Fel vara Àr skickad och företaget ignorerar mig.. BestÀllt en ridsko storlek 42, pÃ¥ över tusen kronor och har fÃ¥tt storlek 38. Inte bara nÃ¥got att strunta i. Har ringt upprepat, mailat flertalet gÃ¥nge... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Under all kritik. BestÀllde en vara som inte alls sÃ¥g ut som bilderna eller som var enligt beskrivning samt saknade delar. Kontaktade kundtjÀnst. Fick svar efter en mÃ¥nad dÀr de ville se bilder samt a... ãã£ãšèŠã
Bra utbud, bra priser, bra leveranser och bra kundtjÀnst! Kul att dom har ett sortiment för oss herrar till bra priser. Dom sticker verkligen ut i mÀngden tack vare detta. Hoppas pÃ¥ fler koll... ãã£ãšèŠã
Hopplöst att gÃ¥ till en ridsportsaffÀr med en kille; affÀrerna har inte mycket killklÀder och vad gÀller skor och stövlar slutar storlekarna ofta pÃ¥ 41. Det finns inte ens sÃ¥ att man kan prova pch se... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Det var sista gången jag handlar på Horze
Jag köpte 2 par chaps frÃ¥n företaget, bÃ¥da gick sönder efter första ridturen⊠vill reklamera men ingen svarar i telefon ( den Àr satt pÃ¥ automatisk svarare som kopplar bort samtal) och ingen svarar pÃ¥ mailâŠ
Lurendrejeri?
Fel vara Àr skickad och företaget ignorerar mig.. BestÀllt en ridsko storlek 42, på över tusen kronor och har fått storlek 38. Inte bara något att strunta i. Har ringt upprepat, mailat flertalet gånger och ingen respons över huvud taget.. Allt finns dokumenterat.
Under all kritik
Under all kritik. BestÀllde en vara som inte alls såg ut som bilderna eller som var enligt beskrivning samt saknade delar. Kontaktade kundtjÀnst. Fick svar efter en månad dÀr de ville se bilder samt att jag måste svara inom tre dagar. Skickade svar inom tre dagar, dÀrefter tystnad i två månader nu.
Terrible
Terrible. Ordered 2 Weeks ago with promised delivery in 2-4 days. Time passed and the company almost impossible to reach with late or no response. When i wanted my money back they ignored this and sent the order anyway AFTER i emailed and messaged on Facebook with no answers and after almost two Weeks for something i already payed thousands sek for and didnt get. NEVER again.
Fel produkt
BestÀllde en BRUN pad till min westernsadel.. Fick en svart, lÀgger ny bestÀllning på en BRUN och skriver Àven det i meddelandet till dem. Får hem en svart igen.. Antingen Àr de fÀrgblinda eller så Àr de oseriösa och dumma i huvudet. Snabb frakt dock.
Bra priser och utbud, dålig retur.
Bra priser och utbud. Men att göra en retur Àr sjukt krÃ¥ngligt! Ingen fraktsedel i paketet, de ska âgodkÀnnaâ returen sen ska man fÃ¥ ett mail dÀr lÀnken inte fungerar! SÃ¥ man mÃ¥ste försöka kontakta dom igen⊠nej handla bara hÀr om du vet att du ska behÃ¥lla grejerna!
BestÀllde ett par stövlar som var heltâŠ
BestÀllde ett par stövlar som var helt trasiga i sömmarna. Försökt få tag på någon i kundtjÀnsten men inget svar varken i livechatt, formulÀret eller telefon⊠vÀldigt oseriöst
BestÀllde en stor bestÀllning den 19âŠ
BestÀllde en stor bestÀllning den 19 november 2025 nÀr de va massa rea så jag trodde jag gjorde ett riktigt kap men nÀr jag enligt spårningen skulle ha fått de levererat hade ingenting kommit. Hörde då av mig till dom den 21 december 2025 och dom skulle skicka ordern på nytt.
Idag 26 januari 2026 fick jag ett nytt mail om att sakerna va levererade men ingenting hade kommit varken hem till mig eller utlÀmningsstÀlle.
Går knappt att få tag på dom heller.
Vet ej om dom ger mig mina pengar tillbaka.
DÃ¥ligt!
Dåligt med svar från kundtjÀnst
Försökt skriva till dem två gånger om att en produkt inte stÀmmer överens med vad som visas på hemsidan och i verkligheten.
Men får inget svar, vÀldigt dåligt!
Gjorde en bestÀllning och betalade medâŠ
Gjorde en bestÀllning och betalade med kort. En timme senare fick jag meddelande om att varan inte fanns. à terbetalning ska ske om 1-2 veckor. Köper varan från ett annat företag. Nu får jag besked från PostNord att varan Àr på vÀg från Horze. Omöjligt att komma fram på telefon.
Betalar inte tillbaka för slutsåld vara
Betalar inte tillbaka för slutsåld vara, bestÀllde ett par chaps som stod som I lager på hemsidan, fick sedan ett mail att min bestÀllning blivit försenad på grund av förseningar från leverantören. AnmÀrkningsvÀrt med tanke på att varan först stod som i lager, men troligtvis var den aldrig det utan Horze anvÀnder sig av dropshipping.
Efter detta var det total radiotystnad, jag har fått jaga dem med upprepade mail dÀr man antingen inte svarar alls eller inte tydligt svarar på mina frågor. I senaste mailet fick jag bara veta att varan var slutsåld hos leverantören (!) men inget om att jag faktiskt ska få tillbaka mina pengar. Undermåligt.
Nöjd med varor
Snabb leverans så nöjd med ridstövlar ridbyxor och handskar bra kvalité och allt passade perfekt. Kommer handla igen.
Stort utbud men lång leveranstid
Bra och snabb kundservice men leveranstiden för två par ridbyxor blev 16 dagar. Ingen retursedel i paketet.
BLUFFREA
Anger högre ordinariepris på reaprodukter. Cavallos ridbyxor Lin (Cavallin) kostar ca 1000 kr ordinare men Horze skriver att de kostar 1719 kr och ger sedan 56% rabatt!! Ingen återkoppling vid kontakt med kundtjÀnst.
Jag Àr nöjd med kundservicen
Jag Àr nöjd med kundservicen, och produkten Àr också bra.
Sticker ut i mÀngden!
Bra utbud, bra priser, bra leveranser och bra kundtjÀnst!
Kul att dom har ett sortiment för oss herrar till bra priser. Dom sticker verkligen ut i mÀngden tack vare detta. Hoppas på fler kollektioner för oss killar.
Alltid haft bra upplevelser nÀr jag handlar hos Horze.
Leveransen kommer fort.
Smidigt och enkelt att göra retur.
Vill Àven tacka Maria på kundtjÀnst som hjÀlpte mig med en hjÀlm som hade kommit vilse med posten. Knappt en dag senare hade hon löst problemet, Fin service! :)
Allt bra
Allt bra , utom att man sjÀlv måste skriva ut returlapp. HjÀlmen satt lite hårt , men valde behålla då jag inte har skrivare .. så det blir inte fler bestÀllningar
Snabbt och rÀttðð€
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹