Hos Milena レビュー

TrustScore 5段階評価の5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

En skøn oplevelse, meget afslappende. Jeg kom med smerter i nakken og gik derfra med en følelse af, at min nakken var mere afslappet og mere fleksibilitet.

5つ星のうち5の評価

Må bare sige, det var den bedste massage jeg har oplevet, er grundig med at tage sig tid til at massere på ømme punkter, kommer godt omkring, og er god til at spørge ind undervejs. Det er helt klar... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Så god en oplevelse - Fantastisk massage, omgivelser og så er Milena bare virkelig god til at få én til at føle sig tilpas! Bedste massage jeg har fået

5つ星のうち4の評価

Jeg har fået både ansigtsbehandling og massage, og kan kun anbefale Milena. Hun er meget omhyggelig med sin behandling, og er en meget kompetent behandler! Kommer med glæde tilbage!

企業が回答しました

企業情報

1. スキンケア クリニック
  2. エステティック サロン
  3. フェイシャル スパ
  4. 健康・美容製品店
  5. マッサージ師

当該企業による記述

Hos Milena er en holistisk klinik på Amager, hvor hudpleje, massage og velvære går hånd i hånd. Jeg er lægeeksamineret kosmetolog og holistisk vejleder og tror på, at sund hud starter indefra. Derfor ser jeg ikke kun på huden, men på hele mennesket og de faktorer, der kan påvirke den – herunder livsstil, stress, kost og den daglige pleje. Hos mig får du altid en personlig og nærværende behandling, hvor der er tid til at lytte og tage udgangspunkt i dine behov. Uanset om du kommer for massage, en ansigtsbehandling eller ønsker vejledning til en sundere hud og krop, er målet det samme: at skabe balance, velvære og resultater, der både kan mærkes og ses. Mit motto er: Sund indeni | Smuk udenpå

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 35

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

First time visiting Milenas beauty…

First time visiting Milenas beauty studio and I was super impressed. Milena is so welcoming, informative and very skilled. I will definitely be coming back, thank you Milena 💕

2025年11月29日

Dear Zara,
Thank you so much for your lovely review 💕
I’m truly happy to hear that you felt welcomed and well taken care of, and that you enjoyed your first visit.
I’m looking forward to seeing you again 🌸
Warm regards,

5つ星のうち5の評価

Jeg har fået lavet brow lamination hos…

Jeg har fået lavet brow lamination hos Milena to gange. Begge gange var det en rigtig god oplevelse. Milena giver sig altid tid til at tage imod en og også til at sige farvel. Milena var meget omhyggelig i den behandling, som hun lavede. Så det blev et rigtig fint resultat :) :). Jeg kommer helt sikkert igen.

2025年11月6日

Kære Anne,

Det glæder mig meget, at du har haft gode oplevelser begge gange, og at du følte dig godt taget imod fra start til slut.
Hvor er det dejligt, at du er glad for resultatet – jeg glæder mig til at se dig igen 😊

5つ星のうち5の評価

En helt unik og afslappet time hos…

En helt unik og afslappet time hos Milena.

2025年11月25日

Kære Gorica,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌿
Det glæder mig, at du havde en rolig og afslappende oplevelse.
Glæder mig til at se dig igen 🌸

Professionalisme

Professionalisme
Lige fra man træder ind i klinikken bliver man mødt af en rar og behagelig atmosfære.
Milena er utrolig professionel og rar at blive behandlet af, det er ikke sidste gang jeg kommer hos hende.

2025年7月21日

Kære Emmeli,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌿
Det glæder mig meget, at du oplevede både ro og professionalisme fra start til slut.
Jeg ser frem til at byde dig velkommen igen 🌸

5つ星のうち5の評価

Virkelig god og rar oplevelse

2025年11月4日

Kære Anna,

Tak for din fine anmeldelse 🙏 Jeg er så glad for, at du fik en god og rar oplevelse hos mig. Jeg ser frem til at byde dig velkommen igen.

5つ星のうち5の評価

Fantastisk behandling-jeg kan helt…

Fantastisk behandling-jeg kan helt sikkert anbefale Milena, hun er meget dygtig. Jeg købte klippekort og skal have flere behandlinger 😊

2025年10月13日

Kære Anne-Marie

Tusind tak for din skønne anmeldelse🙏
Det betyder meget, at du er glad for behandlingen, og hvor er det dejligt, at vi skal fortsætte forløbet sammen 😊

5つ星のうち5の評価

Rigtig god anmeldelse herfra.

Rigtig god anmeldelse herfra.
Jeg følte mig meget velkommen i salonen. Milena var imødekommende, sød og proffesionel.
Med andre ord : Jeg har allerede bestilt min næste behandling :)

2025年9月10日

Kære Karina,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌸
Jeg er så glad for, at du følte dig godt taget imod og har lyst til at komme igen — det betyder meget 🙏

5つ星のうち5の評価

Meget lækker og professionel behandling…

Meget lækker og professionel behandling i fine omgivelser. Jeg fik en massage og kommer gerne igen en dag.

2025年9月18日

Kære Heidi,

Tak for din fine feedback 🙏 Jeg er glad for, at du nød behandlingen, og jeg glæder mig til at se dig igen 🤗

Milena / Milena Beauty Studio

5つ星のうち5の評価

I had a great experience ❤️

2025年8月29日

Dear Julie,

Thank you so much for your sweet feedback ❤️ I’m really happy you had a great experience, and I look forward to welcoming you again ✨

Warm regards,

Fantatisk oplevelse og behandling

Milena var så sød og behagelig at være sammen med. Jeg fik lavet buk af vipper med farve og retning af bryn med farve, begge blev så flotte og hun var grundig med mit ønske af bryn form til punkt og prikke. Men bedst af alt har mine bukning af vipper simpelhen holdt så længe. Kommer helt sikkert igen

2025年7月24日

Kære Carla,

Tusind tak for din skønne feedback 🙏 Jeg er så glad for, at du er tilfreds med både vipper og bryn, og at resultatet holder så flot. Glæder mig til at se dig igen ✨

5つ星のうち5の評価

Fik lavet lashlift og farvet vipper

Fik lavet lashlift og farvet vipper og har fået et rigtigt flot resultat!
Absolut ingen gener under eller efter behandlingen, hvilket jeg har oplevet andre steder, hvor mine øjne var irriterede efter samme behandling.
Blev taget godt imod som ny kunde og gik derfra med en meget positiv oplevelse- stor anbefaling herfra 😃👍🏻

2025年8月25日

Kære Majbritt,

Tusind tak for din fine anmeldelse 🥰 Jeg er så glad for, at du fik et flot resultat og en behagelig oplevelse hos mig. Tak for din anbefaling – jeg glæder mig til at se dig igen 💛

Lækkert lashlift

Milena gav mig et lashlift som blev virkelig flot, og åbnede mit ansigt på en helt anden måde. Jeg kan varmt anbefale Milena 🙏🏼🙏🏼

2025年8月21日

Kære Sofia,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 💕
Jeg er så glad for, at du blev glad for dit lash lift og oplevede så flot en effekt 🌿

5つ星のうち5の評価

Milena var helt igennem fantastisk

Milena var helt igennem fantastisk. Hun var imødekommende og skabte den dejligste atmosfære. Derudover ydede hun en ekstra service ved at fjerne nogle hvide knopper jeg havde fået i ansigtet, det var ikke en del af det jeg havde bestilt.

2025年8月5日

Kære Heidi,

Tusind tak for din skønne anmeldelse 🙏
Det glæder mig, at du følte dig godt taget imod og nød atmosfæren – og at den lille ekstra hjælp også gjorde en forskel for dig.
Jeg sætter stor pris på dine ord og ser frem til at byde dig velkommen igen 🌿✨

5つ星のうち5の評価

Skønneste stemning og flot resultat

Mine øjenbryn har aldrig før været så flotte - jeg er SÅ glad! Desuden elsker jeg stemningen i salonen. Milena er så varm og giver sig god tid -man føler sig så fantastisk godt behandlet.

2025年7月31日

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Det gør mig virkelig glad at høre, at du er så tilfreds med dine bryn, og at du har mærket den ro og varme, jeg gerne vil skabe i klinikken ✨
Det betyder meget for mig, at du følte dig godt behandlet og taget godt imod.
Jeg glæder mig allerede til at byde dig velkommen igen 🤗

Super god oplevelse!

2025年7月17日

Kære Gustav,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Det glæder mig, at du havde en god oplevelse. Du er altid velkommen igen 🤗

5つ星のうち5の評価

Skønt sted til lidt selvforkælelse

Fik en god fodpleje med flot resultat, i en dejlig og behagelig atmosfære. En selvforkælelse i top. Tak Milena👌

2025年6月27日

Kære Hanne,

Tusind tak for din anmeldelse 🙏
Jeg er glad for, at du nød fodplejen og oplevede både resultat og atmosfære som ren selvforkælelse.
Tak fordi du valgte at komme forbi, og på gensyn til mere velvære 🤗

Yderst kompetent behandler

Jeg var på klinikken for 1. gang den 26.5.
Lige fra jeg trådte ind af døren fik jeg den bedste behandling.
Milena er super behagelig og meget kompetent.

Mine bedste anbefalinger herfra :-)

2025年5月26日

Tusind tak for din fine anmeldelse 🙏
Det betyder meget for mig, at du følte dig godt modtaget og havde en godt oplevelse.
Jeg glæder mig til at byde dig velkommen igen 🤗

5つ星のうち5の評価

Dejlig klinik og god behandling

Dejlig klinik og god behandling. Jeg fik lavet de fineste negle på fødderne.

2025年5月23日

Kære LL,

Tusind tak for din søde anmeldelse 🙏
Jeg er glad for, at du nød både klinikkens stemning og din behandling – og ikke mindst, at du blev glad for dine fine negle.
Jeg glæder mig til at se dig igen 🤗

Professionel behandling

Super god oplevelse, med en meget imødekommende og professionel person.
Jeg kunne slappe helt af i hendes varetægt føler mig forkælet og helt igennem godt behandlet.

2025年5月21日

Kære Jannie,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse 🙏
Det betyder meget for mig at høre, at du følte dig godt behandlet og kunne slappe helt af undervejs.
Tak for tilliden – jeg håber at byde dig velkommen igen snart 🤗

5つ星のうち5の評価

Igen en vidunderlig oplevelse.

Igen en vidunderlig oplevelse.
Selvom der var travlhed, blev hver kunde sat i centrum.

2025年5月15日

Kære Anne-Mette,
Tusind tak for dine søde ord: Jeg er glad for at høre, at du igen havde en skøn oplevelse hos mig.
Selv på de travle dage er det vigtigt for mig, at hver enkelt kunde føler sig set og prioriteret.
Tak for din tillid og fordi du kommer igen 💛
Kærlig hilsen,

Trustpilot エクスペリエンス