Efter at haâ ventet pÃ¥ den rette dag i balloonflyvning i 2 Ã¥r, sÃ¥ var oplevelsen intet mindre end fantastisk. Total tryghed med hele set-uppet. En oplevelse ud over det sÊdvanlige.
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Top professionelle folk! Stemningen var hyggelig og alle blev inkluderet i opsÊtning og nedpakning. Der var styr pÃ¥ alt fra start til slut, og ballonskipperen kunne fortÊlle en masse spÊndende histor... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Få en oplevelse for livet: DreamBalloon tilbyder ballonflyvning i hele landet. Trygt og roligt over det smukke, danske landskab. LÊs mere om ballonflyvning og booking på DreamBalloon.dk
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Skipper Philip Mundt forklarede hvadâŠ
Skipper Philip Mundt forklarede hvad der skulle ske på en god og forståelig måde.
Derudover er en tur i luftballon en helt fantastisk oplevelse- det er ikke uden grund det hedder Dreamballoon
En sÊrlig oplevelse
En helt sÊrlig oplevelse at hÊve sig over jorden og se det hele fra oven. I solskin og med et smukt grÞnt Fyn under sig.
En rigtig fin og hyggelig flyvetur
En rigtig fin og hyggelig flyvetur. Der var en god stemning blandt alle og så var vejret bare fantastisk. En rigtig god oplevelse jeg kun varmt kan anbefale at prÞve.
Betagende og ekstraordinÊrt
For det fÞrste var vejret med os menâŠ
For det fÞrste var vejret med os men derudover var det dygtige og behagelige ballonkaptajner ( eller hvad det nu hedder ) som flÞj med os , og var overhovedet ikke utryg pÃ¥ noget tidspunkt . Det mÃ¥ vi gÞre igen ðð
Jeanette og jeg fik en helt igennemâŠ
Jeanette og jeg fik en helt igennem fantastisk oplevelse med en flyvetur i ballonen den 22.5.26 - vejret og oplevelsen var helt perfekt med de bedste styrmÊnd - og som vi oplevede var sikkerheden helt i top. De får helt sikkert 10 af 10 herfra
Ruth
En fantastisk skipper
En fantastisk skipper
En oplevelse, at flyve stille og roligt over VestSjÊlland for derefter at få en uforglemmelig landing.
En uforglemmelig oplevelse
Top professionelle folk! Stemningen var hyggelig og alle blev inkluderet i opsÊtning og nedpakning. Der var styr på alt fra start til slut, og ballonskipperen kunne fortÊlle en masse spÊndende historier.
Alle burde prÞve at flyve med luftballon.
Fantastisk oplevelse
Fantastisk oplevelse! Meget mere end forventet.
Fantastisk tur ð€©ð€©
Fantastisk oplevelse
Fantastisk hjÊlp ved kontakt. Meget og rettidig information i forbindelse med flyvning og ved aflysning. Meget behageligt personale og dygtige folk.
Storslået oplevelse under trygge forhold.
Tak til DreamBalloon.dk for en skÞn turâŠ
Tak til DreamBalloon.dk for en skÞn tur i ballon henover Danmark, som bliver meget smukkere af at blive set foroven. Alt klappede og kÞrte snorlige, og ingen var utrygge eller fÞlte ubehag ved turen. Vi havde endda en med hÞjdeskrÊk med, og han endte med at stå ved rÊlingen og kigge ud. Vores skipper John Almeida var helt igennem kompetent og rolig og havde fuldstÊndig styr på flyvningen.
Der er kun én ting, at sige til det i en anmeldelse: fem blinkende, funklende stjerner for en oplevelse, som vi alle vil bÊre med os resten af livet.
En mega fed oplevelse
En mega fed oplevelse. Selvom prisen er lidt dyr og man skal vÊre lidt heldig og tålmodig med få en tid, pga vejret selvfÞlgelig.
Men når man kommer der op, så er det hele vÊrd og crew var super dygtig og gode til guide og forklare
Meget venligt og dygtigt personale ogâŠ
Meget venligt og dygtigt personale og med en god humÞr.
Vi fÞlte os sikre hele vejen igennem og havde en fantastisk oplevelse !
Dygtig ballon skipper
Dygtig ballon skipper.
God oplevelse at se landskabet glide langsomt forbi under mig i en afstand til jorden, hvor jeg kunne fÞlge dyreliv og vekslende vegetation
Fantastisk ballontur
Klar information
Philip fortalte meget prÊcist hvad der skulle ske og på en sjov måde.
Tryg måde at få en super oplevelse i 500 meters hÞjde.
Dejligt Crew. Og dejlig oplevelse.
Dejligt Crew, Rigtig god information og en fantastisk dejlig oplevelse. Kan kun anbefales.
Helt fantastisk oplevelse
Helt fantastisk oplevelse, med venlige top professionelle piloter og crew. Kan KLART anbefales ð
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ