Szkoda,ÅŒe nie da siÄ daÄ tym oszustom minusowych ocen. Trzymajcie siÄ od nich z daleka! Ceny po roku o 2500% w górÄ! I utrudniajÄ przeniesienie domeny.
HostinghouseÂ
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Nie polecam ! Mam problem ÅŒeby uzyskaÄ od nich moje domeny - kody authinfo !!! MusiaÅem wysÅaÄ listem poleconym wniosek - dramat - innej drogi wniosku nie przyjmujÄ - oni teÅŒ odeÅlÄ je pocztÄ , sic ! -... ãã£ãšèŠã
Codziennie w nocy blokada poczty i stron internetowych, twierdzÄ , ÅŒe to mój program pocztowy jest przyczynÄ . Po usuniÄciu blokady dziaÅa OK przez caÅy dzieÅ, okoÅo póÅnocy blokada i tak od tygodnia, p... ãã£ãšèŠã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
UWAŻAJCIE !!
UWAÅ»AJCIE !!! MoÅŒna ÅmiaÅo napisaÄ ÅŒe oszustwo.
Nigdy nie uruchamiajcie tam usÅugi, poniewaÅŒ stracicie dane, zamknÄ
usÅugÄ bez informowanie Ciebie! Najgorszy serwer jaki moÅŒesz wybraÄ w Polsce jest aktualnie tutaj.
Ja oczywiÅcie uruchomiÅem serwer aby sprawdziÄ i opinie potwierdzajÄ
to.
CaÅkowicie nieuzasadniony wzrost cenyâŠ
CaÅkowicie nieuzasadniony wzrost ceny hostingu o DOKÅADNIE 2500%!!! Koszt samego przedÅuÅŒenia domen wzrósÅ o 500%! Wygenerowanie kodu AuthInfo dla domeny jest WYSYÅANE POCZTÄ POLSKÄ - istna kpina z klientów! WÅaÅnie przeniosÅam siÄ do konkurencji - wszystko zaÅatwione w jeden dzieÅ a opÅaty mam o dziwo jeszcze niÅŒsze niÅŒ w hostinghouse. Uciekajcie i nie dajcie siÄ oszukaÄ HostingHouse!
Zgadzam siÄ z przedmówcami > to juÅŒ nie ÅŒart tylko skandal
Zgadzam siÄ z przedmówcami. Odradzam wszystkim podwyÅŒka z 36.90 na 738 bez uprzedniej komunikacji generalnie to jakaÅ kpina. Podejrzewam ÅŒe maczaÅa w tym palce nazwa.pl znana z takich praktyk.
Ostrzegam przed HostingHouse.pl
Ostrzegam przed HostingHouse.pl â absurdalne podwyÅŒki cen i brak szacunku dla klientów!
Zdecydowanie nie polecam HostingHouse.pl. To, co ta firma zrobiÅa w tym roku, to czyste oszustwo i kompletny brak szacunku dla klientów. W zeszÅym roku za serwer zapÅaciÅem 36,90 zÅ, a w tym roku dostaÅem fakturÄ opiewajÄ
cÄ
na 738 zÅ â to wzrost o ponad 2000%! Å»adnej wczeÅniejszej informacji, ÅŒadnego powiadomienia â jedynie faktura z absurdalnie zawyÅŒonÄ
kwotÄ
Jakby tego byÅo maÅo, HostingHouse.pl daÅo mi zaledwie 10 dni na opÅacenie tej horrendalnej sumy. Takie podejÅcie jest skrajnie nieprofesjonalne i nieprzyjazne dla klientów. Nie dajÄ
realnej szansy na reakcjÄ czy znalezienie alternatywy â wyglÄ
da to na celowe dziaÅanie, by zmusiÄ klientów do zapÅaty bez moÅŒliwoÅci zmiany dostawcy.
Po zÅoÅŒeniu skargi zaoferowali mi jednorazowy rabat 15%, co i tak oznacza wzrost ceny o 1600% wzglÄdem zeszÅego roku! To absolutna kpina i brak jakiejkolwiek dobrej woli wobec klientów.
Nie akceptujÄ takich praktyk i przestrzegam wszystkich przed korzystaniem z usÅug tej firmy. HostingHouse.pl pokazaÅo, ÅŒe nie moÅŒna im ufaÄ, a ich polityka cenowa to kompletna kpina. JeÅli nie chcecie pewnego dnia obudziÄ siÄ z fakturÄ
wyÅŒszÄ
o 2000%, radzÄ unikaÄ tej firmy szerokim Åukiem.
Absurdalne nagÅe podwyÅŒki bez informacji
Firma kupiona przez NetArt Group / Nazwa.pl i robiÄ
starych klientów na szaro... OpÅata przedÅuÅŒenia podstawowego hostingu magicznie skoczyÅa z 36,90 zÅ na 738 zÅ. Domena .pl z 84.87 zÅ na 246 zÅ. JakiÅ absurd.
Polecam siÄ przenieÅÄ. Po kontakcie z nimi robiÄ
problem z kodem authinfo domeny, i ze zmianÄ
statusu domeny, i chcÄ
, ÅŒeby wysÅaÄ im podanie podpisane podpisem kwalifikowanym (nie zaufanym). ChcÄ
tym utrudniÄ i wydÅuÅŒyÄ proces. Jednak moÅŒna w cenie listu poleconego kupiÄ jednorazowy podpis - polecam wpisaÄ w wyszukiwarkÄ Google "jednorazowy podpis kwalifkowany". Takie wypeÅnione podanie i podpisane jednorazowym podpisem trzeba im wtedy wysÅaÄ na maila. Nie dajcie siÄ wciÄ
gnÄ
Ä w wysyÅanie listem poleconym. Ogólnie tragedia z tÄ
firmÄ
. OczywiÅcie odradzam.
Nie napiszÄ nic odkrywczego
Nie napiszÄ nic odkrywczego - po wielu, wielu latach podwyÅŒka ze 100 do prawie 1000zÅ... Dziwna akcja, jakby specjalny strzaÅ w kolano...
Straszna podwyÅŒsza ceni i dotegoâŠ
Straszna podwyÅŒsza ceni i dotego problem z uzyskaniem kodu Authinfo.
Uprzejmie proszÄ o wskazanie powodu dla którego chcÄ
PaÅstwo zmieniÄ rejestratora domeny?
Kod AuthInfo, który jest niezbÄdny do transferu (przeniesienia obsÅugi) domeny do innego rejestratora naleÅŒy przesÅaÄ w formie elektronicznej
From cheap to super expensive. Client Exodus.
Without any warning, prices went up 1500%!
I used to pay 36zl per year to host a very simple business card like website. No suddenly they want 600pln for the same service.
I will move to the competition.
PodwyÅŒka z 50 zÅ na 600zÅ bezâŠ
PodwyÅŒka z 50 zÅ na 600zÅ bez wczeÅniejszych informacji , problem z uzyskaniem kodów "AuthInfo" do przeniesienia domeny - polecam uciekac jak najdalej !!!!
Duzo droÅŒej i duÅŒo gorzej
Po nastaniu nowego wÅaÅciciela niestety muszÄ zakoÅczyÄ wspóÅpracÄ. Oprócz drastycznej podwyÅŒki opÅat, pogorszyÅa siÄ jakoÅÄ wsparcia. ZgÅoszone problemy z nie dziaÅajÄ cÄ pocztÄ sÄ przez kolejne dni "weryfikowane przez administratora", a poprawy, jak i informacji kiedy problem bÄdzie rozwiÄ zany - brak.
z 36 zÅ na 750 zÅ
PodnieÅli mi opÅatÄ po wielu latach z 36 zÅ na 750 zÅ i odciÄli mi dostÄp do mojego bloga, groÅŒÄ c, ÅŒe go skasujÄ bezpowrotnie, jeÅli nie zapÅacÄ nowej stawki. Sprawa zgÅoszona do UOKiK. Odradzam wspóÅpracÄ z nimi.
Zdecydowanie nie polecam
Zdecydowanie nie polecam. Firma zostaÅa wykupiona przez NetArt Group. Ci od nazwa.pl. PodwyÅŒki o ponad 1000%, z ok 60 zl na 600zl . Dno i wodorosty. Trzymajcie siÄ od nich z daleka.
Do tej pory pÅaciÅem za domenÄ 69 zÅâŠ
Do tej pory pÅaciÅem za domenÄ 69 zÅ teraz 246 zÅ. ByÅoby ok, gdyby nie to, ÅŒe mam tam 7 domen. PierwszÄ odnawiaÅem na ostatni moment i siÄ nadziaÅem, teraz majÄ problem wydaÄ Authinfo dla pozostaÅych... Patologia !!! GorÄ co NIE POLECAM !!!!
Jak lubisz podwyÅŒki o 1000% to jest toâŠ
Jak lubisz podwyÅŒki o 1000% to jest to firma dla Ciebie. Praktyka rodem z chwilówek. Niby tÅumaczÄ , ÅŒe lepszy support - nie zauwaÅŒyÅem, ÅŒe maszyny lepsze - nie zauwaÅŒyÅem, a wrÄcz przeciwnie.
Cena podniesiona z 30 do 600 pln zaâŠ
Cena podniesiona z 30 do 600 pln za rok. Dwudziestokrotnie. Zabawnie wyglada ich wpis na ich wlasnym facebook. Ze zacytuje:
"Odnowienie obu usÅug, jak to u nas - bez haczyków, czyli wg standardowych cen i nie ma obowiÄ
zku odnawiania."
Cwaniactwo
Tak jak poniÅŒej ktoÅ pisaÅ. Z 50 zÅ brutto podnieÅli cenÄ do 750 zÅ brutto.. bez ÅŒadnej informacji. Na szczÄÅcie mam backupy, ale ciekawe jak z domenÄ
Nagle drastycznie podnieÅli ceny usÅugâŠ
Nagle drastycznie podnieÅli ceny usÅug - o 300% lub wiÄcej. UtrudniajÄ przeniesienie domen poprzez kuriozalnÄ procedurÄ wymagajÄ cÄ wysyÅania wniosków tradycyjnÄ pocztÄ - co oczywiÅcie trwa - a informujÄ dopiero na 14 dni przed nowym okresem rozliczeniowym. "Kod AuthInfo, który jest niezbÄdny do transferu (przeniesienia obsÅugi) domeny do innego rejestratora, udostÄpniamy na pisemnÄ proÅbÄ przesÅanÄ pocztÄ na adres korespondencyjny" "Kody AuthInfo dla domen zarejestrowanych w Imaginio sp. z.o.o. sÄ wysyÅane pocztÄ tradycyjnÄ na adres Abonenta domeny." To nic innego jak nÄkanie i utrudnianie zarzÄ dzania wÅasnÄ domenÄ .
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã