Klasse betjening Klasse SmÞrrebrÞd pÃ¥âŠ
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Klasse betjening Klasse SmÞrrebrÞd på FanÞ
Alt spillede super sted kan klart anbefales
Vi havde et ophold med to overnatninger i et pÊnt og rent vÊrelse. VÊrten Steen gjorde sit yderste for, at vi skulle have det godt. Vi fik stjerneskud dag 1 og wienerschnitzel dag 2. På opfordring fortalte Steen om sine oplevelser i Afghanistan, hvilket var spÊndende at hÞre om. Vi fÞlte os virkelig velkommen i de dejlige omgivelser, og vi giver hotellet vores varmeste anbefaling.
Et rigtig hyggeligt sted. Fine vÊrelser, god morgenmad. Det bedste er hyggen og snak med vÊrten og personalet. Stedet er afslappet med godt smÞrrebrÞd og fine pizzaer. Det ligger perfekt, så man kan gå eller cykle til Norby.
Vi havde 2 dejlige overnatninger på dette hyggelige sted.
Vi havde bestilt pÃ¥ danland/dancenter/hotels.com og sikke et noget uprofessionelt firma ð
Da vi ankom var der ikke vÊrelser, men hotelejer var så imÞdekommende og hjÊlpsom, og forstående overfor os, så der blev flyttet lidt rundt og vi fik vores overnatninger i hus.
SÃ¥ dejlig oplevelse af stedet ðð
Dejlig mad ðog flotte vÊrelser til rimelige priser ð
KÊmpe rodebutik, og vÊrelser lugter af kÊlder.
Hvis du nÊver det, kan du risikere at blive smidt ud.
Vi valgte dog. at tage der fra, hÞrte efterfÞlgende, at et andet par lige samme dag, også havde påpeget ovenstående og var blevet smidt ud.
Obs på stor hund i meget lang snor, lige uden for kÞkkenet, som er ved udgangen fra nogle vÊrelser.
Det er ligeledes meget dyr til prisen.
Kan se du flere mdr efter svare, vil gerne påpege vi ikke havde bÞrn med. Så tror du husker forkert.
Jeg brokkede mig ikke hÞjlydt - men spurgte pÊnt.
Vi har foto af rodet, som jeg får lyst til at ligge op.
Vi mÞdte nu også andre, du havde smidt ud.
OG hvad er det for noget, at sige at jeg uddeler enkelte stjerne på Trustpilot, jeg gjorde det her, fordi det var så crazy en oplevelse. Vi rejser meget og jeg har ALDRIG oplevet noget som dette
Vi fandt et billigere hotel med kÊmpe service.
God sÞndag
Det er rigtig - men han er ikke et barn.
Vi mÞdte 2 damer, der også kom på samme sted, som os - dem havde du også smidt ud.
Kan man ligge billeder op her, så kan jeg ligge dem op !

Hotel Strandvejen ããã®åç
Jamen vi kan kun bekrÊfte de Þvrige anmeldelser. Stedet summer af hygge og forstand på service samt lÊkre lokaler til et hvert formål.
Tak til Steen for han gjorde Kristi himmelfartsferien til en dejlig ferie fra
âPinseklubbenâ, som havde rykket deres normale pinsearrangement frem til Kristi himmelfartsferien.ð
VÊrten og hans skÊve tilgang til driften, det fungere på hyggeligste vis... Eminent gode pizzas og en gennemfÞrt Wienerschnitzel fuldendte en god oplevelse
Tak for et skÞnt ophold âïž Man mÃ¥ virkelig sige at dette sted oser af hygge og atmosfÊre! Dejlige rummelige vÊrelser og skÞnne fÊllesarealer i form af restaurant, café og Biergarten ð»
PrÞvede nogle af husets pizzaer fÞrste aften og de er bare skÞnne ðWienerschnitzel den anden aften og erfarede at dette er et af de fÃ¥ steder, hvor der var tilsat lÞg til de brasede kartofler ð Tak for denne gang - vi ses igen âïž
Min oplevelse på dette dejlige hotel blev sublimt forstÊrket takket vÊre personalet. Deres uovertrufne service og dybdegående viden om både hotellets faciliteter og Þen gjorde mit ophold uforglemmeligt. Deres venlighed og varme tilfÞjede en sÊrlig dimension af gÊstfrihed, der gjorde, at jeg fÞlte mig virkelig hjemme. Ejeren Steen's dedikation og venlige vÊsen skabte en uovertruffen hoteloplevelse, som jeg vil huske med glÊde. TÞv ikke med at sÞge hans eller personalets assistance, når du besÞger dette fantastiske sted!
SkÞnt hotel men perfekt beliggenhed, og meget flot og lÊkkert overalt. Der er kun 750 meter til Nordby og 2 km til stranden, som indbyder til mange gode gå-ture. Hyggelig reception med dejlige sofaområder, skÞn og rummelig krostue. Derudover rummer hotellet også en skÞn cafe hvor der kan kÞbes alt fra kaffe, kage, sandwich, Kastberg is osv.
VÊrelserne er store og rummelige med behagelig seng, 2 lÊnestole med lille bord, et skrivebord samt 2 skabe. BadevÊrelset er flot med brus og godt med lys over spejlet. Og overalt er der rent og pÊnt.
Derudover er der morgenmad med friskbagte boller, Êg, bacon og alt hvad hjertet kan begÊre, mums. :)
Kan varmt anbefales, på alle måder.
Jeg kommer uden tvivl igen.:)
De varmeste hilsner,
Susan Skyum