䌁業情報

4. 䌚議斜蚭付きホテル
  5. ファンクション ルヌム斜蚭
  6. ホリデヌ アパヌトメント

圓該䌁業による蚘述

HOTEL KYSTEN er et charmerende 150 Ã¥r gammelt hotel i Hasle pÃ¥ vestkysten af Bornholm. OmrÃ¥det kaldes i folkemunde Guldkysten pga. den smukke solnedgang i horisonten, som du har udsigt til fra vores vÊrelser med havudsigt. Og udsigten fra de fleste vÊrelser, terrasserne og restauranten er netop helt unik for HOTEL KYSTEN. Her kan du om dagen fÞlge med i livet pÃ¥ Hasle Havn med de smukke rÞde pakhuse, og om aftenen fÞlge med, nÃ¥r solen gÃ¥r i seng over ØstersÞen. Alle vÊrelser er personligt og individuelt indrettet med eget badevÊrelse med gratis toiletartikler, komfortable senge, hÞjhastigheds internet – og flere vÊrelser med egen balkon og havudsigt. PÃ¥ den anden side af gaden findes lejligheder og suite i separat bygning med egen have. Hver morgen serveres friskbagt brÞd og lokale specialiteter, som kan nydes i restauranten eller under solen pÃ¥ terrassen ud mod havnen og havet. Hotellets Restaurant Kysten byder pÃ¥ middag om aftenen krydret med den smukkeste solnedgang, du kan forestille dig. HOTEL KYSTEN ligger perfekt i den autentiske Bornholmske fiskerby mellem den hyggelige Hasle Havn, det smukke Hasle RÞgeri og GrÞnbechs GÃ¥rds Center for Bornholmsk KunsthÃ¥ndvÊrk. Et rigtig godt udgangspunkt for at opleve Bornholm.

連絡先

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Du fortryder ikke ophold på “Kysten”

Ægte Bornholmsk charme i Hasle. Hotellet fungerer utrolig fint og er bÃ¥de charmerende, Êrligt og stemningsfuldt. Der er masser af plads og vi havde et rigtig fint vÊrelse med stor balkon og panoramaudsigt over havet hvor vi oplevede en sjÊlden flot rÞd solnedgang. Det er et perfekt udgangspunkt for smuk gÃ¥tur mod nord ad kyststien til Vang og evt. helt til Hammershus. OgsÃ¥ gode cykelmuligheder mod RÞnne eller let til udflugter, som vi gjorde til Almenningen, hvor vi sÃ¥ Bison okser.

Vi kan på det varmeste anbefale hotel Kysten!!!

2026幎3月28日

Magisk sted

Magisk sted. Alt er indrettet med de smukkeste farver, tapeter og smukke gamle detaljer. VÊrelserne er rene, gode senge og dyner. Fantastisk udsigt ud over vandet og en kort gåtur til badning. Hotel Kysten er mit nye ynglingssted på Bornholm.

2026幎3月29日

Helt fantastisk gourmet menu

Helt fantastisk gourmet menu, med den bedste beliggenhed og badehotel stemning. Vi var 6 gÊster, fik 3 forskellige forretter, hovedret, og 2 forskellige desserter samt irish coffee som alt smagte himmelsk. Mikkel som var vores tjener, var helt fantastik, venlig, sjov Ping-Pong, brugte tid på at fortÊlle om hver ret, selvom der var travlt. De bedste anbefalinger herfra. Vi kommer helt sikkert igen.

2025幎8月8日

Fantastisk hotel

Fantastisk hotel, personale og vÊrelser.
Jeg er så imponeret over god service.
Jeg ringede kl 23 fordi den autocamper jeg havde lejet ved airbnb pludselig var i stykker. Jeg fik den service udover det sÊdvanlige selvom det var midt om natten nÊsten.

2025幎7月4日
5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk “Farvel og på gensyn” middag!

Ankom som de fÞrste til aftenmenuen, og fik anvist restaurantens bedst placerede bord til 2, af en frisk og veloplagt tjener, som med begejstring i stemmen orienterede om aftenens menu.
Vi valgte at fÞlge hans forslag til vin, og mÃ¥ sige at den passede perfekt til den dejlige og vel afstemte 7 retters dele menu, hvor isÊr forretten hummerbisque og svampe a’la creme vakte vores begejstring, men de Þvrige 5 serveringer var bestemt ogsÃ¥ i topklasse.
Absolut et besÞg vi kommer til at gentage på vore kommende Bornholmerferier.

2024幎9月27日
5぀星のうち5の評䟡

Tak for et dejligt ophold

Tak for et dejligt ophold . Ved ankomsten blev vi mÞdt af venligt vÊrt der viste os rundt.
Dejlig vÊrelset med udsigt til vandet og lÊkket morgenmad og sÞde personale .
Glemte vores iPad som blevet sendt uden beregning
SÃ¥ 5 stjerner til jer
Hilsen Jan og Jette

2024幎8月28日

SkÞnt skÞnt hotel

Hvilket skÞnt hotel. Udsigten over havet er magelÞs og vÊrelset var meget hyggelig indrettet. BÃ¥de morgenmad og middag om aftenen var meget lÊkkert. Virkelig sÞde og imÞdekommende personale, Hotellet er meget smagfuldt indrettet. Vi kommer bestemt igen🀩

2024幎8月21日

En fantastisk oplevelse.

Allerede ved ankomsten havde vi en god oplevelse, hvor vi blev meget venligt modtaget af hotellets vÊrter.

Vi havde et rigtig godt ophold i dejlige omgivelser og med fin service af det meget imÞdekommende og hjÊlpsomme personale.

BÃ¥de morgenmaden og hotellets gourmet middag kan nydes med en fantastisk udsigt over ØstersÞen, middagen endda med en flot solnedgang. Kaffen kan indtages pÃ¥ terrassen med samme smukke udsigt.

Hotellets gourmet middag er af hÞj klasse og til en fair pris, og forklarer hvorfor man skal huske at booke bord fÞr ankomsten.

Vi nÞd vores ophold på hotellet på solskinsÞen, og vi kommer helt sikkert tilbage.

Annette/Christian

2024幎7月30日

En KONGE oplevelse

Boede pÃ¥ hotel kysten i 3 nÊtter og det var en fantastisk oplevelse. Hotellet stÃ¥r skarpt lige ud til vandet og indretningen kan ikke blive mere hyggelig. Jeg var der med min kÊreste og det er simpelthen det mest romantiske hotel pÃ¥ bornholm. Restauranten er 10/10 med smÃ¥ lÊkre retter man kan dele. Vi elskede maden og, at man kan kigge ud pÃ¥ solnedgangen over vandet 😍 Tak for en alt i alt konge oplevelse!

2024幎7月11日
5぀星のうち5の評䟡

Mega cosy hotel near the sea , good food and super view 🀩 ★★★★★ (5/5)

Our stay at the Hotel Kysten on the beautiful island of Bornholm was truly exceptional. Nestled right by the sea, this charming hotel offers stunning views of the Baltic Sea and a tranquil atmosphere perfect for relaxation.

The hotel's location is unbeatable. It’s just steps away from the beach, allowing for easy access to the shore for morning walks or evening sunsets.

The rooms are spacious, clean, and tastefully decorated, reflecting the Scandinavian style with light, airy colors and natural materials. The ocean-view rooms are particularly impressive, offering breathtaking views right from your balcony. The comfortable beds and well-equipped amenities ensured a restful stay.

The staff at Hotel Kysten were incredibly friendly and attentive. From the warm welcome at check-in to the helpful tips on local sights and activities, their hospitality was top-notch. They went above and beyond to make sure every guest felt at home.

The hotel’s restaurant is a highlight. Serving fresh, locally-sourced cuisine, each meal was a delight. Breakfast on the terrace, overlooking the sea, was a perfect way to start the day. The variety and quality of food were impressive.

The free Wi-Fi was fast and reliable, which was great for planning our daily excursions.
Our stay at Hotel Kysten was memorable and rejuvenating. The combination of excellent service, comfortable accommodations, and stunning location made it a perfect getaway.

Highly recommended for anyone visiting Bornholm!

2024幎8月5日

En rigtig god oplevelse

Vi havde en rigtig god oplevelse på Hotel Kysten. Vi var 2, fik fÞrst anvist et bord bag i lokalet uden den bedste udsigt, vi var jo bla kommet for at se solnedgang. På forespÞrgsel fik vi det ledige bord ved vinduet, og selvom det var varmt pga solen og det trak lidt når dÞren gik op, var det et rigtig godt bytte.
Maden var fantastisk, 8 retter til deling til 525 kr, og en god Risling til en fair pris. Oveni en venlig og behagelig mandlig tjener.
SÃ¥ den bedste anbefaling herfra, vi kommer igen.

2024幎8月3日
5぀星のうち3の評䟡

En helt amindelig aften i

En helt amindelig aften i turistsÊsonen.

Vi kom i meget god tid i forhold til reservationen. Vejret var super og vi havde egentlig forventet, at drikke en aperitif på terassen og blev derfor lidt overraskede over, at vi blev tjekket ind og gemt ind i et hjÞrne bagest i restauranten

Menuen er “sjov”, da man bestiller til fÊlles deling for 2 personer. Det fungerer umiddelbart rigtig fint, hvis man deler smag. Nabobordet var 5 personer og mÃ¥tte bestille (og betale for 6 kuverter, sÃ¥ vidt vi kunne hÞre).

8 retter. Glimrende koncept. Farverigt og smagsvarieret, men alt for meget tungt, hvidt brÞd (hvidt brÞd m/smÞr, croutoner og bao-brÞd)

Flot og charmerende restaurant - omend vi (inde i hjÞrnet) kiggede langt efter det lille tomands-bord med havudsigt, der stod ledigt under hele vores besÞg. Øv!

Betjeningen var meget sÞd og venlig, omend vi fÞlte os lidt malplacerede, nÃ¥r vi kom i vores “pÊne” tÞj og blev serviceret af personale iklÊdt shorts, t-shirts og pjusket/slasket hÃ¥r. (Jeg er sgu nok bare blevet gammel)

Alle var dog utrolig sÞde.

PrÞv det. Maden kan spises. Betjeningen er rigtig fin. Udsigten er sikkert også god, medmindre man er parkeret i hjÞrnet bagest. Prisen er virkelig rimelig.

Bon appitit 😋

2024幎8月2日

Hotel Kysten からの回答

Mange tak for den konstruktive kritik. Vores menu er en dele menu til 2 men er man ulige antal kan kan man vÊlge enten kÞbe 1 menu mere eller et par ekstra retter. Alle vores borde har havudsigt som er fordelt på forhånd efter bestilling men vi skal nok se om vi kan vÊre mere fleksible. Alle borde har havudsigt men nogen borde er selvfÞlgelig lidt bedre end andre. Vi har regler for vores personale beklÊdning men den er ikke så strikt. Det ser vi på om vi skal stramme op på men vores personale skal også have det godt og det vigtigste må vÊre den betjening vores gÊster modtager.
Al vores mad er hjemmelavet og der kommer ny menu i nÊste uge, man kan altid undlade bestille brÞd men vi er ikke enige i at der er meget brÞd i retterne nÊrmest tvÊrtimod.

5぀星のうち5の評䟡

Gourmet mad og stemning/udsigt i topklasse på Bornholm :-)

En madoplevelse pÃ¥ Þverste hylde i den - lidt skjulte - stille og smukke by Hasle, hvor vi ifm et dejligt ophold pÃ¥ Hotel Kysten, nÞd deres 8 rettes menu i restauranten. Menuen var sÊrdeles godt kvalitetssammensat og rigtig hyggeligt at kunne dele en menu, hvor der er rigeligt til 2 personer. Prisen samt den professionelle og nÊrvÊrende betjeningen i den smukke restaurant med solnedgang, gÞr det til noget man skal opleve pÃ¥ enhver Bornholmertur👏😀
10 ud af 10 stjerner herfra for den samlet oplevelse 👍

2024幎7月30日

Hotel Kysten からの回答

Super dejligt at have jer hos os. Kom snart igen.

Vi kommer igen!

Fantastisk udsigt, fantastisk betjening og fantastisk mad - fÞrste, men helt sikkert ikke sidste gang vi besÞger restauranten pÃ¥ hotel Kysten i Hasle. Konceptet med en rÊkke smÃ¥ retter passer lige til vores familie, og rÞdgrÞden til dessert var den nostalgiske prik over i’et.

2024幎7月28日

Hotel Kysten からの回答

Vi takker og I skal vÊre så velkomne igen

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。