Ãn decursul zilei de ieri am primit un mail tare ciudat despre o posibilÄ fraudÄ. Când am contactat hora credit, un domn tare drÄguÈ (Cosmin) m a informat ca este o masura de protecÈie pentru noi clie... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Ca cineva care avea nevoie urgentÄ de finanÈare pentru a-mi acoperi descoperirile de cont, am folosit serviciile Hora Credit aÈa cum mi-a recomandat prietenul meu. Nu mÄ aÈteptam sÄ fie atât de uÈor,... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Totul se desfasoara pe loc, in secunda in care am intrat sa aplic am fost sunat pentru a primi informatii si suport iar din momentul in care ai aplicat, in 10-15 munute ai banii pe card. AÈ recomanda... ãã£ãšèŠã
Sunt multumita de serviciile Hora, dar, din punctul meu de vedere (ca pensionara) singurul inconvenient este acela ca se achita rata la doua saptamani. Daca s-ar achita la luna ar fi super! In acest c... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
HORA CREDIT IFN este o companie înfiinÈatÄ Ã®n Martie 2016 conform Legii nr. 31/1990 sub formÄ de societate pe acÈiuni, înregistratÄ la Registrul ComerÈului sub nr. J40/3777/2016 Èi are cod unic de înregistrare 35795481. Sediul central al companiei este în România, BucureÈti, Splaiul Unirii nr. 16, clÄdirea Muntenia, etaj 2, camera 212, sector 4. Capitalul social al companiei este de 200.000 Euro. Compania HORA CREDIT IFN funcÈioneazÄ Ã®n baza legii nr. 93/2009 Åi în conformitate cu reglementÄrile BÄncii NaÈionale a României aplicabile instituÈiilor de credit. Compania HORA CREDIT este autorizatÄ de Banca NaÈionalÄ a României, fiind înregistratÄ Ã®n Registrul General sub nr. RG-PJR-41-110313/09.09.2016. Obiectul principal de activitate: Cod CAEN 6492- âAlte activitÄÅ£i de creditare - acordarea de credite de consumâ
é£çµ¡å
Splaiul Unirii, nr. 16, ClÄdirea Muntenia, Etaj 2, Sectorul 4, 040035, BucureÅti, ã«ãŒããã¢
- +40 318 18 18 18
- info@horacredit.ro
- horacredit.ro
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Mi-am schimbat total parerea despreâŠ
Mi-am schimbat total parerea despre voi.. in bine zic! era sa ma las influentat de unele recenzii nu tocmai bune.

Hora Credit IFN S.A. ããã®åç
Ar mai fi unele aspecte deâŠ
Ar mai fi unele aspecte de imbunatatit.. dar per total e un ifn mai mult decat decent

Hora Credit IFN S.A. ããã®åç
E greu sa convingi o persoana care nuâŠ
E greu sa convingi o persoana care nu are incredere ca aceasta companie nu este ca celelalte.. sfatul meu este sa luati prima oara un imprumut online mic, fara dobanda, ca sa va convingeti

Hora Credit IFN S.A. ããã®åç
Din atatea optiuni de pe piata
Din atatea optiuni de pe piata, am ales hora credit. Fara niciun dubiu voi apela tot la ei atunci cand voi mai avea nevoie

Hora Credit IFN S.A. ããã®åç
Doar pareri bune am despre hora credit
Doar pareri bune am despre hora credit. Deci daca aveti nevoie de un credit online, ii recomand cu toata caldura

Hora Credit IFN S.A. ããã®åç
Eu n-am avut experiente negative cuâŠ
Eu n-am avut experiente negative cu hora credit.. asadar, o sa recomand si altora aceasta companie!

No hidden fines
No hidden fines, rapid approvement and cool support

Hora Credit IFN S.A. ããã®åç
Singurul dezavantaj pe care l-am gasitâŠ
Singurul dezavantaj pe care l-am gasit la hora credit este dobanda de 0% care este acordata din pacate doar pentru primele 7 zile.. in rest, doar lucruri pozitive. Voi reveni cu siguranta in viitor daca voi mai avea nevoie de credite online.. eu sper totusi sa nu! Haha

Buna
Buna! Am intarziat cu plata creditului de 3 zile si n-am avut nici pe departe dobanda pe care o spun altii pe aiciâŠe aceeasi penalitate ca dobanda. In hora credit am gasit flexibilitate in a rambursa banii, fara a fi constrans.

Hora Credit IFN S.A. ããã®åç
Nu exista companie ifn perfecta
Nu exista companie ifn perfecta. Oamenii iti dau bani in schimbul unei dobanzi, asa cum e si normal. O sa ii recomand tuturor cunostintelor care au nevoie de un imprumut. Luna trecutÄ am cheltuit prea mult în eMag Èi a trebuit sÄ fac un împrumut aici - l-am rambursat fÄrÄ probleme

Hora Credit IFN S.A. ããã®åç
Eu am solicitat un credit online prinâŠ
Eu am solicitat un credit online prin intermediul aplicatiei mobile.. a fost destul de usor si am primit o aprobare rapida, doar cu buletinul

Acum 2 saptamani am obtinut creditulâŠ
Acum 2 saptamani am obtinut creditul maxim cu o dobanda de 0% pentru primele 7 zile. Am reusit sa-l rambursez in a 6 a zi. Totul este exact asa cum este descris pe site

Hora Credit IFN S.A. ããã®åç
Vad pe aici ca unii au platit cuâŠ
Vad pe aici ca unii au platit cu intarziere si se mira ca platesc in plus? Daca citeati termenii si conditiile nu mai existau astfel de probleme. E totusi un ifn. Eu recomand!

Acum 1 luna oamenii din cadrulâŠ
Acum 1 luna oamenii din cadrul departamentului de relatii cu clienti sunt foarte profesionisti. Mi-au raspuns tututor intrebarilor fara ezitari

Hora Credit IFN S.A. ããã®åç
Probabil timpul de asteptare este putinâŠ
Probabil timpul de asteptare este putin mai mare la un credit online in valoare de 10.000 de leiâŠdar pentru creditul solicitat de mine, de pana in 500 de lei, am primit aprobare foarte rapida

Hora Credit IFN S.A. ããã®åç
Am fost foarte sceptic cand am citit caâŠ
Am fost foarte sceptic cand am citit ca procesul de aprobare este rapid iar banii sunt virati in 30 de minute.. a fost exact asa cum au descris!

Hora Credit IFN S.A. ããã®åç
Cu creditul online obtinut de la HoraâŠ
Cu creditul online obtinut de la Hora Credit am reusit sa-mi imbunatatesc scorul de credit

Hora Credit IFN S.A. ããã®åç
Mi-a placut flexibilitatea lor inâŠ
Mi-a placut flexibilitatea lor in legatura cu plata lunara.. le-am spus ca voi plati cu 2 zile intarziere si nu a fost nicio problema.

Hora Credit IFN S.A. ããã®åç
Am primit banii foarte rapid.
Am primit banii foarte rapid.. in maxim 30 de minute. A trebuit doar sa trimit o copie dupa buletin si un cont bancar!

Hora Credit IFN S.A. ããã®åç
O sa raman mereu recunoscator HoraâŠ
O sa raman mereu recunoscator Hora Credit deoarece mi-au oferit un ajutor financiar atunci cand aveam cea mai mare nevoie!! MULTUMESC!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã