Bardzo przyjemna strona internetowa sklepu. Towar dostarczony szybciej niÅŒ w przewidywanym terminie. PrzesyÅka zawieraÅa formularz zwrotu. Po otrzymaniu przesyÅki sklep kontaktujÄ siÄ z klientem, przy... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Nie polecam, brak zwrotu pieniedzy po odesÅaniu produktów
Horze.pl
Witam zainteresowanych, nie polecam sklepu, infolinia nie istnieje, dzwoniÄ moÅŒna póŠdnia i nikt nie raczy odebraÄ telefonu. Po zÅoÅŒeniu zgÅoszenia nikt nie odpisuje, podejrzewam, ÅŒe nawet tego nie czytajÄ , support w tej firmie nie istnieje. Zero podejÅcia do klienta. Czekam juÅŒ dwa tygodnie na zwrot pieniÄdzy, nie polecam :(
Brak zwrotu Årodków
Brak zwrotu Årodków, po odesÅaniu towaru (chcieliÅmy wymieniÄ sztyblety na rozmiar mniejszy). TwierdzÄ , ÅŒe dokonali zwrotu, nie mam ÅŒadnego wpÅywu od nich na konto, mogÄ przedstawiÄ wyciÄ gi bankowe. Od wielu wielu dni brak rzeczowej informacji, nie reagujÄ na maile. Masakra!
bardzo dÅugi czas dostawy
Nie polecam tu zakupów, mam aplikacjÄ od lipca tamtego roku i wszystko byÅo ok, aÅŒ do grudnia wtedy czekaÅam na przesypkÄ 3 tygodnie ale byÅo tÅumaczenie ÅŒe to przez ÅwiÄta. Obecnie czekam na przesyÅkÄ z 6.02 dostawa miaÅa byÄ w 4 dni dziÅ mamy 13.03. dziÅ siÄ dowiedziaÅam ÅŒe dostawa bÄdzie 11-17.02, poraÅŒka nie polecam, kasa wydana i czkasz.
Ten sklep to jedna wielka poraÅŒka
Ten sklep to jedna wielka poraÅŒka. ZamowiÅam miesiac temu kask ,w dalszym ciÄ gu go nie dostaÅam. Od momentu zÅoÅŒenia zamówienia nic sie nie zmienia stoi w miejscu w aplikacji. Na maila dostaÅam informacje, ÅŒe zostalo wysÅane i zostanie dostarczone w ciagu 2-4 dni roboczych. Ten czas juÅŒ dawno minÄ Å a ja dalej nie otrzymaÅam przesyÅki, zaczynam wÄ tpiÄ w to czy w ogole dostane. Ostatni raz zamowiÅam w tym sklepie cokolwiek.
Brak zwrotu srodkow za anulacje przez Horze
Watch out!
Za zamówienie opÅacone 1.12.2025 zapÅaciÅam z góry, po czym zostaÅo ono anulowane przez Horze.
Mija prawie 2 miesiÄ
ce, a ja nadal nie otrzymaÅam zwrotu Årodków.
Wielokrotne próby kontaktu nie przyniosÅy rezultatu.
ð¬ð§ I paid for an order on 1 December 2025, which was later cancelled by your company.
Nearly two months have passed, and I still have not received my refund.
Despite multiple attempts to contact Horze, the issue remains unresolved.
Rewelacja
Rewelacja! Buty które zamówiÅam przyszÅy w ciÄ gu 4 dni od zamówienia,dokÅadnie w dacie wskazanej poczÄ tkowo przez firmÄ. Do tego buty zimowe sÄ cudowne.Zakupione dla doÅÄ wybrednej nastolatki,zachwyciÅy jÄ ! Polecam.
DÅugie oczekiwanie na dostawÄ, braki na magazynach mimo ÅŒe produkt Jest w sklepie dostÄpny
ZrobiÅam zamówienie 19.11.2025. W aplikacji pojawiÅa mi siÄ informacja ÅŒe czÄÅÄ zamówienia nie jest dostÄpna i jednoczeÅnie ÅŒe caÅoÅÄ zamówienia zostaÅa wysÅana. W rzeczywistoÅci wysÅana byÅa tylko czÄÅÄ. Druga nie. I zero wiadomoÅci od horze w tym temacie. Po kilkukrotnych mailach/ telefonach dowiedziaÅam siÄ ÅŒe nie mieli i nie majÄ
na stanie tego produktu i dostawca równieÅŒ go chwilowo nie ma. PoczÄ
tkowo nie zostaÅa mi zaproponowana ÅŒadna rekompensata. Ostatecznie pobrana zostaÅa jedynie kwoata za dostarczone zamówienie a ja dostaÅam niby jakiÅ rabat. DaÅam im jeszcze jednÄ
szanse i zamówiÅam kolejny produkt z informacjÄ
: dostawa w ciÄ
gu 2-4 dni roboczych. Zamówienie zÅoÅŒone byÅo 19.12 czyli Wg horze powinno byÄ dostarczone najpóźniej 30.12. W dniu 29.12 napisaÅam proÅbÄ o status zamówienia z proÅbÄ
o potwierdzenie terminu. Znowu dostaÅam informacjÄ ÅŒe czekajÄ
na dostawÄ. Ostatecznie 31.12 dostaÅam wiadomoÅÄ z obsÅugi horze ÅŒe paczka zostaÅa wysÅana. Z gls dostaÅam informacjÄ o przewidywanym terminie dostawy: 7.01. NastÄpnie 7.01 dostaÅam informacjÄ z gls ÅŒe paczka zostaÅa odebrana od horze 2.01 (czyli wcale nie w dniu wskazanym przez obsÅugÄ klienta) i zostanie dorÄczona 9.01. Czyli z max. 4 dni roboczych na dostawÄ zrobiÅo siÄ tych dni 9. A ÅÄ
cznie liczÄ
c od pierwszego zamówienia ponad miesiac.
NajwiÄkszy minus za brak wczeÅniejszych prób rozwiÄ
zania problemu przez horze. To oni powinni byli jako pierwsi siÄ odezwaÄ do mnie.
PROBLEMY Z PIENIÄDZMI
ByÅam KlientkÄ od 2020 r i wtedy jeszcze byÅo miÅo. Niestety ostatni rok zakupów to proszenie siÄ o kÅopoty. Najpierw zwabili klientów porzÄ dnÄ obsÅugÄ , ÅŒeby potem jechaÄ na opinii i zwodziÄ. Tam teraz nic nie dziaÅa. MyÅlisz, ÅŒe pÅacisz kwotÄ 300 zÅ, zatwierdzasz TAKÄ kwotÄ telefonem, po czym obciÄ ÅŒajÄ Ci konto 350 zÅ. Albo piszÄ , ÅŒe cena taka, rabat taki, po czym w koszyku cena wyÅŒsza i brak rabatu. Jeszcze na poczÄ tku moÅŒna byÅo napisaÄ do ObsÅugi Klienta i jakoÅ takie sprawy zaÅatwiali. Teraz moÅŒesz pisaÄ 10 razy i nikt ci nie odpowie. WÅaÅnie "zapomnieli" mi oddaÄ pieniÄdzy za odesÅane legginsy, za drugie oddali i rÄkawiczki teÅŒ - wszystko w jednej paczce byÅo. ZamówiÅam w innej paczce dwie pary bryczesów - przysÅali jednÄ . Brak jakiejkolwiek informacji co siÄ dzieje. Tam NIC NIE DZIAÅA. Å»aÅujÄ, ÅŒe zrobiÅam kilka sporych zakupów na black week, bo zostanÄ bez pieniÄdzy. NIGDY WIÄCEJ. PS. Firma horze.pl wyÅÄ czyÅa moÅŒliwoÅÄ wystawienia opinii na Google - zgadnijcie dlaczego?
Bardzo siÄ cieszÄ z otrzymanych przedmiotów
Bardzo siÄ cieszÄ z przedmiotów, które do mnie dotarÅy tak jak powinny choÄ trochÄ czekaÅam na wysyÅkÄ i miaÅam wÄ tpliwoÅci po opiniach jestem zadowolona. Wszystko jest w porzÄ dku, Åwietnie zapakowane szampony czy inne produkty. Nie zaistniaÅo ÅŒadnych pomyÅek z rozmiarami. Polecam :D
Niestety buty okazaÅy siÄ za maÅe wiÄcâŠ
Niestety buty okazaÅy siÄ za maÅe wiÄc je zwróciÅam. 6 listopada zgodnie z instrukcjÄ odesÅane do Horze (Niemcy).11 listopada paczka jest u nich.WysÅaÅam maila do nich ile siÄ czeka na zwrot pieniÄdzy (w innych sklepach trwa to 1-2 tyg).OtrzymaÅam zwrotkÄ ÅŒe zajmÄ sie tym i zostaÅ badany nr sprawy.NastÄpne 2 maile juÅŒ bez odpowiedzi.Najgorszy mój kontakt z ostatnich kilku lat z jakimkolwiek sklepem.MoÅŒe to nie jakaÅ zawrotna kwota bo on 600 PLN - ale tu bardziej chodzi o podejÅcie do klienta!!!Å»enada!!!Nie polecam tego sklepu !!!
Sklep horze bardzo mnie zawiódÅ
Sklep horze bardzo mnie zawiódÅ. Nie ma moÅŒliwoÅci, od jakiegos czasu, zrobiÄ taÅszych zakupow niz 150zl. A chcialam zamowic szampon do koÅskiej grzywy ! Dostawa jest bardzo droga. Ok 30zl. Gdzie w innych sklepach dostawa np do paczkomatu to 12zl. Club horze nie dziala. ZamowiÅam derke za uzbierane punkty, chcialam dodac jÄ do zamówienia, podczas skÅadania zamowienia nie wskakiwala derka w "prezentach". Myslalam ze zrobilam blad, dlatego za kilka dni zrobilam kolejne zakupy i ponownie nie udalo sie doÅÄ czyc otrzymanego prezentu za punkty. Oczywiscie kontaktowalam sie z biurem obslugi w tej sprawie. Powiedzieli ze musiaÅ " wkraÅÄ" sie jakis blÄ d, stad ten problem. Niestety na kolejne moje wiadomosci juz nie odpisali ,a telefon nie dziaÅa. Po 2 tyg. Chcialam ponownie zrobic zakupy i dodac ów derke, jednak ku mojemu dzwiwieniu, klub horze juz nie istnieje, przepadly moje punkty i derka. Jedyny plus tego sklepu to doÅÄ szybka wysylka i jakosc prodoktow zgodna z opisem. Ale limit zakupow od 150zl to juz przegiecie. Nigdy wiecej nie wróce dp horze. Wole kupic w innym sklepie internetowym, chocby same gumeczki do koreczków gdzie klienta traktujÄ z powaÅŒaniem.
NIE POLECAM
NIE POLECAM
zgodnie z instrukcjÄ
na stronie zrobiÅam zwrot przez GLS. Paczka zostaÅa do firmy dorÄczona, ale nikt jej nie odebraÅ, przez co wróciÅa do mnie z powrotem...
Od tygodnia piszÄ maile, nikt nie odpowiada â dostajÄ tylko automatyczne potwierdzenie. Brak kontaktu, brak reakcji i brak zwrotu pieniÄdzy.
To bardzo nieprofesjonalne podejÅcie do klienta. zamiast sprawnego zwrotu zostaÅam z produktem, którego nie mogÄ odesÅaÄ, i zablokowanymi Årodkami.
OSTRZEGAM PRZED JAKIMKOLWIEK KUPNEM Z TEJ STRONY!
Rozczarowanie
DajÄ jednÄ gwiazdkÄ bo towar po dÅugim czasie, ale doszedÅ. Nigdy nie miaÅam tak zÅego doÅwiadczenia z zakupami przez internet. Zamiast zadowolenia, przez dÅugi okres czasu byÅam w stresie i ÅwiadomoÅci, ÅŒe zostaÅam oszukana. ZapÅaciÅam blikiem za towar, pÅatnoÅÄ zostaÅa zrealizowana, natomiast po moim zamówieniu w aplikacji Horze czy na mailu ani Åladu. Kontakt telefoniczny byÅ niemoÅŒliwy. WysÅaÅam kilka formularzy zgÅoszeniowych i maila. W koÅcu otrzymaÅam odpowiedź, ÅŒe moje zamówienie nie istnieje, brak jest moich danych i mojej pÅatnoÅci. I takich wiadomoÅci otrzymaÅam kilka, mimo, ÅŒe wysÅaÅam do sklepu potwierdzenie bankowe pÅatnoÅci, co powinno byÄ wystarczajÄ ce. ObsÅuga klienta na najgorszym moÅŒliwym poziomie. Sprawa miaÅa trafiÄ do Rzecznika Praw Konsumenta, aÅŒ w koÅcu jakby nigdy nic, otrzymujÄ maila, ÅŒe moja pÅatnoÅÄ i zamówienie istnieje. W ramach rekompensaty otrzymaÅam rabat 20% na kolejne zakupy ale oczywiÅcie z szeregiem obostrzeÅ i na nie przeceniony towar. Å»aÅosne. Nie polecam!!!!
Karta podarunkowa
KupiÅam kartÄ podarunkowÄ , pieniÄ dze pobrane. Brak potwierdzenia przyjÄcia zamówienia do realizacji. Nie dziaÅajÄ ca infolinia, bardzo ograniczony kontakt mailowy. Finalowo otrzymaÅam zwrot Årodków po 11 dniach od zakupu. Nie polecam!
Brak kontaktu i przeterminowane zamówienie
Zamówienie 5.10.2025 na kwotÄ ponad 1700 pln, opÅacone przelewem, otrzymaÅem potwierdzenie zamówienia - w momencie zamówienia podana data 14-16.10 jako termin dostawy. WydawaÅ mi siÄ dÅugi ale akceptowalny. DziÅ jest 15.10. Status zamówienia - nadal nieznany. WysÅane 2 maile, chat nie dziaÅa, infolinia nie dziaÅa.
A dzieci czekajÄ
na moÅŒliwoÅÄ jazdy na nowym koniu i raczej bez ogÅowia nie pojeÅŒdÅŒÄ
. Nie polecam tego sklepu.
Scam
ByÅ to polecany sklep przez wiele osób, zamówiÅam paczke za okoÅo 400 zÅ brak potwierdzenia pÅatnoÅci na aplikacji jak i stronie nie istnieje moje zamówienie a pieniÄ dze z konta zeszÅy, na maile i formularze nikt nie odpisuje
OszuÅci
ZamówiÅam towar za 2016,67 zÅ niestety ani pieniÄdzy ani towaru nie mówiÄ c juÅŒ o kontakcie z obsÅugÄ klienta. UwaÅŒajcie!!! To jest moje drugie zamówienie z tego sklepu - pierwsze ok - ale drugie skoÅczy siÄ na policji...
ZamówiÅam rzeczy dla konia za 1100 zÅ wâŠ
ZamówiÅam rzeczy dla konia za 1100 zÅ w dniu 8 października 2025 r. PieniÄ dze z konta zostaÅy pobrane, ale nigdzie nie ma potwierdzenia zamówienia - ani na mailu, ani na stronie www, ani w aplikacji horze. DzwoniÄ c kilka razy do sklepu usÅyszaÅam, ÅŒe wszyscy konsultanci sÄ na spotkaniu z klientami i nie mogÄ rozmawiaÄ, chat online nie dziaÅa, na maile nikt nie odpowiada. Nie mam ani zwrotu pieniÄdzy ani zamówionych rzeczy, które juÅŒ powinny dotrzeÄ.
Brak faktury
Brak faktury, zero kontaktu ze sklepem. Nie odbieraja telefonow, nie odpowiadaja na maile ani zgloszenia
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã