4.1

TrustScore 5段階評䟡の4

10件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Super ophold med rar vÊrt

Vi havde et ophold med to overnatninger i et pÊnt og rent vÊrelse. VÊrten Steen gjorde sit yderste for, at vi skulle have det godt. Vi fik stjerneskud dag 1 og wienerschnitzel dag 2. På opfordring fortalte Steen om sine oplevelser i Afghanistan, hvilket var spÊndende at hÞre om. Vi fÞlte os virkelig velkommen i de dejlige omgivelser, og vi giver hotellet vores varmeste anbefaling.

2025幎9月28日

Et rigtig hyggeligt sted

Et rigtig hyggeligt sted. Fine vÊrelser, god morgenmad. Det bedste er hyggen og snak med vÊrten og personalet. Stedet er afslappet med godt smÞrrebrÞd og fine pizzaer. Det ligger perfekt, så man kan gå eller cykle til Norby.

2025幎8月20日

Vi havde 2 dejlige overnatninger på

Vi havde 2 dejlige overnatninger på dette hyggelige sted.
Vi havde bestilt på danland/dancenter/hotels.com og sikke et noget uprofessionelt firma 👎
Da vi ankom var der ikke vÊrelser, men hotelejer var så imÞdekommende og hjÊlpsom, og forstående overfor os, så der blev flyttet lidt rundt og vi fik vores overnatninger i hus.
Så dejlig oplevelse af stedet 👍😊

2025幎7月23日
自発的なレビュヌ

KÊmpe rodebutik og lugt af kÊlder

KÊmpe rodebutik, og vÊrelser lugter af kÊlder.
Hvis du nÊver det, kan du risikere at blive smidt ud.
Vi valgte dog. at tage der fra, hÞrte efterfÞlgende, at et andet par lige samme dag, også havde påpeget ovenstående og var blevet smidt ud.
Obs på stor hund i meget lang snor, lige uden for kÞkkenet, som er ved udgangen fra nogle vÊrelser.
Det er ligeledes meget dyr til prisen.

Kan se du flere mdr efter svare, vil gerne påpege vi ikke havde bÞrn med. Så tror du husker forkert.
Jeg brokkede mig ikke hÞjlydt - men spurgte pÊnt.
Vi har foto af rodet, som jeg får lyst til at ligge op.
Vi mÞdte nu også andre, du havde smidt ud.

OG hvad er det for noget, at sige at jeg uddeler enkelte stjerne på Trustpilot, jeg gjorde det her, fordi det var så crazy en oplevelse. Vi rejser meget og jeg har ALDRIG oplevet noget som dette

Vi fandt et billigere hotel med kÊmpe service.
God sÞndag

Det er rigtig - men han er ikke et barn.
Vi mÞdte 2 damer, der også kom på samme sted, som os - dem havde du også smidt ud.
Kan man ligge billeder op her, så kan jeg ligge dem op !

2025幎7月15日
Hotel Strandvejen ロゎ

Hotel Strandvejen からの回答

KÊre Annette. Det kunne så godt blive vÊrre. Nu har du så vÊret inde på trustpilot og slettet alle dine mange et stjernet anmeldelser hvor du sviner andre firmaer til. Hvorfor vil du ikke erkende dine handlinger? Sikke et forbillede for dine bÞrn. Har du ikke en nedre grÊnse for dine negative tilkendegivelser, og kan du ikke bruge din tid til noget mere fornuftigt? Jeg har virkeligt ondt af din familie.

KÊre Anette. Det bliver da vÊrre og vÊrre. Hvad er du for en mor? FÞrst vil du ikke vedkende dine egne bÞrn og mener ikke at du besÞgte hotellet med dine bÞrn og at jeg måtte huske forkert osv. Så mener du ikke, at det er dine bÞrn fordi de ikke er bÞrn!. Besynderligt!
Det er ikke lige min stil, at smide mine gÊster ud. Det hele virker lidt for mÊrkeligt og indstuderet med dine historier m.m. Der må ligge noget andet bag.

Stop nu med dine historier Annette, i havde blandt andet jeres sÞn med som lider af Downs Syndrom, hvorfor lyver du om dette? SelvfÞlgelig har jeg ikke smidt andre ud, hvad er det for nogle historier du finder på?

Tak for din anmeldelse. Jeg har nu aldrig smidt gÊster ud fra mit hotel. Men du havde en negativ tilgang til alt fra start. Jeg forsÞgte, at hjÊlpe dig fra start med at tilbyde jer at skifte vÊrelse, flytte vores sÞde hund til den anden side af hotellet osv. DesvÊrre brokkede du dig meget hÞjlydt over hotellet foran dine bÞrn, jeg kunne se at de blev meget kede af det (og måske flove), jeg fik ondt af dem, de havde sikkert glÊdet sig til en ferie og skulle nu opleve deres mor på denne måde, det er sikkert ikke fÞrste gang de har oplevet deres mor ude af kontrol. Jeg kunne hurtigt konstaterer at vi ikke kunne mÞdes hvorfor jeg foreslog at du og din familie fandt et andet overnatningssted uden betaling til mig for jeres booking. Du valgte selv at forlade hotellet og kunne ikke engang selv oplyse dette til mig, i stedet for sendte du dine bÞrn og din mand ind i min lobby for at fortÊlle mig dette. Jeg havde ondt at dem, mens de undskyldte for din opfÞrsel. Jeg syntes, at du en anden gang skulle lade vÊre men at brokke dig foran dine bÞrn, de bliver mere berÞrte at dette end du aner. Som du kan lÊse på denne side så har hotellet mange faste og trofaste gÊster som på ingen måde deler dine holdninger. Jeg kan lÊse på trust pilot at du uddeler mange negativer anmeldelser med en stjerne, jeg tÊnker at du regerer meget fÞlelsesladet, men tingene er som regel ikke sort/hvide. Håber du lÊser dette men en positiv tilgang. I Þvrigt er hotellet en af de absolutte billigste hoteller på FanÞ, men FanÞ er en dyr Þ at overnatte på, så mit råd vil vÊre at finde et hotel på fastlandet.

God afslappet atmosfÊre i hyggelige omgivelser med ejeren i centrum

Jamen vi kan kun bekrÊfte de Þvrige anmeldelser. Stedet summer af hygge og forstand på service samt lÊkre lokaler til et hvert formål.
Tak til Steen for han gjorde Kristi himmelfartsferien til en dejlig ferie fra
‘Pinseklubben’, som havde rykket deres normale pinsearrangement frem til Kristi himmelfartsferien.😃

2025幎5月29日

Tak for denne gang - vi ses igen 🌞

Tak for et skÞnt ophold ☀ Man mÃ¥ virkelig sige at dette sted oser af hygge og atmosfÊre! Dejlige rummelige vÊrelser og skÞnne fÊllesarealer i form af restaurant, café og Biergarten 🍻
PrÞvede nogle af husets pizzaer fÞrste aften og de er bare skÞnne 🍕Wienerschnitzel den anden aften og erfarede at dette er et af de fÃ¥ steder, hvor der var tilsat lÞg til de brasede kartofler 😋 Tak for denne gang - vi ses igen ☀

2025幎5月11日
自発的なレビュヌ

SkÞnt hotel med meget venligt og professionelt personale

Min oplevelse på dette dejlige hotel blev sublimt forstÊrket takket vÊre personalet. Deres uovertrufne service og dybdegående viden om både hotellets faciliteter og Þen gjorde mit ophold uforglemmeligt. Deres venlighed og varme tilfÞjede en sÊrlig dimension af gÊstfrihed, der gjorde, at jeg fÞlte mig virkelig hjemme. Ejeren Steen's dedikation og venlige vÊsen skabte en uovertruffen hoteloplevelse, som jeg vil huske med glÊde. TÞv ikke med at sÞge hans eller personalets assistance, når du besÞger dette fantastiske sted!
SkÞnt hotel men perfekt beliggenhed, og meget flot og lÊkkert overalt. Der er kun 750 meter til Nordby og 2 km til stranden, som indbyder til mange gode gå-ture. Hyggelig reception med dejlige sofaområder, skÞn og rummelig krostue. Derudover rummer hotellet også en skÞn cafe hvor der kan kÞbes alt fra kaffe, kage, sandwich, Kastberg is osv.
VÊrelserne er store og rummelige med behagelig seng, 2 lÊnestole med lille bord, et skrivebord samt 2 skabe. BadevÊrelset er flot med brus og godt med lys over spejlet. Og overalt er der rent og pÊnt.
Derudover er der morgenmad med friskbagte boller, Êg, bacon og alt hvad hjertet kan begÊre, mums. :)
Kan varmt anbefales, på alle måder.
Jeg kommer uden tvivl igen.:)
De varmeste hilsner,
Susan Skyum