レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte pÃ¥ nett og mÃ¥tte returnere en vare for Ã¥ bytte en stÞrrelse. Var ikke noe returskjema, da jeg etterlyste skjema fikk jeg beskjed om at det var i en tidligere mail, noe som ikke stemte. Da jeg... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Upplever att Hööks har problem med sin nÀthandel. Tar alldeles för lÃ¥ng tid för leverans, lever absolut inte upp till det som lovas. Synd för tycker Hööks har en hel del riktigt bra produkter o myck... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Superbra service. Ville sÃ¥ gÀrna köpa ett Lingus trÀns men Àr slut överallt i SkÃ¥ne. Hittade ett kvar i Jönköping som vi ska passera pÃ¥ söndag. Ringer butiken och sjÀlvklart lÀgger de undan varan till... もっず芋る

䌁業情報

1. 乗銬サヌビス
  2. 家畜飌料販売業者
  3. ペットショップ
  4. 銬具店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Köp ridklÀder, hÀstutrustning och hundtillbehör online eller i butik! Hööks HÀstsport Àr Skandinaviens ledande företag inom hÀstsport och sÀljer allt för ryttare, hÀst och hund.

• Företagsgatan 58, 504 94, スりェヌデン

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte på nett og måtte returner en

Bestilte på nett og måtte returnere en vare for å bytte en stÞrrelse. Var ikke noe returskjema, da jeg etterlyste skjema fikk jeg beskjed om at det var i en tidligere mail, noe som ikke stemte. Da jeg svarte, kan dere ikke isåfall vÊre så snille å sende meg skjema på nytt, hÞrte jeg aldri noe mer fra de. Kommer aldri til å handle noe mer fra dette firmaet!

2026幎1月26日
5぀星のうち1の評䟡

SÃ¥ trÃ¥kigt bemötande i kassan i

SÃ¥ trÃ¥kigt bemötande i kassan i Uppsala! Min dotter skulle köpa handskar och Àldre kvinna i kassan sÀger riktigt spydigt” sÃ¥ du vet det hÀr Àr inga stalltjÀnst handskar utan ridhandskar ” vem sÀger sÃ¥ hon har vÀl inget att göra med vad hon ska göra med handskarna, inga billiga ! Min dotter Àr innebandy mÃ¥lvakt och dessa handskar har vi köpt i Ã¥t henne i flera Ã¥r.
Jag har Àven tidigare handlat av henne och trevlig Àr hon inte, så trist. Vi vÀljer nu att handla från annan kedja i fortsÀttningen dÀr kunder uppskattas och inte kÀnns som en belastning!

2026幎2月12日

Lita inte på leveranstiderna

Efter att ha lÀst pÃ¥ hemsidan att en produkt jag behövde snabbt skulle skickas inom 1-3 arbetsdagar sÃ¥ bestÀllde jag. Direkt efter orderbekrÀftelse fick jag ett mail dÀr det stod "PÃ¥ grund av ett omfattande systembyte har vi tillfÀlligt förlÀngda leveranstider och din order berÀknas skickas frÃ¥n oss inom ca  6-10  arbetsdagar. Vi kommer inte ha möjlighet att avbryta din bestÀllning under den hÀr perioden." IstÀllet fÃ¥r jag nu ta emot produkten nÀr den vÀl kommer och sedan skicka tillbaka den. SÃ¥ lita inte pÃ¥ leveranstiderna pÃ¥ hemsidan! Det visade sig sedan att produkten kom redan efter nÃ¥gra dagar, vilket innebÀr att mailet tydligen var fel och inte hemsidan, men dÃ¥ jag redan köpt ersÀttningsprodukt pÃ¥ annat stÀlle sÃ¥ mÃ¥ste jag ÀndÃ¥ skicka tillbaka den.

2026幎1月23日

Got scammed?

Did not receive my order but only an email later saying it was returned. Tracking says the order was attempted for delivery on Dec 16, but was returned to sender on Dec 15th making it impossible that the package was even attempted for delivery. Sent 3 emails first checking status, then when saw return email and one more on Jan 5th as I got a bill in the mailbox after the deadline to pay additional fee for the return of the package that I never asked to be returned. No item received which impacts my work and an extra fee that will get additional fee as it was mailed after due date. No customer service and no phone number to reach out to. Ghosted since start of December.

2025幎12月5日

Skickade bara halva bestÀllningen

Skickade bara halva bestÀllningen, svarar sedan inte på mejl. Skyller på Black Week. Det Àr två veckor sen nu. Andra företag har kunnat svara på mejl, och alla andra bestÀllningar jag gjort har kommit fram som dom ska. Fö var det vÀldigt lång leveranstid på den halvan av bestÀllningen som kom fram. Hade fått alla andra paket jag bestÀllde samma dag innan hööks ens skickat ivÀg deras. Verkar vara stora problem på både lager och kundtjÀnst hos Hööks. Synd det inte finns någon konkurrent, betyder att Hööks nog inte kÀnner ett behov av att fixa bÀttre service.

2025幎11月27日

Levererar inte rÀtt antal

Levererade inte rÀtt antal och svarar inte på mail.
BestÀllde antal 10st av en vara nÀr jag fick leverans så ficka jag bara 1st. har mailat kundtjÀnst som ska svar inom 48 timmar men har inte fört något efter 72 timmar.....
Ordernummer 0101455717

2025幎9月12日
5぀星のうち1の評䟡

Det er sÃ¥ dÃ¥rlig kundeservice på

Det er så dårlig kundeservice på butikken i Trondheim. Kan gå rundt i en tom butikk uten og få så mye som et hei. Ikke blir man spurt om man trenger hjelp heller. Har sendt mail til butikksjef tidligere og fortalt om mine opplevelser med de deltidsansatte. Men har ikke hjulpet noen ting. Veldig synd, da det ikke er så mange fysiske hestebutikker. Kunne solgt mye forskjellig til meg hadde de bare vÊrt litt behjelpelige. Siste gang jeg har vÊrt i den butikken!

2025幎8月26日

Rent skrÀpföretag

Rent skrÀpföretag
Rent skrÀpföretag. Order som försvinner, kundtjÀnst som svarar nÀr de behagar. Kommer aldrig att bestÀlla online igen, det tar ca 12 dagar för att ev få sin bestÀllning till butik som Àndå har leverans 2-3 gg/ veckan, hur Àr det möjligt?

2025幎7月24日

DÃ¥rlig kundeservice

Meget dårlig service på fysisk butikk. Hooks har kvittet seg med de eldre og erfarne butikk selgerne som har hjulpet meg mye oppover tidene. De er erstattet med 18 åringer som absolutt ikke har kundeservice, smil eller ydmykhet på cv en sin!

2025幎8月5日

Hööks BÀckebol Göteborg

Var inne och handlade på Hööks BÀckebol och trÀffade på 2 från personalen. Den första jag pratade med var supergullig och hjÀlpsam men också lite osÀker så nÀr hon frågade sin kollega bemöttes jag av en otroligt otrevlig ton och helt ointresserad av att hjÀlpa till. det var bland det vÀrsta jag varit med om i en butik och jag hoppas verkligen inte den personen som hjÀlpte mig först tar efter detta beteende. Fick tyvÀrr höra att denna gulliga tjej skall flytta och sluta på Hööks i BÀckebol. Kommer ALDRIG handla dÀr igen.

2025幎7月3日
5぀星のうち5の評䟡

BÀsta Anna på Hööks i kungens kurva

Idag måste jag faktiskt hylla och ge cred till Anna på Hööks butik i Kungens Kurva dÀr jag verkligen fick service. sÀkerhetsvÀsten som jag testade i mellandagarna för att jag har aldrig sett den och jag tyckte om den vÀldigt mycket, sen såg jag att de var lite kampanj osv så nu för 3 veckor sen var vi in på Hööks på port 73 Haninge och de hade den såklart inte och den var slut och den skulle inte ens komma tillbaka för försÀljning. DÀr fick jag veta att denna vÀst har funnits i flera år vilket jag totalt har missat då jag lÀnge velat ha en smidigare sÀkerhetsvÀst som Àndå skyddar lika bra eller Àn min med paneler. Sedan var jag och maken runt på affÀrer så skulle vi till kungens kurva så vi gick in dit och jag frågade och såklart var den slut men då gjorde Anna på Hööks sitt jobb och var serviceminded och tyckte vet du vad? jag ringer till Nyköping och kollar om de har vÀsten inne för jag har en person dÀr just nu. Så hon ringde och fick svar att det ordnar vi. Jag blev såklart glad och uppskattade att hon verkligen gjorde så en sÀljare ska göra, hitta en lösning.

Sedan så ringde hon och sa att den var försenad men att hon skulle ringa veckan efter och jag lite otålig så testade mejla och då ringde hon upp. Sedan gick det en vecka och då fick jag först prata med en annan tjej som inte kunde hitta den (kÀnslan jag fick var att de har tagit fel eller den finns inte) men så ringde Anna upp och sa att den kommer troligen på slutet av veckan så i tisdags alltså igår gick vi in på hööks och blev glatt hÀlsade på av Anna och jag fick Àntligen köpa min vÀst! Jag vågade inte tro på det förrÀn jag hade den i hÀnderna och som man Àr var jag rÀdd att de inte skulle ske eftersom den verkligen slut överallt så nu vill jag helt enkelt hylla personal Anna på Hööks i kungens kurva! Jag Àr så tacksam och jag kommer definitivt fortsÀtta handla dÀr!

Vet någon vem denne Anna på Hööks i kungens kurva Àr får ni gÀrna lÀgga en kommentar eller skicka på DM :)
@hooksofficial #höökskungenskurva

2025幎2月18日
5぀星のうち1の評䟡

KundtjÀnst svarar inte och ingen leverans på över 1 månad!

BestÀllde en vara i butiken 26 december och har fortfarande inte hört något 34 dagar senare. Har kontaktat kundtjÀnst utan att ens få ett svar och har Àven besökt butiken men de visste inget utan hÀnvisade till kundtjÀnsten. Otroligt nonchalant och oprofessionellt kundbemötande!

2025幎1月28日
5぀星のうち2の評䟡

Upplever att Hööks har problem med sin

Upplever att Hööks har problem med sin nÀthandel. Tar alldeles för lång tid för leverans, lever absolut inte upp till det som lovas. Synd för tycker Hööks har en hel del riktigt bra produkter o mycket bÀttre Àn förr men..går inte ha så seg nÀthandel nuförtiden om man vill vara med i leken. Sitter nu hÀr o vÀntar på en bestÀllning från 8/1 som jag behöver.

2025幎1月15日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ