Allerede fra jeg faldt over hotellets hjemmeside, fÞlte jeg mig hjemme. Super fin personlig service allerede fra booking, som var gennemgÃ¥ende for hele besÞget. VÊrelset var yndigt, og med alt hva... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Faaborg Hotel er et Êldre sted med en vis historisk charme. VÊrelset og hotellet bÊrer prÊg af alderen, men det fungerer som et okay hotel, hvis man ikke forventer moderne luksus. DesvÊrre var op... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Har brugt hotellet flere gange, kommer selvfÞlgelig igen. Under restriktionerne for Corona var der 100 procent styr pÃ¥ dette. Hotellet sÞrgede uden opfordring til normalt service til take away fr... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Allerede ved ankomsten blev den glade og gÊstfrie tone slÃ¥et an, da vi blev hilst velkommen af vÊrtinden hende selv pÃ¥ dette fine, lille dukkehus-hotel lige i hjertet af smukke, gamle Faaborg. VÊrelse... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
VELKOMMEN TIL HOTEL FAABORG Der findes mange hoteller pÃ¥ Sydfyn, hvor man kan overnatte â men pÃ¥ Hotel Faaborg er du mere end blot en gÊst. Her trÊder du ind i en stemning af ro, nÊrvÊr og Êgte sydfynsk gÊstfrihed, hvor den personlige oplevelse altid er i centrum. Vi skaber rammerne for en afslappet og hjertelig atmosfÊre, hvor du kan fÞle dig hjemme fra det Þjeblik, du ankommer. Hotel Faaborg har til huse i en smuk, gammel og helt unik bygning med masser af sjÊl og historie. De charmerende detaljer â herunder det karakteristiske vinduesparti â giver hotellet sin helt sÊrlige atmosfÊre og understreger fornemmelsen af at bo et sted, hvor intet er tilfÊldigt, og hvor hver krog fortÊller sin egen historie. Vores vÊrelser er, ligesom bygningen selv, alle unikke i bÃ¥de indretning og udtryk. Her finder du personlig charme kombineret med moderne komfort â og alle vÊrelser har naturligvis eget bad og toilet, sÃ¥ du kan nyde dit ophold med bÃ¥de autenticitet og bekvemmelighed. Hotellet er smukt placeret midt i den skÞnne sydfynske natur, fÃ¥ skridt fra Faaborg Havn og midt pÃ¥ Torvet i hjertet af Faaborg by. Byen byder pÃ¥ et levende kulturliv, hyggelige caféer, specialbutikker og historiske omgivelser, som alt sammen er lige uden for dÞren. Hos os er der plads til at holde fri â og til virkelig at mÊrke friheden. Du bestemmer selv, hvad dagen skal bringe, og vi stÃ¥r altid klar med personlig service, gode anbefalinger til udflugter, arrangementer eller blot til at servere et godt glas i vores stemningsfulde omgivelser. Rigtig hjertelig velkommen til Hotel Faaborg.
Torvet 15, 5600, Faaborg, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Et mundbind eller corona-pas, skulle ikke afholde os for et dejligt ophold pÃ¥ Hotel FÃ¥borg. De smukke omgivelser overskygger de smÃ¥ ârestriktionerâ:
Stor respekt for, at man vil tage hensyn til andre, og at man ikke vil risikere at miste indtÊgter ved evt nedlukning.
En lille âprisâ for os kunder, hvis det blot handler om et mundbind, eller at vise et C-pas.

Hotel Faaborg ããã®åç
Hotel Faaborg er et godt og hyggeligt sted, som passer på sine gÊster og ansatte. De negative antivaxxere der hetzer på alt og alle, har ALDRIG vÊret på hotellet, og jeg håber heller aldrig at mÞde dem der.

Hotel Faaborg ããã®åç
Ikke i orden at krÊve hverken mundbind, eller coronapas.
Hyggeligt ophold, ikke sidste gang vi kommer.!

Hotel Faaborg ããã®åç
Pragtfuldt, vedkommet og dejligt sted. BetÊnksomt og sÞdt personale.

Hotel Faaborg ããã®åç
Jeg synes fa**me i skulle skamme jer. Ikke Hotel Faaborg (som har taget det HELT rigtige valg) men folket som udskammer hotellet, pga mundbind!?!
Undskyld mig, men har corona ramt jeres små hjerner?
Bare fordi Danmark er åbnet helt op, betyder det vel ikke, at alle er tåbelige fjolser, der smider mundbindet???
Ser du en på gaden med mundbind på, ja, så kan det sagtens vÊre mig!
Hotel Faaborg, i har fulde opbakning herfra.

Hotel Faaborg ããã®åç
Har brugt hotellet flere gange, kommer selvfÞlgelig igen.
Under restriktionerne for Corona var der 100 procent styr på dette.
Hotellet sÞrgede uden opfordring til normalt service til take away fra byens spise steder.
Har ingen sympati for anonyme dårlige oplÊg på trust pilot.
FortsÊt jeres gode stil og arbejde.9

Hotel Faaborg ããã®åç
Tak for et fantastisk ophold.
Dejlig at i passer på andre og jer selv, så i kan vÊre der for jeres besÞgende.
Kan bestemt anbefales og glÊder mig til, at komme igen.

Personlig og stilfuldt.
Charmerende hotel med sjÊl og charme, kan anbefales til en forlÊnget weekend

Hotel Faaborg ããã®åç
Lad aldrig ekstremister styre din forretning. KÊmpe stÞtte herfra

Hotel Faaborg ããã®åç
Stå fast på jeres principper. BeundringsvÊrdigt, at i passer på jer selv og jeres gÊster.
Jeg kommer gerne.

Hotel Faaborg ããã®åç
Stort respekt for at tage ansvar og stå ved det

Hotel Faaborg ããã®åç
Et fantastisk dejligt hotel som jeg til enhver tid vil anbefale til andre. Tusind tak for at I stadig passer på hinanden og gÊsterne. Dyb respekt for dét og for at I står fast på jeres valg.

Hotel Faaborg ããã®åç
Hyggelige Hotel Faaborg . Hold op hvor er det godt i passer på os og jer selv.
Hatten af for det. Hold ud og hold fast. Ingen skal ha lov at ÞdelÊgge jeres forretning og liv med sådan en gang fis der bliver skrevet.
Ãnsker jer et rigtig godt Ã¥r i 2022. Vi kommer helt sikkert og spiser. Med eller uden mundbind og pas. ðð»ðð»ðð»

Hotel Faaborg ããã®åç
Dyb respekt for jeres beslutning for at passe på jeres gÊster og ikke mindst jer selv

Hotel Faaborg ããã®åç
Al respekt for at anvende de tiltag mod Corona som I finder rigtige selvom det ikke lÊngere er et krav.

Hotel Faaborg ããã®åç
Fantastisk hotel og fantastisk personale.. Vi kommer tilbage