En skÞn oplevelse, meget afslappende. Jeg kom med smerter i nakken og gik derfra med en fÞlelse af, at min nakken var mere afslappet og mere fleksibilitet.
MÃ¥ bare sige, det var den bedste massage jeg har oplevet, er grundig med at tage sig tid til at massere pÃ¥ Þmme punkter, kommer godt omkring, og er god til at spÞrge ind undervejs. Det er helt klar... ãã£ãšèŠã
Så god en oplevelse - Fantastisk massage, omgivelser og så er Milena bare virkelig god til at få én til at fÞle sig tilpas! Bedste massage jeg har fået
Jeg har fået både ansigtsbehandling og massage, og kan kun anbefale Milena. Hun er meget omhyggelig med sin behandling, og er en meget kompetent behandler! Kommer med glÊde tilbage!
äŒæ¥ãåçããŸãã
- ã¹ãã³ã±ã¢ ã¯ãªããã¯
- ãšã¹ããã£ã㯠ãµãã³
- ãã§ã€ã·ã£ã« ã¹ã
- å¥åº·ã»çŸå®¹è£œååº
- ãããµãŒãžåž«
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Hos Milena er en holistisk klinik pÃ¥ Amager, hvor hudpleje, massage og velvÊre gÃ¥r hÃ¥nd i hÃ¥nd. Jeg er lÊgeeksamineret kosmetolog og holistisk vejleder og tror pÃ¥, at sund hud starter indefra. Derfor ser jeg ikke kun pÃ¥ huden, men pÃ¥ hele mennesket og de faktorer, der kan pÃ¥virke den â herunder livsstil, stress, kost og den daglige pleje. Hos mig fÃ¥r du altid en personlig og nÊrvÊrende behandling, hvor der er tid til at lytte og tage udgangspunkt i dine behov. Uanset om du kommer for massage, en ansigtsbehandling eller Þnsker vejledning til en sundere hud og krop, er mÃ¥let det samme: at skabe balance, velvÊre og resultater, der bÃ¥de kan mÊrkes og ses. Mit motto er: Sund indeni | Smuk udenpÃ¥
Peder Lykkes Vej 58, kld.1, 2300, KÞbenhavn S, ãã³ããŒã¯
- hej@hosmilena.dk
- hosmilena.dk
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
En skÞn oplevelse
En skÞn oplevelse, meget afslappende.
SÃ¥ god en oplevelse
Massage i topklasse
Må bare sige, det var den bedste massage jeg har oplevet, er grundig med at tage sig tid til at massere på Þmme punkter, kommer godt omkring, og er god til at spÞrge ind undervejs.
Det er helt klart et besÞg vÊrd.
Fantastisk oplevelse
Min datter og jeg var så heldige at få en 60 minutters massage hos Milena og hendes colega.
Det var en helt fantastisk oplevelse fra start til slut.
Vi har vÊret hos hende 2 gange og vi har bestilt tid igen .

Hyggeligt sted
Er kommet til hydrogen terapi gennem nogen tid hos Milena. Bliver altid mÞdt med smil og nÊrvÊr. Rigtigt hyggeligt sted at komme, hvor man fÞler sig velkommen

Hos Milena ããã®åç
Var til massage hos Milena og det varâŠ
Var til massage hos Milena og det var en god oplevelse!
PÊnt og rent sted og tingene fungerer!

Virkelig dejlig massage
Virkelig dejlig massage, fÞlte mig som et nyt menneske efter det. Kan varmt anbefales.

Fantastisk behandling
Fantastisk behandling med lys- og hydrogenterapi uden brug af kemikalier og andet skidt. Kan stÊrkt anbefales.

Super oplevelse
SÞde, venlige, nÊrvÊrende massÞrer, der gav en virkelig dejlig massage og kom med gode råd.

Hos Milena ããã®åç
Jeg havde fÃ¥et en gavebevis pÃ¥ etâŠ
Jeg havde fået en gavebevis på et skrÊddersyet 90 minutters massage - og det var helt fantastisk! Kan varmt anbefale Milena, hun er virkelig sÞd og meget dygtig, har kun gode ord at sige.

Hos Milena ããã®åç
Fantastisk massageoplevelse â kan varmt anbefales! âââââ
Jeg var sÃ¥ heldig at fÃ¥ en 60 minutters massage hos Milena i gave â og det var en helt fantastisk oplevelse fra start til slut. Milena er utrolig professionel, nÊrvÊrende og virkelig dygtig til det, hun laver. Hun fik lÞsnet markant op i min nakke og ryg, hvor jeg har vÊret meget spÊndt. Allerede pÃ¥ vejen hjem kunne jeg mÊrke en tydelig forskel â min krop fÞltes lettere, mere afslappet og langt mindre Þm.
Det er bestemt ikke sidste gang, jeg booker en tid hos hende â og jeg kan helt sikkert anbefale hende til andre, der trÊnger til at fÃ¥ lÞsnet op og forkÊle sig selv lidt ekstra! ððŒ

Virkelig en god oplevelse
Virkelig en god oplevelse - stor anbefaling herfra ð

Hos Milena ããã®åç
Rigtig dejlig oplevelse og professionelâŠ
Rigtig dejlig oplevelse og professionel hÃ¥ndtering. Det kan bestemt anbefales ð

Hydrogenterapi
Jeg fik den dejligste Hydrogenterapi 60 og en kop dejlig te!

Super dejlig oplevelser
Super dejlig oplevelser
Jeg har prÞvet flere forskellige ting hos Milena
Bliver altid mÞdt af en sÞd og smilende Milena
fÞler mig velkommen i behagelige omgivelser
Kommer helt sikkert igen og igen.

Hos Milena ããã®åç
Jeg fÞlte mig meget velkommen og synesâŠ
Jeg fÞlte mig meget velkommen og synes Milena var meget professionel.
Jeg kan absolut anbefale massage hos Melina

Dejlig oplevelse
Dejlig og afslapning massage.
Milena var meget sod , hun hav sig godt tid og var meget opmÊrksom.
Jeg har allerede bestilt ny tid til mig og min datter.

Virkelig en behagelig
Virkelig en behagelig, afslappende og professionel oplevelse.
Milena gav sig god tid og var meget opmÊrksom og hjÊlpsom.

Hos Milena ããã®åç
Den bedste behandling jeg har fÃ¥et tilâŠ
Den bedste behandling jeg har fÃ¥et til dato ðððð.

Hos Milena ããã®åç
Dejlig og afslapning med buccalâŠ
Dejlig og afslapning med buccal massage.
Hyggelig klinik ikke så lang fra Amagerbro.