder en zeer snel reageren van Perfect Draft (Azeem) en opgelost daarbij erg vriendelijk.
Overigens perfect de temperaturen instelbaar, elk biertje heeft zijn eigen temperatuur en dit proef je.

2025幎12月10日

SCAM

Heb besteld
Jouw bestelling N °#32000022230 van 6 sep. 2025 16:05:42

Niks ontvangen en laten niks weten SCAM!!! IK wil me geld terug!!!!

2025幎9月18日

Snel en klantvriendelijk!

Zeer tevreden over de Nederlandse en Italiaanse klantenservice.
Mijn perfect draft pro was helaas stuk uit de doos(bekende error 4), na alles geprobeerd te hebben heb ik ze gecontacteerd over het probleem.
Er werd helemaal niet moeilijk gedaan over een vervanger, ik heb hem opgestuurd met het retour label.
En toen kreeg ik een paar dagen later een mailtje van haar Italiaanse collega(ze was op vakantie).
Ik moest even mijn adres gegevens verifiëren en dan gingen ze een nieuwe unit opsturen, die was er netjes de volgende dag.
Zeer snel en klantvriendelijke service!

2023幎6月7日
PerfectDraft Nederland ロゎ

PerfectDraft Nederland からの回答

Bedankt Ted, het was een genoegen om je te helpen!

Cheers 🍻🍻

5぀星のうち1の評䟡

Hun fout is niet hun probleem...

Bestel een fustje. In alle eerlijkheid. Was snel binnen. Jammer dat het het verkeerde fustje is. Vervolgens krijg je de keuze. Terug sturen voor eigen rekening en een week later de juiste krijgen of genoegen nemen met hun fout... omdat het voor een feestje was toch maar gehouden maar ik ben niet te spreken over hun manier van problemen oplossen

2023幎3月2日
PerfectDraft Nederland ロゎ

PerfectDraft Nederland からの回答

Hallo! Bedankt voor de feedback! Wellicht was onze mail niet helemaal duidelijk, onze excuses hiervoor. We hebben in onze mail aangeboden om het fust te houden en het verschil in prijs terug te betalen, of om het vat op onze kosten terug te sturen (niet voor eigen rekening). We hebben nog geen reactie van je ontvangen hierop. We horen het graag als je gebruik wilt maken van één van deze opties!

Hopt kan je de vaten "nergens "retour geven

"zeker" 6-8 mails met de vraag "welke supermarkt kan ik ze inleveren , steeds hetzelfde VAGE antwoord ( en dus niet lezen ) je kan ze opsturen .Ik vraag geef mij 1 adres waar ik ze kan brengen en opnieuw : je kan ze opsturen , TRAP ER NIET In , waardeloze service en ik zit inmiddels met 20 lege vaten dus besten ze niet meer , iemand interesse?

2022幎8月29日

Zending niet geleverd

Een aantal keer met plezier bestellingen geplaatst. Ondanks dat DHL er een puinhoop van maakt, elke keer wel keurig verpakt en schadevrij geleverd.

Nu heb ik 8 juli een bestelling geplaatst die maar voor de helft is geleverd.
Één van de twee pakketen lijkt nog niet te zijn opgehaald door DHL uit het HOPT magazijn.

Ik heb nu een aantal keer gemaild met de vraag of er actie ondernomen kan worden, maar reactie blijft uit.

Ik ga a.s. zaterdag op vakantie en ben dan niet in staat om gedurende die periode alsnog een pakket te ontvangen.

Kwaliteit van de biertjes is top.. afterservice mag wel even een stuk beter. Heb de afgelopen tijd met regelmaat wat geld uitgegeven en mensen aangebracht. Als dit de manier is waarop er met klanten wordt omgegaan bij klachten, dan wijk ik volgende keer uit naar een andere webshop. Vrij teleurstellend...

2022幎7月19日

Waardeloze service

Tot 2x toe een belofte gedaan dat de tap op tijd binnen zou komen voor Vaderdag maar nee hoor. Afgelopen donderdag bleek er zelfs ineens een nieuwe order aangemaakt te zijn. Maar niks geleverd gekregen, telefonisch zijn ze niet eens meer te bereiken !
Ik heb nu 2x aangegeven dat ik mijn geld terug wil maar daar krijg je geen reactie op, alleen dat het goed komt en dat het voor Vaderdag geleverd zou worden. Niet dus !
Waardeloze service

2022幎6月20日

5 sterren en toch niet geleverd....mijn

5 sterren en toch niet geleverd....mijn huisnummer was niet ingevuld in de bestelling waarna de verzender de bestelling heeft geretouneerd. De manier waarop de klantenservice mij daarna vriendelijk en duidelijk te woord heeft gestaan en het gehele bedrag incl verzendkosten heeft aangeboden te retourneren verdient alle lof en is zeldzaam in deze tijden.

2022幎6月16日

Uitstekende service

Bij mijn bestelling was iets misgegaan: het pakket is in het proces bij de vervoerder kwijtgeraakt/ontvreemd. Ondanks dat HOPT hier niets aan kon doen, heeft HOPT snel gehandeld, en mijn kosten voor meer dan 100% vergoed. Erg klantvriendelijk, uitstekende service!

2022幎5月9日

Zeer tevreden over Hopt

Zeer tevreden over Hopt. In een jaar tijd meerdere bestellingen geplaatst en altijd perfect op tijd geleverd. Soms zelfs een dag eerder dan de bedoeling.

Smaken verschillen. Ze zijn niet allemaal even lekker, maar er zitten ook positieve verrassingen tussen. Kies wel liever zelf i.p.v. de pakketten. Iets duurder, maar dan weet je tenminste wat je kan verwachten. Ben na de vele blikken en flessen nu begonnen met de vaten voor de Perfect Draft. Veel keus en voldoende houdbaarheid. Gisteren weer 3 ontvangen, terwijl ze vandaag pas zouden komen.

Ik ben blij en tevreden met Hopt, mijn portemonnee wat minder:-)

2022幎3月16日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス