レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Bardzo przyjemna strona internetowa sklepu. Towar dostarczony szybciej niÅŒ w przewidywanym terminie. Przesyłka zawierała formularz zwrotu. Po otrzymaniu przesyłki sklep kontaktuję się z klientem, przy... もっず芋る

䌁業情報

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Horze.pl

Witam zainteresowanych, nie polecam sklepu, infolinia nie istnieje, dzwonić moÅŒna pół dnia i nikt nie raczy odebrać telefonu. Po złoÅŒeniu zgłoszenia nikt nie odpisuje, podejrzewam, ÅŒe nawet tego nie czytają, support w tej firmie nie istnieje. Zero podejścia do klienta. Czekam juÅŒ dwa tygodnie na zwrot pieniędzy, nie polecam :(

2026幎3月25日

Brak zwrotu środków

Brak zwrotu środków, po odesłaniu towaru (chcieliśmy wymienić sztyblety na rozmiar mniejszy). Twierdzą, ÅŒe dokonali zwrotu, nie mam ÅŒadnego wpływu od nich na konto, mogę przedstawić wyciągi bankowe. Od wielu wielu dni brak rzeczowej informacji, nie reagują na maile. Masakra!

2026幎3月25日

bardzo długi czas dostawy

Nie polecam tu zakupów, mam aplikację od lipca tamtego roku i wszystko było ok, aÅŒ do grudnia wtedy czekałam na przesypkę 3 tygodnie ale było tłumaczenie ÅŒe to przez święta. Obecnie czekam na przesyłkę z 6.02 dostawa miała być w 4 dni dziś mamy 13.03. dziś się dowiedziałam ÅŒe dostawa będzie 11-17.02, poraÅŒka nie polecam, kasa wydana i czkasz.

2026幎2月6日
5぀星のうち1の評䟡

Ten sklep to jedna wielka poraÅŒka

Ten sklep to jedna wielka poraÅŒka. Zamowiłam miesiac temu kask ,w dalszym ciągu go nie dostałam. Od momentu złoÅŒenia zamówienia nic sie nie zmienia stoi w miejscu w aplikacji. Na maila dostałam informacje, ÅŒe zostalo wysłane i zostanie dostarczone w ciagu 2-4 dni roboczych. Ten czas juÅŒ dawno minął a ja dalej nie otrzymałam przesyłki, zaczynam wątpić w to czy w ogole dostane. Ostatni raz zamowiłam w tym sklepie cokolwiek.

2026幎2月5日
5぀星のうち1の評䟡

Brak zwrotu srodkow za anulacje przez Horze

Watch out!
Za zamówienie opłacone 1.12.2025 zapłaciłam z góry, po czym zostało ono anulowane przez Horze.
Mija prawie 2 miesiące, a ja nadal nie otrzymałam zwrotu środków.
Wielokrotne próby kontaktu nie przyniosły rezultatu.
🇬🇧 I paid for an order on 1 December 2025, which was later cancelled by your company.
Nearly two months have passed, and I still have not received my refund.
Despite multiple attempts to contact Horze, the issue remains unresolved.

2025幎12月1日

Rewelacja

Rewelacja! Buty które zamówiłam przyszły w ciągu 4 dni od zamówienia,dokładnie w dacie wskazanej początkowo przez firmę. Do tego buty zimowe są cudowne.Zakupione dla dość wybrednej nastolatki,zachwyciły ją! Polecam.

2026幎1月16日
5぀星のうち1の評䟡

Długie oczekiwanie na dostawę, braki na magazynach mimo ÅŒe produkt Jest w sklepie dostępny

Zrobiłam zamówienie 19.11.2025. W aplikacji pojawiła mi się informacja ÅŒe część zamówienia nie jest dostępna i jednocześnie ÅŒe całość zamówienia została wysłana. W rzeczywistości wysłana była tylko część. Druga nie. I zero wiadomości od horze w tym temacie. Po kilkukrotnych mailach/ telefonach dowiedziałam się ÅŒe nie mieli i nie mają na stanie tego produktu i dostawca równieÅŒ go chwilowo nie ma. Początkowo nie została mi zaproponowana ÅŒadna rekompensata. Ostatecznie pobrana została jedynie kwoata za dostarczone zamówienie a ja dostałam niby jakiś rabat. Dałam im jeszcze jedną szanse i zamówiłam kolejny produkt z informacją: dostawa w ciągu 2-4 dni roboczych. Zamówienie złoÅŒone było 19.12 czyli Wg horze powinno być dostarczone najpóźniej 30.12. W dniu 29.12 napisałam prośbę o status zamówienia z prośbą o potwierdzenie terminu. Znowu dostałam informację ÅŒe czekają na dostawę. Ostatecznie 31.12 dostałam wiadomość z obsługi horze ÅŒe paczka została wysłana. Z gls dostałam informację o przewidywanym terminie dostawy: 7.01. Następnie 7.01 dostałam informację z gls ÅŒe paczka została odebrana od horze 2.01 (czyli wcale nie w dniu wskazanym przez obsługę klienta) i zostanie doręczona 9.01. Czyli z max. 4 dni roboczych na dostawę zrobiło się tych dni 9. A łącznie licząc od pierwszego zamówienia ponad miesiac.

Największy minus za brak wcześniejszych prób rozwiązania problemu przez horze. To oni powinni byli jako pierwsi się odezwać do mnie.

2026幎1月7日

PROBLEMY Z PIENIĘDZMI

Byłam Klientką od 2020 r i wtedy jeszcze było miło. Niestety ostatni rok zakupów to proszenie się o kłopoty. Najpierw zwabili klientów porządną obsługą, ÅŒeby potem jechać na opinii i zwodzić. Tam teraz nic nie działa. Myślisz, ÅŒe płacisz kwotę 300 zł, zatwierdzasz TAKĄ kwotę telefonem, po czym obciÄ…ÅŒają Ci konto 350 zł. Albo piszą, ÅŒe cena taka, rabat taki, po czym w koszyku cena wyÅŒsza i brak rabatu. Jeszcze na początku moÅŒna było napisać do Obsługi Klienta i jakoś takie sprawy załatwiali. Teraz moÅŒesz pisać 10 razy i nikt ci nie odpowie. Właśnie "zapomnieli" mi oddać pieniędzy za odesłane legginsy, za drugie oddali i rękawiczki teÅŒ - wszystko w jednej paczce było. Zamówiłam w innej paczce dwie pary bryczesów - przysłali jedną. Brak jakiejkolwiek informacji co się dzieje. Tam NIC NIE DZIAŁA. Å»ałuję, ÅŒe zrobiłam kilka sporych zakupów na black week, bo zostanę bez pieniędzy. NIGDY WIĘCEJ. PS. Firma horze.pl wyłączyła moÅŒliwość wystawienia opinii na Google - zgadnijcie dlaczego?

2025幎12月18日
5぀星のうち5の評䟡

Bardzo się cieszę z otrzymanych przedmiotów

Bardzo się cieszę z przedmiotów, które do mnie dotarły tak jak powinny choć trochę czekałam na wysyłkę i miałam wątpliwości po opiniach jestem zadowolona. Wszystko jest w porządku, świetnie zapakowane szampony czy inne produkty. Nie zaistniało ÅŒadnych pomyłek z rozmiarami. Polecam :D

2025幎12月1日
5぀星のうち1の評䟡

Niestety buty okazały się za małe więc

Niestety buty okazały się za małe więc je zwróciłam. 6 listopada zgodnie z instrukcją odesłane do Horze (Niemcy).11 listopada paczka jest u nich.Wysłałam maila do nich ile się czeka na zwrot pieniędzy (w innych sklepach trwa to 1-2 tyg).Otrzymałam zwrotkę ÅŒe zajmą sie tym i został badany nr sprawy.Następne 2 maile juÅŒ bez odpowiedzi.Najgorszy mój kontakt z ostatnich kilku lat z jakimkolwiek sklepem.MoÅŒe to nie jakaś zawrotna kwota bo on 600 PLN - ale tu bardziej chodzi o podejście do klienta!!!Å»enada!!!Nie polecam tego sklepu !!!

2025幎11月30日
5぀星のうち1の評䟡

Sklep horze bardzo mnie zawiódł

Sklep horze bardzo mnie zawiódł. Nie ma moÅŒliwości, od jakiegos czasu, zrobić tańszych zakupow niz 150zl. A chcialam zamowic szampon do końskiej grzywy ! Dostawa jest bardzo droga. Ok 30zl. Gdzie w innych sklepach dostawa np do paczkomatu to 12zl. Club horze nie dziala. Zamowiłam derke za uzbierane punkty, chcialam dodac ją do zamówienia, podczas składania zamowienia nie wskakiwala derka w "prezentach". Myslalam ze zrobilam blad, dlatego za kilka dni zrobilam kolejne zakupy i ponownie nie udalo sie dołączyc otrzymanego prezentu za punkty. Oczywiscie kontaktowalam sie z biurem obslugi w tej sprawie. Powiedzieli ze musiał " wkraść" sie jakis bląd, stad ten problem. Niestety na kolejne moje wiadomosci juz nie odpisali ,a telefon nie działa. Po 2 tyg. Chcialam ponownie zrobic zakupy i dodac ów derke, jednak ku mojemu dzwiwieniu, klub horze juz nie istnieje, przepadly moje punkty i derka. Jedyny plus tego sklepu to dość szybka wysylka i jakosc prodoktow zgodna z opisem. Ale limit zakupow od 150zl to juz przegiecie. Nigdy wiecej nie wróce dp horze. Wole kupic w innym sklepie internetowym, chocby same gumeczki do koreczków gdzie klienta traktują z powaÅŒaniem.

2025幎10月16日

NIE POLECAM

NIE POLECAM
zgodnie z instrukcją na stronie zrobiłam zwrot przez GLS. Paczka została do firmy doręczona, ale nikt jej nie odebrał, przez co wróciła do mnie z powrotem...

Od tygodnia piszę maile, nikt nie odpowiada – dostaję tylko automatyczne potwierdzenie. Brak kontaktu, brak reakcji i brak zwrotu pieniędzy.
To bardzo nieprofesjonalne podejście do klienta. zamiast sprawnego zwrotu zostałam z produktem, którego nie mogę odesłać, i zablokowanymi środkami.

OSTRZEGAM PRZED JAKIMKOLWIEK KUPNEM Z TEJ STRONY!

2025幎11月7日

Rozczarowanie

Daję jedną gwiazdkę bo towar po długim czasie, ale doszedł. Nigdy nie miałam tak złego doświadczenia z zakupami przez internet. Zamiast zadowolenia, przez długi okres czasu byłam w stresie i świadomości, ÅŒe zostałam oszukana. Zapłaciłam blikiem za towar, płatność została zrealizowana, natomiast po moim zamówieniu w aplikacji Horze czy na mailu ani śladu. Kontakt telefoniczny był niemoÅŒliwy. Wysłałam kilka formularzy zgłoszeniowych i maila. W końcu otrzymałam odpowiedź, ÅŒe moje zamówienie nie istnieje, brak jest moich danych i mojej płatności. I takich wiadomości otrzymałam kilka, mimo, ÅŒe wysłałam do sklepu potwierdzenie bankowe płatności, co powinno być wystarczające. Obsługa klienta na najgorszym moÅŒliwym poziomie. Sprawa miała trafić do Rzecznika Praw Konsumenta, aÅŒ w końcu jakby nigdy nic, otrzymuję maila, ÅŒe moja płatność i zamówienie istnieje. W ramach rekompensaty otrzymałam rabat 20% na kolejne zakupy ale oczywiście z szeregiem obostrzeń i na nie przeceniony towar. Å»ałosne. Nie polecam!!!!

2025幎10月8日

Karta podarunkowa

Kupiłam kartę podarunkową, pieniądze pobrane. Brak potwierdzenia przyjęcia zamówienia do realizacji. Nie działająca infolinia, bardzo ograniczony kontakt mailowy. Finalowo otrzymałam zwrot środków po 11 dniach od zakupu. Nie polecam!

2025幎10月9日
5぀星のうち1の評䟡

Brak kontaktu i przeterminowane zamówienie

Zamówienie 5.10.2025 na kwotę ponad 1700 pln, opłacone przelewem, otrzymałem potwierdzenie zamówienia - w momencie zamówienia podana data 14-16.10 jako termin dostawy. Wydawał mi się długi ale akceptowalny. Dziś jest 15.10. Status zamówienia - nadal nieznany. Wysłane 2 maile, chat nie działa, infolinia nie działa.
A dzieci czekają na moÅŒliwość jazdy na nowym koniu i raczej bez ogłowia nie pojeÅŒdŌą. Nie polecam tego sklepu.

2025幎10月15日

Scam

Był to polecany sklep przez wiele osób, zamówiłam paczke za około 400 zł brak potwierdzenia płatności na aplikacji jak i stronie nie istnieje moje zamówienie a pieniądze z konta zeszły, na maile i formularze nikt nie odpisuje

2025幎10月10日

Oszuści

Zamówiłam towar za 2016,67 zł niestety ani pieniędzy ani towaru nie mówiąc juÅŒ o kontakcie z obsługą klienta. UwaÅŒajcie!!! To jest moje drugie zamówienie z tego sklepu - pierwsze ok - ale drugie skończy się na policji...

2025幎10月9日
5぀星のうち1の評䟡

Zamówiłam rzeczy dla konia za 1100 zł w

Zamówiłam rzeczy dla konia za 1100 zł w dniu 8 października 2025 r. Pieniądze z konta zostały pobrane, ale nigdzie nie ma potwierdzenia zamówienia - ani na mailu, ani na stronie www, ani w aplikacji horze. Dzwoniąc kilka razy do sklepu usłyszałam, ÅŒe wszyscy konsultanci są na spotkaniu z klientami i nie mogą rozmawiać, chat online nie działa, na maile nikt nie odpowiada. Nie mam ani zwrotu pieniędzy ani zamówionych rzeczy, które juÅŒ powinny dotrzeć.

2025幎10月8日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス